13397
-
Szerintem az a momentum a videóban, hogy a nőt mutatják és utánna a város rajzolódik ki arra utal, hogy az előzményeket fogja a folytatás feldolgozni. -
Látható, hogy a bioshock embléma még rozsdásabb és öregebb lett + a felnőtt little sister = biztos, hogy az előzőnél később fog játszódni. -
És miért Youtube? 
Az a lány, egy "idősebb" little sister -> de akkor nem az előzményről szól majd a játék? -
Mert a nő valahogy telekinetikusan megbirizgálta a molekuláris struktúráját.
-
És miért csomósodik ilyen furán a homok? Ha már itt tartunk :D -
Ki a csaj, aki a naplementébe bámul? És ki a végén az a kék pillangó?
-
Engem is:D -
Oké,most akkor engem kirázott a hideg kicsit XD -
Bioshock 2 teaser trailer
!elég rossz minőség! -
Ok, Köszi. -
Youtube-on megnézheted őket! -
Nekem rippelt a játék, és nincsenek meg a befejezés videói. Valaki feltenné a netre őket, jó lenne látni mi lesz a vége. -
Egész jól megvagyok az angol tudás nélkül.Hála a magyarítóknak egyre több game már alapból magyarul jelennek meg nálunk szal köszi megvagyok.
-
hogy maradhattál te meg a számítógép előtt ennyi éven át -
-
elég legyen! -
Ha tudnék angolul nem kérdeztem volna itt! -
Nem igazán. Kérni és kényszeríteni nem ugyanaz. De ha jól tudsz angolul nézz szét itt: Link
Vagy itt: Link -
Ezt írtam én is ha elolvastad volna.
De ez továbbra sem válasz a kérdéseimre! -
Ryan-t nem te ölted meg, hanem Ryan ölette meg saját magát veled. Mikor Ryan elé kerülsz nem vagy a magad ura, hanem rákényszerít, gondolom pszihokinézis alkalmazásával, hogy engedelmeskedj a parancsának. -
Erre tudna válaszolni valaki? -
sleepwalker77 #12537 *Vízalatti
:) -
sleepwalker77 #12536 Bioshock - Összeesküvés a Gyilkos Mutánsok Földalatti Városában
:) -
Hát ha a halálos nem is lesz benne, de a gyilkos biztos pl. Bioshock-Gyilkos kislányok, vagy Bioshock-Gyilkos nagybácsik :) -
Ryan nyomában
-
BioShock - A mutánsok ébredése vagy valami ilyesmi. :D Én a mutánsok szót tuti beletenném mert végülis ezek az emberek azok lettek. :) -
Nemo nyomában ^^ -
Most az a menő, ha megmarad az eredeti cím, és gyártanak mellé egy alcímet: Bioshock - Város a tengerfenéken
vagy BioSokk. -
Szokásos halálosnak szerepelnie kell, szóval Bioshock-Halálos mélység lesz :D -
Kíváncsi vagyok hogyha majd megcsinálják a Bioshock-ot filmben, akkor milyen magyar címet fognak neki adni. A legvalószínűbb hogy marad az eredeti név a "Bioshock", de mi lenne, ha az okos magyar címgyártók kitalálnának valami blődséget és olyan címen futna a film mint pl. "Rapture-beli kaland", vagy "A világító szemű kishúgok" vagy "Adamvadászat" vagy a "Plazmidok titkai". 
-
sleepwalker77 #12528 Eredetileg "Big Daddy" volt a neve, ez a "nagybácsi" kicsit komolytalan. :) -
Dede :)
Az a baj,hogy egyből rátettem a magyarítást,így nem is tudom mi volt a orig megnevezés.
Bár semmin se csodálkozom.Alien(idegen)=8.utas a halál.
-
sleepwalker77 #12526 Huh, mond hogy ez a "nagybácsi" nem a magyarítás eredménye légyszíves. -
jah, tudja azt is -
DerStauner #12524 ez a játék dx10-es? -
Még csak hasonlóval se játszottam soha,mint ez a bioshock.Nagyon jól kitalált story meg a világ is ,amiben játszódik.
Engem egy dolog zavart benne nagyon.Vannak benne keményebb részek ,ahol sok a szabdaló meg akad néha nagybácsi is.És mikor többször is vissza kell térni az adott helyszínre,baromi sok ellenséget visszatermel a gép...
-
1. Nem is véres, csak világít a szeme.
2. Az ADAM-tól hülye.
3. Ha kiszívod belőle az ADAM-ot, rögtön normális lesz és leszarja mi történt az addigi életében.
-
itt most a szövegről van szó
-
A szövege.... -
Aranyos? Egy bomlott elméjű kölök egy medveölő késnek is beillő injekciós szipkával, nyakig véresen...