13397
-
IGen egybol kiszurtam, de zarva es nemtudok vele mit kezdeni! :( -
Ajtótól balra a lift XD -
Mar a szinhaznal vagoyk, de nemtudok bejutni 1 ajton, vki tudja mi a megoldas, mar bejartam egesz kornyeket! Lennt a hallban van vmi nagy lakat, de zarva van?! -
Újra kedvet kaptam hozzá... még jó hogy nem uninstalláltam ;-) -
Szép. -
Jeahh -
Igen hasznos volt az elejen, mikor emelvenyrol vmi paraszt dobalta en meg visszadobtam neki! :) -
Használható, hiszen nagyobb tárgyakat is fel tudsz emelni, s ezek már komoly sérülést okozhatnak. Sőt különféle gránátokat is el lehet kapni a segítségével. -
Aspyrin #12731 Ez érdekes, a telekinézist szinte sosem használtam, úgy látom, hogy medium szinten játszva esélytelen csak a segítségével haladni.. Hekkelést nagyon szeretem, szerencsémre a viszonylag nehéz feladatokat is sikerül gyorsan megoldanom. :) -
Az én kedvenc plazmidom a Telekinézis. Az egyik végigjátszásom során szinte csak plazmidokat használtam, tehát elég sok tapasztalatot szereztem. A hamvasztás nevű plazmid a splicerek ellen nagyon jól használható, de a Big Daddy-k ellen nem elég erős. A fagyasztás és az eleketrovillám viszont kiválóan használható mindenféle ellenség ellen. Az automata lövegek ellen a fagyasztást sokszor bevetettem. -
mephi666 #12729 én hirtelen 2szer játszottam végig :) először harvesteltem, mint a vadbarom, aztán meg megmentettem a kiscsajokat... érdemes megnézni mindkét befejezést... hát ha a system shock2-t a bioshock elődjének tekintjük, mindig a hagyományos lőfegyvereket preferáltam én is :D itt első végigjátszásra alig használtam a plazmidokat, csak sörétes meg géppityu ment... esetleg tármódosítással stuki... második végigjátszásra viszont a nyílpuskát is elég sokat használtam, mert jó fegyver az nagyon :D azt a bio-fegyvert ki sem próbáltam... a lángszóró meg nem az én stílusom... plazmidok közül jó a villám... kiütöttem a népet és úgy adtam nekik rétest... fejbe... közelről... :D meggyőző eléggé... mindent összevetve, szerintem az utóbbi évek legjobb játéka, csak amíg sokadik végigjátszásra a ss2-nek bő 20óra kell, ezt szűk 10alatt simán végiglehet vinni... előtte azt hittem, hogy rapture-ben sokkal többet lehet mászkálni és felderíteni... bízok benne, hogy a 2 sokkal hosszabb lesz :) a ss2-t imádtam, mert annak tényleg nagyon ottvolt a hangulata, amikor teljesen egyedül kóboroltam azon a rohadt űrhajón... aztán az ott élt emberek logjait olvasgathattam :D -
Aspyrin #12728 Azt hiszem újra fogom kezdeni, de most nem mentem meg a kiscsajokat ;)
Minden apró zegzugot átkutattam, így nem tűnt rövidnek a játék.
Kedvenc plazmidod? Nekem a tűz és az elektromosság, az egyiket vízben állva, a másikat pedig olajos kanna mellé használtam előszeretettel :D
A méhek nem jöttek be, a tornádó hatalmas poén :)
Egyébként érdekes, hogy rendelkezésemre állt egy rakás fegyver, de ettől függetlenül géppityuval és shotgunnal toltam végig. -
Megőriztem a nyári végigjátszásom elmentéseit (970Mb). Minden pályáról van több mentés is, tehát ha esetleg kellene valakinek elmentés akkor tudok küdeni. -
Én XP SP3-on tolom, csináld azt amit saxicola írt. -
Szerintem rakd újra az egészet, de előtte minden nyomot törölj le a merevlemezről. -
Gondolom Vistád van... -
Plusz kicsit rövid is, én még szívesen barangoltam volna Rapture-ben. -
A BioShock-ot majdnem tökéletes játéknak tartom. Ezért is rajongok érte. A vége nekem sem tetszett egy picit: a befejező videók túl rövidek.
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a jó lezárás nagyon hangulatos, mondhatni megható. -
Aspyrin #12713 Végig játszottam :| Kicsit csalódás volt a sztori befejezése, de ettől függetlenül megérte :) -
Cyrus666 #12712 Nálam is pont ugyanez a helyzet! Üres a széf... Megpróbálom ezt a széfes mentést. Köcce -
Arcadia széf probléma megoldása: mentés a széf kinyitása után
széf mentés -
WorldTorrent #12710 jah jo jatek csak majd bugos lessz es nem lehet tovabb vinni:-D en uninstallom -
Aspyrin #12709 Naggggyyyon jó játék, a kezdeti, számomra kissé vontatott játékmenet felpörgött ezerrel :) Imádom fagyasztani az ellenséget, majd szétcsapkodni kulccsal :DDDD
Remélem, még messze a vége. -
WorldTorrent #12708 Fontaine paya az utolso ? mert azt tolti be ha arra megyek amit oda bemasoltam , es betoltes-el csinalom -
A "Folytatás"-t nyomod? Mert akkor érthető, de ha a "Betöltés" alól kiválasztod a pályát, akkor onnan fogsz menni. -
WorldTorrent #12706 BioShock v1.1 [MULTI5] Savegame ALL LEVELS UNLOCKER ezt szedtem le, bemasoltam ahova kelett de nem sokat erek vele mert ha azt a save-t toltom be akkor egybol az utolso paya -t tolti be szerintem ha meg az en save-met toltom be ugyan onnan fojtatom...:D -
Van fent 100%-os mentés gamecopyworld.com-on. Szedd le és folytasd azon a pályán ahol voltál. -
WorldTorrent #12704 Es akkor most mit csinaljak ? uninstall?:D mert nincs mit csinaljak ha ures a safe -
Ezek ilyen random bugok, de új plazmidokat is kapsz a patchel. -
mephi666 #12702 én végigvittem patch nélkül 2szer a játékot és soha nem volt üres a széf :S töktudja, mi a baj... -
Elvileg ez egy hiba. Talán az 1.1 javítja. -
WorldTorrent #12693 Arcadia resznel van ez -
WorldTorrent #12692 Nekem az lenne a problemam hogy eljutottam odaig amikor felirja az uvegre a safe kodot, beirom a safe-ba kinyilik de nincs benne semmi:\ neztem videon es ott kinyitotta es voltak cuccok benne , bugos a jatekom?:O vagy mi a baj mert maskepp nem tudom tovabb vinni a jatekot -
Andrásss #12691 Egy hangfelvételben találod, valami paparazzi vette fel -
5744 -
Itt elakadtam!!! :(((( Honnan lehet tudni a kódot?
-
Én csoportképet szerettem volna csinálni az ellenfelekről, de nem akartak egymás mellé állni, csak össze-vissza ugráltak meg a plafonon hülyéskedtek. Ezért inkább szétlövöldöztem őket.
-
Ja igen, a fotózás! Sokszor elfeledkeztem róla, még 2x végigjátszáskor is. Bár mikor egy elégé golyóálló Splicerbe botlottam gyorsan lefotóztam, mert tudni akartam mitől ilyen szívós és talán növelhettem az ellen irányuló damage-emet. :)
A videók szépek, nagyon is. Szeretem a szép, életszerűbb cinematicokat. Csak szerintem a játék engine-je is képes lett volna rá, ezeket azt hiszem a Blur készítette. A játék egyébként meglepően jól optimalizált, hála a Unreal3 motornak. Az én gépemen majd max grafikán 1440x900 felbontással szinte simán fut.
A másik befejezésre én is kíváncsi vagyok. A Jedi Academyt is vittem már végig Dark Side-on, csak belejövök ebbe is. -
mephi666 #12684 na, megtaláltam :) hatalmas volt ez a játék meg a videó... most így a 2. végigjátszás vége felé nagyobb véleményt mondanék a játékról: annak ellenére, hogy az elmúlt évek legjobbja számomra, nem tetszik benne, hogy túl rövid... olyan érzésem van, mintha egy jól összerakott, nagyobbfajta demó lett volna az egész... :( az előd: system shock2 ha jól rémlik 2 űrhajón játszódott és rendesen 20óra fölötti játékidőt nyújtott még sokadik végigjátszás után is... ez pedig 10óra alatt van... sokáig vártam a játékot, mert egy komplett víz alatti városban játszódik és abban a hitben éltem, hogy k*rvanagy lesz... vagy 30-40óra játékidővel... ennek ellenére túl rövid :( 13 pálya és volt közötte több nagyon rövid is... úgy 8-9 pálya van, amin tényleg ellehet csámborogni, de akkor is elég gyorsan lehet vele végezni, ha mindent átkutatsz/meghekkelsz/megölsz/elolvasol :) a bioshock2 viszont jó lenne, ha technikailag semmi pluszt nem nyújtana, mert ilyen téren 100%ig elégedett vagyok... viszont vagy 4szer ekkora lenne :) -
mephi666 #12683 láthatatlanság plasmidot mindkét alkalommal úgy kaptam, hogy houdini slicereket fotóztam :) natural camouflage vagy mi a becses neve... úgy müxik, hogy megkell állni 1helyben és ha senki nem lát, akkor pár másodperc alatt elrejtőzöl... security botok nem vesznek észre így... meg azok ha látnak és megállsz, akkor is elrejtőzöl... :) jó így kidekkolni a riadókat... élő ellenfelek viszont ha neked sétálnak, akkor észrevesznek... amúgy láthatatlanul érdemes pl újratárazgatni, mert nem töri meg... csak a mozgás vagy a támadás...
szerintem jól ellettek találva az előre renderelt videók... gondolom azért csinálták így, mert egyszerűbb volt és minden konfigon normálisan lejátszódik... én egy 9600gt-vel játszok 1280ban fullon és érzem, hogy kell azért a vas a játéknak és pl egy 8600-al szerintem dx10ben elég nyögvenyelősen mehet a játék... a videók meg elég rondán néznének ki, ha real time renderelné őket a játék és low-on mennének :S
ma szerintem 1óra alatt befejezem mediumon a játékot 100% rescue-val... kíváncsi vagyok a "jó" befejezésére... aztán nekifogok hardon és felváltva rescue/harvest lesz :) szerintem így fog legtovább tartani... egyébként akkor most 2 vagy 3 befejezés van? itt a faq-ban 3at látok, máshonnan pedig 2-t hallottam :(