The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Tehát mikor megyek akkor idõvel jelenik csak meg a táj (fák, növények)
Nálatok is így van vagy kell vmilyen konzol parancsa?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1.megnöveli a tárhelyem.
2.eltudok bújni az õrök elõl vagyis le tudom rázni õket.
köszi!
Why so serious?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
#16187: olvasd el mégegyszer.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vagy ha HDR be van kapcsolva akkor mstz is úgy néznek ki?
Ha vannak olyan varázslataid, amiket már feleslegesnek érzel és törölni szeretnéd õket akkor elõször jegyezd fel a pontos nevüket. Aztán lépj ki a játékból és nyisd meg az Oblivion fõkönyvtárban a „LevelUpData_1.txt” fájlt. Keresd meg benne a törölni kívánt spell nevét és jegyezd fel az ID –jét(ez egy zárójelben közvetlenül a spell neve utána látható szám/betû sorozat, ami gyakran 000 –val kezdõdik). Indítsd el a játékot és töltsd be a mentésed, majd hívd be a konzolot(magyar billentyûzeten a 0 -val). Írd be a „Player.removespell <spell IDje>” –t majd nyomj entert. Ha mindent jól csináltál, akkor a „Spell ’<töröltvarázslatneve>’ removed from <karakterneve>” –üzenetet kapod.
Ha valami olyat töröltél, amire késõbb szükséged lenne, akkor használd a „Player.addspell <spell IDje>” –t, ha a parancs sikeres volt, akkor a „Spell ’<töröltvarázslatneve>’ added to <karakterneve>” üzenetet kell kapnod. Tehát nem árt, ha a törölt varázslataid ID -jét is megjegyzed, háta késõbb még szükséged lesz rá(esetleg készíts egy másolatot a LevelUpData_1.txt fájlról és akkor késõbb visszakeresheted ebben is).
Példaként a karaktergeneráláskor kapott Heal Minor Wounds(IDje:00000136) törlése:
Player.removespell 0000136
A kapott üzenet: Spell ’Heal Minor Wounds’ removed from <karakterneve>
Visszaállítása:
Player.addspell 0000136
A kapott üzenet: Spell ’Heal Minor Wounds’ added to <karakterneve>
Ennyi! :)
A legerõsebb mágus jellegû csillagjegy, ám nagyon meggondolandó a választása. Pihenéssel nem termelõdik vissza a mana, csak ha löttyöt iszunk (vagyis mindig kell hogy legyen egy rakás potion - ami azért nem olyan könnyû). De elnyelhetünk manát a ránk küldött varázslatokból is, de ez a módszer sem a biztonságáról híres ;] Melee ellenfelek ellen fõleg necces a dolog ha kifogytunk...
Forrás: Oblivion HQ (banner)
Amúgy a templomokban eddig én mindig láttam papokat.
Árpádvezér
Frankó mondom akkor a gyaloglás folytatodik.De feltettem a lópáncél modot azt elmentem a páncélért és ott termett a házikó elõtt a lóvam a páncél adta pompában 😄
Next PC upgrade: 2022
A különbség az, hogy a tekercs csak egyszer használható, utána eltûnik. Egyébként más különbség nincs.
A megtanulható spellek száma tudomásom szerint nincs korlátozva.
nah látom az 1 kérdés egy összetettebb kérdéssor lett😊)...szal ha lenne olyan kedves vki, megköszönném
Ékköveket el lehet adni, esetleg dísziteni vele a házat. Valami elmebeteg emberke írta valahol, hogy tervezi a modját, amellyel majd ezeket enchantként hozzáadhatjuk a fegyvereinket (lásd diablo socketes cuccaiba a gemek), de hát meglátjuk. Addig is mint eladható "drága lom" a funkciója.
Flawed Sapphire
Flawed Pearl
Flawless Diamond
Flawed Ruby
Ezeket nem lehet semmire használni mert akkor eladom õket?
Varla Stone-t hol tudok venni / találni?
Next PC upgrade: 2022
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Árpádvezér
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Árpádvezér
Bejutottam az Arcane Universityre (Mágus Egyetem). Ott van valami enchant szerkezet. Azt hogyan kell használni?
A másik kérdés az, hogy hány szintes a játék? Mert most 5. szinten vagyok, és szeretném tudni, hogy Alteration skillem mikor fog akkorára nõni, hogy használni tudjam az Easy zár kinyitó varázslatot, vagy azt amit az egyik mágus céhes küldinál adnak?
Köszi a válaszokat! (Bocs, ha már voltak.)
Áv
Árpádvezér
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Itt meg van adva pár billentyû kódja ill. te is látod ha valamit átírsz megjegyzed melyik bill. aztán rákeresel az ini-ben.