The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valaki tudna ajánlani egy linket vagy valamit hogy honnan lehet INGYENESEN letölteni lópáncél modot!?
PiszkosFred
Nemtudom, nem is ezért írtam a dolgot. Hanem azért, hogy ha egy követ vagy tárgyat meg lehet mozdítani egy sima fireballal (flare), akkor egy csapdára miért nem hat? Oké, ezt már a hype során jelezték az interjúkban, hogy ez nem fog menni, csak nem értem mi a különbség belelõni egy sisakba és azt elrepíteni, vagy belelõni egy drót, amin átmegy a spell. Mikor ugyanez már nem igaz a nyílra, mert azzal is lehet tárgyakat mozgatni, és a drótra is hat. Szal fizika tekintetében mi a különbség a kettõ között, amikor egy tárgy esetében nincs különbség, egy csapdánál már igen. Ezt nem értem igazán.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hullapakolászás hatékonyságát az erõ befolyásolhatja valahogy?
Nekem 40-es és legfeljebb csak húzni tudom õket magam után de dobálni meg kopacbapakolni nem 😞

telekinézissel sem lehet?

A nyomásérzékelõt egy rálõtt nyílvesszõvel is aktiválni lehet (Volverine bejáratnál legalább is mûködött)

PiszkosFred
De, íjjal lehet. Vagy nekik dobsz tárgyakat - drótosnak legalábbis. Nyomásérzekelõ lapnál nemtudom mekkora súly kell rá. De spellel nem tudod megszakítani a drótot, sem "lenyomni" a lapot.

dronkZero
Igyál vért!
(Alvó emberen use, aztán Feed, lehetõleg lopakodó módban, úgy hogy ne lásson senki! Vigyázz, ivás után kikapcsol a sneak mód, újra el kell bújni, különben fölébred az áldozat, és reklamál, hogy menj ki a házából)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bocs most vettem észre a Faq-t sorry már meg van....

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Az lenne a kérdésem ha vámpír leszek hogy tok visszaváltozni mer elég zavaró és 3 napi munkám menne kárba....mer van egy hátulütõje is...nem tok senkivel sem dialogust folytatni...na meg a nap is megsüt..no akkor vmi ötlet?esetleg vmi móccer?

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

CS@
A csapdákat amúgy íjjal sem lehet aktiválni ?

nem sajna nem tood több cuccba bélerakni

PiszkosFred
Azért érdekes, hogy a köveket ki lehet mozdítani spellel, de a csapdákat már nem lehet velük aktiválni, fõleg a drótcsapdákra gondolok. Kíváncsi lennék, mi a két "kölcsönhatás" között a különbség..

Kandurex
Én is ezzel szórakoztam (<#idiota>)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv! Létezik a játékban olyan kereskedõ, aki névértéken veszi meg a dolgokat? Ha igen, akkor hol lehet megtalálni? Elõre is köszi a választ!

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Én íj helyett a Weak Fireball nevû spellt használom, és még megpróbálom földetérés elõtt, a levegõben elkapni õket. 😊
Most tartok kb 200 kristálynál 😊)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Lacee
utolsó daedra küldetést megcsinálta valaki? (Hermaeus Mora)

nekem nem akarja össegyûjteni a lelkeket a kristály, ez normális?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CS@
Ha esetleg nem lenne íjad akkor le tudod szedni õket telekinesisel is.
Ha ilyened sincs, akkor szerintem pontos célzással a kezdésnél kapott tüzes varázslttal(szorry nem tudom a nevét) is le lehet lõni. Bár ez utóbbit még nem próbáltam, de ha a lakásban elkezdem ezt a tüzet hajigálni, akkor borul minden ezért gondolom.

ZaJanga
Üdv!

Ha van már nálam több Sigil Stone és ugye azokkal lehet egy egy tárgy tulajdonságát fejleszteni...az lenne a kérdésem hogy van e rá mód hogy több kõ tudását ötvözzem egy tárgyba?
Vagy már meglévõt lehet e módosítani?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

PiszkosFred
Vannak olyan kövek (Weklynd stone), amelyeket íjjal le tudsz lövöldözni a helyükrõl. Errõl és egyéb "how to" dolgokról ír is egy fosztogató/kincskeresõ bandita a naplójában, még a börtönhöz közel esõ Volverine nevû romban. Más kérdés, hogy elõbb a lenti társai és végül a teljes csapata odaveszett, köszönhetõen a zombiknak, a konkurens fosztogatóknak, a csapdáknak és persze nekünk;]. Egyik Khajiit társa pedig feláldoztatott valahol lentebb a rom mélyén ;] Aztán vannak a Varla kristályok, azok általában védve vannak, és trükkös úton lehet hozzájuk jutni (nem nagy trükk persze, csak pár megfelelõ gombot kell nyomkodni)

PiszkosFred
Hasonlóan a Harcosokhoz, akik szintén pénzért szolgáltatnak igazságot olyan szituációkban, amely a Légiót (mint hivatalos rendfenntartó szervet) hidegen hagy ;] A DB csak a gonosz emberek "eszköze", de persze ne várjon senki tiszta erkölcsi bizonyítványt a tagjaitól...

Hali!

A brotherhood csak öl. Pénzért, meg egyéb dolgokért. Semmi gonoszság. Bárki felbérelheti õket és ha elvállalják a gyilkosságot, akkor végre is hajtják.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Az Ayleid romokkal kapcsolatban lenne kérdésem (a fehér kör alakú romokra gondolok).
Bementem az egyikbe, egy csomó csontváz volt bent, azokat szétvertem... 😊 de semmi értékes vagy különleges kincset nem találok...
A legfeltünõbb a világítást adó kékesfehét kristályok, amik a plafonról lógnak lefele, de ezeket nem tudtam megkaparintani, hogyan kell? Ha egyáltalán ez a cél... Egy helyen volt egy egy talapzaton, de azzal sem tudtam semmit kezdeni... 😞

Csak küldetésben lehet? Az egyik helyen volt egy gazdag gyüjtõ, akit érdekelnének az itt található tárgyak, de mást nem mondott.
Minden további infó hasznos lenne ezzel kapcsolatban!

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

dronkZero
Nem, az a Mythic Dawn.

Mike
nem, a gonoszság nem relativ
akikre te gondolsz azok nem gonoszak, csak másképp gondolkodnak
a gonosz lételeme a káosz a pusztítás

egyébkétn nem õk örülnek a Oblivion kapuk megnyilásának?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PiszkosFred
Morrowindben volt 3 szekta, akik keményen harcoltak egymással (írották egymást, jobban mint bármely Buffy klón;]). Emellett a Telvanni mágusok fõként, de más mágus céh tagok is adtak extra küldetéseket vámpíroknak. És akkor a Goldbrandbõl készített Eltonbrandról nem is beszéltünk ;] Szóval lényegesen több szerepük volt a vámpíroknak.

Apus
A gonoszság relatív <#vigyor0>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mike
azok nem a gonoszok?

DonnieBrasco
Bár hizelgõ lenne azt gondolni, hogy az én küldetéseimrõl áradozik mindenki, itt most szerintem a Dark Brotherhood-ról beszéltek 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mike
??? 😊 télleg nem értem 😊

DonnieBrasco
Jelen! 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mike
mi ez a DB
sokszor beszélsz róla

Hali!

A vámpíroknak van szerepük, mint pénzforrás. :-)
A fõvárosban van küldetés egy vámpírvadász testvériség által, akik felvesznek tagnak és ez meg is jelenik a szervezetke között. Igaz ha a "csatlakozó" küldetés el lett végezve, azután már annyiból áll csak a dolog, hogy a leölt vámpírok maradványait lehet odaadni jó pénzért. 250 pénz egy adag vámpírporért nem rossz.

Mike
egész pontosan hogy is?
minap mellékattintottam, és elvettem vmit a pultrol, ahelyett hogy a kereskedõvel beszéltem volna
egybõl ment a tolvaj!

Hali!

A sapce alapfunkciója az akiválás volt. Az ugrás az E billentyû. Blokkolás a jobb egérgomb.

A space szerepe ugrás volt de a blocké alapból asszem egérgomb 2
PiszkosFred
Ez a veszély nem fenyeget ;] Én még 4 év múlva is játszani fogok ezzel, ahogy Morrowind is fennvan a mindenkori gépemen 2002es premier óta.

PiszkosFred
Mwben több frakció volt, soksok küldetéssel, esetenként 20+ feladattal. Ezek volt hogy összekapcsolódtak, ezért aztán egy komplet és kerek történetté állt össze. Ezért tûnik a sztori MWben talán jobbnak. De Oblivionban csökkent a csatlakozható szervezetek száma - egyelõre - viszont a küldetések minõsége és változatossága megnõtt. DB küldetéseirõl eddig csak áradozni hallottam embereket, nem hiába ;] Remélem hogy fizetõs moddal, vagy kieggel lesz majd lehetõség belépni a Légióba, vagy mondjuk vámpíroknak lesz nagyobb szerepe, vagy esetleg egy Cult/Nine Divine szintû "holy" vonal is jól jönne.

Tulkép nem megadás hanem ha véletlen megütsz egy barátot akkor nem kell megölnöd, utakon amikor harcolok a faunával néha befut egy járõr segíteni és ha a kavarodásban megütöm akkor így le lehet állítani.

use

Én rögtön átraktam "E"-re, a space meg az ugrás lett 😊

dronkZero
(Nem mintha sûrûn akarnám megadni magam... 😛 )

dronkZero
Tényeg, alapból mi a 'space' funkciója? Csak mert kapásból átállítottam kényelmesre, még az elsõ játék kezdése elõtt, aztán most nem tudom, hogy mit is kéne nyomkodnom blokk közben, hogy megadjam magam...

F U! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

F

Hellotok!Bocs a hülye kérdésért de alapból mivel lehet elõvenni a kardot illetve a többi fegyevert?
Mike
akkor mégse

Mike
szerintem pont errõl a kardról volt szó, hogy megszsrezhetõ már lvl1-esként is

Mike
a varázslatok utolsó oldalán meg tudod nézni mi okozza

Mike
"akcióban az Oblivion verhetetlen" ilyet azért mégse állítsunk