BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gportal.hu/bioshock
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
www.gportal.hu/bioshock
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Jah, és megvan a játékban az az elõny hogy bármikor visszamehetsz az elõzõ pályákra hentelni, szal ha ki is hagysz egy Little Sistert visszamehetsz érte.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ebbõl meg nem mondom, hogy az X vagy nem😄DD
egyébként asszme neptun pályán vagyok, most szereztem meg a telekinézist, visszamennyek, vagy elõttem lesznek?
jah, a jobb oldali számláló micsoda?
és vhol meglehet nézni, hogy eddig mennyit mentettem meg összesen?
egyébként rohadt nagy a játék... kb 7 órát toltam, és nem untam. Nagyon innovatív, ami manapság ritka.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
de jaja, ha csak a videó változik, akkor érdemes a jóutat választani. de asszem elbasztam mert én az ádámokat szedtme ki belõluk és pont hogy a másikatkell választani?
2 féle befejezés van. A kislányokon múlik. Ha mindet megmented jó lesz. Ha egyet is feláldozol már rossz. De csak a játék végén a videó változik.
A kislányokból gyûjtöd az ADAM-et amibõl plazmidokat és tonicokat tudsz venni. És EVE-el használod õket. Az hogy mennyit gyûjtesz csak rajtad múlik. Sztem a megmentéssel jobban lehet kijönni. Akkor kevesebbet kapsz egy kislányért, viszont 3 megmentés után a kislányok ajándékot hagynak neked. Abban általában van 200 Adam meg még 2 ajándék cucc (töltények vagy bármi).
Érdemes a jó befejezést választani, mert akkor elég egy kicsit visszamenni a játékban. Az utolsó kislányt akivel összeakadsz feláldozod és megnézheted a másik befejezést is.
Jah, és ha nyomsz egy esc-et alul kirakja hány kislány van a pályán.
Meg olvastam még, hogy 3 befejezés van: jó, rossz, és semleges.
ÉS ezek a babáktól függ. Feltettem a magyarítást, így nem nagyon értem, hogy mit is kell csinálni a gyerekekkel? Eddig az úgynevezett "ádámokat" szedtem ki belõlük. Meg az ÖSSZESET be kell "gyûjteni" ahhoz, hogy jó legyen a vége?<#wow3>#wow3> Ha egyszer egyet nem veszek észre, vagy túl gyenge vagyok épp kinyirni a "nagybácsit", akkor már csak semleges, vagy a rossz befejezést láthatom? mert igy pff😞
ha valamelyik nevet eltévesztettem, bocsi😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
amugy xp-t nem is lehetne feltenni, csak tákolt warez szart, és azt nem szeressük.
nem is tudom miért erõltetitek.....
persze ha géppel vettétek, megértem, pont tegnap járt így egy barátom...
1 óra használat után azonnal tette vissza XP-t.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Eredeti a játék, vistám van (szintén ori.) és néha ha uj pályára lépek, akkor ablakba teszi a játékot:S elég zavaró
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nekem firefoxal van gondom néha...
akkor hogyan?
már mindegy jó lett 1.1es és a régi mentéssel is megy!
Mostmár van magyarítás is, a játék ára is lement úgyhogy tessék megvenni!
Akinek meg nem tetszik, mehet az offtopicba!
Ha te akarod megölni kishugot nem jön?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
mikor arcadiában vagyok és felmegyek a doktornõhöz rayen megmérgezi és az aplakra felírja a széf kódját de a széfben nincs bent semmi!
ilyenkor mivan?
Mert nekem ez a mocskos szar baszakszik Vistán és nemtudom beállítani a menüjében mert akkor egybõl agyonfagy a játék.
Next PC upgrade: 2022
a múltkor is letöröltem ezután is lefogom törölni....
mert ez PC fórum....
úgy értem töröld le.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Telepítettem a játékhoz az 1.1-es patchet és indítöttam a gamet! De sajnos miután kiválasztom a nehézségi fokot és elkezd tölteni kifagy a játék! Valaki help!?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243