13397
-
#12861 Dehogynem -
#12860 Nem tévedsz. -
Blaki #12859 Eddig a játékmenetből úgy vettem ki, hogy Andrew Ryan lesz a befutó, de lehet, hogy tévedek? -
Blaki #12858 Sziasztok, kb az utolsó előtti pályánál vagyok, nem tudok továbbjutni, hogy hívják a végső főellenséget akivel majd meg kell mérkőznöm? :=(
-
toarpad #12857 Kérlek válaszoljatok thx -
toarpad #12856 Sry a
LvL 3
1. figy.2.figy
nem tartozik bele ! -
toarpad #12855
LvL 3
1. figy. 2. figy.
Sziasztok !
Kezdem úgy a mondatot hogy eredeti a játék, steam-en vettem meg. A problémám az lenne hogy annál a résznél amikor a telekinézis plazmidot kéne felvenni és egy hullát átszeretnék kutatni (Search) akkor egyszerűen ledob a játék Bioshock.exe hibával.
Nem tudjátok ez miért van és ha igen akkor mit kell ellene tenni ? A játékot 4-szer raktam újra a mentéseket is letöröltem , az 1.1-es patch-et felraktam és az Ati Hotfixet is . Más gondolatom már nincs.
Válaszotokat előre is várom ! -
#12854 RC-t -
mephi666 #12853 rakj fel másik partícióra egy win7 bétát és szerintem pöccre fog menni... -
pdavid85 #12852 sp3 van fent... nem hallani semmit azon kívül h dolgozik a gép egy darabig majd... a nagy semmi következik. komolyan nem értem... :( -
#12851 Dob fel az SP3-at, ha még nem lenne. Sokat dob az öreg XP-n. -
mephi666 #12850 tudom, de mintha readmeben írnák... jah, sp2 kell neki... rémlik, hogy nekem is valami bajom volt vele anno... aztán xp reinstall után ment... vistán meg helyből ment...
"1.1 Operating Systems
---------------------
Microsoft(R) Windows(R) XP (SP 2)
Microsoft Vista(TM)
1.2 Minimum System Requirements
-------------------------------
CPU: P4 2.5 GHz single core.
System RAM: 1GB
Video Card: Pixel Shader 3.0 compliant video card with 128 Meg Ram and floating point frame buffer blending.
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Hard Drive: 7 GB" -
#12849 2007-es játék, szóval kétlem, hogy ez a bibije. Bár egy próbát megér. -
mephi666 #12848 nem olvasok vissza: sp3 fennvan? mert xp alatt annak a hiánya is lehet ok... -
#12847 ATI-m van - úgy muzsikál, hogy öröm nézni.
Pedig lassan 2 éves XP telepítés, és minden kodek, program stb. terheli, és még egy ideig nem tervezem újratelepíteni.
A fenn lévő 21 játék meg köszöni szépen, fagyások és grafikai glitch-ek nélkül működik.
BioSchock, UT3, Quake 3, AvsP2, Mass Effect, Saints Row 2, Dimensity, Space Siege, TDU, GRID, Dungeon Siege 2 BW és társaik...
-
#12846 Egyedül még az ATI kártyára tudok tippelni. A BioShock ugyanis The ay It's Meant To Be Played. Bár konkrétan nem írja, hogy gond lenne ATI kártyákkal. Amikor új játékot inítasz mit látni, hallani pontosan? Esetleg nyomj Esc-pet, mert az elején egy intró videó van, talán még az kavarhat be. -
pdavid85 #12845 kipróbáltam, változatlan... :(
a hangkártyámat nem tudom pontosan de integrált ezen az alaplapon: GIGABYTE GA-P31-S3G -
#12844 Próbáld magyarítás nélkül. Ha úgy megy az a gond, ha úgyse akkor más. A hangkártyád milyen? -
pdavid85 #12843 mindent engedélyeztem a zone alarm-ban és továbbra sem történik semmi...
valami más esetleg?! -
pdavid85 #12842 ok, köszi. majd csak pénteken tudom legkorábban kipróbálni, akkor jelentkezem hogy sikerült! ha pedig nem sikerül marad a ps3! -
#12841 Akkor én keverem...
Mindenesetre, én fülessel játszottam végig [5.1-et nem szeretem a rohadt hangossága miatt], és bizony én csak a trauma alatti kiáltozásokra emlékszem/ztem.
-
#12840 Valóban hallani. -
Madi92 #12839 Nem éppen:D De akkor leírom pontosan! Szal zuhansz.., feljössz, úszkálsz, kimászol a lépcsőre... és akkor ott ha fülelsz lehet hallani, de a zene, meg egyéb hangok eléggé elnyomják, szal tényleg nagyon kell fülelni. -
#12838 Akkor hallod, amikor a zuhanás megkezdődik és a becsapódás után a füled "cseng"... [Természetesen, a szereplőé].
Emlékeim szerint.
-
Madi92 #12837 Tuti nem... én a "Help, pleas" szavakat hallottam! -
#12836 Ha ZoneAlarm, akkor az kér internet hozzáférést. Nekem még az indulás előtt jött a pop-up és ott Allow, ha utána jönne akkor nyomj A-t ezt automatikusan Allownak értelmezi. Legvésgő esetben keresd meg a ZA programok részben a bioshock.exe és engedélyez neki minden netes hozzáférést.
Nem lehet, hogy Jack hangját hallod annak? Mert mikor kimászik a lépcsőre zihál és sóhajt. Én kiabálást a főcím megjelenésekor hallok, mikor a repülő zuhanó hangját is hallani. -
Madi92 #12835 Hali!
Felfedeztem egy érdekes dolgot! Hozzáteszem ez lehet csak nekem új:D...
Szal a leges legelején mikor kimászol a vízből akkor lehet hallani az utasokat ahogy kajabálnak... ami csak azért érdekes mert én egy teremtett lelket sem fedeztem fel a roncsok között. No mind1 csak gondoltam megosztom veletek is:D( Ha volt már róla szó sry) -
pdavid85 #12834 amit írtál minden úgy is van! :) 32bit + zonealarm! -
#12833 ohhh, akkor már értem, oké köszii, tényleg nem látni semmit. -
#12832 Egy üvegajtó zárja el az utad ugye?
Na ott az üvegajtóval ha szemben állsz,akkor balra van egy lift,a gombja is mellette,elég nehéz elsőre kiszúrni -
#12831 Ha először vagy ott, elméletileg (ha értelmezem a helyszínt) az embernek le kellett volna jönnie a lépcsőn, és beszélnie kellett volna, hogy mit kell csinálnod. -
#12830 Aszem en is elakadtam, de ha visszakeresel, nem olyan regre irtak nekem is, en mar nem emlekszem ra! Ott van tan mellette a kapcsolo... -
#12829 egy kicsit elakadtam épp valami színház szerűségben vagyok (magyarban valami erőd asszem) és mondja hogy egy művész akar nekem mutatni valami és oda megyek ahova a nyíl mutat de ott az ajtó nem nyílik ki, van egy lépcső fölmegyek rajta ott van egy rácsos ajtó és ott a művész de nem tudom se lelőni se semmit csinálni, az infó meg csak azt írja mennyek be a színházba.
pls help
-
#12828 Az enyémhez képest szuper gép. És ha XP is van akkor... 32 bites? A sima Windows tűzfalon kívül van bármilyen tűzfalad? Pl. ZoneAlarm? -
pdavid85 #12827 ja igen és xp-m van! -
pdavid85 #12826 annyira azért nem szuper a gép. :) az internettel minden ok.(szerinetm...:) -
#12825 Milyen az operációs rendszer, nincs tűzfal, ami blokkolja az internet hozzáférést az aktivációhoz? Esetleg túl super-duper a géped. :D -
pdavid85 #12824 sziasztok!
feltelepítettem a játékot (eredeti) a patch-et,a magyarítást, de egyszerűen nem akar indulni. tölt tölt a windows...majd egyszerűen abbahagyja. ezek vannak a gépben: Intel core 2 duo E7200, ATI HD 4670, 4gb ram. valakinek valami ötlet? -
#12823 Azt úgy is bebizonyíthatta volna Ryan, hogy azt parancsolja, hogy Jack a saját fejéhez fordítsa az ütőt. Kissé ésszerűtlen aképpen a bizonyságát adnia Jack szolgai mivoltának hogy önmagát nyiratja ki vele. -
#12822 Szerintem Jack bukott meg - bár scriptelt rész - lévén, hogy parancsra megölte Ryant bebizonyította, hogy ő szolga és nem ember, nem is emberi lény, ahogy később Fontaine gúnyolja. Tennebaum a válaszvonal, míg Fontaine csak a pénzt és a hatalmat látta, Ryan hogy ember - nem isten! - lehet. Viszont hiába az Adam, ha szörnyet csinál az emberekből, mit sem ér gyógyító hatása.