13397
  • zsolti504
    Kéne egy kis help. Rögtön az első kiscsaj megmentésénél kiirja, hogy a megmentéshez nyomjam meg az L-t. Hát nyomom, nyomom aztán semmi. Mi lehet a gond. A beállitásoknál az L nincs is definiálva. De ugyanez a helyzet az elvesztéshez kiirt H-val is. Arra sem reagál.
  • mephi666
    szerintem is kb ugyanannyi jut mindkét oldalon... rescue miatt nem kapsz annyit sisterenként, de az "ajándékokkal" járó +200-ak szerintem kárpótolnak... plusz az egyéb csecsebecsék... utána kellene nézni, de fogadni mernék, hogy ugyanannyit kap az ember... :)
  • Synit HUN
    Ez így van
    És most ki nem számolom, de sztem nem is jut több Adam a "sötét oldalon"
  • Aspyrin
    Valószínűleg azt is szeretni fogom, ha megmarad a játék egyedi stílusa :)
  • poppe
    magyarul az előzményekről fog szólni :)
  • robotnyk
    korábban mintha arról lett volna szó, hogy a 2dik rész prequel lesz.
  • Aspyrin
    Úgy vettem észre, hogy kevesebb Adam-et nyertem, hiszen elmaradt a bónusz, ami a maciban szokott lenni. Nekem is a pozitív befejezés tetszett inkább, viszont, ebből a végjátékból arra engedtem következtetni, hogy bizony a lehetséges folytatása a sztorinak innen fog kiindulni.
  • Optimus Prime
    A hétvégén én is végig vittem a "sötét oldalon", de csalódtam. Az outrón és pár dialóguson kívül minden ugyanaz. Ráadásul hiába nyertem több(?) Adamet így is öltek rendesen, sőt, így talán még nehezebb is volt. Mintha a gonoszságom visszaütne.
    Többet nem is viszem végig így, a másik - habár talán túl szentimentális vagyok - befejezés nekem sokkal jobban tetszik és olyan megható.
  • Aspyrin
    Végigtoltam gonosz karakterként is, mint mondjak, érdekes lett a befejezés ;)
  • mans
    Helosztok

Valaki tudna küldeni mentést?jó lesz 100%os is vagy ami a vége felé van.
    [email protected],vagy valami oldalt ahonnan lehet leszedni.
  • Ombika
    De igen, csak ha kihagysz fel evet mentesek kozott, akkor nemigazan lennel kepbe te sem! :)
  • Ombika
    Ezt tudtam ,de igenytelen minoseget kizart, ha mar vegignyomtam igaz turelmem nemlesz masik fejezeshez! :)
  • Seth
    A játék könytárában ott vannak a videók , Rad Video playert kell felrakni és nézheted, vagy you tube, de ezt gondolom nem is kellene mondanom XD
  • Synit HUN
    Nem magyarítva játszod? Valahova leírtam itt asszem.
  • Ombika
    Hmmm most akkor nyirjam ki ujbol a pocsfejet? Amugy vhol el lehet ovlasni full magyarul egesz storyjat gamenak?
  • Synit HUN
    Nem. Onnan lemaradt egy video.
  • Ombika
    Huhh vegignyomtam, de eleg erdekes vege lett, azt mondta,h neked meg esz se volt eleg es kidobott a fomenube, ennyi az egyik veg?!
  • deestroy
    Köszi emberek!
  • robotnyk
    5744
  • Evin
    A lift? Alig 1-2oldallal ezelőtt lett megmondva.
    De ha jártál fent, a kukkoló kazettáján rajta van.
  • deestroy
    Itt mi a kód???
  • Ombika
    Vege fele eleg nehez, mikor bombat mar felraktam es utana reszek! :(
  • Evin
    Igazából 3vége van, amihez 3videó is tartozik. Az más dolog, hogy ebből 2 szinte teljesen ugyanaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, én meg elolvastam az egészet!
    Én JÓ voltam az első végigjátszás során, a másodikat egy ideje felfüggesztettem [ebben szépen kisajtolom a lánykákat]... na, most megtudtam mi lesz így a vége...
  • Petyus1994
    #12748 erre vki vmi megoldást?:S
  • ffxi
    Semmi baj, az én hibám. Lehet, hogy én is ugyan így reagáltam volna a te helyedben :)
  • Aspyrin
    Bocs a kirohanásért, de éppen most játszom végig másodszorra, kíváncsi lettem volna a végére :|
  • poppe
    azé nemtom mer már 2x végignyomtam, 1x így 1x úgy
  • poppe
    én má nem emléxem, de 2 van:
    1. megmented mindig az összes kiscsajt
    2. kinyírod őket, vagy akár csak egyet is
  • ffxi
    Oooh... télleg. Sorry! :S

poppe: és ez a jó vagy a rossz?
  • poppe
    2
  • Aspyrin
    Spoiler tagot ismered bazze?!
  • ffxi
    Ennek hány befejezése van? Én olyan befejezést kaptam, hogy a slitherek feljöttek a szárazföldre és lemészárolták a tengerészeket.
  • Petyus1994
    Sziasztok!Akadt egy gondom a játékkal ugyanis ujra lett telepítve az xp és amikro telepiteném a játékot végez a telepitéssel és az auto patchnél irja h helyezzem be az eredeti lemezt :S azelöt nem volt ilyen simán ment:Saki tudja mi a megoldás kérem segitsen.Előre is köszönöm:)
  • deestroy
    Frissíts DirectX- et, esetleg dobd újra a win- t, patcheld, ha semmi nem segít, szerezz be új verziót.
  • Robbb
    Sziasztok! Most jutottam oda hogy felrakjam a játékot. Az a gondom vele, hogy az intro után nincs semmiféle hangja. Alaplapi hangcsipem van (Realtek), ebből hogy kell kicsikarni a hangot? Frissítettem az alaplap hangdriverét, de így sem jó.
  • Bokafix2
    Kishúgok paradicsoma :D

Majd gyűjtünk pénzt, hogy felépülj

Nem kell

Nem kaptok semmit

Ha benyomnám az energiaszeletét vajon képen rugdosna?

Aki vödörszámra gyűjti az ádámot, az bizony elfárad.

Általános iskolai kötelező olvasmány: Ádámkereső kisködmön
  • Frank99
    aki nem eredetivel játszik, az még mindig radír.
    tényleg.
  • Ombika
    Kozben mar reg rajottem! :) Koszi azert!
  • Seth
    gomb is van hozzá pedig ;)

feltéve ha egyről beszélünk, a szinházban egy üvegajtó?