The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindaddig míg el nem jutsz a fõ küldetésben a nagy kapu bezárásáig, addig mindig lesz egy újabb kapu amit be tudsz majd zárni."
Akkor most végtelen számú kapu nyílik vagy elfogynak egy idõ után? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy megyek tovább erre megint a semmibõl elhúz mellettem, megint frászt kapok.
Anyád.
Felmásztam egy sziklára sneak mód bekapcs méreg a nyílvesszõre és vártam... egész reggelig persze nem jött <#duma>#duma>
Oké, lemászok és elindulok a város felé ÉS OTT JÖTT SZEMBE!!!
Rálõttem! <#gun>#gun>
...aztán sûrû blokkolás közepette kértem bocsánatot a bepöccent imperial járõrtõl "sorry azthittem vki más jön" <#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kinek a pap, kinek a papné, ugyebár. 😊
Egyébként egészen elképesztõ mennyiségû ruin, fort, cave, mine, camp van a játékban, kíváncsiságból elsételtam Azura shrine-jától Frostfire Glade-ig, és asszem 7 vagy 8 "dungeon"-be botlottam utam során, pedig az egész séta nem tartott tovább 30-40 másodpercnél. Ha mindet ki akarnám takarítani, az minimum 1000 óra játékidõ, de lehet, hogy keveset mondtam. Arról nem is beszélve, hogy a respawn miatt a kitakarított dungeon-ök is újra benépesülnek, és új tárgyak is kerülnek beléjük. Elképesztõ.
Na megyek, megszabadítom Brumát a gonosztól (most épp itt tartok).
Ez a recommendation küldetés, tehát az, ami az Arcane University-be jutáshoz kell. Ha te nem errõl beszéltél, akkor sorry.
Szóval féltem, hogy összesen "csak" 15-16db kapu van, de ezek szerint vaklárma volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
HDR sm 2.0-val
jah és egy nem egsy
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer én is belebotlottam egy olyan Shrine quest-be, ahol elõször a manus elhajtott,h nem vok elég csúnya...szerintem ez lesz az, amirõl te is beszélsz. Én ott nem hagytam magam, hanem addig dummáltam vele, míg 70 fölé ment a hozzám fûzõdõ viszonya...ekkor már simán benézte,h ronda vagyok. Én így emlékszem erre a küldetésre
Köszi a segítséget és neked is Mr. Andree !
Na minnyár megnézem.
Amúgy tudtátok, hogy akár elsõ szintõl is lehet nektek legalább 12 sebzésû fegyveretek?
Annyi a dolog, hogy Chorollban a kocsmában beszélsz az üldögélõ enyhén beált zöld ruhás hosszúhajú ürgével. Elmondja hogy az ikertestvérét keresi. Tegyünk eleget a kérésének, találjuk meg, majd mikor már ketten vannak azt kérik tõled a testvérek, hogy a régi lakásukat (Weatherleah) szabadítsd fel az ogrék uralma alól.
Menny oda, gyakd le az ogrékat majd nyomás vissza a kocsmába, és a testvéreket vidd el a házukoz. Utána menny vissza Chorollba ismét, és a szobor elõtt waitolgass 1-1 órákat. Egyszercsak megjelenik egy alak aki azt kéri tõled, hogy egy tárgyat találj meg neki amit elloptak tõle. Ez a tárgy minimum 12 sebzésû fegyver. Márcsak annyi a dolgod, hogy elmész a fegyverért. Ha megvan te döntöd el mit teszel vele.
PiszkosFred ha gondolod beteheted a kincseskamrába az Oblivion HQ-n <#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
2.)már volt vagy ezerszer kérdés, de a három jel: a csajnál az asztal vagy mi a frász abba vannaka estõcuccok, a toronyban egy titkos lejáratban egy festmény, és az ebédlõben a szõnyegen festékfoltok
3.)nah erre nem tudom a választ de kiváncsi lennék én is
meg van nekem is egy kérdésem, szintén egy daedra shrine és szintén elméletileg már 5ös szinten lehetne csinálni csak valami ojat nyervákolnak hogy tulzottan szeretnek az emberek szeretik a hangomat meg szivesen beszélgetnek velem, majd ha nem fognak igy szeretni akkor menyjek vissza... nah itt elég hogy a infamym magasabb legyen vagy itt mi kell?
http://thenamelessphoto.com/
Nem olyan fílinges :/ talán 1-2 igazán, de többségében dungeon, dungeon, dungeon, dungeon.
nem tom hogy írták e már, de találtam egy ojan hibát, hogy amikor skingradban a grof feleségét "meggyogyitjuk" akokr a grófnál megjelenik egy ojan hogy reward és akárhányszor rákaattintunk õ ojan rendes hogy annyiszor megjutalmaz minket... éljenek a vámpir grófok 😄
De melyik vársoban kell ezt elkezdeni? Dark Broterhoodban Listener vagyok Arénában Grand Chamipion. Amúgy a Fighters Guild küldiei is legalább olyan feelingesek mint a Dark Broterhoodé? Mert az rettenet jó volt szerintem...
Szvsz vetekedhetne a fõstorylineval...
Már közel 100 quest-et megcsináltam de van 3, aminél elakadtam. Ha valaki segítene, akár priviben is roppantúl örülnék, mert már nagyon zavarnak a megoldandó quest-ek listájában. 😊
1. Saegra: Az egyik Shrine küldetésnél ez az "iszákos" Daedra azt kéri,h Leyawin városában vicceljem már meg az Úrnõt azzal,h kicsit megzavarom a holnap kezdõdõ mulatságot. Az étkezõbe tudtommal csak 1 bejárat van,amit egy õr véd, aki nem igazán akar beengedni. Sneak módban sem nyitható, pedig a nagysasszony odabent van. Kérdés: Ide,h a bánatba lehet bejutni ?
2. Canvas the Castle: Itt az Úrnõ párjáról készült képet ellopta valaki az ott dolgozók közül. Ki a tettes...az egyik toronyban egy rejtett lejárónál találtam arra utaló nyomot,h valaki ott szokott festegetni és az egyik NPC-nél találtam festõ kütyüket is, de ez még nem elég bizonyíték. Kérdesem,h ugyan már mi a szöszt kell még megtalálni és hol?
3. Vaermina: Na ennek a Daedrának meg black soul gem kell...elvileg már 5-ös szint is elég,h elkezdhessem a küldetést (amit adna), csakhogy még 1x nem láttam black soul gem-et. Most az egyik Mage guild-os küldiben volt róla szó...ha majd ezt teljesítem csak akkor gyárthatok ilyet én is v. honnan szerezzek be ilyet?
Közben eszembe jutott,h ma, mikor a olvasgattam a fórumot valaki mondta,h érdemes felkeresni mind a 16 (?) Oblivion kaput...én anno 2 után meguntam. A 2 követ megõriztem, de most akkor azoknak fontos szerepük van? Mire jók ezek ?
Elõre is köszi minden nemû segítséget... 😊
Vamori meg nem ad tobb infot?
Mi a teendo?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Nomár beszéltem mindenkivel megvan a könyv visszavittem az õrnek az kurvagyorsan elrohant nemtudom hova a zöld nyíl visszavezet oda a hol a könyvet szereztem de ott hiába beszélek a két taggal nem történik semmi!
Hogyan tovább??
Next PC upgrade: 2022
16 kapunál jóval több akad. Csak a vadonban, a városoktól jó messze találtam röbb mint 10-et és ehhez még hozzá jönne a városok közvetlen környékén lévõ 3-3 kapu , plusz Kvatch, a Cloud templom közelében lévõ kapu, meg fenn a hegyekben a hegyi utakon barangolva megtalálható másik 5 vagy 6 amit eddig találtam.
Meg van egy olyan rossz szokásuk, hogy a nem városközeli kapukat ha bezárod, majd megnyílnak máshol. Legalábbis ezt tapasztaltam. Mikor azt hittem már bezártam mindet, akkor is mindig találtam újabbat. :-(
Mindaddig míg el nem jutsz a fõ küldetésben a nagy kapu bezárásáig, addig mindig lesz egy újabb kapu amit be tudsz majd zárni.
Eddigi rekordom amúgy 29 transc sigil stone.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"We are only slaves to our temptations\"\"
többieknek meg stfu :-)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
http://thenamelessphoto.com/
most vettem Chorrorban házat 20kért, mivel nem maradt sok pénzem, s berendezem olcsó cuccokkal, késõbb meg tom még venni a legjobbat?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A harmadik varázslat ami kell (a tûz és a jég után) az egy FORTIFY MAGICKA, a negyedik egy DAMAGE MAGICKA!!! Így már érthetõ?
Ami a 2. kérdést illeti, egy staffot kell visszaszerezni, ami nincs Vamori-nál, ergo, ha csak nála jártál, és utána mész vissza Kud-Ei-hoz, akkor nyilván nem vagy még készen. Ezzel együtt érdemes visszamenni hozzá, mert ad még néhány tekercset, amit felhasználhatsz IC-ben annál a krapeknál, akinél a bot van.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"