13397
  • saxicola
    Helló!

Én amikor akkor XP-n játszottam a játékkal semmi baj nem volt a pályabetöltéssel.
    A multkor felraktam Vista alatt és előjött a probléma. A patchet is feltettem, de nem oldódott meg.
    Eredeti lemezem van, tehát a másolásvédelem vagy rossz törés nem okozza.
  • mama 2
    Ja és: fenn van a 1.1-es patch, mert kellett a magyarításhoz(az is fenn van természetesen).
  • mama 2
    Hello. Miért van az, hogy amikor tölt be egy pályát a játék. Akkor kb 2 percig kell arra várni hogy betöltse a pályát. A mentés 2 másodperc alatt meg van, de a pálya betöltés az... 2 perc:C. Ha betölt, akkor a játék szépen fut szóval nem hiszem hogy a gépemmel lenne probléma:C.
  • mephi666
    tegnap kezdtem el a játékot, mert megvártam, hogy legyen olyan kártyám, amivel dx10 alatt 1280ban fullban élvezhetem a játékot nagyon jó sebességgel :) hallottam, hogy 3fajta befejezés létezik és úgy gondoltam, hogy először gonoszkodok, harvestelek ész nélkül... érdekes a játék skillrendszere... mennyire érdemes az adam-et tartalékolni, vagy ha minden sistert harvestelek, bőséggel húzhatok mindent? anno a system shock2-t végignyomtam vagy 5ször... általában 20óránál többet igényelt, mert nem rohantam... szedegettem a logokat, meg bejártam mindent, ahogy kell... úgy látom, hogy ez azért rövidebb lett jóval... de a környezet nagyon megfogott... a zene pedig itt-ott hihetetlenül jól el lett találva... kicsit fallout hangulatom van néha valamiért játék közben :)

#12635: hol vetted meg 1400ért? annyit nekem is megérne bőven... csak hát anyagilag nem állok úgy, hogy zsákbamacskát megengedhessek magamnak... de így a "fekete verzióval" eltöltött 2-3óra után ez tuti kell! :)
  • Optimus Prime
    Én tegnap végeztem ki a játékot, cirka 1 hét alatt a Steam mérője szerint közel 13 órát nyomtam össz. Én megvettem cirka 1400 Ft-ért, mert ennyiért szinte ingyen volt ez a játék. Nem is csalódtam benne.
    Ijesztőnek nem nevezném a játékot, ettől még a Prey vagy a Judge Dredd is sötétebb. Inkább elég... nyers a játék stílusa. Még a végén Fontaine sem rémített meg, kicsit emlékeztettet a TRON 2.0 beli Thorne boss-ra. Ami inkább rémisztő, mikor az ember rájön eme szörnyűségek honnan is erednek, pl. Little Sisters. Na attól még most is feláll a szőr a hátamon.

ffxi - VIP: a kellékek pontos helye nincs megadva. Egy tipp: a térképen van olyan hogy "hide hint" "show hint". Ha bekapcsolod, akkor néha megjelenik egy-egy utalás hol is a következő tárgy. Sok esetben pedig mintha aranymáz lenne az aktuális tárgyon.
  • ffxi
    A növényesben vaok. És össze kell szedni kellékeket, hogy össze lehessen rakni vmit a tovább jutáshoz. De nem mutatja az íránytű, hogy hol vannak azok a kellékek :(
  • ffxi
    A hang/zene és az egész világ olyan mint 1 Tim Burton film (ő a kedvenc rendezőm). A játékmenetre sem lehet panasz.
  • Seth
    Nekem csak 2x sikerült igazán ^^. Egyszer amikor az orvosiban elment a világítás és a doki ott volt a hátammögött mire visszajött a fény.A másik meg amikor egy pincébe lementem és ilyen gipsz-emberkék voltak mindenfelé,kinyitom a széfet ,megfordulok és ott is egy gipsz alak aki az előbb még kicsit messzebb volt tőlem XD De összességében szerintem nem ijesztő a játék
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mai gyerek vagyok és nem ma kezdtem el játszani sem a játékokkal - de voltak részek, ahol szinte magam alá rottyantottam, úgy megijedtem!
    Gyenge idegzetűek, szívbetegek tényleg ne játszanak ezzel a játékkal! :)
    Amúgy isten király a játék - eredetiben van meg, és sajnos otthoni internet hiányában offline crackelni kellett.
  • ffxi
    Honnan lehet értesülni ilyen akciókról? De megvettem volna én is :( most már 20euró van kiírva :@
  • dalmar
    Egy infó. Régebben a warezos verzióm volt meg ott találkoztam egy olyan problémával ,hogy véletlenszerűen fagyott a játék ha fel akartam venni valamit.Emiatt hezitáltam ,hogy megvegyem -e a játékot.Most már meg van eredetiben és nem fordult elő ez a hiba.
    Köszi a Steamos tippet RAGE47.
  • zozyk
    Nos,a második pályán járok(Medical Pavilion),idáig elégé tetszik. Ráraktam a magyaritást,igy még értem is,eléggé át lehet érezni a világ hangulatát,+ a hangok nagyon ott vannak a szeren. (5.1 fülessel)

Úgy érzem ennyi pénzért nem lehet jobb játékot venni.
  • Seth
    Kurvára megéri!!
  • zozyk
    Egész pontosan 1580 ft ot vontak le rá. 4,99 a játék + 1 euro költség. :)
    Remélem megéri,még nem ismerem a játékot,most olvasgatok róla. :)
  • Rage47
    Steamen 5 euro (1300huf) a game :O. Karácsonyi akció.
  • Frank99
    ezért töröltem is.
  • Ombika
    Ezt talan spoilerbe kellett volna tenni, nem gondolod !!
  • poppe
    nemtom, én úgy láttam, de nem néztem meg alaposan
  • blackcalibra
    Lol,miért kéne regisztráli?
  • poppe
    lol, regisztrálni kell? :)
    akkor már inkább itt:

can you run it?
  • blackcalibra
    Itt nézd meg.
  • Doki17
    Nem fog menni a videokártyád miatt.
  • hulcsigerg
    sziasztok . az lenne a kérdésem h a gépemen elindulna-e a játék? és ha el h futna? játszhato lenne?
    procim: caleron 2.6
    512 ram memoria
    radeon 9600 128 mb
  • Doki17
    Ha nem mented meg akkor a rossz befejezést fogod kapni.

Jah a végefele már nagyon könnyen le lehet ölni őket, nem képeztek túl nagy akadályt
  • Ombika
    De panceltorovel nem?

Amugy az gaz, h a kiscsajt neha hol megmentem neha meg nem, mikor mennyi ADAM-ra van szuksegem?! :)
  • Seth
    Shotgun-ból kb 8 lövés az elején, végefelé meg már 3 is elég
  • Doki17
    Én a tomygunból beleeresztettem egy-másfél tár páncéltörő lőszert azt már feküdt is utána meg már csak a kislányból kellett elszívni az ADAM-ot.
  • Ombika
    Igen kozben erre is rajottem ,mindent kattogtatok mar! :) LEgtobbszor fagyasztas es loves, ha van panceltorovel ,aztan elobb utobb elfogy eletereje! De rajottem sokszor ott bakiztam, h az energiafelvevo egysegnel ujratoltik magukat, amig en is ujratoltok! :)
  • Seth
    Ja és fotózd őket amikor csak szembe jön veled egy. Így fejlődik az erőd velük szemben.
  • Evin
    Gyújtsd fel, vagy elektromos géllel, vagy villámmal sokkold.
  • Ombika
    Azon mar reg tulvagyok, de elejen siman kibirtam oket nyirni most meg panceltorovel se tudom a faxt, lefagysztom es ugy lovem, de akkor vmi csik megjelenik, h megy lefele , majd ha ujrafagyasztom ismet elorol kezdodik stb.... :S Nehogy mar 6 granatveto lovedek nelegyen eleg a Big Daddy-nek?! :(
  • Seth
    mindegyik lőfegyverhez van páncéltörő töltény,ki lehet választani a tölténytípust is ha eddíg nem tudtad volna
  • Ombika
    Akkor mar csak kerdes mihez granatvetohoz vagy milyen fegyverhez,mert panceltoro fegyver van kispisztolyhoz is!!??
  • Synit HUN
    Páncéltörő lehet...
  • Ombika
    Magyarositva please , mert honositast hasznalok!
  • robotnyk
    nem, van ilyen fajta töltény, hogy armor piercing.
  • Ombika
    Elektromossagot vagom es az elektromos shotgun loszerre celzol?
  • robotnyk
    elektromosság+armor piercing rounds
  • Ombika
    Szaros nagy boszme robotokat hogy a legkonnyebb kinyirni?
  • koppim
    Az OK, de a végén lévő videók fájlnevét megírhatnád, mert rippelt a játék, de leszedtem a videókat a youtube-ról és átalakítottam bik-re, de nem tudom melyik fájlra kellene kicserélni őket.