13397
-
zsolti504 #12781 Kéne egy kis help. Rögtön az első kiscsaj megmentésénél kiirja, hogy a megmentéshez nyomjam meg az L-t. Hát nyomom, nyomom aztán semmi. Mi lehet a gond. A beállitásoknál az L nincs is definiálva. De ugyanez a helyzet az elvesztéshez kiirt H-val is. Arra sem reagál. -
mephi666 #12780 szerintem is kb ugyanannyi jut mindkét oldalon... rescue miatt nem kapsz annyit sisterenként, de az "ajándékokkal" járó +200-ak szerintem kárpótolnak... plusz az egyéb csecsebecsék... utána kellene nézni, de fogadni mernék, hogy ugyanannyit kap az ember... :) -
Ez így van 
És most ki nem számolom, de sztem nem is jut több Adam a "sötét oldalon" -
Aspyrin #12778 Valószínűleg azt is szeretni fogom, ha megmarad a játék egyedi stílusa :) -
magyarul az előzményekről fog szólni :) -
korábban mintha arról lett volna szó, hogy a 2dik rész prequel lesz. -
Aspyrin #12775 Úgy vettem észre, hogy kevesebb Adam-et nyertem, hiszen elmaradt a bónusz, ami a maciban szokott lenni. Nekem is a pozitív befejezés tetszett inkább, viszont, ebből a végjátékból arra engedtem következtetni, hogy bizony a lehetséges folytatása a sztorinak innen fog kiindulni. -
A hétvégén én is végig vittem a "sötét oldalon", de csalódtam. Az outrón és pár dialóguson kívül minden ugyanaz. Ráadásul hiába nyertem több(?) Adamet így is öltek rendesen, sőt, így talán még nehezebb is volt. Mintha a gonoszságom visszaütne.
Többet nem is viszem végig így, a másik - habár talán túl szentimentális vagyok - befejezés nekem sokkal jobban tetszik és olyan megható. -
Aspyrin #12773 Végigtoltam gonosz karakterként is, mint mondjak, érdekes lett a befejezés ;) -
mans #12772 Helosztok
Valaki tudna küldeni mentést?jó lesz 100%os is vagy ami a vége felé van.
[email protected],vagy valami oldalt ahonnan lehet leszedni. -
De igen, csak ha kihagysz fel evet mentesek kozott, akkor nemigazan lennel kepbe te sem! :) -
Ezt tudtam ,de igenytelen minoseget kizart, ha mar vegignyomtam igaz turelmem nemlesz masik fejezeshez! :) -
A játék könytárában ott vannak a videók , Rad Video playert kell felrakni és nézheted, vagy you tube, de ezt gondolom nem is kellene mondanom XD -
Nem magyarítva játszod? Valahova leírtam itt asszem. -
Hmmm most akkor nyirjam ki ujbol a pocsfejet? Amugy vhol el lehet ovlasni full magyarul egesz storyjat gamenak? -
Nem. Onnan lemaradt egy video. -
Huhh vegignyomtam, de eleg erdekes vege lett, azt mondta,h neked meg esz se volt eleg es kidobott a fomenube, ennyi az egyik veg?! -
Köszi emberek! -
5744 -
A lift? Alig 1-2oldallal ezelőtt lett megmondva.
De ha jártál fent, a kukkoló kazettáján rajta van. -
Itt mi a kód??? -
Vege fele eleg nehez, mikor bombat mar felraktam es utana reszek! :( -
Igazából 3vége van, amihez 3videó is tartozik. Az más dolog, hogy ebből 2 szinte teljesen ugyanaz. -
Basszus, én meg elolvastam az egészet!
Én JÓ voltam az első végigjátszás során, a másodikat egy ideje felfüggesztettem [ebben szépen kisajtolom a lánykákat]... na, most megtudtam mi lesz így a vége...
-
Petyus1994 #12757 #12748 erre vki vmi megoldást?:S -
Semmi baj, az én hibám. Lehet, hogy én is ugyan így reagáltam volna a te helyedben :) -
Aspyrin #12755 Bocs a kirohanásért, de éppen most játszom végig másodszorra, kíváncsi lettem volna a végére :| -
azé nemtom mer már 2x végignyomtam, 1x így 1x úgy -
én má nem emléxem, de 2 van:
1. megmented mindig az összes kiscsajt
2. kinyírod őket, vagy akár csak egyet is -
Oooh... télleg. Sorry! :S
poppe: és ez a jó vagy a rossz? -
2 -
Aspyrin #12750 Spoiler tagot ismered bazze?!
-
Ennek hány befejezése van? Én olyan befejezést kaptam, hogy a slitherek feljöttek a szárazföldre és lemészárolták a tengerészeket. -
Petyus1994 #12748 Sziasztok!Akadt egy gondom a játékkal ugyanis ujra lett telepítve az xp és amikro telepiteném a játékot végez a telepitéssel és az auto patchnél irja h helyezzem be az eredeti lemezt :S azelöt nem volt ilyen simán ment:Saki tudja mi a megoldás kérem segitsen.Előre is köszönöm:) -
Frissíts DirectX- et, esetleg dobd újra a win- t, patcheld, ha semmi nem segít, szerezz be új verziót. -
Robbb #12746 Sziasztok! Most jutottam oda hogy felrakjam a játékot. Az a gondom vele, hogy az intro után nincs semmiféle hangja. Alaplapi hangcsipem van (Realtek), ebből hogy kell kicsikarni a hangot? Frissítettem az alaplap hangdriverét, de így sem jó. -
Kishúgok paradicsoma :D
Majd gyűjtünk pénzt, hogy felépülj
Nem kell
Nem kaptok semmit
Ha benyomnám az energiaszeletét vajon képen rugdosna?
Aki vödörszámra gyűjti az ádámot, az bizony elfárad.
Általános iskolai kötelező olvasmány: Ádámkereső kisködmön
-
aki nem eredetivel játszik, az még mindig radír.
tényleg.
-
Kozben mar reg rajottem! :) Koszi azert! -
gomb is van hozzá pedig ;)
feltéve ha egyről beszélünk, a szinházban egy üvegajtó?