13397
-
leonaprofi #12907 Akkor amit én látok a pályának azon a részén az biztos délibáb vagy mi?Messzebb van két Big Daddy is,de azok hiába ütögetik a lyukat a falon nem jön a kiscsaj.Ilyenkor mi van?Elvileg ahány Big Daddy van annyi Little Sister is nem? -
hiper KOCKA #12906 Kishúgok sosem járkálnak magukban (a csaj nem jár egyedül ) szal mindig big daddy-kel vannak. A big daddy-k járkálnak néha magukban, de követni kell őket, előbb-utóbb úgyis odamennek egy kerek kis lyukhoz ami a falon van, megütögetik, és akkor kimászik belőle a kis csaj. -
leonaprofi #12905 Hogyan lehet a Little Sistert rávenni hogy keressen egy Rosie-t,mivel csak így tudom feláldozni nem? -
#12904 Mért nem nézed meg a hivatalos gépigényt.. tudod google a barátod...
videokártyát nem ártana lecserélni min. egy 256-osra. -
#12903 Nem rohannak azok hogy el kelljen őket fogni. -
leonaprofi #12902 Valahogy el kéne kapnom,mert amikor tovább akarok menni kiírja,hogy nem fogtam el az összes Little Sistert. -
#12901 hy all
ezen a gépenm futna a bishock???
p4 2.4ghz 4gb ram 128 vid kari shader 2 3 -
yooyoo #12900 Ő hozzta az ajándékot ha jól tudom. Ő Rapture télapója:D -
leonaprofi #12899 Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy a Neptun pályán amikor vinném vissza a fényképezőt előtte van egy olyan rész ahol van egy ADAM gép és elötte egy Little Sister aki az ajándékomat egy macit tapogat és amikor közelitek hozzá bemászik a lyukba,Big Daddy vagy Rosie meg sehol,így hogyan tudnám elkapni a kiscsajt?Előre is köszi. -
#12898 Driver probléma lehet. Telepítsd a legújabbat. -
lee56 #12891 Igen, az lehetett a gond, azért nem kapsz ajándékot :D -
VampireKain #12890 Ááh.., akkor valószínüleg az nem használt, hogy én az összes kis csajt kinyírtam. :) -
#12889 Ajándékként kapod 3, majd 9 Little Sisiter megmentése után az erősebb változatát. Venni nem lehet asszem -
#12888 Talán próbáld ki a begyűjtők kertjét. minden pályán van... Ott lehet az összegyűjtött ádámmal új plazmidokat venni, vagy a plazmid helyeket bővíteni.
-
VampireKain #12887 Szevasztok, én nem rég végeztem a BioShock-al, de viszont sehol nem találtam a játék folyamán a BigDaddyt hipnotizálo plazmidot!!! Az merre volt??? :) -
#12886 Hogy tudtad kinyitni ?
Nekem mindig üres , mit csináltál ?
Másnak a mentése nekem nem jó , mert nincsenek benne azok a dolgok amiiket összeszedtem -
#12885 Sziasztok!
A játék dobozán olvasom, hogy a játék működéséhez Ati X1300 v jobb vga-ra van szükség kivétel az X1550, nekem meg pont a kivétel jutott. Megpróbáljam azért az installt, felesleges vagy esetleg már van javító csomag? Első ránézésre nem találtam a 2k honlapon ilyet.
Előre is köszönöm a választ!
Jó hentelést! :) -
#12884 Igy van. Bar en minden szefet kinyitottam vegulis! :) -
Pate #12883 asszem van shader model 2.0 patch. -
#12882 A honlapom Letöltések menüjében megtalálod a mentést!
-
Unreal1942 #12881 Pontosan ez az ami miatt nem lehet tovább menni.
Research Laboratories széfről van szó.
Ha a Tree Farm legelejéről van mentés az is jó. -
#12880 Ez egy klasszikus hiba a játékban. Egy sztori szempontjából fontos széf,amiben ha jól emlékszem vmi formula van? Na az némelyeknek hiányzik, üres a széf. -
#12879 Melyik széf? Van 30-40 a játékban. Egyébként sokat nem vesztes vele, semmi extra nem szokott lenne a széfekben. Néha pénz, vagy medkit, esetleg valamilyen ammo. -
Unreal1942 #12878 Valaki dobjon meg pls. egy mentéssel a széf utáni állásról. Bármit csinálok nekem nincs benne semmi. Ha lehet olyan mentés kéne amiben megmentve vannak a kis csajok.
[email protected]
Köszönöm! -
#12877 Nem azok a k***ott fülek a nyulas álarcokon...? -
#12876 Csak most látom, hogy rosszul írtam spoilerben, hogy Adam, Atlas helyett Oo. Persze nem ő a főellenség, hanem Bridgette Tenenbaum. XD -
#12875 nem, Big Daddy az igazi főellenség. -
#12874 XD -
KaiotEch #12873 Frank Fontaine? -
#12872 Olvass egy párat vissza könyörgöm... -
KaiotEch #12871 Hali. Most igazából ki az igazi főellenség? Mert nem a Big Daddy... -
#12870 toarpad: nekem is Steamen van meg és semmi gondom nem volt vele. Patchelned NEM kell, mert eleve a javított verzió jön le MINDIG a Steamről. Ez lehet az egyik hiba. A másik az ATI VGA, fura mód - mivel a játék nVidiás - páran jelezték, hogy így vagy úgy nem megy. De azt ugye tudod, hogy első indításnál a játék net kapcsolatot igényel. És ezt sok progi többféle kép... "gátolja".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andrew Ryan az egyik fő gonosz, de őt cinematicban elintézük. Az gazi vagy inkább másik fő gonosz Fontaine AKAK Atlas. :) A végén ő az az izé, mert annyi Adamet nyom magába. Tény, mediumon elsőre könnyű megölni. Lőni kell mindennel, mozogni, plasmiddal is adni neki rednesen, majd mikor Adamért megy szépen meg kell "csapolni". -
Blaki #12869 Lálll mekkora fordulat, én meg végig azt hittem, hogy Andrew Ryan lesz a főellen. Kiba jó ez a játék!!!!! -
mephi666 #12868 Seth kollega megmondta kb 4kommenttel ezelőtt ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy nem nagy kunszt megölni tényleg... folyamatos oldalazással meg a rohamjai elkerüléseivel laza nagyon... közben meg lőni ezerrel és amikor tudod, odarohanni és kiszívni belőle az adam-ot...
nem tudom ki ismeri az undying-ot? na, ott kemény volt nagyon a főellen... amikor nyomtuk ezerrel 8-10éve, én tudtam először megölni a faluban... az kemény ellen volt: egy kicsi szigeten volt a harc, aminek a közepén ottvolt a nagy geci... akkora, mint egy 5emeletes ház... a tengerből mindenféle nagy karmok hadonásztak, amik hátbacsaptak ha közel mentél... a főellen is csapkodott meg talán tüzet lődözött... időnként meg kinyílt a gyomra és elkezdett volna beszippantani...
na, ezt kemény volt megölni... először tápolni kellett a szigeten, majd lőni a dögöt, amikor meg szívott, a gyomrát meg kellett tölteni dinamittal és belelőni, hogy becsukja és ne szippantson be... aztán a fejét kellett lőni... majd ezt oda-vissza ismételni... nagyon pörgős és veszélyes harc volt még easy-n is... :) -
Blaki #12867 most picit pihenek, mert nem megy, nem easy-ben játszom, de azt még mindíg nem tudom, hogy hívják a főellenséget!!!! Plíz... -
mephi666 #12866 ne szerencsétlenkedjetek már :) bossfightnál mozogni kell... nem kell megvárni h odamenjen és szétszedjen, hanem folyamatosan oldalazni/előre-hátra kell mozogni, hogy még csak hozzád se érhessen :) nem nagy kunszt megölni... mediumon kb max 3/4hp-ig tudott levinni... ennek ellenére nyomja az adrenalint rendesen :D -
Blaki #12865 Én is küzdök egy hústoronnyal, de állítólag nem az a főellenség, vagy igen? Nem tudom, hogy hívják. -
#12864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adam , aki nem más, mint Frank Fontaine -
Blaki #12863 Akkoe most ki a főellen? :D:D:D -
#12862 Ehh, nemá. Akkor ki az a g.ci nagy ellen aki szórja ellenem a mutáns dolgait? :D Rég játszottam már, de nehogy már rosszul emlékezve haljak meg. :D