The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
üldd le vagy fizesd ki a büntetést.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

igyvan.

Mike at home
nabazz
fixen mondtak
ha ezt tudom, masik varazslatot veszek meg

ez tuti biztos? tehat az ossz sebzes 147?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Félreértetted. Másodpercenként 21et sebez, 7 másodperc diõtartamig. Ha van még mellette "ft" is, akkor területre is hat, vagyis 7x21 összességében.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
most alljunk meg!

a 21 pts for 7 sec

eddig azt mondtatok ez azt jelenti 21 pontos sebzes 7 masodperc alatt, nem 21 sebzes masodpercenkent vagyis 21x7

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dr4gonlord
Amúgy nem tudom volt-e róla szó, de a szines térkép is rengeteget dob a hangulaton.

tibor16
sziasztok - atronach csillagképnél ugye, nem fejlõdik vissza a mana, ezért fontos lenne, hogy az oltároknál regenerálni tudjam magam, - igen ám, de azt írja ki - Bûnt követtél el, elõbb bánd meg! - na yó ez az én értelmezésem, de akkor sem tudom a megoldást, (ha a lopott holmit elhajigálom, akkor sincs változás) - segíteni vki? - mi a megoldás?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

nagyon szépen köszi<#wave>
Dispel-nek hívják, a zöldruhás mágus ott a Guildben árul is olyat, ami jó a feladatra, bár 50-es Mysticism kell hozzá.

Én ezeket a modokat használom.

ezeket amúgy honnan töltötted le? kéne pár dolog 😊

http://thenamelessphoto.com/

köszönöm szépen...esetleg megtudod mondani hogy hijják az ilyen spellt? sajnos még nincs olyan spellem amivel láthatóvá teszek dolgokat( gondolom a detect life nem az)..köszönöm
SNAKE01
thx!

csemegézz 😊

http://thenamelessphoto.com/

Nem beszélni kell vele, hanem láthatóvá tenni. Láthatatlanság varázslat hatása alatt áll, ami komolyabb dispellel megszûntethetõ.

SNAKE01
valaki mondja már meg lécci hogy milyen modokat érdemes berakni a játékba ami hasznos!köszi!

Hú, most vissza kéne olvasnom, hogy amikor a vérpisti kifejezés értelmérõl ment a vita, akkor mi volt a te véleményed. 😊)

Bár amennyire emlékszem, asszem egyik kategóriába sem fértem bele. 😊

OFF
nagyon belassult a topic, mindenki nagygyûlésen van? 😊)

srácok, a find j'skar küldiben megtaláltam a kis tréfamestert minor detect lifével, megszólitom erre azt mondja huzzak el mert mindent elrontok...magyarul nem tudom megoldani a questet, mert elzavar a kis dög...mit csinálok rosszul?...köszönöm
Elméletileg az attribútumoknál számolja 100 fölött a skilleknél pedig nem. De olvastam van skill ami mûködik 100 fölött

100 feletti skilleket nem szamolja.

b-type
aha..AHA!! vééérpistiiiii!
<#idiota> 😊))))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nekem se csillagjegy, se faji plusszom nincs, csak egy fortify magicka by 50 cipõm, amit egy Sigil stone segítségével csináltam. Így jön ki a 107INT*2+50=264.

Egyébként ezek után jogos a kérdés, hogy ha a 100 fölötti INT-t számolja, akkor elvileg a 100 fölötti skilleket is számolnia kellene?

Mindjárt ki is próbálom, gyúrok egy kicsit destruction-re.

najah max mana = 2*int+racial+csillagjegy😊 igy ha 100 intre nezzuk akkor a max mana 450 viszont lesznek szep kis hatranyaid😊 persze novelheto tovabb ez az ertek fortify intellecttel vagy magickaval.

Félreértesz, már rég nem panaszkodom, 264 is bõven elég ahhoz, hogy lényegében bárkit leverjek egy az egyben, kb. 7-8 másodperc alatt. Ha meg többen jönnek, akkor segít az Alchemy.

Egyébként sem jön be igazán a highelf race, akárhány karaktert próbáltam gyártani, valahogy mindnek olyan "lenézõ" feje lett. 😊 (Na tessék, most meg majd rámsütik, hogy fajgyûlölõ vagyok...<#vigyor5>)

Ha varázsolni akarsz ott a high elf(+100 mana) megfelelõ csillagjeggyel(+50,100 vagy 150 mana) akkor azért van ott elég mana. Nekem most level 7 ez a varázslóm 60 körüli int.-el és 280 manám van.

Ja igen, még egy lényeges apróság, ha leveszem a +10 destruction-ös gyûrûmet, akkor ugyanez a spell már 119 manába kerül 91(!) Destruction mellett!!! Szóval óriási a különbség.

"Itt egy master DESTRUKT 100 willpower és intelligencia:

Mint látható a 164 sebzés kerül 120+ mannába, hogy a rákba lövöldözöl te 264 mannával? Pláne nem is master szinten? SEHOGY!"

Csak most tudok válaszolni. Konkrétan a számolási képességemet vonod kétségbe, vagy hazugsággal vádolsz?? Egy összesen 147 fire dmg-t sebzõ varázslat (21 dmg* 7 másodperc) nálam 77 manába kerül. Ezt szorozd meg 4-el, az 308 magickát jelent összesen (plusz 10-be kerül egy 100% weakness to fire 10 másodpercre), de mire ellövök 3-at, addigra feltöltõdik annyira a magicka, hogy azonnal el tudjak lõni egy negyediket is. Itt vannak a képek, hogy örülj:

(Rohadtul felbosszant, ha valaki, aki nem is ismer, egybõl hazugságnak állítja be azt, amit én jóhiszemûen beírok ide. Közel 30 évesen asszem kinõttem már abból a korból, hogy itt kelljen kérkednem az Oblivionos eredményeimmel, hogy hú mekkora mágus vagyok, stb, stb. Egész egyszerûen azért írtam a sebzésrõl, mert korábban épp én panaszkodtam, hogy mennyira kevés a magicka, és milyen rohadt sokba kerül, de magas szinten ez megváltozott. Na, mindegy, kifüstölögtem magam...)

istenostora03
irja le valaki hol találom Regulus Terentius-t?<#help>

Fejes021
Hát igen. Jó ez az AI, bizonyos helyzetekben de nem elég sokszínû és bizonyos dolgokra egyáltalán ne reagál.
PL. Most léptem be Chorollban a Fightres Guildbe, majd poénból az összes tárgyat szétdobáltam, de mindkinek csak annyi volt a véleménye rólam ,hogy "Well met" és kész.<#rolleyes>

http://www.panoramio.com/user/518310

CS@
Na utánanéztem ennek a FortifySkill –nek.
Nem kell hozzá semmilyen spell, alapból lehet csinálni mind Enchantba mind spellbe. Azért jutottam erre mivel nekem nincs semmi ilyenem és mégis engedi, hogy ilyeneket kreáljak.

PiszkosFred
Paralyzet próbáltad? Vagy burden?

hat nem tudom, nekem nether lich nem okoz kulonosebb problemat. weakness to shock es shock alapu touch spellel szejjelsutom😊 kardot jo ideje nem vettem a kezembe😊

Így lett az elképzelt nagyonmágus-kicsitharcos karakterembõl egy harcos, aki gyógyítja magát, és mágiával zárat nyit.....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hát igen, sajna valahogy nekem az idézõs dolog nem nagyon jön be...

Nade jelen pillanatban full daedric armor(enchanted), 150 str, 100 int és will, 100 blade, 90 körüli destruction és heavy armor, 27-et sebzõ daedric claymore (+2*21 tûzsebzéssel), 24-et sebzõ daedric longsword (+2*21 tûzsebzéssel)
400 HP, 400 mana...

És a pusztító spelljeimmel (weakness-el egyberakva) semmire sem megyek ahhoz képest, ha meglengetem a kardomat...

Csak hogy arányaiban érezhetõ legyen pld egy nether lich-re rányomom a spellt (ami 10 mp weakness to fire 100%-ot is tartalmaz) utána megütöm 5-6x, és meghal.
Ha megállok vele szemben varázspárbajozni, akkor kb 30-40 spell mire megmurdel (kb 5000 mana). És hiába "nevetve" fizetem ki az 5000 manát (kb mana 3 potion) ez így nagyon lassú és macerás, pláne kivitelezhetetlen olyan ellenfél ellen, aki rádjön és gyak. (pld a mountain lion és a clannfear mindkettõ rohadt gyors)

Elhiszem, hogy ezek ellen az idézés nagyon hasznos, de nem szeretem használni...
A mágusbotokat meg kifejezetten rühellem (pedig elég hasznosak...)
Ami nekem ebben igazán szar, hogy mivel nem játszhatom azt amit szeretnék, sokkal jobban megszorítva érzem magam, mint MW-ben.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Jagi
😊

PiszkosFred
Speed sem rossz, ha fogócskázol és várod a manaregent ;]

Jagi
😄DDDD
Abból indultam ki, hogy a morro-ban egy grand soul gemmel meg egy nagyonnagy gyûrûvel is csak tulajdonságonként max 10-et tudtam belerakni de abból 2-õt.
Mivel te mágussal vagy, a + intes cuccok tápabbak neked mint a speedesek (bár nem tudom, a varázslást is gyorsítja?)
Nekem elég jónak tûnnek a leírtak, sztem tápok... bár könnyen beszerezhetõk, de tápok 😉

nah azt ne mond hogy 20 speed tap cucc meg ha van hozza 20 athletics is😄 ha talan 20 intellect lenne akkro meg igen. tap cucc az, amitol uberimba leszel. ezek a cuccok sima enchantolt cuccok, amik barki szamara elerhetoek nagyon konnyen, tehat common cucc.

Jagi
pl: volt egy karvért a Morroban... asszem személyesen Vivec adta. Na az naon jó volt 😊

Jagi
Ja azok, mint Morrowindben?
😊))
Akkor nekem más a fogalmam a táp dolgoról:
Alap cucc: alap cucc
táp cucc: használható jelentõs elõnyre tesz szert viselõje az alap cucchoz képest
20 to agility (permanensen 😊)
végül:
übertáp: õsi erekjék jelentõs elõny mindenhez viszonyítva (már-már félisten a kari)
😊

Me0w
Tab, es a legutolso ikon alul.

Together we'll fly someday...

Me0w
Olvasd el amit ir a kuldetes b+.

Together we'll fly someday...

ChevyG work
arra lennék kiváncsi, hogy Ti milyen konfigon jáccotok!

az én masinámnak a föbb alkotói: asus a7s333, athlon 2400+, 2x256mb samsung ddr @333mhz, ati 9800se (csak 4 pipeline)

vannak akik gyengébb konfiggal nyomják (élvezhetõen)???

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

mer ez hol tap?😊 barki megtudja szerezni ezeket a mage guildben. szerintem tap cucc az ami valami osi ereklye es kurva nehez megszerezni, ilyenekkel amugy meg nem talalkoztam, de tuti van.

ChevyG work
köszi

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Ha valaki akar szemezgetni a készülõ/kiadott modokból akkor itt megteheti.

Én is innen vettem õket, ill. a faqban szereplõ helyeken rá is lehet keresni és kategóriákba vannak szedve. Sajnos a fentebbi fórum nagyon gyorsan változik ezért könnyû lemaradni a jobb dolgokról, érdemes minden nap 5 percet rászánni és átlapozni az elsõ 10 oldalt. A REL vagy RELz elõtagok a kész letölthetõ pluginok.

ChevyG work
<#worship>

Jagi
De ezen kívül semmi táp cucc ugye? 😄DDDDD

jahat idezes nelkul eleg szar lehet😄 amugy telejsen jol boldogulok kvatchi oblivion kapu es kvatchi kastely gyerekjatek volt. szejjel aoeztam a nepet😄 igaz kozben csinaltam 2000 bountyt a sok fasz guard miatt, akik beallnak a szornyek koze, de nem kulonosobben erdekel😄 conjuration szerintem nagyon fontos, ha nem akarsz kozelharcba keveredni, mert a lenyed feltartja a szornyikeket es kozben akar tudsz manat regeneralni is (ugye itt jon kepbe az attronach csillagjegy oriasi hatranya😉 ) es lodozheted tavolrol a spelleket😊 speed+atlehtics is fontos, hogy eltudj szaladni a kozelharc elol😊 halisten talaltam egy gyurut +20speed,+20athletics😄 ugy futok mint speedy gonzalez😄

de amugy full egyszeru a karim semmi tap cucca nincs, robe amit mage guildtol kaptam conjurer rankon, cipo ami +10 int nyaklanc amit mage guildtolkaptam 20% spell absorb, egyik gyuru az speed+athleticses masik a vampirolos brotherhoodtol amit kaptam,staff amit csinaltak mageguidlben (villamszoros fajta) szal kb hirtelen ennyi😊

Jagi
THX, van benne egy két mod aminek hasznát lehet venni... 😊