The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Vegyünk/szerezzünk egy üres grand soul gem-et!
- Csináljunk egy silver (mert sebzi a vámpírokat amúgy is) tõrt (magasabb szinten daedric) grand soulgem és soul-ból: Fire, Frost, Shock sebzés egyenlõen elosztva + 2 másodpercnyi soultrap !
- Csináljunk egy spellt: Chameleon self 60sec !
- Vegyünk le mindennemû páncélt, öltözzünk lazán, csizma helyett húzzunk mokaszínt pl.!
- Keressünk/idézzünk egy elegendõen magasszintû ellenfelet (pl. Lich)
- Nyomjuk be a sneak-et, az imént kreált Chameleon spell-t, ne fussunk és a spécizett tõrünkkel cserkésszük be az ellenfelet!
- Öljük meg egy két jólirányzott power döféssel!
- Örüljünk a teli soulgem-ünknek!!!
Haller.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jobb lett volna ha megtartom magamnak a véleményemet, ráadásul nem is tartozik ide<#rinya>#rinya><#crazya>#crazya>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Más. Volverine végén a necromanta remélem nem valamelyik guest része mert mindig az az elsõ dolgom hogy kipucolom az egészet <#gun>#gun>
akkor valszeg nem elég akkurátusan vizsgáltam meg a cspóajtót
egyébként volt vmi változás azóta a gépen?
tettél fel új programot?
találkoztam tegnap az egyik városban egy nöcivel, akinek volt két kutyája
sajnos nem akarta az egyiket sem eladni 😊
elképzelhetõ, hogy az embernek lehet állata? (a lovon kivül persze) farkas oroszlán tigrincs? 😊
Ja és szerintem scriptelt mert visszatöltöttem hogy egy jobb helyrõl nézhessem végig és egészen közel tudtam lopakodni, semmit sem csináltak amíg le nem buktam de akkor aztán ami a csövön kifér, varázslattal meg nyilakkal kezdték lõni egymást meg minden. Arra is gondoltam hogy az egyik helyettem egy társát találta el és ezért ugrottak egymásnak (ilyet rendszeresen látok sõt néha direkt úgy helyezkedem hogy az bandita íjász nyílvesszõjébe belefusson a haverja hehe) szóval valszeg itt nem ez volt mert 2-es szinthez képest 8 rabló túl sok egy teremben szvsz
Bár ki tudja 😊
természetesen, ujrainditottam a gépet, söt reseteltem minden beéllitást a játékban, controls, videó...stb
nem segitett <#rinya>#rinya>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
na majd kiderül, hogy a örökéletü muki mit fog elõadni 😄
sztem oblivionban is ilyen a rendszer mondjuk pont ezt eddig nem figyeltem de majd letesztelem 😊
van egy kis problémám ... ha van valamelyikötöknek ötlete lécci segitsen
Szóval felinstaláltam a játékot, majd játszottam kb 2 hetet, ezután besürüsödött a programom és tartottam 1 hét szünetet, majd mikor tegnap elinditottam ujra a játékot történ kis érdekesség
a mentés rendesen betöltödött de ! nem tudok megmozdúlni ...
minden más müködik, fegyvert cserél, varázsol, ugrik, de mozogni nem tudok ... ILLETVE ! egy reumás csiga sebességével automatikusan csúszok a lejtön lefelé
ok, mondom semmi gáz, pár percel korábbrol van egy mentés, betöltöm azt .. de ugyanez a probléma ...
ejj, egy utolsó próba: inditottam uj játékot ... nem nyert, a cellámban sem tudok mozdulni és ott is lassan csúszok elfelé
enyhe káromkodás, majd ujrainstaláltam a játékot és az ujrainstallált játék sem jó...
szóval, valami ötletet várok igy piciny regényem végén, ha van ötlet lécci halmozzatok el vele, köszi
ad 2. okot adtam én neked arra, hogy engem fikázz?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"