mephi666#12667
honnan veszed, hogy csítelek? nem szokásom soha, hacsak nem pl mentés-elszállás miatt visszarakatom magam az adott pályára és felfegyverzem magam... de itt ilyen nem volt... könnyű fokozaton egyszerűen tényleg túl könnyű volt... harvest-eltem ész nélkül és az adam-et nyomtam elsősorban sebcsökkentő skillre meg hp-t húztam ész nélkül... fps-ben szereztem már elég tapasztalatot, hogy pusztán a fegyverekkel elboldoguljak... plazmidok közül meg szinte csak a felgyújtást használtam, azt is nagyrészt jégolvasztásra :) a láthatatlanság meg miután megvolt, onnantól tényleg még könnyebb lett... a riadóztatással lehet nagyokat szívni, ezt már ss2-ben megtanultam (azt kb 5-6szor végigvittem), ezért mindenhol először a szemét kamerákkal számoltam le... mellesleg ott voltak tényleg irtó szemét ellenfelek, amik easy-n is szívatták az embert... pl a pszi-t használó majmok, a nagy dög robotok, az assassinok meg volt még pár finomság... pl a pókok, amik szétmérgeztek... betyár játék volt az :) kb 5ször nagyobb bejárható területtel és felülmúlhatatlan hangulattal... tényleg úgy éreztem, hogy én vagyok az egyetlen élő ember az egész űrhajón és nagyon boldoggá tudott tenni minden egyes blog, amit találtam :)