The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem se okoznak különösebb problémát, bár azért szûk helyeken el szokott találni párszor. Fõleg ha nincs egyedül. Viszont a lényeg az, hogy 3 barnamedve egyszerre nehezebb feladat, mint pl 3 Xivilai.

grebber
Na már haladok megvan a könyv elvittem a házba ahol az a nõ meg az õr van beszéltem mindkettõvel az õ egybõl nyom egy kurvagyors sprintet nemtudom hova.Engem a nyíl visszavisz OLAV-hoz de ott nem tudom mit kell.
Erre a küldire nagyon rá kell gyurnom mert fingom nincs mivan.

Next PC upgrade: 2022

Én szívesen segítenék, de õszintén szólva nem is nagyon értettem a kérdésedet. Ha minden igaz, akkor Kvatch mellett vagy, egy Oblivion kapunál, egészen pontosan már bementél a lángoló kapun.

Itt látsz magad elõtt egy marha nagy kaput, amin nem tudsz bemenni, és ennek az az oka, hogy nem arra kell menni. 😊

Onnan balra van egy út, amin ha végigmész, akkor elõbb utóbb eljutsz a toronyig. A torony tetejére kell valhogy felküzdened magad, és ha levertél mindenkit, akkor vedd el a lángoszlop tetejérõl a Sigil követ, és kész is vagy.

Dióhéjban ennyi.

tigeroo
omfg...
Valahol lejjebb már asszem válaszolt neked valaki (bár lehet, hogy másnak, de ugyanez a probléma volt), szóval a lényeg, hogy fortify magicka illetve damage magicka hatású varázslatok kellenek, touch típusú is jó, és asszem, hogy a folyosón lévõ ládában van mindenféle, ami kell.

LegionarR
Vedd elõ a szótárat, és úgy jobban beleélhated magad ha érted mirõl van szó (én is így tanultam meg angolul <#vigyor3>)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Sztem ez sértés a játékra ha csak a graf miatt jácccccol vele...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

#16484 kérlek poróbáljatok meg segiteni.
hát én cs-s vagyok csak grafika miatt játszok vele 😛
szóval segíthetnél

grebber
Hát már eljutottam oda hogy kibeszéltem az õrt nem kelett egy vasat sem fizetnem 😄
Beszéltem a nõvel mostmár õ is bõbeszédübb.
Nyíl nincs na innen majdcsak kimászok vlahogy még nemtudom milyen könyvre gondolsz de majd csak rájövök!Köszi a helpet!

arpad vezer
Valaki #16471?

Árpádvezér

PiszkosFred
Hát ezt a kommentet olvasva - minden tiszteletem ellenére - kétlem hogy neked szerepjátékkal kellene játszanod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
valaki fel tudná rakni valahova a lópácélt, ami pár napja volt linkelve? a rapidshare-rõl nem tudok letölteni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

help!
Tehát az elsõ kapunál vagyok, ugye ott átmentem volt pár kis mitugrálsz azokat kinyírtam megy egy csávó akivel beszéltem, na most õ visszament az átjáron és ott van egy nagy kapu de zárva van vagy nemtudom nemtok bemenni!

Kandurex
Annál a küldetésnél majd még oda is eljutsz...

spoiler:
ne felejtsd majd magaddal vinni a könyvet amit ott találsz a polc mögött! (jó tanács, sokat szívtam vele én is e)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már a tûz és jég varázslatot megértettem de a másik 2-tõt sajna nem értem meg abban a küldetésben ahol a falakon irás van és az egyik csávó leforditja és a központi oszlopra kell nyomni a varázlatokat.<#falbav>
grebber
Itt Brumában? Nem! Kelett volna?

PiszkosFred
Na, akkor tényleg nálad volt valami bogaracska, vagy egyéb anomália, és akkor a "mindenkinél egyedi beállítás" a nyerõ. Hiába na, csak tesztek és próbálkozás alapján lehet valamirõl konkrétat állítani ;] Thx a próbákat, mostmár legalább tiszta a dolog.

Kandurex
A fogadóba is jártál már?

grebber
Megvót az is mármint a lemenetel akkor lefizetem itet kösz!

Kandurex
Menj le a garázsba. A csaj mellett a földön a csapóajtó, ha az meg van akkor bribe az õrnek.

grebber
Beszéltem vele semmi hatás 😞

Na utánanéztem és most fogalmam sincs hogy mi történik 😄

Van egy mentésem rögtön a rács elõtt szal bementem IC-be és elkezdtem eladni a sewerben összeszedett cuccaimat, speechcraft minigame aztán alkudozás 50-re állítva.
Minden normálisan történik de amikor a Discount Spelles muksóhoz bementem és a speech minigame után alkudni akartam a csúszka már 52%-ra volt állítva és ez nem a minimuma volt a csúszkának hanem kb egynegyeden állt pedig akkor beszéltem vele elõször! <#wow2>
Ilyenek történtek már korábban is, ezekbõl gyártottam a kis elméletemet 😊

DE

Amikor megerõsítés gyanánt megnéztem a Divine Elegance és a "Good as New" eladóit (mindkettõ Expert) NEM jött elõ ez a szintkövetõs szúszás és miután betöltöttem egy korábbi állást és újra megnéztem a Discountos bretont már annál sem jött össze <#wow1>

Szal valószínûleg ez csak egy bug és tényleg minden merchantnál külön be kell állítani 😞

Nem igazán értem mi baja mindenkinek a barna medvékkel, amikor gyakorlatilag 5-6 ütéssel simán agyon lehet verni, úgy hogy meg se sebez. 😊

Why so serious?

Mike at home
a medveket is a creature control-lal lehet iranyitani?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Érdekes mert a kérdésed elsõ felében benne van a válasz. Ott ül egy nõ a széken és eszedbe se jut hogy vele is beszélni kéne?

Why so serious?

Kandurex
Éljenek az erdõk bajnokai! :p Ezer hozzászólással ezelõtt írta valaki: Minek ennek a világnak hõs? Mikor beenegedünk a kapunkon pár barna medvét és sec-perc alatt kitisztítják a pokol legmélyebb bugyrait is :p

Mike at home
nekem is egy eppen arra halado jaror segitett be, amikor az utonallo maguscsajszit kellett likvidalnom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

arpad vezer
Hi!

A telekinézist hogyan kell használni?
(Nekem be van enchantolva.)

A választ elõre is köszi!
Áv

Árpádvezér

grebber
Oké ez menni fog már csak angol nyelvtudás kéne 😞

grebber
Van egy küldetés amiben elakadtam.
Nagyba adom el Brumában a loptt cuccaimat azt mondom megnézem mit lehet még a csókával beszélne erre kapok egy feladtot menjek el egy házba nincs is messze benyitok az ágyon halott ember fekszik + két õr áll ott + egy nõ ül a széken.
Bármit beszélek az örökkel semmi nincs de a nyil mutat a házba rendületlenül.
Mit kell itt?

Már a tûz és jég varázslatot megértettem de a másik 2-tõt sajna nem értem.Ha tudnál segiteni nagyon megköszönném.<#vigyor5>
<#hehe>

PiszkosFred
Jaja, a malac megy midnig segíteni. Tápos dög, a két kicsit simán lerendezi, neked csak a Championnal kell harcolnod.

Köszi
OFF

O ha csak az angollal lenne problemaja egyeseknek <#whatever>

Ezuton uzenem annak akit erint, hogy: ló mint olyan hosszu ó, lovam mint olyan rovid o.
olvasd el a readmet figyelmesen es az alapjan cselekedj.

nem kell.

ati2002
van hozzá, igen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Az gáz 😞

Vinsanity15
16454 komment please

Vinsanity is back!!

ati2002
A champion meccsen az arénában mikor hárman jönnek, mindenki kapott segítségül vaddisznót? Tök jó volt, 3-ból 2-õt lenyomott. Akkor valójában a vaddisznó lett a champion? 😄DD

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Me0w
Lehet, hogy uj jatekot kell hozza inditanod.

Together we'll fly someday...

Hali!
Elakadtam a Mage Guild kuldetesekben.
Meg csak ket guild vezer ajanlolevelere van szuksegem es irany a magus egyetem.
1. Leyawiin recomandation - Egy Dagail nevezetu holgyemenynek emlekezetkiesese van es hangokat hall, sajnos pont o kene ajanlolevelet irjon a arcane universitybe. Ezen segitene ha megkapnam es odaadnam neki a Maduin's amulettet. Az amulettet meg is szeresztem veres harcok utan es odavittem neki de o ezt nem erzekeli tovabra is ugy csinal mintha nem lenne nalam az amulett. Valaki tudja mi erre a megoldas?
2. Bravil recomandation - itt egy Kud-Ei nevu holgyemenytol kell ajanlolevelet kapni de mielott egyaltalan szoba kerulhetne egy elokuldit kell megcsinalni. Ezt teljesitettem. Utana mar hajlando targyalni az ajanlasrol es megker, hogy beszelgessek el Varom Vamori nevu uriemberrel. Ez megtortent, kiszedtem belole mindent amit bekes (es kevesbe bekes) modszerrel lehetett. Visszaballagtam Kud-Eihez. Meglepetes nem tortenik semmi.
Erdekelne nektek hogyan sikerult megszerezni toluk az ajanlast?
Kosz.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

grebber
Valaki segítsen már mit csinálok roszul??

Feltettem azt a modot amivel a lóra is lehet pakolni de nemtudok rápakolni sehogyse!

Vinsanity15
Hi!a gamehez létezik crack?csak ennyit szeretnék

Vinsanity is back!!

Közben még az is eszembe jutott, hogy akartam kérdezni, kinek melyik dög a mumus, melyikkel volt a legtöbb gondja, és ugyanez fordítva is érdekel, mely dögök tûntek erõsnek, aztán mégis simán leverted ha belédkötött.

Nekem jelenleg nincs igazán mumusom, feltéve, hogy van hely mozogni, ellenben ha beszorítanak, vagy csak simán kevés a mozgástér, akkor az Ogrék nagyon durvák tudnak lenni. Brutálisan nagyot üt, és nehéz kivédeni.

Ami viszont abszolut gyerekjáték, az a Wraith család, és a teljes idevágó rokonság. Eleve van egy 50% magic resist-es gyûrûm, plusz még egy 30% frost resist is jön hozzá (szintén gyûrû), lényegében a sima alap flare spellel is le tudom nyomni, potion-ök nélkül.

SNAKE01
ok,köszi!

Me0w
A Sigil Stonek miatt erdemes mind a 16(?) kaput bezarni.

Together we'll fly someday...

csocso14
Meg lenne gy kérdésem, az elején ugye bár be kell zárni egy kaput, de mentem és találtam még egyet aztán még egyet ezek muszáj bezárnom vagy hagyhatom is?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME