BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne egy kis help. Rögtön az elsõ kiscsaj megmentésénél kiirja, hogy a megmentéshez nyomjam meg az L-t. Hát nyomom, nyomom aztán semmi. Mi lehet a gond. A beállitásoknál az L nincs is definiálva. De ugyanez a helyzet az elvesztéshez kiirt H-val is. Arra sem reagál.
szerintem is kb ugyanannyi jut mindkét oldalon... rescue miatt nem kapsz annyit sisterenként, de az "ajándékokkal" járó +200-ak szerintem kárpótolnak... plusz az egyéb csecsebecsék... utána kellene nézni, de fogadni mernék, hogy ugyanannyit kap az ember... :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Synit HUN
Ez így van <#eljen>
És most ki nem számolom, de sztem nem is jut több Adam a "sötét oldalon"

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Valószínûleg azt is szeretni fogom, ha megmarad a játék egyedi stílusa :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

poppe
magyarul az elõzményekrõl fog szólni :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

robotnyk
korábban mintha arról lett volna szó, hogy a 2dik rész prequel lesz.
Úgy vettem észre, hogy kevesebb Adam-et nyertem, hiszen elmaradt a bónusz, ami a maciban szokott lenni. Nekem is a pozitív befejezés tetszett inkább, viszont, ebbõl a végjátékból arra engedtem következtetni, hogy bizony a lehetséges folytatása a sztorinak innen fog kiindulni.

Optimus Prime
A hétvégén én is végig vittem a "sötét oldalon", de csalódtam. Az outrón és pár dialóguson kívül minden ugyanaz. Ráadásul hiába nyertem több(?) Adamet így is öltek rendesen, sõt, így talán még nehezebb is volt. Mintha a gonoszságom visszaütne.
Többet nem is viszem végig így, a másik - habár talán túl szentimentális vagyok - befejezés nekem sokkal jobban tetszik és olyan megható.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Végigtoltam gonosz karakterként is, mint mondjak, érdekes lett a befejezés ;)

Helosztok

Valaki tudna küldeni mentést?jó lesz 100%os is vagy ami a vége felé van.
[email protected],vagy valami oldalt ahonnan lehet leszedni.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Ombika
De igen, csak ha kihagysz fel evet mentesek kozott, akkor nemigazan lennel kepbe te sem! :)

Ombika
Ezt tudtam ,de igenytelen minoseget kizart, ha mar vegignyomtam igaz turelmem nemlesz masik fejezeshez! :)

Seth
A játék könytárában ott vannak a videók , Rad Video playert kell felrakni és nézheted, vagy you tube, de ezt gondolom nem is kellene mondanom XD

PSN ID.: Beegabor

Synit HUN
Nem magyarítva játszod? Valahova leírtam itt asszem.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ombika
Hmmm most akkor nyirjam ki ujbol a pocsfejet? Amugy vhol el lehet ovlasni full magyarul egesz storyjat gamenak?

Synit HUN
Nem. Onnan lemaradt egy video.

Ombika
Huhh vegignyomtam, de eleg erdekes vege lett, azt mondta,h neked meg esz se volt eleg es kidobott a fomenube, ennyi az egyik veg?!

deestroy
Köszi emberek!

robotnyk
5744
Evin
A lift? Alig 1-2oldallal ezelõtt lett megmondva.
De ha jártál fent, a kukkoló kazettáján rajta van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

deestroy
Itt mi a kód???

Ombika
Vege fele eleg nehez, mikor bombat mar felraktam es utana reszek! :(

Evin
Igazából 3vége van, amihez 3videó is tartozik. Az más dolog, hogy ebbõl 2 szinte teljesen ugyanaz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Basszus, én meg elolvastam az egészet!
Én JÓ voltam az elsõ végigjátszás során, a másodikat egy ideje felfüggesztettem ... na, most megtudtam mi lesz így a vége... <#szomoru1><#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

#12748 erre vki vmi megoldást?:S

ffxi
Semmi baj, az én hibám. Lehet, hogy én is ugyan így reagáltam volna a te helyedben :)

Fákjúal!

Bocs a kirohanásért, de éppen most játszom végig másodszorra, kíváncsi lettem volna a végére :|

poppe
azé nemtom mer már 2x végignyomtam, 1x így 1x úgy

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
én má nem emléxem, de 2 van:
1. megmented mindig az összes kiscsajt
2. kinyírod õket, vagy akár csak egyet is

ffxi
Oooh... télleg. Sorry! :S

poppe: és ez a jó vagy a rossz?

Fákjúal!

poppe
2

Spoiler tagot ismered bazze?! <#boxer>

ffxi
Ennek hány befejezése van? Én olyan befejezést kaptam, hogy a slitherek feljöttek a szárazföldre és lemészárolták a tengerészeket.

Fákjúal!

Sziasztok!Akadt egy gondom a játékkal ugyanis ujra lett telepítve az xp és amikro telepiteném a játékot végez a telepitéssel és az auto patchnél irja h helyezzem be az eredeti lemezt :S azelöt nem volt ilyen simán ment:Saki tudja mi a megoldás kérem segitsen.Elõre is köszönöm:)

deestroy
Frissíts DirectX- et, esetleg dobd újra a win- t, patcheld, ha semmi nem segít, szerezz be új verziót.

Sziasztok! Most jutottam oda hogy felrakjam a játékot. Az a gondom vele, hogy az intro után nincs semmiféle hangja. Alaplapi hangcsipem van (Realtek), ebbõl hogy kell kicsikarni a hangot? Frissítettem az alaplap hangdriverét, de így sem jó.
Bokafix2
Kishúgok paradicsoma :D

Majd gyûjtünk pénzt, hogy felépülj

Nem kell

Nem kaptok semmit

Ha benyomnám az energiaszeletét vajon képen rugdosna?

Aki vödörszámra gyûjti az ádámot, az bizony elfárad.

Általános iskolai kötelezõ olvasmány: Ádámkeresõ kisködmön

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Frank99
aki nem eredetivel játszik, az még mindig radír.
tényleg.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ombika
Kozben mar reg rajottem! :) Koszi azert!

Seth
gomb is van hozzá pedig ;)

feltéve ha egyrõl beszélünk, a szinházban egy üvegajtó?

Ombika
IGen egybol kiszurtam, de zarva es nemtudok vele mit kezdeni! :(

Seth
Ajtótól balra a lift XD

Ombika
Mar a szinhaznal vagoyk, de nemtudok bejutni 1 ajton, vki tudja mi a megoldas, mar bejartam egesz kornyeket! Lennt a hallban van vmi nagy lakat, de zarva van?!

IMYke2.0.0.0
Újra kedvet kaptam hozzá... még jó hogy nem uninstalláltam ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Narxis
Szép.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

deestroy

Jeahh

Ombika
Igen hasznos volt az elejen, mikor emelvenyrol vmi paraszt dobalta en meg visszadobtam neki! :)

saxicola
Használható, hiszen nagyobb tárgyakat is fel tudsz emelni, s ezek már komoly sérülést okozhatnak. Sõt különféle gránátokat is el lehet kapni a segítségével.

www.gportal.hu/bioshock

Ez érdekes, a telekinézist szinte sosem használtam, úgy látom, hogy medium szinten játszva esélytelen csak a segítségével haladni.. Hekkelést nagyon szeretem, szerencsémre a viszonylag nehéz feladatokat is sikerül gyorsan megoldanom. :)

saxicola
Az én kedvenc plazmidom a Telekinézis. Az egyik végigjátszásom során szinte csak plazmidokat használtam, tehát elég sok tapasztalatot szereztem. A hamvasztás nevû plazmid a splicerek ellen nagyon jól használható, de a Big Daddy-k ellen nem elég erõs. A fagyasztás és az eleketrovillám viszont kiválóan használható mindenféle ellenség ellen. Az automata lövegek ellen a fagyasztást sokszor bevetettem.

www.gportal.hu/bioshock