BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én hirtelen 2szer játszottam végig :) elõször harvesteltem, mint a vadbarom, aztán meg megmentettem a kiscsajokat... érdemes megnézni mindkét befejezést... hát ha a system shock2-t a bioshock elõdjének tekintjük, mindig a hagyományos lõfegyvereket preferáltam én is :D itt elsõ végigjátszásra alig használtam a plazmidokat, csak sörétes meg géppityu ment... esetleg tármódosítással stuki... második végigjátszásra viszont a nyílpuskát is elég sokat használtam, mert jó fegyver az nagyon :D azt a bio-fegyvert ki sem próbáltam... a lángszóró meg nem az én stílusom... plazmidok közül jó a villám... kiütöttem a népet és úgy adtam nekik rétest... fejbe... közelrõl... :D meggyõzõ eléggé... mindent összevetve, szerintem az utóbbi évek legjobb játéka, csak amíg sokadik végigjátszásra a ss2-nek bõ 20óra kell, ezt szûk 10alatt simán végiglehet vinni... elõtte azt hittem, hogy rapture-ben sokkal többet lehet mászkálni és felderíteni... bízok benne, hogy a 2 sokkal hosszabb lesz :) a ss2-t imádtam, mert annak tényleg nagyon ottvolt a hangulata, amikor teljesen egyedül kóboroltam azon a rohadt ûrhajón... aztán az ott élt emberek logjait olvasgathattam :D

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Azt hiszem újra fogom kezdeni, de most nem mentem meg a kiscsajokat ;)
Minden apró zegzugot átkutattam, így nem tûnt rövidnek a játék.
Kedvenc plazmidod? Nekem a tûz és az elektromosság, az egyiket vízben állva, a másikat pedig olajos kanna mellé használtam elõszeretettel :D
A méhek nem jöttek be, a tornádó hatalmas poén :)
Egyébként érdekes, hogy rendelkezésemre állt egy rakás fegyver, de ettõl függetlenül géppityuval és shotgunnal toltam végig.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

saxicola
Megõriztem a nyári végigjátszásom elmentéseit (970Mb). Minden pályáról van több mentés is, tehát ha esetleg kellene valakinek elmentés akkor tudok küdeni.

www.gportal.hu/bioshock

Narxis
Én XP SP3-on tolom, csináld azt amit saxicola írt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

saxicola
Szerintem rakd újra az egészet, de elõtte minden nyomot törölj le a merevlemezrõl.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Gondolom Vistád van...

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Plusz kicsit rövid is, én még szívesen barangoltam volna Rapture-ben.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
A BioShock-ot majdnem tökéletes játéknak tartom. Ezért is rajongok érte. A vége nekem sem tetszett egy picit: a befejezõ videók túl rövidek.
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a jó lezárás nagyon hangulatos, mondhatni megható.

www.gportal.hu/bioshock

Végig játszottam :| Kicsit csalódás volt a sztori befejezése, de ettõl függetlenül megérte :)

Nálam is pont ugyanez a helyzet! Üres a széf... Megpróbálom ezt a széfes mentést. Köcce

saxicola
Arcadia széf probléma megoldása: mentés a széf kinyitása után
széf mentés

www.gportal.hu/bioshock

jah jo jatek csak majd bugos lessz es nem lehet tovabb vinni:-D en uninstallom

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Naggggyyyon jó játék, a kezdeti, számomra kissé vontatott játékmenet felpörgött ezerrel :) Imádom fagyasztani az ellenséget, majd szétcsapkodni kulccsal :DDDD
Remélem, még messze a vége.

Fontaine paya az utolso ? mert azt tolti be ha arra megyek amit oda bemasoltam , es betoltes-el csinalom

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Evin
A "Folytatás"-t nyomod? Mert akkor érthetõ, de ha a "Betöltés" alól kiválasztod a pályát, akkor onnan fogsz menni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

BioShock v1.1 Savegame ALL LEVELS UNLOCKER ezt szedtem le, bemasoltam ahova kelett de nem sokat erek vele mert ha azt a save-t toltom be akkor egybol az utolso paya -t tolti be szerintem ha meg az en save-met toltom be ugyan onnan fojtatom...:D

Narxis
Van fent 100%-os mentés gamecopyworld.com-on. Szedd le és folytasd azon a pályán ahol voltál.

Es akkor most mit csinaljak ? uninstall?:D mert nincs mit csinaljak ha ures a safe

Narxis
Ezek ilyen random bugok, de új plazmidokat is kapsz a patchel.

én végigvittem patch nélkül 2szer a játékot és soha nem volt üres a széf :S töktudja, mi a baj...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Evin
Elvileg ez egy hiba. Talán az 1.1 javítja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Arcadia resznel van ez

Nekem az lenne a problemam hogy eljutottam odaig amikor felirja az uvegre a safe kodot, beirom a safe-ba kinyilik de nincs benne semmi:\ neztem videon es ott kinyitotta es voltak cuccok benne , bugos a jatekom?:O vagy mi a baj mert maskepp nem tudom tovabb vinni a jatekot

Egy hangfelvételben találod, valami paparazzi vette fel
saxicola
5744

www.gportal.hu/bioshock

ffxi
Itt elakadtam!!! :(((( Honnan lehet tudni a kódot?

Fákjúal!

Bokafix2
Én csoportképet szerettem volna csinálni az ellenfelekrõl, de nem akartak egymás mellé állni, csak össze-vissza ugráltak meg a plafonon hülyéskedtek. Ezért inkább szétlövöldöztem õket. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Optimus Prime
Ja igen, a fotózás! Sokszor elfeledkeztem róla, még 2x végigjátszáskor is. Bár mikor egy elégé golyóálló Splicerbe botlottam gyorsan lefotóztam, mert tudni akartam mitõl ilyen szívós és talán növelhettem az ellen irányuló damage-emet. :)
A videók szépek, nagyon is. Szeretem a szép, életszerûbb cinematicokat. Csak szerintem a játék engine-je is képes lett volna rá, ezeket azt hiszem a Blur készítette. A játék egyébként meglepõen jól optimalizált, hála a Unreal3 motornak. Az én gépemen majd max grafikán 1440x900 felbontással szinte simán fut.
A másik befejezésre én is kíváncsi vagyok. A Jedi Academyt is vittem már végig Dark Side-on, csak belejövök ebbe is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

na, megtaláltam :) hatalmas volt ez a játék meg a videó... most így a 2. végigjátszás vége felé nagyobb véleményt mondanék a játékról: annak ellenére, hogy az elmúlt évek legjobbja számomra, nem tetszik benne, hogy túl rövid... olyan érzésem van, mintha egy jól összerakott, nagyobbfajta demó lett volna az egész... :( az elõd: system shock2 ha jól rémlik 2 ûrhajón játszódott és rendesen 20óra fölötti játékidõt nyújtott még sokadik végigjátszás után is... ez pedig 10óra alatt van... sokáig vártam a játékot, mert egy komplett víz alatti városban játszódik és abban a hitben éltem, hogy k*rvanagy lesz... vagy 30-40óra játékidõvel... ennek ellenére túl rövid :( 13 pálya és volt közötte több nagyon rövid is... úgy 8-9 pálya van, amin tényleg ellehet csámborogni, de akkor is elég gyorsan lehet vele végezni, ha mindent átkutatsz/meghekkelsz/megölsz/elolvasol :) a bioshock2 viszont jó lenne, ha technikailag semmi pluszt nem nyújtana, mert ilyen téren 100%ig elégedett vagyok... viszont vagy 4szer ekkora lenne :)

láthatatlanság plasmidot mindkét alkalommal úgy kaptam, hogy houdini slicereket fotóztam :) natural camouflage vagy mi a becses neve... úgy müxik, hogy megkell állni 1helyben és ha senki nem lát, akkor pár másodperc alatt elrejtõzöl... security botok nem vesznek észre így... meg azok ha látnak és megállsz, akkor is elrejtõzöl... :) jó így kidekkolni a riadókat... élõ ellenfelek viszont ha neked sétálnak, akkor észrevesznek... amúgy láthatatlanul érdemes pl újratárazgatni, mert nem töri meg... csak a mozgás vagy a támadás...

szerintem jól ellettek találva az elõre renderelt videók... gondolom azért csinálták így, mert egyszerûbb volt és minden konfigon normálisan lejátszódik... én egy 9600gt-vel játszok 1280ban fullon és érzem, hogy kell azért a vas a játéknak és pl egy 8600-al szerintem dx10ben elég nyögvenyelõsen mehet a játék... a videók meg elég rondán néznének ki, ha real time renderelné õket a játék és low-on mennének :S

ma szerintem 1óra alatt befejezem mediumon a játékot 100% rescue-val... kíváncsi vagyok a "jó" befejezésére... aztán nekifogok hardon és felváltva rescue/harvest lesz :) szerintem így fog legtovább tartani... egyébként akkor most 2 vagy 3 befejezés van? itt a faq-ban 3at látok, máshonnan pedig 2-t hallottam :(

Optimus Prime
Újra végig vittem, de ismét mentettem a Little Sistereket szóval nem tudom meg mi a másik befejezés. De ez sokkal jobban tetszik, olyan szép a vége. Csak azt nem értem miért renderelt, akárcsak az intro. A láthatatlanság melyik plasmid? Mert olyat még nem találtam/vettem.

danyi2: esetleg próbáld meg a grafikát teljesen lowra venni és minden effektet kikapcsolni. Ha így se lõdd ki a hangot is, fõleg az EAX-et.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

danyi2
tudna valaki segíteni??? amikor elkezdi betölteni a pályát kilép a játék.Nem tudjátok mért ??

Steam: zboard25

már ahol el lehet így bújni... :) jópárszor jártam úgy, hogy a kedvenc rázós skillem elsült, amikor big daddy mellett sétáltam és rámugrott valami takony... aztán nekemjött a dög is, mert kapott egy kisebb dmg-et :S

Ombika
Beakadt a lamaja?! :)

ffxi
Mekkora könnyelmûséggel nyírtam ki õket? :)

Fákjúal!

dalmar
A big daddyk ellen én mindig villámot nyomok,az pár másodpercre lebénítja õket,utána fegyverrel sorozni,és ezt kell váltogatni,de nagyon jó ellenük a shoti is fõleg elektromos lõszerrel.

\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"

Narxis
Igaz.

na, fort frolic jön... kb 3-4 órát játszottam ma... lehet azért haladni mediumon is... meg halni is :) de szerintem max 6-8szor vertek agyon... és fõleg figyelmetlenség miatt... megvan a láthatatlanság... így sokkal egyszerûbb lesz azért :) a lõszer viszont sokkal jobban fogy, mert nem fekszenek ki olyan könnyen a bigdaddy-k... de pár elsõsegély-csomaggal simán lenyomom õket így is :) szerintem elég nagy különbség van a fokozatok között... a hard milyen lehet? :D anno kb 8-10óra alatt a quake2-t simán végig tudtam nyomni hardon... de az más volt... igaz láttam belõle 20perces végigjátszást is hardon... ott a srác elég sokat "rocketjumpolt", volt olyan pálya, ami nekem kb 40perc volt, azt õ 40másodperc alatt megcsinálta :) nagyon komoly volt, de ez már nagyon off :) egyébként igaz a hír, hogy jön majd a bioshock2? :)

Ombika
Igy van, nekem is ez volt /van! :)

IMYke2.0.0.0
Én helybõl így indultam - közép és megmentés.
Szívtam ezerrel.
Nem vagyok mai gyerek, azt hittem, nem tudnak újat mutatni egy "FPS"-ben... tudtak.
A Nagy Papik jó ideig megettek reggelire... hiába volt nálam plazmid meg lõszer.
A halálok számát nem is tudom... :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na, azért közepes fokozaton begyûjtöttem már 2 halált... vagy dupla a dögök hp-ja és sebzése is... most lett csak meg a 2. health upgrade... így azért nem lesz olyan egyszerû... igaz megfontoltabban is megyek :) rescue-olom a kislányokat... úgy néz ki, hogy ezt is megéri, mert ajándékba kapok adam-et a kedvességemért :D kíváncsi leszek így a befejezésére...

IMYke2.0.0.0
Akkor én értettelek félre. Ne haragudj!
Azt hittem, az a típusú vasárnapi játékos vagy, aki beszerez egy játékot, ugrik a netre beírja a játék neve után a "cheat" vagy "trainer" szót és csak utána kezdi el a játékot easy-n...

A régebbi játékok
- átgondoltabbak és ötletesebbek
- optimalizáltabbak (a maiaknál mindenképp)
- nehezebbek és élvezhetõbbek
voltak, mint a mai csili-vili "gammák".

Ma a fejlesztõk egyetlen célja a gyors profit - beelnyomják az ember arcába az x-edik rókabõrt, folytatást és nyelik le a dollár milliókat, miközben persze megy a rinyálás a warez scene miatt... Szánalom.
Optimalizálni, ötletelni persze nuku.

Csak néhány gyöngyszem jut 1-2 évre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

honnan veszed, hogy csítelek? nem szokásom soha, hacsak nem pl mentés-elszállás miatt visszarakatom magam az adott pályára és felfegyverzem magam... de itt ilyen nem volt... könnyû fokozaton egyszerûen tényleg túl könnyû volt... harvest-eltem ész nélkül és az adam-et nyomtam elsõsorban sebcsökkentõ skillre meg hp-t húztam ész nélkül... fps-ben szereztem már elég tapasztalatot, hogy pusztán a fegyverekkel elboldoguljak... plazmidok közül meg szinte csak a felgyújtást használtam, azt is nagyrészt jégolvasztásra :) a láthatatlanság meg miután megvolt, onnantól tényleg még könnyebb lett... a riadóztatással lehet nagyokat szívni, ezt már ss2-ben megtanultam (azt kb 5-6szor végigvittem), ezért mindenhol elõször a szemét kamerákkal számoltam le... mellesleg ott voltak tényleg irtó szemét ellenfelek, amik easy-n is szívatták az embert... pl a pszi-t használó majmok, a nagy dög robotok, az assassinok meg volt még pár finomság... pl a pókok, amik szétmérgeztek... betyár játék volt az :) kb 5ször nagyobb bejárható területtel és felülmúlhatatlan hangulattal... tényleg úgy éreztem, hogy én vagyok az egyetlen élõ ember az egész ûrhajón és nagyon boldoggá tudott tenni minden egyes blog, amit találtam :)

Narxis
<#wow1>

IMYke2.0.0.0
Továbbra sem értem, hogy csalás nélkül hogy lehet halál nélkül megúszni ezt a játékot. Még Könnyû fokozaton sem.
Már csak azért sem, mert pl. a Big Daddy-k egyetlen ütközéssel leveszik az életerõd 25-35%-át, s utána ott állsz kábultan, s kapod a lövéseket!

Próbáljatok már cheat (csalás) nélkül is játszani!

na, a tegnapi 1-2óra játékkal ki is végeztem az egészet :) tényleg rövid lett eléggé... ízin halál nélkül végignyomtam... a fõenemyt jó volt legyúrni nagyon... szinte alig bírt megütni... adtam a pofájának a sörétessel, aztán jöttek a kislányok :D most hogy kigonoszkodtam magam, nehezebben végigviszem és rescue lesz végig :)

azt még nem :) sörétest és géppityut húztam... pisztolynál egyenlõre csak dmg-re tettem :) amúgy tényleg nem tucatjáték... de az elõdje hosszabb/összetettebb volt... a mai piacon viszont nagyon jól megállja a helyét és ahogy látom, elég jó értékeléseket kapott mindenhol :)
na, iszok is egy kávét és játszok 1-2órát ma is :)

IMYke2.0.0.0
Toldozgatás... :)

Optimus Prime
Azért anno jobb játékok voltak. :) A maiak kicsit egyszerûbbek, de azért a BioShock nem egy tucat játék. A legtöbb lõjj és menj elõre játéktól azért komplexebb. Slotokat Adamért lehet venni, így összesen 6 slot lehet minden plasmidhoz. A fegyvereket is jól lehet upgradelni. Növelted már a pisztolyod tár méretét? Vicces megoldás van rá. :)

saxicola
Ja. Jó párszor újra lehet játszani. Ez a rengeteg fegyvernek, plazmidnak köszönhetõ.

www.gportal.hu/bioshock