13397
  • Klemice
    srácok megváltoztatom a grafikai beállításokat apply és kilép a game :S
    valami megoldás van rá?
  • Evin
    Amikor "elintézel" egy kislányt, azt az átezetőt a játék generálja, az nem videó.
  • koppim
    Megmondaná valaki, hogy mi azoknak a bik fájloknak a neve amelyek a
    3 befejezést tartalmazzák? Még annak a neve is érdekelne, amit akkor játszik le ha elpusztítunk egy kislányt.
  • Ombika
    VAn 1 ures helyed amibe betehetsz plazmidot vagy .,..-ot(ezt irja ki vmi gen akarmi elott), de megse tudok ez mitol van?! Mert 4 kategoria van, de a legfelsoba van csak 2 hely es az mar tele is van, de mikor kielepek egeszbol megis ezt irja ki?!
  • Evin
    Úgy értettem, hogy a telekinézist mikor megkapod, azt egyből használni kell. De amikor a tüzet kapod, akkor tőled függ, hogy használod-e ott a benzintócsán vagy sem.
  • Ombika
    Akkor ma este folytatom, reg nem szorakoztam ilyen jol jatekkal!
  • poppe
    ja, villám az alap, az maradjon mindig :)
  • Ombika
    IGy van, de villammal mindig megbaszatom oket es lebenulnak! Eleg hatsos harc kozben! :)
  • poppe
    neeem, a tűzzel meg kellett olvasztani egy jégtömböt amerre mentél utána, telekinézis lehet csak bónusz szoba...
  • Evin
    Nekem úgy rémlik az csak egy rejtett raktárhoz vezet, plusz lőszer stb.
    De a telekinézis megszerzése után egyből használni kell(ezért küldenek el érte, mert kelleni fog), nem úgy mint a lángnál, az csak jó poén volt.
  • poppe
    telekinézis kell sztem továbbjutáshoz vhol miután megkapod, mert zárt ajtó mögül kell magadhoz szippantani az ablakon keresztül egy kulcsot, de ez lehet nem is a továbbjutáshoz kell, csak egy szobához, pályarészhez, amit ki is lehet hagyni, már nem emléxem..
  • poppe
    amit újonnan kapsz képesség azt mindenképp tedd be vmelyik helyre, mert arra szükség lesz hamarosan... aztán h melyiket cseréled le az már szimpátia kérdése, én az electrot sokat használtam, az mindig bent volt
  • Ombika
    A teleknezis a gravis felvevos-dobalos cucc ugye?! :)
    Nemtudom nekem tetszik,h barmit megfoghatok vele es nekivaghatom, olyan HL3 feelingem van tole! :)
  • Doki17
    Igen persze, mondjuk én a telekinézist sose használtam, csak a vége fele amikor már volt egy csomó helyem akkor raktam be.
  • Ombika
    Pontott jartam most ! :)

DE akkor, ha berakom a villam helyere kesobb meg elotudom majd hozni?!
  • Doki17
    Lesz egy ilyen gép a második pályán úgynevezett gén bank, ott tudod majd cserélgetni a plazmidokat, de szerintem a tüzet mindenképp hagyd bent, mert van amikor jeget kell felolvasztani és akkor az igencsak hasznos.
  • Ombika
    Tehat most kaptam 3 kepesseget, de nincs megfelelo helyem ,ha kesobb kell hogyan tudom elovadaszni? Most a tuz es a razas kozul nemtudom melyik helyere rakjam be a gravitacios kepesseget?! :(
  • poppe
    van külön automata, ahol slotokat (nemtom magyarban h mondják, ahol a képességed tárolódik) tudsz majd venni, amit nem használsz a bankban tárolódik, bankban meg lehet cserélgetni h melyik legyen épp. jó ideig több képességed lesz mint helyed...
  • poppe
    unreal motor, nincs élsimítás
  • Ombika
    Uj kepesseget tudnek felvenni, de nincs eleg szabad helyem es azt irta, hogy a begyujtohely kerjeben tudok intezni Little Sister adam-jevel! Hogy mi ezt nemigazan ertem?!
  • MerlinW
    Bioshock 2 Cinematic teaser
  • Ombika
    Magyaritas megy, dx10 alatt lehet elsimitast nyomatni?? Nagyon durva ez a jatek , plane 280 GTX-el! :)
  • Evin
    Miért az R6v fájljával akarod indítani a játékot?!
    A magyarítás 1.0 és 1.1-hez is jó, de ez le van írva a telepítőben is!
  • r4pt0r
    R6Vegasal nem biztos hogy fog futni a Bio. :D
    Egyébként driverből elvileg be lehet nyomni AAt.
  • Ombika
    Jah es meg 1 vmi, feltettem v1.1 patchet es arra akartam rakni honositast, de egybol kiirja, hogy telepites befejezodott gondolom ez ezert van, mert ez csak v1.0-hoz jo? Masikhoz nem is letezik?
  • Ombika
    Most, ha igy inditom /R6Vegas_Game.exe -dx9/, akkor dx9-be fogja nyomni ? Dx10-be nem is tudom tenni AA-val?
  • Narxis
    Ja, nekem se eredeti, de ezt a topikot figyelem mert jobban pörög és több az info a játékmenettel kapcsolatosan(Vagy volt). Ezt a hsz-t lehet törölni, én nem haragszom meg érte. :)
  • Bokafix2
    Ez már erősen off, hagyjuk ezt a témát, inkább írd le priviben mi konkrétan a gondod, hátha tudok segíteni.
  • blackcalibra
    Hülyeséget ne írkálj már bazze.
    Aki nekem válaszolt csak lehetőségképpen írta azt hogy a crack okozhatja a dolgot. Erre rögtön írtam hogy nem az. Így nemtudom logikusan neked hogy jött az hogy ha az első hozzászólásomat nézzük, és bennhagyod, akkor azt sugallja hogy tört játékról van szó.
    Hiteltelen vagy ezzel az OFF/Warez topic mondókáddal is, ugyanis majd akkor vergődj emiatt ha itt fönt a "gomb" élni fog, és átirányít a megfelelő helyre. Inkább arra fordítanád az energiádat hogy ezt megoldjad, mert már a sokadik alkalommal el lett mondva hogy nem működik, és sokadjára vagy nem tudod, vagy nem akarod felfogni.Hát ezt nehezen hiszem hogy gyönyörűen működött a topic, a logikádat látva. Hány meg hány warezra visszavezethető komment van itt. Régiek, újak. Az meg hogy valakire azt mondod akit nem is ismersz hogy hazudik.... nem magadból kellene kiindulni. Fél éves játékaim vannak amiket már a magyar megjelenéskor megvettem, pedig esélyem sem volt hogy elinduljon akkor. Csak mindig vannak ilyen fölöslegesen túlbuzgó egyének mint te, akik azt hiszik hogy mekkora szent dolgot képviselnek azzal ha "példamutatóan nevelik a népet", és törölgetnek. De nem tehetsz róla, ugyanez folyik a parlamentben is, ha valami nem tetszik valakinek és felemeli a hangját ellene, azt "megrendszebályozzák". Részemről is zárom a dolgot, de szerintem te ne csak ezt a "párbeszédet" fejezd be hanem a moderálást is, mert most 3 hozzászólás miatt vered a melled, közben meg a régebbi hozzászólások között megszámlálhatatlan warez hozzászólás és hasonlók vannak. Szerinted akik ide írnak a játékkal kapcsolatban, azoknak mind eredeti a játékuk? De az nem érdekes. Annyi eredeti játék nem fogyott az idén mint amennyien ide írnak, pedig én is vettem vagy hatot az idén.
  • Narxis
  • extra sensory
  • Frank99
    Hogy miért lett törölve?

Ennyire ne nézz hülyének öreg.

A kérdésed után a másik commentelő leírta, hogy a cracktől van.

Erre te leírtad, hogy persze ez a crack +ez a verzió van fenn.

Innentől töröltem az összes kapcsolódó commentet.

És ez után is így fogok tenni, és ha nem vennéd észre, más játékok topicjában is hasonló a történet, szinte mindenhol van off/warez topic.

A főtopic azért van, hogy akik játszani akarnak, azok ne az állandó siránkozást olvassák a rossz crack-ek és lámák miatt, hanem valóban a játékkal kapcsolatban commentezzenek.

Ez a topic gyönyörűen működött azóta így, mióta a játék megjelent, és amióta én voltam a moderátor.

És egy így is marad, nagyon sajnálom, ha nem tetszik, nem kell idejárni, van másik Bioshock topic Mo-on is.

a megveszem ha működik duma + hazugság.

És én itt befejeztem.
  • blackcalibra
    Az arcból szerintem nem nekem kéne lejjebb venni. Máséból szivesen leveszek ha kell. Ha már te moderálsz, akkor miért nem csinálod normálisan?
    Érdekes egyébként hogy a F.A.Q/GY.I.K tartalmaz nyiltan warezt, de 15 centivel lejjebb meg égbekiáltó bűn, még az is ami nem az. Ez nem moderálás, ez önkényuralom. Az első hozzászólásom(ami törölve is lett) nagyon messze volt a wareztól? Az miért is lett törölve?
    Fel tudod fogni? NEM WAREZ-al kapcsolatos kérdést tettem fel és mégis törölted. Megvenném ha nem törölnéd ész nélkül azokat a hozzászólásokat is amikben egy miliméter warez sincs és valaki tudna is rá válaszolni hogy mi okozhatja azt a hibát ami jelentkezett nálam, mert akkor annyira nem karom megvenni, ha NEM a tört verzió miatt csinálja, mert mondjuk a fél gépet nem cserélném le ezért a játékért.
    Sikerült megérteni? Ezt szájbarágósabban nem tudom most már leírni sokadjára, ha most sem sikerül felfogni mit írok, akkor már nagy gondok vannak nálad.
  • Synchronous
    "az arcot meg tegyed lejjebb..."

• Frank99
    olvass vissza, és írj annak, aki csinálta...

én csak moderálok.
    az arcot meg tegyed lejjebb, ha warezolsz.
    én sem veszem meg mindent, de akkor nem pofázok ott, ahol nem engedik.
    ennyi.
  • blackcalibra
    Látom ilyen összetett mondatszerkezetekkel nem bírsz mit csinálni és inkább törlöd az egész hozzászólást.
    Akkor kérdezek egyszerűbbet: HOVÁ-KELL-ÍRNI-AZ-ILYEN-KÉRDÉSEKET, MIÉRT-NEM-MŰKÖDIK-AZ-"OFF TOPIK"-OPCIÓ????????
  • Frank99
    a warez még mindig tabu, xarért-hugyért meg lehet venni.

ha meg nem veszed meg, ott a warez topic.

ha meg nem hagyod abba, bannt kapsz.
  • saxicola
    Ja és a BioShock 2 topicban kellene az okfejtést folytatni, mert ez az alapjátéké.
  • saxicola
    A cím sem arra utal, hogy később fog játszódni.
  • Prince of Máté
    Minden jel arra utal, de a készítők szerint az alapjáték előzményeit fogja elmesélni. Ha folytatás lesz kíváncsi leszek a történetre, hogy a 3 befejezés közül melyiket folytatják.