The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Pls jósold meg nekem a lottó 5öst ha már ilyen képességeid vannak 😊
Kösz
Köszönöm dscholtz!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sikerult valakinek megszerezni az osszes "recomandationt" a magus egyetemre?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Az Ayleid romoknál sok esetben sima csontvázak és Goblinok vannak, abból is maximum 3 egyszerre, ezeket tulajdonképpen potion használata nélkül ki lehet pucolni, ellenben egy kapu bezárása során legalább 25 potiont megiszok.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a különbség akkor is megvan, ha valaki alacsony szinten fut neki a fõküldetésnek?
Pénzzel kapcsolatban is csak azt tudom mondani, hogy lvl 20 fölött a legtöbb lóvé a kapuk bezárásában van. A Morrowindben összesen nem volt annyi Daedric fegyver, mint amennyit itt egy kapu bezárása során össze lehet szedni. Lassan én is eljutottam oda, hogy már le se hajolok egy Daedric Warhammer-ért, így is van egy csomó az Anvil-i házam vitrinjeiben.
๏̯͡๏﴿
kene most mar 2k, hogy vehessek hazat
a hazamban levo ladabol, szekrenybol is elcsorjak a dolgaimat?
mert igazabol ezert kene a haz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként pedig tévedsz. A staticlevelmod az én barátom. 40. szint körül megállnak a fejlõdésben a srácok, az meg már nincs messze.
Help PLS!
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
A sorrendjük is lényeges.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Viszont az összes többi nagyvárosban ki tudod kúrálni magadat.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Next PC upgrade: 2022
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Amúgy végre befejeztem a dark brotherhoodos, és a thief guildes küldetéseket, én lettem a listener, és a gray fox 😊 de az a komoly hogy ma vettem meg a kus kunyhót waterfrontban, erre amikor guildmaster lettem a tolvajoknál, onnan pár méterre kaptam mégegy házat :\
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Majd a neve alapján keresd meg itt és jegyezd meg a tárgy melletti IDt.
Ha ez megvan akkor írd be a következõt:
player.additem <ID>, 1
A válasz ott van az aláírásodban (X850XT). Ez a kártya nem ismeriz SM3-at.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem szabad téren minden maxon van 20-40 fps házban 140 😄😄
de pl. az elején vagyok még nem is fejlõdtem elvittem a gyûrût vagy láncot nemtom mi az 😄 a paphoz onnét meg oda a nagy kapuhoz ahol tûz geci van és ott 7 fps volt :|
1. Betöltöd a játékodat.
2. nyomd le a konzolt elõhívó billentyût "0", vagy "~", és írd be hogy: showracemenu
3. tetszõlegesen változtass az arcodon, hajadon stb. (fajhoz ne nyúlj, mert egyrész az nem biztos hogy mûköni fog, meg már sztem ez csalásnak is számít, de hát te tudod)
4. még véletlenül se kattints a DONE gombra, hanem nyomj egy ESC-et, és mentsd el (én új slotra mentettem, de sztem régi mentéseket is felül lehet írni)
5. töltsd be az új mentett játékot, és játsz az új arcoddal 😊
(ez én csak kissebb változtatásokra javaslom, pl. hajstílus, kicsit sötétebb/világosabb bõr, stb.)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?