The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap láttam (és nem vagyok benne egészen biztos) de egy olyan merchanttal akartam alkudozni akivel még sohasem beszéltem és a csúszka már be volt állítva, nekem úgy tûnik hogy nem minden merchantnál kell beállítgatni hanem csak a különbözõ szinteknél pl ha egy apprentice mercantil szintû merchantnál beállítod a csúszkát akkor onnantól az össze ilyen mercantil szintû kereskedõnél alapból arra lesz állítva.

Nem 50%-al több manába kerülnek hanem a hatékonyságuk csökken 50%-al pl egy 10 fire damage csak 5 pontot fog sebezni vagy az 50 feather csak 25 pontot fog adni.

Ha jól láttam a fatique szint is számít, ha full páncélban vagy (és nincs benne jártasságod) és fáradtra ugrálod magad akkor egy sima mudcrabbe is SOKKAL több flare-t kell lõni hogy behaljon, trainingnek nem rossz 😊

Leugrált fatique-al íjászkodni is remek training marksmanhoz <#ravasz1>

Magnum PI
Hi!

Két kérdés:

- Hogy lehet fekete lélelkövet csinálni ( a helyet már megtaláltam ) ?
- Hogy lehet olyan varázslatot/tárgyat csinálni ami nem (attributomot hanem skill-t erõssít, mondjuk destruction-t)

Jagi
Nekem szinte képkockánként van shotolva 😄

PiszkosFred
Igen, és csak egyszer, aztán az úgy marad az adott npcnél, nem kell minden beszélgetésnél vele újra beállítani, hálistennek. Ha nõnek a skilljeid (merc és speech), akkor lehet próbálkozni majd erõsebb alkut kötni, ha gondolod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Hát nem is tudnám megmondani, az introt hányszor néztem meg. Egyszerûen fenomális az a pár perc ;]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chanel szobájában az egyik szekrényben van ecset meg festék. Azt elveszed és mehetsz is gyanusítani.

Why so serious?

PiszkosFred
Alacsony szinten tele van a kapuk mogotti Oblivion szakasz scampokkal, stunted scampokkal es Dremora Chrul-al. Minimális erõfeszítés, még maxra húzva is. 10+ként már bejön a képbe a ClannFear, soksok Flame Atronach-al, és persze erõsebb Dremora lovagokkal. Direkt benéztem a Nordommal lev1ként két kapuba is, és mint kés a vajon, 3/4es csúszkával is.

CS@
Ezt én inkább fordítva javasolnám. Adsz egy olyan ajánlatot amit még biztos elfogad, majd eladsz pl 1db nyílveszõt, ha megvette feljebb tolod a hagglet ismét eladsz egyet és így tovább addig amíg nem hajlandó megvenni. Minden egyes elutasított ajánlat –1dispo!

Sipocz
Hiányzik ebbõl a TES részbõl is a hárítófegyver (pl. kosrármarkolatos tõr), tehát nem a kétkezes harcért veszkõdök hanem egy páncélosztály besorolás nélküli blokkoló eszközre. Nem tudtok ilyen modot?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Valaki aki tud segítsen pls.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Canvas the castle-nál már két bizonyítékot is megtaláltam, egyik ugye a festéknyomok a földön másik maga a festmény. Megmondom õszintén meglepett, hogy kell még. Mi a harmadik bizonyíték? Már átrappoltam párszor a kastélyt de zeken kívül nem nagyon találtam.

Sipocz
Rossz válaszom volt! Elnéztem mire hívtál😊.
Nem most vettem észre, mindössze megerõsitést vártam, nagyon-nagyon köszönöm😊!

Me0w
En a hagglera valaszoltam 😛

Together we'll fly someday...

Me0w
Tab, magia, es ott van, hogy spell effectiveness x%. Pl. ha 50% akkor a spellek 50%-al tobb manaba kerulnek.

Mike
a páncél gyengíti a varázslatot? milyen mértékben?
én beléptem a blade-hez, abban a nehézpáncélban szoktam mászkálni, és csatamágusként varázsolgatni, ha neadjisten elfogy a mann akkor elõ a katana
de azt is szoktam, hogy egy tzûzlabda, majd ha ettõl még nem fexik (általában meg szoktak feküdni) akkor még karddal rásegítek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
"Törvénytisztelõ" módon meg sem próbáltam, eddig azt hittem ami veres az veres minden szempontból. Meg ez egy természetes dolog, szerinted egy könyvárus örül neki hogy a könyvesboltban ácsorogva kiolvasod a "Háború és béke" -t azt csak egy szasztok és már megyek is😊?

Sipocz
Szvsz. és lehet hogy csak tökölõdés, de a kereskedõvel addig el sem kezdek a "mörcsöntrõl" beszélni amig az ingyen (minijáték) elérhetõ dispo maxon nincs, aztán adok valami szerintem is "pofátlan" ajánlatot amit finomítgatok.
Ja! most figyeltem meg hogy ugyan van drágább és olcsóbb fogadó, de az biztos hogy az ellátás is ekként alakul: pl->az IC market fogadója 20 arany, de kapsz egy rakás kaját és piát (és nem is akármilyet, ezeknek az ára a feedbag-ban is magas), ugyanakor az IC templomtéren a "Mindenszentekben" csak 10 arany a szállás és kapsz is érte 3 db répát😊)).

Me0w
Most vetted eszre?! 😊)

Me0w
Szerintem annyit csinalsz rosszul, hogy pancelban es karddal pajzzsal nyomod. Ilyenkor, mivel valoszinu nincs expert kepesitesed pancelbol, oly mertekben lecsokken a varazslataid hatekonysaga, hogy felesleges is varazsolni. A jatek elejen kapott Flare varazslat tokeletesen megteszi, csak vegyel melle egy Summon Scamp varazslatot, en level 8-ig kihuztam a kis idiota scamppel, utana valtottam csak Dremorara. Erdemes egy nyugis helyen megidezni az idezheto lenyedet sorban mig el nem fogy a manad, majd T es wait 1 ora, hogy ujratoltodjon a manad. Igy el lehet erni az 50-es Conjurationt 30 perc alatt. Ezt ha akarod kombinalhatod avval, hogy idezel egy lenyt, es szetlovod spellekkel, hogy nojon a destructionod, vagy belelosz kettot, akkor metamad es csak puszta kezzel blokkolsz + gyogyitod magad, ilyenkor no a block a conjuration es a restoration skilled. Ha van manad, nyomhatsz melle egy shield spellt is, hogy nojon az alteration.

Kuldetesbol csak kesobb kapsz jo Robeot, elobb meg kell csinalni a Mages Guild minden varosaban a Recommendation questeket, majd visszaterni Imperial Citybe, es ha megvan a varazsbotod, kapsz is melle 1 kopenyt, ami ugyan nem tapos, de jol nez ki 😊

Sipocz
Jól látom, az alku-mértéket árusonként be lehet állítani?

Mike
20 óra alatt lvl3 az durva?

Mike
1 kérdésem lenne
megvettem az elsõ házam (egy patkánylyuk) Imperial Cityben
namost nem messze onnan áll egy hajó, egy arrogáns tyúk a kapitány
megölhetem, vagy szükség lesz még arra a hajóra?

egyébkébnt nagyon vicces, hogy az emberek mennyire gyengék
a hajónál mentés nélkül elszórakáztam, belekötöttem a flancos páncélos alakba, akit természetesen nem lehet kinyirni, jöttek a katonák, csobbanás, úszás a víz alatt, zene visszatér normál módba, én meg próbaképpen kistáltam a partra, katona mellett el, és mintha semmi nem történt volna 😊))

Sipocz
Az egyik ruinban találtam olyan kis jegyzeteket nem mozgatható módu írásokat, elolvasni el lehetet. Valami õsi nyelven íródott volt mert a kari nehezen fordította és akkor sem volt egybefüggõen értelmes (pl. innen tudom hogy az IC-tõl É-ra lévõ imp barlang alján lévõ ruin valami nagy szörnyûség vagy szörnyek miatt pusztult el (térkapu??, megidézett szörnyek??, geo katasztrófa??). A kérdés ezeknek a jegyzeteknek van valami összefüggõ és lejegyzendõ értelme, vagy csak az adott helyszin történetére vonatkoznak?

Hali!

Ha feldumálod magad jó magas disposition értékre az adott árusnál és használod a haggle lehetõséget akkor lehet azért lejjebb tornászni azokat az árakat.
Varázslóknak meg tényleg az italgyártás egy biztos jövedelem. Mondjuk ez igaz mindenkire. A pénztelenséget én nem vettem észre. Vagyis inkább nem volt gondom vele. Ha vásárolni akartam akkor elõtte jól feltankoltam pénzbõl és kész. A kezdeti varázslatokkal meg meglepõen sokáig elég jól el lehet mûködni. Anno a varázslómmal a 8. szintre érve mentem be elõször a fõvárosba (addig csak a környékét jártam végig a parton és bementem mindenhova), majd onnan el egy másik városba a mágus céhbe venni pár varázslatot. Tagnak sem kell lenni ehhez. Náluk meg valamivel olcsóbbak a varázslatok. De megoldás lehet a templomok látogatása is, mert a fõvárosi kivételével szinte mindegyikben van olyan delikvens akitõl lehet venni varázslatot.

Ha pedig a karakter fõ képzettségei között ott van a destruction és a restoration akkor alapból jó erõs támadó varázslatokkal bír. A destruction miatt kap egy 10-es és ha jól emlékszem egy 15.ös sebzésû érintõ varázslatot, míg a restoration miat kap egy absorb health varázslatot (szintén csak közvetlen közelrõl hat). Ez utóbbi egyben sebez és gyógyít (az ellent sebzi, a varázslót gyógyítja).

A lopkodás meg nem feltétlenül jó megoldás, mert a lopott árut nem tudja eladni az ember (hacsak nem tag a tolvajoknál). Sokra meg nem megy vele mert ha egyszer elkapják, akkor csak növeli a büntetés értékét meg úgyis elveszik tõle. Jó, a pénz lopása az nem problémás, mert annak ugye nem kell pedigré. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sipocz
De jó hogy mondod ezt a könyvolvasást!!!!, meg sem próbáltam eddig azt hittem már az olvasás is bün, de ha nem az jó, nagyon jó!! A tudás mindenek felett, avagy "ucsitszja,ucsitszja,ucsitszja" ahogyan 6. Lenin szólott😊))

Hali!

Ha meglát valaki amint egy másik ember zsebében kotorászol az mindjárt jelent némi bountyt (asszem 5 arany lesz a büntetés). Ha nem lát meg senki, akkor nem lesz gond és lassan de biztosan ettõl is fejlõdik a sneak.
A könyvolvasás nem bûn még ha piros is az ikon mikor a könyvet nézed. Mindaddig nem bûn, míg el nem akarod tenni.

Sipocz
Akkor nem igazán értem, vagy csak még nem tartok ott hogy felkeményedjenek az ellenfelek. A karimnak egy szál töre van a blokkoláshoz, direkt hogy az alacsony sebzés miatt még csak meg se forduljon a fejemben dikicselni vele (persze ha sikerül majd egy jópofa staffot szerezni akkor az lesz nála, de bevallom a goblinfejjel ékesített staff nem nyerte el a tetszésem, dropban még nem volt, venni meg spelleket veszek -jó drágaság van a fenébe😊) A srácok azt mondták hogy a monster szintje nem lóg túl a kari szintjén (túlzottan), nekem eddig a legkeményebb dió a 4 db Blackwater brigand volt mert a szük helyen nem nagyon volt hova dodge-olni (még mindig az IC-ben lomotolok, a fõküldi nálam csak majd..).

David2
vagy burglar efektus
törj be mindenhova, s garantáltan gyûlik majd a lé
egyeltalán nem nehéz, nekem sikerült végigrámolnom fél market districtet, lebukás nélkül, egy csatamágussal, 20as sneak, 20as security😛
mondjuk elsõsorban alapanyagok után kutattam, a pósönök mniatt, de találtam egyébb fincsi dolgokat

annyira buták az npck, h már fáj:
adott egy alap bolt, emelet, földszint, raktár; felcsalom az eladót az emletre, fel is jön, sprint a raktár lejáróhoz, sneak, zártörrés, s nem vesz észre a birkája! az emelet ugyanígy meg szokott lenni

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Jockey
nem lazáskodom, ami van spellem azt probálom maximálisan kihasználni, idézek csontit stb, pajzsal és kardal nyomom(jellemzõen kerülöm a közelharcot), mert kénytelen vagyok, még így is kiverik a pajzsot a kezembõl, szal igazából nem sok értelmét látom annak sem jelen szinten..
Vannak mobok amik frostara mások schock-ra vagy fire érzékenyebbek. Nem tartom magam tulzottan bénának, de valahogy nagyon gyengusnak tûnik nekem a kari most még.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sipocz
Nem érzek igazán nagy hátrányt varázsló karival már most sem (4-es a kis breton), fölegesen ha majd a sneak skillje (most csak 29-es) elér egy bizonyos szintet lesz tutkó - legalább is remélem. Az bizti, hogy megidézés és sneak nélkül a destru kevéske az elején, de ahogyan a srácok itteni hozzászólásait olvasgatom magasabb szinten sem a rohamozás az erénye. Sõt ez a sneak közbeni gyorsmozgás -ami a TES eddigi részeiben benne sem volt- nagyon jó menekülni a fegyveres fazonok elõl (feszt fut a biztonságos helyszineken csakhogy tudjam 5-ökkel növelni a speedjét). Kicsi szinten a jól megválasztott mágia alkalmasint hatékonyabbnak tünt mint a fegyveres támadás, még hosszú és nehéz fegyverekkel sem lehet bevinni 25 demit fixen az elején. Az biztosnak tünik, hogy az aféle "hõsi viselkedés" mint ami a Morrowindben belefért az itt nem müxik, bár úgy látom (mert próbáltam csakhogy nem tetszik) a nehézpáncélos lovagok sem lazázhatnak és nem vehetik csak úgy "gyeridevazelepoffintalak" módon a dolgokat.

Jockey
Kijöttem a csatornából, és megyek szépen végig az út mentén, az út mentén található(kocsmákba) küldiket megcsináltam + ami út mellett van dungik azokat is. Nem tehetek róla, hogy imperial city elõtti romba trollok vannak😊

Mayday
Azt hiszem, ha csak "lopaskor" szemugyre veszed az inventoryt, az meg nem bun. En tegnap skill konyveket kerestem, es csak siman belopoztam a celszemely hazaba, elolvastam a konyvet, de otthagytam a polcon, es nem lett fejpenz ram, asszem!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Looserke
szerintem gyûjtögess nõvényeket és csinálj potionokat, ez a legjobb pénzszerzési lehetõség az elején és az alchemy is fejlõdik ami jót tesz az intelligenciának szintlépéskor...

Sheltem
6. szinten még ne támadj trollra baszki az még 20. szinten is okozhat gondot(bizonyos karaktereknél).

"Ha csatlakozok mage guildhzkapok ingyen spelleket?"

A mai világban semmi nincs ingyen 😊 ez vonatkozik az Oblivionra is, bizonyos küldetések után kapsz spellt és ha a mágus küldetéseket csinálgatod a guildnek megkapod majd a wizards fury varázslatot ami egész hatákony kis destruction spell(egy darabig legalábbis).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jockey
sziasztok!
Újraraktam a gammát és egy sima mágus karival próbálok érvényesülni, de van egy pár problémám:
-Lehet én vagyok béna, de egyszerûen szétszednek a 6ik szinten a mobok. Alap varázslataim vannak, most érek el imperialbacity-be, de ott meg valami rettentõ drága egy spell , nincs rá elég pénzem. Ha csatlakozok mage guildhzkapok ingyen spelleket?
-az az igazság, mivel mage kari, én szeretnék full robe cuccokat használni, de ez valami borzalmasan védtelenné tesz, jön egy troll és 3 ütéssel szétszed...Én vagyok béna vagy "kötõdnõm" kell ehhez az idétlen heavy páncélzathoz?
-mikor és hol tok tanulni területi jellegû spelleket?

Sipocz
Köszönöm az alapos értékelést! Ezek szerint a sneak nem csupán "ellenséges" környezetben fejlõdik jól? Zsebtolvajlást gyakorol karakteretek? Maga a pickpocket kezdeményezés is crime -tehát az amikor csak megkukucs az inventory- vagy csupán a tényleges lenyúlás? Bevallom melóidõ után az IC arborétumban (jó kis árnyékok,fák,cserjék takarása😊) csak úgy nyüzsi a nép és ilyenkor egy "kis zsebes perverzitást" elõ kellene adnom, persze csak a "jól öltözött hölgyek és urak, valamint gyíkok és macsekok" esetén😊)!

Nagyon királyul meglett oldva a lopakodás a játékban. Én szinte mondhatom, hogy 90%ban úgy támadtam, hogy sneak módban 3x damage al nyilaztam 2-3szor legalább, a vége felé már nagyon éreztem hogyan kell lopakodni. A játék szuperül "megtanít rá", nem nem csak a karakterre gondolok hanem magára a játékosra is mint a zárnyitás esetében, nem csak a security skill nõ de én a vége felé már 1 lockpicket nem veszítettem, bethesdáék tudják mit hogyan kell csinálni le a kalappal.
Jagi
kifeszített íjjal kell bemenni ^^

cenobite
Ez durva nagy bug. Aki meg kihasználja... <#levele>

gamertag: kenobita

Hali!

A varázslás hanggal és fénnyel is jár. A hang tuti befolyásolja az észrevehetõséget, a fény valamiért kevésbé. Láttam is meg csináltam is már fáklyával való lopakodást azt mégsem vett észre senki.
A mágikus fény viszont tuti lebukás még magas skill-el is. Nem tudom miért van így, de ezt megtapasztaltam. Helyette jobb a night sight/eye? jellegû varázslatok használata.

A tárgyhasználat is járhat hanggal (az íj megfeszítése az garantáltan). Ezt pedig könnyen meghallják egy bizonyos távon belül.

Hali!

Nem feltétlenül csak a skilltõl függ. Ha ügyesen csinálod, akkor a 29-es skill is elég lehet (az elején lévõ ellenfelekkel szemben tuti). De a játék elgelején például még ennél is sokkal kisebb a skilled, mégis megoldható hogy a goblinokat és patkányokat megmerényeld anélkül, hogy észrevennének.

Ne futásban közlekedj, hanem gyalogló módban mikor lopakodsz (bár gondolom eleve így jársz el). A lábbelid típusa sokat befolyásol a sikeren. Nem a tömege hanem a típusa számít. Bõr csizmában könnyebb a lopakodás, mint egy acél bakancsban. Hallható a különbség. A legjobb ha mezitláb csatangol a karakter vagy sima lábbeliben.

Maradj mindig a leendõ áldozat látókörén kívül, lehetõleg sötétben. Bár ez élõholtak ellen nem feltétlenül mûködik, mert ahogy észrevettem azok detect life spell-el "látnak", de csak bizonyos távon belül. Lehet hogy tévedek de azt megfigyeltem, hogy korlátozott a látotávolságuk még nappal is és nem csak a belsõ terekben.

Ha lassan mozogsz, egyszerre keveset vagy lehetõleg semmit miután beálltál a megfelelõ helyre, akkor nem fognak észrevenni. Azon az alacsony skill értéken a mozgással nagyon drasztikusan lerontod a lopakodás sikerét. Majd ha expert (75+ skill) leszel, akkor már ez sem fog befolyásolni semmit. 50-es skill felett lényegtelen a lábbelid is, az már nem játszik szerepet.

Amíg meg ilyen kicsi a skill, addig inkább csak íjászkodj lopakodás közben. Jó az a 3x-os szorzó is. Majd ha jobb leszel akkor mehet a közelharci fegyverrel való hátbabökögetés 6x-os szorzóval. Már novice szinten lopakodás közben íjra 2x-es, közelharci eszközre 4x-es szorzót kapsz sebzéskor. Appretice szinten (25+) ez felugrik 3x-os, illetve 6x-os értékre és tovább nem emelkedik.

Ha növelni akarod gyorsan a skill-t, akkor menj be egy alvó emberke mellé valamelyik szállodásban. Csukd be az ajtót, és lopakodó módban mászkálgass a szobában az alvó mellett.
Vagy keress olyan barlangokat/romokat, ahol sok patkány van és azok kikerülésével gyakorlatozz. A legjobb ilyen hely a kezdetkor van, amikor a császár bácsit megmerényelni "viszik". Na itt össze lehet szedni pofátlanul magas értéket ha van elég idõd ezzel eltökölni, mert itt még nagyon alacsony a skilled és gyorsabban fejlõdik.
Esetleg szerezz láthatatlanná tévõ italt/tekercset/varázslatot és azt aktiválva lopakodj a városban. Hidd el gyorsan magasra juthatsz így.

Sipocz
Más dolog mint a páncélviselet, tehát fények, fáklyák, általam varázsolt fény, a mágiahasználat zaja...... hogyan befolyásolja a sneak-et. Nincs semmiféle mod fent, tehát csak az alapjáték koncepciója müxik.
(Végsõsoron két karim van sneak-es vizsgálat alatt, mindkettõ stealth jellegû, csupán az egyik fegyverrel gyilkol és a tárgyias dolgokban bízik (, igazán egy tolvaj mágia igazítással) -fáklya,lockpick,úszás,alkímia-, a másik mágiát használ és a gyakáson túlmenõen is mindent ezzel kíván megoldani (, igazán egy mágus tolvaj igazítással) -light,open lock,water walking,restoration-. Érdekes dolog, hogy a mágusabb kari akinek csupán egy posztóból való mágusruhája és könnyû cipõje van (neki elsõdleges skillje a sneak) hamarabb lebukott mint a könnyûpáncélos tolvajpalánta (akinek csak minor skillje a sneak), a mágusnak nem is kívánok még pajzsot sem adni és a tolvaj is marad a könnyû gúnyában.)

Kandurex
Visszatérve a HL2 topikban tett hozzászólásodhoz 😊 ---> #16221

(ingyér és bérmentve)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Talaltam en is egy bugot, aki ugy erzi, kihasznalja, annak nagyon gyors penzszerzesi mod. (Meg durvabb, mint az a lootolas).

Vampire Cure kuldetes vegigcsinalasa, majd a legvegen a groftol, vagy milyen rangu ficko, beszelgetes, es a beszelgetesben "Reward", kifizeti a 2500 arany jutalmat. Ekkor ugye a "Reward" gomb mar mas szinu lesz, minthogy azt mar elmondta, de ujboli klikkelessel ugyanaz a szoveg, es megint 2500. Akarmennyiszer lehet klikkelni rajta... <#wilting><#confused>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Looserke
hol lehet ilyen bandit cavet találni, mert én még csak bányákat meg romokat találtam...

Mayday
29 az meg nagyon keves. De ettol meg hordhatsz pajzsot, pancelt, ez nem befolyasolja, csak a labbelid sulya. (kesobb asszem az sem.)
Meglepetes utest akkor tudsz bevinni, ha hattal all Neked, tehat szembol hiaba lopakodsz, eszrevesz (nem lathatatlan vagy, hanem probalsz eszrevetlen maradni).
Nekem mar eleg jol mukodik, hogy belenyilazok a paciensbe, aztan be is bujok sneakkel valami moge, es igy tobb 3x sebzes megy bele az ellenbe. (Nekem jelenleg 73 a sneak skillem.

Methylisocloro
Azért játszottam vele pár órát. És az mondtam hogy az utobbi idõben (pár évben).

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A "sneak" skillrõl adjatok már nekem valami kritikát. A karimnak az összes védelmét a sneak-re alapoztam, se pajzs se páncél. A rohadt sötét dungeonokban meg hiába lopakodok a dögök kiszúrnak és oda a first strike és fegyveres akció esetén az extrasebzés. A jelenlegi sneak jártassága a karinak 29-es, mekkora kell egy átlagos szörny elleni sikerhez? Most voltam egy impekkel teli barlangban, valami elf ruin van az alján és a dögök általában hamarabb kinéztek maguknak semmint hogy megláthattam volna õket. Jól látom, hogy a humanoidok kevésbé figyelmesek és ellenük a sneak sokkal többször eredményes mint az állatok, undeadek és magicmonsterek ellen?

Arcan Univerzitis küldetéseknél <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>vagyok amikor botat kell csinálni az után kettövel valami barlagban vagyok és ott van két csávó vannak valami irások a falon az egyik csávó le isfoditja nekem de nem tudom mit kell tovább csinálni már midkettõvel beszéltem de nem jutok elõbre.KÉRLEK SEGITSETEK.
Az igaz 😊