13397
  • saxicola
    Szerintem az a momentum a videóban, hogy a nőt mutatják és utánna a város rajzolódik ki arra utal, hogy az előzményeket fogja a folytatás feldolgozni.
  • gman906
    Látható, hogy a bioshock embléma még rozsdásabb és öregebb lett + a felnőtt little sister = biztos, hogy az előzőnél később fog játszódni.
  • Prince of Máté
    És miért Youtube?
    Az a lány, egy "idősebb" little sister -> de akkor nem az előzményről szól majd a játék?
  • Bokafix2
    Mert a nő valahogy telekinetikusan megbirizgálta a molekuláris struktúráját.
  • Evin
    És miért csomósodik ilyen furán a homok? Ha már itt tartunk :D
  • Bokafix2
    Ki a csaj, aki a naplementébe bámul? És ki a végén az a kék pillangó?
  • AntiHero
    Engem is:D
  • Seth
    Oké,most akkor engem kirázott a hideg kicsit XD
  • ProGabe #12550
    Bioshock 2 teaser trailer

!elég rossz minőség!
  • koppim
    Ok, Köszi.
  • grebber
    Youtube-on megnézheted őket!
  • koppim
    Nekem rippelt a játék, és nincsenek meg a befejezés videói. Valaki feltenné a netre őket, jó lenne látni mi lesz a vége.
  • grebber
    Egész jól megvagyok az angol tudás nélkül.Hála a magyarítóknak egyre több game már alapból magyarul jelennek meg nálunk szal köszi megvagyok.
  • zomgzerg
    hogy maradhattál te meg a számítógép előtt ennyi éven át
  • Narxis
  • Frank99
    elég legyen!
  • grebber
    Ha tudnék angolul nem kérdeztem volna itt!
  • extra sensory
    Nem igazán. Kérni és kényszeríteni nem ugyanaz. De ha jól tudsz angolul nézz szét itt: Link

Vagy itt: Link
  • grebber
    Ezt írtam én is ha elolvastad volna.
    De ez továbbra sem válasz a kérdéseimre!
  • extra sensory
    Ryan-t nem te ölted meg, hanem Ryan ölette meg saját magát veled. Mikor Ryan elé kerülsz nem vagy a magad ura, hanem rákényszerít, gondolom pszihokinézis alkalmazásával, hogy engedelmeskedj a parancsának.
  • grebber
    Erre tudna válaszolni valaki?
  • sleepwalker77
    *Vízalatti
    :)
  • sleepwalker77
    Bioshock - Összeesküvés a Gyilkos Mutánsok Földalatti Városában
    :)
  • Shep
    Hát ha a halálos nem is lesz benne, de a gyilkos biztos pl. Bioshock-Gyilkos kislányok, vagy Bioshock-Gyilkos nagybácsik :)
  • Synchronous
    Ryan nyomában
  • Narxis
    BioShock - A mutánsok ébredése vagy valami ilyesmi. :D Én a mutánsok szót tuti beletenném mert végülis ezek az emberek azok lettek. :)
  • Seth
    Nemo nyomában ^^
  • Evin
    Most az a menő, ha megmarad az eredeti cím, és gyártanak mellé egy alcímet: Bioshock - Város a tengerfenéken
    vagy BioSokk.
  • Seth
    Szokásos halálosnak szerepelnie kell, szóval Bioshock-Halálos mélység lesz :D
  • Bokafix2
    Kíváncsi vagyok hogyha majd megcsinálják a Bioshock-ot filmben, akkor milyen magyar címet fognak neki adni. A legvalószínűbb hogy marad az eredeti név a "Bioshock", de mi lenne, ha az okos magyar címgyártók kitalálnának valami blődséget és olyan címen futna a film mint pl. "Rapture-beli kaland", vagy "A világító szemű kishúgok" vagy "Adamvadászat" vagy a "Plazmidok titkai".
  • sleepwalker77
    Eredetileg "Big Daddy" volt a neve, ez a "nagybácsi" kicsit komolytalan. :)
  • svédcsepp
    Dede :)
    Az a baj,hogy egyből rátettem a magyarítást,így nem is tudom mi volt a orig megnevezés.
    Bár semmin se csodálkozom.Alien(idegen)=8.utas a halál.
  • sleepwalker77
    Huh, mond hogy ez a "nagybácsi" nem a magyarítás eredménye légyszíves.
  • Seth
    jah, tudja azt is
  • DerStauner
    ez a játék dx10-es?
  • svédcsepp
    Még csak hasonlóval se játszottam soha,mint ez a bioshock.Nagyon jól kitalált story meg a világ is ,amiben játszódik.
    Engem egy dolog zavart benne nagyon.Vannak benne keményebb részek ,ahol sok a szabdaló meg akad néha nagybácsi is.És mikor többször is vissza kell térni az adott helyszínre,baromi sok ellenséget visszatermel a gép...
  • Synchronous
    1. Nem is véres, csak világít a szeme.
    2. Az ADAM-tól hülye.
    3. Ha kiszívod belőle az ADAM-ot, rögtön normális lesz és leszarja mi történt az addigi életében.
  • bertino
    itt most a szövegről van szó
  • Seth
    A szövege....
  • Kandurex
    Aranyos? Egy bomlott elméjű kölök egy medveölő késnek is beillő injekciós szipkával, nyakig véresen...