13397
-
Mivel nézted meg őket? -
nah végivittem, "jó" vége lett, de a bink videókkal megnéztem a többi végét is. szvsz a rossz vég sokkal jobb:D
az volt a legjobb, hogy mindig fps nézetbe voltunk, és ez ilyen half-life stílust hozott kicsit vissza, viszont jó lett volna látni ezt a tenger alatti villágot, amikor még nem zobik uralták, hanem rendes élet lett volna benne. -
Hassassin47 #12476 Le kell fényképezni a hulláját és betenni a galériába. Ha ez is megvan, akkor át kell menni Poseidonba és elkapni még két fickót. Fel kell olvasztani a csatornában az ajtó előtt a havat. -
az már megvolt, el is tünt, most mit csináljak? nincs ott senki. -
Hassassin47 #12474 Ha Finnegan-re gondolsz Fort Frolicban, akkor csak be kell menned a Frozen Tunnel-be. Észre fogod venni, ha megtaláltad, mert megfagyaszt :-D -
valami lefagyasztott embert kell meglelnem a plázánál, de nem találom sehol, help:( -
Üdv! Akinek a széffel akadtak gondjai szedje le ezt a fixet. Nálam megoldotta a problémát. ; ) -
Hassassin47 #12471 Aki könnyűnek találta a játékot, az próbálja ki ezt:
http://www.strategyinformer.com/pc/bioshock/mod/17311.html -
Helló! Nem tudom mitől van, de volt már akinek küldtem elmentést a széf kinyitása (napló felvétele után) és működött neki. A fali széfben a botanikusnő naplója van, melyben leírja a lazarus vektor készítés hozzávalóit: rózsabimbó, deszt víz stb.
-
McDuff #12469 hali
nekem is a széfes problémám van:(mit lehet ezellen tenni mentéseken kívül?:Sminek kéne a széfben lennie?ez 1 bug?nem lehet vhogy kiküszöbölni?elölről kezdeni a pályát vagy iesmi?de ha nincs más mondja akkor jöhet a mentés -
Helló!
akinek széfes problémája van az küldjön egy e-mailt nekem és küldök mentést a széf kinyitása után. a cím: [email protected] -
Sztori szerint kapod,nem fogod elhagyni ^^ -
Megoldottam, a másik az hogy hol találom ezt a bizonyos fényképezőgépet? -
A génbankban tudsz plazmidokat és tonikokat rendezgetni, annak egy dns a jele a térképen (tab). Slotot pedig a Gatherer's gardenben vagy magyarul begyűjtők kertjében tudsz. Annak egy kislányfej a jele. Persze ehhez elegendő ADAM-el kell rendelkezned. :) -
A zárt ajtó mellet ki van törve az üveg és ott van szembe a falón az ajtó kulcsa telekinézissel magadhoz húzod és már kész is.
Engem az érdekelne hogy a Medical pavilon körül hol találok olyan automatát amiben tudok plusz helyet venni a plazmidomnak, vagy csak lecserélni egy másikra. -
Más a zene is. -
A játék elején a fogorvosi rendelő környékén van egy zárt ajtó, amit valami dental office key nevű kulccsal lehet kinyitni. Na azt a kulcsot nem találom sehol. Még little sister sincs ezen a részen azt hiszem, csak egy átvezető introban jelenik meg. -
Nekem is üres a széf, pedig egyszer már végigvittem a játékot, de nem rémlik ,hogy akkor is volt ilyen gond, vagy ha volt akkor, hogy oldottam meg. Valaki tudja a megoldást? -
hello, ott tartok hogy megölnek egy tudos csajt a szobájába és megírja a széf kódját az ablakra, kinyitom de üres, és nem tudok mit kell csinálni thx előre is -
Az utolsó pálya valóban nem nehéz (még nehéz szinten sem), de mindenképp élvezetes. Sajnos rövid.
Valóban 3 befejezés van, de a rossz és a semleges szinte ugyanaz szerintem is. -
priluki #12458 Sziasztok,nemtudom másnál van e ilyen problém de 64 bit-es Vistam van és lég gyakran kifagy a játék.. ötlet? -
Én is harmadjára nyomom végig. De így sem unalmas. Most főleg a telekinézist használom (fegyvert nem nagyon). -
Nekem az az érdekes hogy menüben az életkamra ki van kapcoslva mégis ha meghalok oda tesz bele
-
Szerintem úgy sem nehéz,lévén ott van a szokásos nagyhatalmú quicksave-load funkció :) A kamrák szerintem inkább csak kényelmi szempontból vannak, például én is ha meghaltam, betölthettem volna a mentett állást is, de lassabb lett volna,mintha a kamrától folytatom -
Én közepesen nyomtam életkamrákkal. De csak 1x kerültem bele. Jó 3x nyomtam. Nehezen is végignyomom majd :D -
Sokan a játék hibájának tartják azt, hogy túl könnyű. De ez nem igaz. Szerintem kikapcsolt "élet kamrákkal" nehéz fokozaton igencsak megizzasztja az embert. -
Én a végefelé -2-3 pályára a végétől- már nem is tudtam mit fotózni :D Meg már majdnem minden tonicom +-os volt. Viszont ha betámadnak nagyon akkor jól jön. -
Szerintem ezzel a fotózással túl lehet magunkat tápolni.Játék majdnem közepétől már olyan szoktam lenni mint egy tank. Sőt ,hozzámérnek meghalnak attól az elektromos védelmező tonic-tól :D Nagyon künnyű lett a végére. Big Daddy-k is ilyen 2-3 lövés shotgunból elektromos tölténnyel -
Bele lehet. És fényképezni kell sokat! Meg az ahoz tartozó tonicokból használni vmit. Akkor még kaphatsz nagyon hasznos dolgokat és a sebzést is növeli. Pl a camuflage-t is így kaphatod meg, ami azt eredményezi hogy ha megállsz egyhelyben amikor senki sem lát láthatatlan leszel. :)
Jah, és megvan a játékban az az előny hogy bármikor visszamehetsz az előző pályákra hentelni, szal ha ki is hagysz egy Little Sistert visszamehetsz érte. -
áhhh belejöttem nagyon:D:D:D -
Ha találkozol egy magányosan kóborló Big Daddy-vel,akkor óvatosan kövesd, oda fog menni egy lyukhoz és kihívja a Little Sistert. -
akkor előttem lesznek még?:D huhh.. -
Hát mert ők még a pályán vannak. -
ebből meg nem mondom, hogy az X vagy nem:DDD
egyébként asszme neptun pályán vagyok, most szereztem meg a telekinézist, visszamennyek, vagy előttem lesznek?
jah, a jobb oldali számláló micsoda?
és vhol meglehet nézni, hogy eddig mennyit mentettem meg összesen? -
Ha "learattad" őket akkor XX van a szemük helyén, ha megmentetted akkor meg egy szivecske ha jól emlékszem -
hol tom megnézni hogy a pályán lév kishugok közül melyiket mentettem meg vagy áldoztam fel? oké, esc, kiirja hogy 2, de már nemtudom hogy találkoztam e velük vagy nem, és nem szeretném kihagyni... az egész játékot meg nem akarom ujrakezdeni:( -
Fbn Lx #12442 na probléma megoldva... vistán kifagy a töltőképernyőnél DX10-ben, de az 1.1 patch + fixed exe megoldotta.
egyébként rohadt nagy a játék... kb 7 órát toltam, és nem untam. Nagyon innovatív, ami manapság ritka. -
A semleges és a rossz befejezés videójában mindössze annyi a különbség,hogy a doki csaj más hangsúllyal mondja a szöveget -
3 is van, csak a semleges és rossz vég ugyanaz. De 3videó van, ebből lehet tudni, hogy az 3 vég. -
Mindenképpen ADAM-et kapsz tőlük. Csak nem mindegy hogy feláldozod vagy megmented. Rescue vagy Harvest. "L" a megmentés.