The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videó beállításoknél a fade cúszkákat told fel maximumra és jó lesz.

Why so serious?

Lenne egy kérdésem, nemtudom hogy volt-e már róla szó.
Tehát mikor megyek akkor idõvel jelenik csak meg a táj (fák, növények)
Nálatok is így van vagy kell vmilyen konzol parancsa?

PiszkosFred
Nem neked kell szerezni. Neki(!) kell egy hét, mire megérkeznek az új állatok ;] Hetente egy show, egy bajnok élete a csúcson már nem csatából áll. Ez itt már showbiznisz, járni kell az emberek között, elmenni fogadásokra, nyilatkozni a sajtónak, direkt csinálni a feltûnést hogy legyen mit írnia a bulvár lapoknak, stbstb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Jaja, ahogy a többiek is mondták, HDR a titok nyitja ;] Amióta kipróbáltam milyen HDRrel, azóta függõ lettem. Eszméletlen a színvilág, egyszerûen leírhatatlan (legalábbis számomra varázslatos). Bloom+AA sem volt rossz, de azonnal felejtõs lett HDR miatt. Egyetlen negatívuma, hogy szegény karakterrõl nehéz jó képet csinálni, ahol a fények megfelelõek ;] De ez legyen a legnagyobb gond, addig behúzódok valami zárt térbe.

SNAKE01
ja,értem köszi!😄DD

SNAKE01
valaki erre a két modra tudna adni linket?
1.megnöveli a tárhelyem.
2.eltudok bújni az õrök elõl vagyis le tudom rázni õket.
köszi!

Nem ezt mondja. Azt mondja hogy nekik kell idõ, hogy újabb állatokat szerezzenek. Menj vissza egy hét múlva és újra lehet harcolni.

Why so serious?

tibor16
ajaj... bocsi... elkerülte a figyelmem, nagyon köszönöm....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PTW
ó értem, köszönöm a felvilágosítást

(hdr-t szeretnék... 8(.. )

arpad vezer
A HDR gyönyörû!

Árpádvezér

Hmuda
HDR-el úgy ragyognak, hogy ihaj. Ami meg az E3-as demóban volt az nem Varla stone volt. A fõszálban van.

#16187: olvasd el mégegyszer.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SNAKE01
császtok!ma elmentem az arénához és eljutottam grand champion szintig ami ugye a maximum.de nincs vége hanem tudtam küzdeni a csajnál állatok ellen,csak azt nem értem hogy miután legyõztem a dögöket valami olyasmit mond a csaj hogy szerezzek lényeket,állatokat hogy harcolhassak.na szal azt hogy kell?

PTW
egyébként hova tûnt a Varla stone-ok effektje? anno az e3-as demoban még ilyen nagy ragyogás közepette lebegett egy állványon, mostmár csak szimpl afakó kis kövek mint a kisebb ayleid kövek, lezsámítva hoyg mindíg eg yszerkezet védi õket amit kapcsolóval le kell emelni róluk.....?
vagy ha HDR be van kapcsolva akkor mstz is úgy néznek ki?

nem nagy szám az én kis 6600gt 256-os on megy maxon bár néha erdõben sok ellenségnél renedsen beszaggat,de kibirom!
PiszkosFred
Tegyél rá "full" sisakot ;] Vagy hood-ot. Én viszont mint egy kisgyerek a legokockáival, úgy elvagyok a babákkal, és gyermeteg vigyorral az orcámon pakolgatom rájuk az armorjaimat. Nagyon kellett már ez a mod ;]

elolvastam de nem értem
álltalában minden mage guild-nál lehet venni én is ott vettem!
CS@
Varázslatok eltávolítása, visszaállítása:
Ha vannak olyan varázslataid, amiket már feleslegesnek érzel és törölni szeretnéd õket akkor elõször jegyezd fel a pontos nevüket. Aztán lépj ki a játékból és nyisd meg az Oblivion fõkönyvtárban a „LevelUpData_1.txt” fájlt. Keresd meg benne a törölni kívánt spell nevét és jegyezd fel az ID –jét(ez egy zárójelben közvetlenül a spell neve utána látható szám/betû sorozat, ami gyakran 000 –val kezdõdik). Indítsd el a játékot és töltsd be a mentésed, majd hívd be a konzolot(magyar billentyûzeten a 0 -val). Írd be a „Player.removespell <spell IDje>” –t majd nyomj entert. Ha mindent jól csináltál, akkor a „Spell ’<töröltvarázslatneve>’ removed from <karakterneve>” –üzenetet kapod.
Ha valami olyat töröltél, amire késõbb szükséged lenne, akkor használd a „Player.addspell <spell IDje>” –t, ha a parancs sikeres volt, akkor a „Spell ’<töröltvarázslatneve>’ added to <karakterneve>” üzenetet kell kapnod. Tehát nem árt, ha a törölt varázslataid ID -jét is megjegyzed, háta késõbb még szükséged lesz rá(esetleg készíts egy másolatot a LevelUpData_1.txt fájlról és akkor késõbb visszakeresheted ebben is).

Példaként a karaktergeneráláskor kapott Heal Minor Wounds(IDje:00000136) törlése:
Player.removespell 0000136
A kapott üzenet: Spell ’Heal Minor Wounds’ removed from <karakterneve>
Visszaállítása:
Player.addspell 0000136
A kapott üzenet: Spell ’Heal Minor Wounds’ added to <karakterneve>

te a pcgurus flatine vagy ??????
Van egy mod amivel ki lehet törölni a spelleket. Minden mageguildben árulnak italt ami kitörli a neki megfelelõ varázslatot. RemoveSpellPotions

tasakos
Sziasztok!Lenne egy rövid de annál fontosabb kérdésem,hol lehet Grand soul gem-eket venni/lopni?? (Mivel vámpír lettem és ez kell a küldihez,hogy elmúljon rólam a kór.. )

Ennyi! :)

arpad vezer
Atronach csillagkép:

A legerõsebb mágus jellegû csillagjegy, ám nagyon meggondolandó a választása. Pihenéssel nem termelõdik vissza a mana, csak ha löttyöt iszunk (vagyis mindig kell hogy legyen egy rakás potion - ami azért nem olyan könnyû). De elnyelhetünk manát a ránk küldött varázslatokból is, de ez a módszer sem a biztonságáról híres ;] Melee ellenfelek ellen fõleg necces a dolog ha kifogytunk...

Forrás: Oblivion HQ (banner)

Amúgy a templomokban eddig én mindig láttam papokat.

Árpádvezér

grebber
Na közben meglett a lóvam de a mai napig nemtudom hol volt utangattam én fast travellel mindenhova és érdekes módon nem irta ki hogy a lóvam itt meg ott van.
Frankó mondom akkor a gyaloglás folytatodik.De feltettem a lópáncél modot azt elmentem a páncélért és ott termett a házikó elõtt a lóvam a páncél adta pompában 😄

Next PC upgrade: 2022

Elég furán néznek ki ezek a próbababák. Én vettem egyet az Anvil-i házamba, és most állandóan a frászt hozza rám, amikor belépek a nappaliba. 😊

nagyon szépen köszönöm<#worship>
Spellt nemhogy eladni, még kitörölni sem lehet (sajnos). A tekercsek persze eladhatók.

A különbség az, hogy a tekercs csak egyszer használható, utána eltûnik. Egyébként más különbség nincs.

A megtanulható spellek száma tudomásom szerint nincs korlátozva.

nem akarok tovább visszaélni a forumozok türelmével(csakhát kezdõ rpg-s vok)..még egy kérdést ha lennétek szivesek megválaszolni: mi a különbség a tekercs spellek, és a másik, gyakran használt spellek közt, valamint mennyi spellt tudok összeszedni, magammal vinni?..merthát vannak olyan spelljeim is amik az elején még jok voltak , de most hogy 11 lvl-n vagyok már láttam erõsebbet is?..ezeket nem lehet eladni?

nah látom az 1 kérdés egy összetettebb kérdéssor lett😊)...szal ha lenne olyan kedves vki, megköszönném
PiszkosFred
Varla stone egykét nagyobb Ayleid rom "legalján" van, sok csapda, és egyéb feladvány kikerülése/megoldása után. Beragyogja a teljes területet, nehéz eltéveszteni ;] (és persze rács védi eleinte)

Ékköveket el lehet adni, esetleg dísziteni vele a házat. Valami elmebeteg emberke írta valahol, hogy tervezi a modját, amellyel majd ezeket enchantként hozzáadhatjuk a fegyvereinket (lásd diablo socketes cuccaiba a gemek), de hát meglátjuk. Addig is mint eladható "drága lom" a funkciója.

Lunki88
Valaki nem tudja annak a tõrnek a nevét amit a banya ad a Vampire Cure questnél? Mert nekem egyszerûen eltûnt, csak nem tom hogyan mert quest itemet eldobni/eladni nem lehet, és azért kéne mert csak ezzel tudok argonian vért szerezni az ellenszerhez...<#szomoru1>
köszi szép én vettem gyorsan egy spellt,rásütöttem és megoldódott...thx
grebber
Flawed Topaz,
Flawed Sapphire
Flawed Pearl
Flawless Diamond
Flawed Ruby

Ezeket nem lehet semmire használni mert akkor eladom õket?

Varla Stone-t hol tudok venni / találni?

Next PC upgrade: 2022

Lacee
#16148 mondjuk?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dejavu!

tibor16
#16142 - vki tudna segíteni? - kerestem a papot is, de nem találom - egyáltalán, nálla kell bûnbocsánatot nyerni?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

keress olyat amihez van eleg.

csocso14
Helló, nem tudja valaki, hogy Skingrad grófot hol találom, mert elmentem a kastélyába és ott se volt.<#buck>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arpad vezer
Az alterationnal meg az a baj, hogy hogyan használjak olyan spellt, ha nincs elég alterationom hozzá?

Árpádvezér

arpad vezer
Es az enchanttal mit lehet csinálni?

Árpádvezér

arpad vezer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben én lefizettem a pasit, és az meg elõvarázsolta J'skar-t.

Árpádvezér

alterationod akkor fog noni ha hasznalsz alteration spellt. max szintet akkor ered el ha minden major skilledet maxoltad ez karakterneknt mas mivel masok a faji adottsagok. enchant szerekezetet meg most lusta vagyok leeirni de amugy kurva egyertelmu.

arpad vezer
Sziasztok!

Bejutottam az Arcane Universityre (Mágus Egyetem). Ott van valami enchant szerkezet. Azt hogyan kell használni?

A másik kérdés az, hogy hány szintes a játék? Mert most 5. szinten vagyok, és szeretném tudni, hogy Alteration skillem mikor fog akkorára nõni, hogy használni tudjam az Easy zár kinyitó varázslatot, vagy azt amit az egyik mágus céhes küldinál adnak?

Köszi a válaszokat! (Bocs, ha már voltak.)

Áv

Árpádvezér

Ron Ragm
Szépnek szép, de én nem tartom reálisnak... szal fantasyben igenis legyen a térkép kézzel írva sárga pergamenre 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

PiszkosFred

;]

dronkZero
Nah, nekem annyi van... 😊 Nem olyan sok a hártány. 50% hogy benyalom-e a varázslatot, de ha igen, akkor 1.75-ös sebzéssel. Viszont még nincsenek varázstárgyaim, amikkel majd biztosan fel lehet tolni 100%-ra az absorb-ot.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mike at home
ilyen aprosag altalaban program keszitoit nem szokta zavarni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vilagos, csak tul utosnek ereztem igy azt a varazslatot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

dronkZero
Szerintem pergamenre nem festettek MonaLisát... 😛 Az alap szvsz fílingesebb.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Miközben nézegettem az az ini file láttam át lehetne írni a gyorsbillentyûket de egyész kiment a fejembõl míg nem láttam ezt a topicot.

Itt meg van adva pár billentyû kódja ill. te is látod ha valamit átírsz megjegyzed melyik bill. aztán rákeresel az ini-ben.

#16103-ban a link ill. a F.A.Q-ban

de ugye szovegertelmezes😊 21 damage for 7 sec. ha az lenne hogy 21 damage over 7 sec, akkro lenne amit te mondasz😊