13397
  • Doki17
    Mivel nézted meg őket?
  • akyyy
    nah végivittem, "jó" vége lett, de a bink videókkal megnéztem a többi végét is. szvsz a rossz vég sokkal jobb:D

az volt a legjobb, hogy mindig fps nézetbe voltunk, és ez ilyen half-life stílust hozott kicsit vissza, viszont jó lett volna látni ezt a tenger alatti villágot, amikor még nem zobik uralták, hanem rendes élet lett volna benne.
  • Hassassin47
    Le kell fényképezni a hulláját és betenni a galériába. Ha ez is megvan, akkor át kell menni Poseidonba és elkapni még két fickót. Fel kell olvasztani a csatornában az ajtó előtt a havat.
  • akyyy
    az már megvolt, el is tünt, most mit csináljak? nincs ott senki.
  • Hassassin47
    Ha Finnegan-re gondolsz Fort Frolicban, akkor csak be kell menned a Frozen Tunnel-be. Észre fogod venni, ha megtaláltad, mert megfagyaszt :-D
  • akyyy
    valami lefagyasztott embert kell meglelnem a plázánál, de nem találom sehol, help:(
  • hollow
    Üdv! Akinek a széffel akadtak gondjai szedje le ezt a fixet. Nálam megoldotta a problémát. ; )
  • Hassassin47
    Aki könnyűnek találta a játékot, az próbálja ki ezt:

http://www.strategyinformer.com/pc/bioshock/mod/17311.html
  • saxicola
    Helló! Nem tudom mitől van, de volt már akinek küldtem elmentést a széf kinyitása (napló felvétele után) és működött neki. A fali széfben a botanikusnő naplója van, melyben leírja a lazarus vektor készítés hozzávalóit: rózsabimbó, deszt víz stb.
  • McDuff
    hali
    nekem is a széfes problémám van:(mit lehet ezellen tenni mentéseken kívül?:Sminek kéne a széfben lennie?ez 1 bug?nem lehet vhogy kiküszöbölni?elölről kezdeni a pályát vagy iesmi?de ha nincs más mondja akkor jöhet a mentés
  • saxicola
    Helló!

akinek széfes problémája van az küldjön egy e-mailt nekem és küldök mentést a széf kinyitása után. a cím: [email protected]
  • Seth
    Sztori szerint kapod,nem fogod elhagyni ^^
  • Doki17
    Megoldottam, a másik az hogy hol találom ezt a bizonyos fényképezőgépet?
  • Synit HUN
    A génbankban tudsz plazmidokat és tonikokat rendezgetni, annak egy dns a jele a térképen (tab). Slotot pedig a Gatherer's gardenben vagy magyarul begyűjtők kertjében tudsz. Annak egy kislányfej a jele. Persze ehhez elegendő ADAM-el kell rendelkezned. :)
  • Doki17
    A zárt ajtó mellet ki van törve az üveg és ott van szembe a falón az ajtó kulcsa telekinézissel magadhoz húzod és már kész is.

Engem az érdekelne hogy a Medical pavilon körül hol találok olyan automatát amiben tudok plusz helyet venni a plazmidomnak, vagy csak lecserélni egy másikra.
  • MerlinW
    Más a zene is.
  • Bokafix2
    A játék elején a fogorvosi rendelő környékén van egy zárt ajtó, amit valami dental office key nevű kulccsal lehet kinyitni. Na azt a kulcsot nem találom sehol. Még little sister sincs ezen a részen azt hiszem, csak egy átvezető introban jelenik meg.
  • Shep
    Nekem is üres a széf, pedig egyszer már végigvittem a játékot, de nem rémlik ,hogy akkor is volt ilyen gond, vagy ha volt akkor, hogy oldottam meg. Valaki tudja a megoldást?
  • ttibi
    hello, ott tartok hogy megölnek egy tudos csajt a szobájába és megírja a széf kódját az ablakra, kinyitom de üres, és nem tudok mit kell csinálni thx előre is
  • saxicola
    Az utolsó pálya valóban nem nehéz (még nehéz szinten sem), de mindenképp élvezetes. Sajnos rövid.
    Valóban 3 befejezés van, de a rossz és a semleges szinte ugyanaz szerintem is.
  • priluki
    Sziasztok,nemtudom másnál van e ilyen problém de 64 bit-es Vistam van és lég gyakran kifagy a játék.. ötlet?
  • saxicola
    Én is harmadjára nyomom végig. De így sem unalmas. Most főleg a telekinézist használom (fegyvert nem nagyon).
  • grebber
    Nekem az az érdekes hogy menüben az életkamra ki van kapcoslva mégis ha meghalok oda tesz bele
  • Seth
    Szerintem úgy sem nehéz,lévén ott van a szokásos nagyhatalmú quicksave-load funkció :) A kamrák szerintem inkább csak kényelmi szempontból vannak, például én is ha meghaltam, betölthettem volna a mentett állást is, de lassabb lett volna,mintha a kamrától folytatom
  • Synit HUN
    Én közepesen nyomtam életkamrákkal. De csak 1x kerültem bele. Jó 3x nyomtam. Nehezen is végignyomom majd :D
  • saxicola
    Sokan a játék hibájának tartják azt, hogy túl könnyű. De ez nem igaz. Szerintem kikapcsolt "élet kamrákkal" nehéz fokozaton igencsak megizzasztja az embert.
  • Synit HUN
    Én a végefelé -2-3 pályára a végétől- már nem is tudtam mit fotózni :D Meg már majdnem minden tonicom +-os volt. Viszont ha betámadnak nagyon akkor jól jön.
  • Seth
    Szerintem ezzel a fotózással túl lehet magunkat tápolni.Játék majdnem közepétől már olyan szoktam lenni mint egy tank. Sőt ,hozzámérnek meghalnak attól az elektromos védelmező tonic-tól :D Nagyon künnyű lett a végére. Big Daddy-k is ilyen 2-3 lövés shotgunból elektromos tölténnyel
  • Synit HUN
    Bele lehet. És fényképezni kell sokat! Meg az ahoz tartozó tonicokból használni vmit. Akkor még kaphatsz nagyon hasznos dolgokat és a sebzést is növeli. Pl a camuflage-t is így kaphatod meg, ami azt eredményezi hogy ha megállsz egyhelyben amikor senki sem lát láthatatlan leszel. :)
    Jah, és megvan a játékban az az előny hogy bármikor visszamehetsz az előző pályákra hentelni, szal ha ki is hagysz egy Little Sistert visszamehetsz érte.
  • akyyy
    áhhh belejöttem nagyon:D:D:D
  • Seth
    Ha találkozol egy magányosan kóborló Big Daddy-vel,akkor óvatosan kövesd, oda fog menni egy lyukhoz és kihívja a Little Sistert.
  • akyyy
    akkor előttem lesznek még?:D huhh..
  • Seth
    Hát mert ők még a pályán vannak.
  • akyyy

ebből meg nem mondom, hogy az X vagy nem:DDD

egyébként asszme neptun pályán vagyok, most szereztem meg a telekinézist, visszamennyek, vagy előttem lesznek?

jah, a jobb oldali számláló micsoda?

és vhol meglehet nézni, hogy eddig mennyit mentettem meg összesen?
  • Seth
    Ha "learattad" őket akkor XX van a szemük helyén, ha megmentetted akkor meg egy szivecske ha jól emlékszem
  • akyyy
    hol tom megnézni hogy a pályán lév kishugok közül melyiket mentettem meg vagy áldoztam fel? oké, esc, kiirja hogy 2, de már nemtudom hogy találkoztam e velük vagy nem, és nem szeretném kihagyni... az egész játékot meg nem akarom ujrakezdeni:(
  • Fbn Lx
    na probléma megoldva... vistán kifagy a töltőképernyőnél DX10-ben, de az 1.1 patch + fixed exe megoldotta.
    egyébként rohadt nagy a játék... kb 7 órát toltam, és nem untam. Nagyon innovatív, ami manapság ritka.
  • Seth
    A semleges és a rossz befejezés videójában mindössze annyi a különbség,hogy a doki csaj más hangsúllyal mondja a szöveget
  • Evin
    3 is van, csak a semleges és rossz vég ugyanaz. De 3videó van, ebből lehet tudni, hogy az 3 vég.
  • Synit HUN
    Mindenképpen ADAM-et kapsz tőlük. Csak nem mindegy hogy feláldozod vagy megmented. Rescue vagy Harvest. "L" a megmentés.