BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bár ez nem túl nagy spoiler, a faqból másoltam 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
01. Rapture
02. Medical Pavilion
03. Neptune's Bounty
04. Smuggler's Hideout
05. Arcadia
06. Farmer's Market
07. Fort Frolic
08. Hephaestus
09. Rapture Central Control
10. Olympus Heights
11. Apollo Square
12. Point Prometheus
13. Fontaine -The End-
[/spoiler]
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Big Daddyt a késõbb beszerezhetõ nyílpuskával lehet könnyen leszedni, meg persze a gránátvetõvel. Ám a sima pisztollyal is komoly sebeket lehet ütni, fõleg armor-piercing tölténnyel. Elsõre könnyû fejen találni, de miután támad már nehézkes. Én általában meggyújtom minden ellenfelem, utána ütöm-vágom õket amivel tudom.<#buck>#buck>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
#12641 hogy lõnek le folyamatosan? én még eddig félhp alatt sem voltam, pedig a big daddy-k csapnak szépen 😊 first aid csomag és eve hypo is maxon van... eve-vel nem is nagyon szórakozok egyenlõre... fps-beállítottságú vagyok és a sörétes meg a machine gun elég jól tisztít... bid daddynek meg a keményebbeknek ott a sörétes meg a gránát 😄
A pályatöltés nálam nem vészes, max 20-30 másodperc. Ellenben betöltés után kell még vagy fél perc, hogy a textúrák rendesen betöltõdjenek. Mert hirtelen az egész pálya textúra nélküli és kb. úy fest mint egy 10 éves játék. De eme jelenséget minden Unreal3-as játéknál érzékelem. A Vita-Chamberes megoldásnak hála viszont a játékot nem kel újra és újra töltögetni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A többi játékkal semmi ilyen gond nincs. Azok maximum 15 másodperc alatt betöltõdnek.
Még azt majd megpróbálom, hogy a grafikát lejjebb veszem hátha megoldódik.
Én amikor akkor XP-n játszottam a játékkal semmi baj nem volt a pályabetöltéssel.
A multkor felraktam Vista alatt és elõjött a probléma. A patchet is feltettem, de nem oldódott meg.
Eredeti lemezem van, tehát a másolásvédelem vagy rossz törés nem okozza.
www.gportal.hu/bioshock
#12635: hol vetted meg 1400ért? annyit nekem is megérne bõven... csak hát anyagilag nem állok úgy, hogy zsákbamacskát megengedhessek magamnak... de így a "fekete verzióval" eltöltött 2-3óra után ez tuti kell! 😊
Ijesztõnek nem nevezném a játékot, ettõl még a Prey vagy a Judge Dredd is sötétebb. Inkább elég... nyers a játék stílusa. Még a végén Fontaine sem rémített meg, kicsit emlékeztettet a TRON 2.0 beli Thorne boss-ra. Ami inkább rémisztõ, mikor az ember rájön eme szörnyûségek honnan is erednek, pl. Little Sisters. Na attól még most is feláll a szõr a hátamon.
ffxi - VIP: a kellékek pontos helye nincs megadva. Egy tipp: a térképen van olyan hogy "hide hint" "show hint". Ha bekapcsolod, akkor néha megjelenik egy-egy utalás hol is a következõ tárgy. Sok esetben pedig mintha aranymáz lenne az aktuális tárgyon.
Fákjúal!
Fákjúal!
PSN ID.: Beegabor
Gyenge idegzetûek, szívbetegek tényleg ne játszanak ezzel a játékkal! 😊
Amúgy isten király a játék - eredetiben van meg, és sajnos otthoni internet hiányában offline crackelni kellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fákjúal!
Köszi a Steamos tippet RAGE47.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Úgy érzem ennyi pénzért nem lehet jobb játékot venni.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Remélem megéri,még nem ismerem a játékot,most olvasgatok róla. 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
procim: caleron 2.6
512 ram memoria
radeon 9600 128 mb
Jah a végefele már nagyon könnyen le lehet ölni õket, nem képeztek túl nagy akadályt <#vigyor3>#vigyor3>
Amugy az gaz, h a kiscsajt neha hol megmentem neha meg nem, mikor mennyi ADAM-ra van szuksegem?! 😊
PSN ID.: Beegabor