BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Épp ezért jó játék, nem tucat fps hanem egy csomó eddig nem látott vagy tovább gondolt újítás van benne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

09-nél járok 😞 azért a system shock 2 sokkkal de sokkal nagyobb... és több volt a lehetõség is benne... ott a szintek nagy részén volt valami kémiai raktár, ahonnan lehetett szedni anyagot a kutatáshoz... modolni is lehetett szépen fegyvereket, fizikai tulajdonságokat is lehetett húzni meg ezen kívül voltak technológiai/harci/pszionikus képességek... ott küldikért meg bizonyos pontokon kaptál, esetleg találtál "tp"-t... (cyber modul vagymi volt a becses neve) és fokozatosan növekedett a szükséglet... jól összevolt rakva az a játék... itt meg fura nekem kicsit, hogy vannak a különbözõ képzettségosztályok, amikben slotokat vehetsz idõvel és abba rakhatod a képzettségeket, amik onnantól aktívnak számítanak... nem mondom, hogy nem tetszik, csak kicsit fura, mert ilyen megoldást még nem nagyon láttam 😊 szerintem pár újrajátszást szerintem meg fog nálam élni azért 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

IMYke2.0.0.0
Ja, könnyü fokozaton, esetleg - meg végigjátszással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

poppe
hoppá 😄
bár ez nem túl nagy spoiler, a faqból másoltam 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

poppe
ennyi pálya van. már rég toltam, de kb arcádiától már nem kell figyelni a lõszerre meg energiákra

01. Rapture
02. Medical Pavilion
03. Neptune's Bounty
04. Smuggler's Hideout
05. Arcadia
06. Farmer's Market
07. Fort Frolic
08. Hephaestus
09. Rapture Central Control
10. Olympus Heights
11. Apollo Square
12. Point Prometheus
13. Fontaine -The End-
[/spoiler]

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

jaja, rejtõzködés jó poén, meg pluszba, ha hozzámérnek a kisebb ellenfelek, akkor úgy megvágja õket az áram, hogy attól hanyattesnek 😊 akkor a játék felén túllennék? nem hosszú akkor tényleg... 2pályával ezelõtt kellett kinyírni 4 embert és lefotózni valami hülyének a mûvéhez 😊 az elõzõn meg összerakni egy bombát... visszaadja a játék valamennyire a ss2 játékélményét, de sokkal egyszerûbb is benne minden 😊 a ss2 azért rendesen megizzasztott pár helyen...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

poppe
a játék felétõl már nagyon könnyû kinyírni bárkit, és lõszer is (v pénz) lesz dögivel, lehet tuningolni a fegyvereket, ha megállsz rejtõzködsz meg hasonló finomságok

Optimus Prime
Nekem Celeron 3 GHz, 1,5 GB DDR2 RAM és egy Geforce 8600 GT 256MB gépem van, XP SP3-mal. 178.24 WHQL driverrrel persze, nem szeretem a bétát.

Big Daddyt a késõbb beszerezhetõ nyílpuskával lehet könnyen leszedni, meg persze a gránátvetõvel. Ám a sima pisztollyal is komoly sebeket lehet ütni, fõleg armor-piercing tölténnyel. Elsõre könnyû fejen találni, de miután támad már nehézkes. Én általában meggyújtom minden ellenfelem, utána ütöm-vágom õket amivel tudom.<#buck>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

az elõzetes videók miatt ízi 😊 de annyira nem kemény, mint amire számítottam... újrakezdeni nincs kedvem... majd ha kivégzem, végigjátszom hardon a másik befejezés miatt 😄

bodesz
nehézségi fokozat?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

nekimegyek közelrõl és megpumpálom sörétessel... 4et beletolok... aztán töltésnél hátrálok és megint nyomok bele párat közelebbrõl... 1-2 töltéssel hanyatt szokott esni 😊

Ombika
En felesbe nyomom! 😊 De Big Daddykel mindig szivok! 😞 Mi is ap ontos modszer ra es mivel akkor?

fejre rövid sorozat géppityuval megállítja a dögök nagyrészét 😊 nagy vasra meg ott a sörétes meg a gránátvetõ 😊 elõször jobban féltem tõle, de nem veszélyes... végigviszem ezen a fokozaton úgy, hogy harvestelek minden sistert, aztán újrakezdem hardon és ott a jó befejezésre megyek rá 😊

Ombika
Dugig jo neked, en mindig elfogytam mikor a nagy vas jott! 😞

keresgess... én dugig vagyok lõszerrel folyamatosan... nem tudom hogy fogy ki neked? nekem a sörétes dugig van, pisztoly is és a géppityu ragadt most a kezembe... az se nagyon akar kifogyni... 😊 amúgy jó cucc az a csõkulcs is... system shock 2ben is imádtam... egyébként ha jól mozogsz és csak annyira ugrasz a dögök elé, hogy pofáncsapd õket, akkor nagyon meg sem tudnak ütni...

mama 2
Azért, mert piszolyom van eddig. Abból a lõszer kifogy, akkor marad ugye a kezem, az Erõ(mert velem van😄), meg a csavarkulcs. Azt jönnek a darabolók, vagy mi, azok meg megölnek mindig. Amúgy poén, hogy lejjebb akartam venni a grafikát, alkalmazra nyomom, erre kifagy, hibát ír ki, és viszadob az asztalra:C.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

milyen gépetek van? nekem tényleg semmi gond vista alatt... (leváltásra szánt) 3800+ x2, 2gb 800as ddr2 és 9600gt 512mb... 185.20-as béta driverrel megy a vga, 1-1helyen van villogó-textúra egy bizonyos neonhirdetés alatt... de egyébként 1280x1024-ben fullon megy a játék gyönyörûen 😊

#12641 hogy lõnek le folyamatosan? én még eddig félhp alatt sem voltam, pedig a big daddy-k csapnak szépen 😊 first aid csomag és eve hypo is maxon van... eve-vel nem is nagyon szórakozok egyenlõre... fps-beállítottságú vagyok és a sörétes meg a machine gun elég jól tisztít... bid daddynek meg a keményebbeknek ott a sörétes meg a gránát 😄

Optimus Prime
mephi666: a játékot tavaly vettem akciósan a Steam-en, gondolom ismered a Valve eme digitális áruházát. Év végén nagy leárazás volt 20 euró helyet csaj 5 euró. Ilyen olcsón legfeljebb eBayen lehet ráakadni.

A pályatöltés nálam nem vészes, max 20-30 másodperc. Ellenben betöltés után kell még vagy fél perc, hogy a textúrák rendesen betöltõdjenek. Mert hirtelen az egész pálya textúra nélküli és kb. úy fest mint egy 10 éves játék. De eme jelenséget minden Unreal3-as játéknál érzékelem. A Vita-Chamberes megoldásnak hála viszont a játékot nem kel újra és újra töltögetni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

mama 2
Nekem kb. egy képet mutat meg, aztán eltünik az egész, nagy fehér semmi ott, ahol a következõ képnek kellene megjelennie(mint ha lefagyna). A szöveget meg kb.20x el tudom olvasni mire betölt. Lehet hogy pálya közben nem töltöget, csak tudod nagyon idegesítõ tud lenni, hogy betölt a játék nagynehezen, megyek egy darabig, lelõnek 1 perc alatt, aztán várhatok megint 2 percet mire betölt.
A többi játékkal semmi ilyen gond nincs. Azok maximum 15 másodperc alatt betöltõdnek.
Még azt majd megpróbálom, hogy a grafikát lejjebb veszem hátha megoldódik.

nekem vistám van és tényleg töltöget egy darabig, de nem vészes... más játék is tölt szerintem ennyit... pár képet végigmutat, amit megnézek, elolvasom a szöveget és kész... legalább pálya közben nem töltöget... 😊

saxicola
Helló!

Én amikor akkor XP-n játszottam a játékkal semmi baj nem volt a pályabetöltéssel.
A multkor felraktam Vista alatt és elõjött a probléma. A patchet is feltettem, de nem oldódott meg.
Eredeti lemezem van, tehát a másolásvédelem vagy rossz törés nem okozza.

www.gportal.hu/bioshock

mama 2
Ja és: fenn van a 1.1-es patch, mert kellett a magyarításhoz(az is fenn van természetesen).

mama 2
Hello. Miért van az, hogy amikor tölt be egy pályát a játék. Akkor kb 2 percig kell arra várni hogy betöltse a pályát. A mentés 2 másodperc alatt meg van, de a pálya betöltés az... 2 perc:C. Ha betölt, akkor a játék szépen fut szóval nem hiszem hogy a gépemmel lenne probléma:C.

tegnap kezdtem el a játékot, mert megvártam, hogy legyen olyan kártyám, amivel dx10 alatt 1280ban fullban élvezhetem a játékot nagyon jó sebességgel 😊 hallottam, hogy 3fajta befejezés létezik és úgy gondoltam, hogy elõször gonoszkodok, harvestelek ész nélkül... érdekes a játék skillrendszere... mennyire érdemes az adam-et tartalékolni, vagy ha minden sistert harvestelek, bõséggel húzhatok mindent? anno a system shock2-t végignyomtam vagy 5ször... általában 20óránál többet igényelt, mert nem rohantam... szedegettem a logokat, meg bejártam mindent, ahogy kell... úgy látom, hogy ez azért rövidebb lett jóval... de a környezet nagyon megfogott... a zene pedig itt-ott hihetetlenül jól el lett találva... kicsit fallout hangulatom van néha valamiért játék közben 😊

#12635: hol vetted meg 1400ért? annyit nekem is megérne bõven... csak hát anyagilag nem állok úgy, hogy zsákbamacskát megengedhessek magamnak... de így a "fekete verzióval" eltöltött 2-3óra után ez tuti kell! 😊

Optimus Prime
Én tegnap végeztem ki a játékot, cirka 1 hét alatt a Steam mérõje szerint közel 13 órát nyomtam össz. Én megvettem cirka 1400 Ft-ért, mert ennyiért szinte ingyen volt ez a játék. Nem is csalódtam benne.
Ijesztõnek nem nevezném a játékot, ettõl még a Prey vagy a Judge Dredd is sötétebb. Inkább elég... nyers a játék stílusa. Még a végén Fontaine sem rémített meg, kicsit emlékeztettet a TRON 2.0 beli Thorne boss-ra. Ami inkább rémisztõ, mikor az ember rájön eme szörnyûségek honnan is erednek, pl. Little Sisters. Na attól még most is feláll a szõr a hátamon.

ffxi - VIP: a kellékek pontos helye nincs megadva. Egy tipp: a térképen van olyan hogy "hide hint" "show hint". Ha bekapcsolod, akkor néha megjelenik egy-egy utalás hol is a következõ tárgy. Sok esetben pedig mintha aranymáz lenne az aktuális tárgyon.

ffxi
A növényesben vaok. És össze kell szedni kellékeket, hogy össze lehessen rakni vmit a tovább jutáshoz. De nem mutatja az íránytû, hogy hol vannak azok a kellékek 😞

Fákjúal!

ffxi
A hang/zene és az egész világ olyan mint 1 Tim Burton film (õ a kedvenc rendezõm). A játékmenetre sem lehet panasz.

Fákjúal!

Seth
Nekem csak 2x sikerült igazán ^^. Egyszer amikor az orvosiban elment a világítás és a doki ott volt a hátammögött mire visszajött a fény.A másik meg amikor egy pincébe lementem és ilyen gipsz-emberkék voltak mindenfelé,kinyitom a széfet ,megfordulok és ott is egy gipsz alak aki az elõbb még kicsit messzebb volt tõlem XD De összességében szerintem nem ijesztõ a játék

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nem mai gyerek vagyok és nem ma kezdtem el játszani sem a játékokkal - de voltak részek, ahol szinte magam alá rottyantottam, úgy megijedtem!
Gyenge idegzetûek, szívbetegek tényleg ne játszanak ezzel a játékkal! 😊
Amúgy isten király a játék - eredetiben van meg, és sajnos otthoni internet hiányában offline crackelni kellett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Honnan lehet értesülni ilyen akciókról? De megvettem volna én is 😞 most már 20euró van kiírva :@

Fákjúal!

dalmar
Egy infó. Régebben a warezos verzióm volt meg ott találkoztam egy olyan problémával ,hogy véletlenszerûen fagyott a játék ha fel akartam venni valamit.Emiatt hezitáltam ,hogy megvegyem -e a játékot.Most már meg van eredetiben és nem fordult elõ ez a hiba.
Köszi a Steamos tippet RAGE47.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

zozyk
Nos,a második pályán járok(Medical Pavilion),idáig elégé tetszik. Ráraktam a magyaritást,igy még értem is,eléggé át lehet érezni a világ hangulatát,+ a hangok nagyon ott vannak a szeren. (5.1 fülessel)

Úgy érzem ennyi pénzért nem lehet jobb játékot venni.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Seth
Kurvára megéri!!

zozyk
Egész pontosan 1580 ft ot vontak le rá. 4,99 a játék + 1 euro költség. 😊
Remélem megéri,még nem ismerem a játékot,most olvasgatok róla. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Rage47
Steamen 5 euro (1300huf) a game 😮. Karácsonyi akció.
Frank99
ezért töröltem is.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ombika
Ezt talan spoilerbe kellett volna tenni, nem gondolod !! <#banplz>

poppe
nemtom, én úgy láttam, de nem néztem meg alaposan

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

blackcalibra
Lol,miért kéne regisztráli?
poppe
lol, regisztrálni kell? 😊
akkor már inkább itt:

can you run it?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

blackcalibra
Doki17
Nem fog menni a videokártyád miatt.

sziasztok . az lenne a kérdésem h a gépemen elindulna-e a játék? és ha el h futna? játszhato lenne?
procim: caleron 2.6
512 ram memoria
radeon 9600 128 mb
Doki17
Ha nem mented meg akkor a rossz befejezést fogod kapni.

Jah a végefele már nagyon könnyen le lehet ölni õket, nem képeztek túl nagy akadályt <#vigyor3>

Ombika
De panceltorovel nem?

Amugy az gaz, h a kiscsajt neha hol megmentem neha meg nem, mikor mennyi ADAM-ra van szuksegem?! 😊

Seth
Shotgun-ból kb 8 lövés az elején, végefelé meg már 3 is elég

Doki17
Én a tomygunból beleeresztettem egy-másfél tár páncéltörõ lõszert azt már feküdt is utána meg már csak a kislányból kellett elszívni az ADAM-ot.

Ombika
Igen kozben erre is rajottem ,mindent kattogtatok mar! 😊 LEgtobbszor fagyasztas es loves, ha van panceltorovel ,aztan elobb utobb elfogy eletereje! De rajottem sokszor ott bakiztam, h az energiafelvevo egysegnel ujratoltik magukat, amig en is ujratoltok! 😊

Seth
Ja és fotózd õket amikor csak szembe jön veled egy. Így fejlõdik az erõd velük szemben.

Evin
Gyújtsd fel, vagy elektromos géllel, vagy villámmal sokkold.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.