The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérésem a fórumozókhoz: azok, akik nem tudják, hogy hogyan kell angolul lopakodni (sneak), hanem inkább kígyózni szoktak (snake), azok inkább próbáljanak meg magyarul lopózni, legalábbis itt a fórumon. Tudom, nem nagy dolog, csak amióta fórumozok, sokszor már magyarul is gondolkodnom kell a helyesíráson a sok "muszály", meg hasonló miatt. 😊
ON
A lóról jutott eszembe, most már én is szenvedek a barnamedvék miatt, de nem azért mert engem levernek. Mindegyik a lovamat akarja! Ráadásul ez a hülye állat szembeszáll a medvével, és természetesen esélye sincs. A medvét meg nem érdekli, hogy én közben gigantikus tûzlabdákkal sütögetem a hátsóját, akkor is a lovat buzerálja. Már 2 jó lovam ráment.
A másik rohadék az Ogre, az lényegében 3 ütéssel padlóra küldi a lovamat. Pedig nem gyenge jószág, ugyanis kizárólag a Cheydinhall-i istálló kõkemény fekete paripáit veszem.
Egyébként az országúton kóborló légiósok is hasonló problémákkal küzdenek, már több döglött lova mellett álló katonát is láttam, fõleg frissen nyitott Oblivion kapuk közelében.
Katonákkal kapcsolatban még egy érdekesség: Rövid idõn belül volt alkalmam megfigyelni néhány kemény csatát. Elõször 2 katona küzdött egy Minotaur Lorddal, és a végeredmény 1-1 lett, az egyik katona kidõlt, a másik életben maradt (épphogycsak).
Kicsit késõbb, egy másik légiós egy Spider Daedrával csapott össze, és legyõzte, ami azért picit meglepett.
Viszont a harmadik küzdelem, egy légiós és egy barnamedve összecsapása a maci elsöprõ gyõzelmével ért véget. (Utána nekem kellett levernem a gyõztest, és bizony bõven maradt még benne tartalék, miután megette reggelire a katonát.)
Szóval úgy tûnik, hogy a staticlvl mod ellenére, a természetben szabadon kóborló dögök még mindig lényegesen keményebbek, mint a hasonló szintû daedra vagy undead lények.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Next PC upgrade: 2022
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
MD_Saddle_Bags.esp betettem a game elején ahogy a modokat szokás és a lónál nem tudok semmit választani.
Hogy kell a lóra pakolni help?
aztán megmozgattam a joyt....
Hihetetlen, de átrakta magát joyvezérlésre.
Ha kihúzod a joyt, minden rendbejön....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
lorapakolo mod
ha hullak eltuntesetol felsz akkor meztelenitsd le oket es dobald le a foldre mellejk a cuccot, cucc elvileg a foldrol nem tunik el soha.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vagy nemtudom
valami fix bezavar
próbáld ki valakinél, ugyanez van-e
Kérdésem: A hullák és a tárgyak mennyi ideig maradnak meg? Csak fordulnék 1-et eladnám a cuccokat azt visszajönnék a többiért.
Ja és nemtudni lesz-e olyan mod hogy a lóvamra cuccot tudok pakolni??
http://thenamelessphoto.com/
Together we'll fly someday...
kene kis segitseg, aki esetleg csinalta azt a dark brotherhod-os questet ahol be kell lopozni az imperial city csatornajan at a bortonbe es kinyirni 1 rabot az legyenszives mondja meg nekem h hogy a picsbe kell ugy megcsinalni, h ne vegyenek eszre az orok , mert akarhanyszor futok neki mindig becsekkol valamelyik....
kosz a segitseget elore is
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van is belõle egy az Anvili házamban, semmi haszna, mert nem jön utánam, nem segít a harcban, de azért kedvelem mert aranyos. Mászkál, ugat jól elvan túlzásba azért õ sem viszi a dolgokat. A konyha a kedvenc helye, ha bezárom a ajtót akkor idõnként szépen leül elé és várja, hogy bemehessen, néha még meg is ugatja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a legkirályabb kari egy maxos mágus, mert utána õt bárminek be lehet duálni kényelmesen. A spelljeivel jól ki tudja magát segíteni ott, ahol az egyéb képességei még fejlõdnek éppen. Jópofa patkányokat védeni pincében hegyi oroszlánok ellen arkmágusként/kezdõ harcosként!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elolvasod a negy tablat, es lefordittatod vele, hogy mihez milyen spell kell. Kiveszed a ladabol a megfeleloket (Flare, Ice, Severe Magicka, Fortify Magicka), majd a kozepso oszlop falaira ellovoldozod a spelleket a sarokban levo kovek iranyabol - azok a spellek is mukodnek amik touchosak, ott kozel kell menni a falhoz, es a ko iranyabol megerinteni.
Together we'll fly someday...
úgyhogy haza, Datafiles mahina és átsasszézok megvenni az elõ állatomat 😊<#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
Amúgy érdemes gyakorolni, mondjuk a mage guild jó erre, ott sokan járnak, pillanatok alatt fel lehet tornázni a 0-ás sneak-et úgy 30-ig (ugye mágusnak nincs magas sneak-je alapban), csak köztük kell flangálni láthatatlanul és sneak-ben!
Help PLS!