The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem 40-es és legfeljebb csak húzni tudom õket magam után de dobálni meg kopacbapakolni nem 😞
(Alvó emberen use, aztán Feed, lehetõleg lopakodó módban, úgy hogy ne lásson senki! Vigyázz, ivás után kikapcsol a sneak mód, újra el kell bújni, különben fölébred az áldozat, és reklamál, hogy menj ki a házából)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Most tartok kb 200 kristálynál 😊)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
nekem nem akarja össegyûjteni a lelkeket a kristály, ez normális?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha ilyened sincs, akkor szerintem pontos célzással a kezdésnél kapott tüzes varázslttal(szorry nem tudom a nevét) is le lehet lõni. Bár ez utóbbit még nem próbáltam, de ha a lakásban elkezdem ezt a tüzet hajigálni, akkor borul minden ezért gondolom.
Ha van már nálam több Sigil Stone és ugye azokkal lehet egy egy tárgy tulajdonságát fejleszteni...az lenne a kérdésem hogy van e rá mód hogy több kõ tudását ötvözzem egy tárgyba?
Vagy már meglévõt lehet e módosítani?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A brotherhood csak öl. Pénzért, meg egyéb dolgokért. Semmi gonoszság. Bárki felbérelheti õket és ha elvállalják a gyilkosságot, akkor végre is hajtják.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bementem az egyikbe, egy csomó csontváz volt bent, azokat szétvertem... 😊 de semmi értékes vagy különleges kincset nem találok...
A legfeltünõbb a világítást adó kékesfehét kristályok, amik a plafonról lógnak lefele, de ezeket nem tudtam megkaparintani, hogyan kell? Ha egyáltalán ez a cél... Egy helyen volt egy egy talapzaton, de azzal sem tudtam semmit kezdeni... 😞
Csak küldetésben lehet? Az egyik helyen volt egy gazdag gyüjtõ, akit érdekelnének az itt található tárgyak, de mást nem mondott.
Minden további infó hasznos lenne ezzel kapcsolatban!
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
akikre te gondolsz azok nem gonoszak, csak másképp gondolkodnak
a gonosz lételeme a káosz a pusztítás
egyébkétn nem õk örülnek a Oblivion kapuk megnyilásának?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
DB
A ti kung-futok nem erős!
A vámpíroknak van szerepük, mint pénzforrás. :-)
A fõvárosban van küldetés egy vámpírvadász testvériség által, akik felvesznek tagnak és ez meg is jelenik a szervezetke között. Igaz ha a "csatlakozó" küldetés el lett végezve, azután már annyiból áll csak a dolog, hogy a leölt vámpírok maradványait lehet odaadni jó pénzért. 250 pénz egy adag vámpírporért nem rossz.
minap mellékattintottam, és elvettem vmit a pultrol, ahelyett hogy a kereskedõvel beszéltem volna
egybõl ment a tolvaj!
A sapce alapfunkciója az akiválás volt. Az ugrás az E billentyû. Blokkolás a jobb egérgomb.
Én rögtön átraktam "E"-re, a space meg az ugrás lett 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic