BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
valami megoldás van rá?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
3 befejezést tartalmazzák? Még annak a neve is érdekelne, amit akkor játszik le ha elpusztítunk egy kislányt.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De a telekinézis megszerzése után egybõl használni kell(ezért küldenek el érte, mert kelleni fog), nem úgy mint a lángnál, az csak jó poén volt.
Nemtudom nekem tetszik,h barmit megfoghatok vele es nekivaghatom, olyan HL3 feelingem van tole! 😊
DE akkor, ha berakom a villam helyere kesobb meg elotudom majd hozni?!
[merlinw.org]
A magyarítás 1.0 és 1.1-hez is jó, de ez le van írva a telepítõben is!
Egyébként driverbõl elvileg be lehet nyomni AAt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aki nekem válaszolt csak lehetõségképpen írta azt hogy a crack okozhatja a dolgot. Erre rögtön írtam hogy nem az. Így nemtudom logikusan neked hogy jött az hogy ha az elsõ hozzászólásomat nézzük, és bennhagyod, akkor azt sugallja hogy tört játékról van szó.
Hiteltelen vagy ezzel az OFF/Warez topic mondókáddal is, ugyanis majd akkor vergõdj emiatt ha itt fönt a "gomb" élni fog, és átirányít a megfelelõ helyre. Inkább arra fordítanád az energiádat hogy ezt megoldjad, mert már a sokadik alkalommal el lett mondva hogy nem mûködik, és sokadjára vagy nem tudod, vagy nem akarod felfogni.Hát ezt nehezen hiszem hogy gyönyörûen mûködött a topic, a logikádat látva. Hány meg hány warezra visszavezethetõ komment van itt. Régiek, újak. Az meg hogy valakire azt mondod akit nem is ismersz hogy hazudik.... nem magadból kellene kiindulni. Fél éves játékaim vannak amiket már a magyar megjelenéskor megvettem, pedig esélyem sem volt hogy elinduljon akkor. Csak mindig vannak ilyen fölöslegesen túlbuzgó egyének mint te, akik azt hiszik hogy mekkora szent dolgot képviselnek azzal ha "példamutatóan nevelik a népet", és törölgetnek. De nem tehetsz róla, ugyanez folyik a parlamentben is, ha valami nem tetszik valakinek és felemeli a hangját ellene, azt "megrendszebályozzák". Részemrõl is zárom a dolgot, de szerintem te ne csak ezt a "párbeszédet" fejezd be hanem a moderálást is, mert most 3 hozzászólás miatt vered a melled, közben meg a régebbi hozzászólások között megszámlálhatatlan warez hozzászólás és hasonlók vannak. Szerinted akik ide írnak a játékkal kapcsolatban, azoknak mind eredeti a játékuk? De az nem érdekes. Annyi eredeti játék nem fogyott az idén mint amennyien ide írnak, pedig én is vettem vagy hatot az idén.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ennyire ne nézz hülyének öreg.
A kérdésed után a másik commentelõ leírta, hogy a cracktõl van.
Erre te leírtad, hogy persze ez a crack +ez a verzió van fenn.
Innentõl töröltem az összes kapcsolódó commentet.
És ez után is így fogok tenni, és ha nem vennéd észre, más játékok topicjában is hasonló a történet, szinte mindenhol van off/warez topic.
A fõtopic azért van, hogy akik játszani akarnak, azok ne az állandó siránkozást olvassák a rossz crack-ek és lámák miatt, hanem valóban a játékkal kapcsolatban commentezzenek.
Ez a topic gyönyörûen mûködött azóta így, mióta a játék megjelent, és amióta én voltam a moderátor.
És egy így is marad, nagyon sajnálom, ha nem tetszik, nem kell idejárni, van másik Bioshock topic Mo-on is.
a megveszem ha mûködik duma + hazugság.
És én itt befejeztem.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Érdekes egyébként hogy a F.A.Q/GY.I.K tartalmaz nyiltan warezt, de 15 centivel lejjebb meg égbekiáltó bûn, még az is ami nem az. Ez nem moderálás, ez önkényuralom. Az elsõ hozzászólásom(ami törölve is lett) nagyon messze volt a wareztól? Az miért is lett törölve?
Fel tudod fogni? NEM WAREZ-al kapcsolatos kérdést tettem fel és mégis törölted. Megvenném ha nem törölnéd ész nélkül azokat a hozzászólásokat is amikben egy miliméter warez sincs és valaki tudna is rá válaszolni hogy mi okozhatja azt a hibát ami jelentkezett nálam, mert akkor annyira nem karom megvenni, ha NEM a tört verzió miatt csinálja, mert mondjuk a fél gépet nem cserélném le ezért a játékért.
Sikerült megérteni? Ezt szájbarágósabban nem tudom most már leírni sokadjára, ha most sem sikerül felfogni mit írok, akkor már nagy gondok vannak nálad.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
én csak moderálok.
az arcot meg tegyed lejjebb, ha warezolsz.
én sem veszem meg mindent, de akkor nem pofázok ott, ahol nem engedik.
ennyi.
Akkor kérdezek egyszerûbbet: HOVÁ-KELL-ÍRNI-AZ-ILYEN-KÉRDÉSEKET, MIÉRT-NEM-MÛKÖDIK-AZ-"OFF TOPIK"-OPCIÓ????????
ha meg nem veszed meg, ott a warez topic.
ha meg nem hagyod abba, bannt kapsz.
www.gportal.hu/bioshock