The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Én az egyik barlangban jártam úgy, hogy a lenti járatokban egy csomó víz volt, amolyan "uszoda jelleggel", meg jónéhány varázsló, íjász, stb... Megálltam egy helyen, ezek meg beleugráltak a vízbe és megfulladtak. Egy karcolás nem esett rajtam, a vízben meg ott lebegett vagy 4-5 hulla. 😊

gamertag: kenobita

Jagi
Kiúszik és agyonüt! 😄

CS@
Ha már így kisajátítottad azt a hajót akkor, hátha van kedved néhány értéktelen cuccossal tesztelni:
A kapitányi kabinban négy konténer van a „Captain's Tussaud's Booty” nevû láda kivételével, idõvel mindegyikbõl el kell tûni a dolgoknak. Az alsó szinten az összes zsákban meg kell maradnia a dolgoknak és egyetlen egy ládában(a hajó orrában az ágy mellett van egy vöröses színû „doboz” és azon van) minden másból eltûnik idõvel.

Mike
no akkor hazamegyek, és a hajónál a megölhetetlen fickót megpróbálom belelõni a vízbe
kiváncsi vagyok mi fog történni 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex
Arch-mage szekrények 4 nap után törlõdnek! Figyelj rá...! Nem alkalmas tárolásra, bár ahhoz is van már mod.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

És az Arch-mage szekrényei? Most lettem az és kiváncsi vagyok hogy akkor a szoba tárolóiban megmaradnak e a cuccok, mert azt már észrvettem hogy amelyik nem az én dobozom, abban nem marad meg semmi (pl Martinnál eltûntek a dolgaim :S).
PiszkosFred
Nagy köszönet, ezen átsiklottam, vagy csak simán bambaságomnak köszönhetõen nem vettem észre. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Apus
én úgyláttam tudnak. egy mackókoma jól belémharapott a víz alatt, émmeg menekültem. eltûnt, úgyhogy lehet megfulladt<#vigyor0>
egyszer meg azzal az ork lovagmacával mentünk a rablókat elintézni, a bula utánamúszott de az is eltûnt, lehetett reloadolni <#wow3>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

PiszkosFred
Igen. A vásárolt kéglik tárolói biztonságosak. CS@ mester is megerõsítette ezt, és ha valaki, akkor õ tudja. Egyes ládákban vannak limlom dekor ruhák, azokat hiába dobálod ki, akkor is újratermelõdnek. Ez igaz az asztalakon levõ kajákra is. De egyik miatt sem tûnik el cucc. A ládák korlátlan méretûek - ellentétben MW ládáival - vagyis bármennyit pakolhatsz beléjük. A megjelenítési viszont véges, vagyis egy idõ után úgy tûnhet, hogy mintha hiányozna pár cuccod. De nem, csak vegyél magadhoz pár dolgot a ládából, és mindjárt lesz "hely" a listában, hogy lásd, ott van minden.

Jagi
Olyanok pl amik tudnak egy csomó spellt... hogy ne kelljen 3 hoz rohangálni, ha valamit akarok

Köszi!

Mike
azt olvastam más site-okon, hogy igen

Mike
én a hullákat akartam a fedélzetre vonszolni, de esélytelen
egy kis bukkanón nem tudom átemelni

az npc-k tudnak úszni?

Me0w
Ez a mondat nem ertelmes meg angolul sem 😊)

The Vampires in Bloodcrust Cavern have been disposed of. now I must deal with the Vampire Hunters.

A Vampire Hunterek a Two Sisters Lodge-ban vannak Skingradban. Menj oda es beszelj Eridorral. Mondd el neki, hogy a vampirok halottak, erre o bizonyitekot ker erre, mutasd meg neki a Vampire Dustot es akkor elhagyjak Skingradot.

Together we'll fly someday...

Mike
nem tudom mit fáj neked a sims sikere
ha nem tetszik, nem játszol vele

Ez mit jelent:"the vampires in Bloodcrust Cavern have been dispose of.Now J must deal with hunters."na ez lenne ha valaki tudja hogy itt mit kell csinálni az is segíthet!HELP!
Kandurex
Mit értesz a tápos alatt? <#zavart2>

Jagi
Tápos enchantereket hol találok? Ha vannak ilyenek és ha nem csak a bunkózó mágusok tudják?

Kandurex
Black soul gem készítés: Megkeresed a Dark Fissure oltárt, Imperial City -tõl jobbra, vársz a hétvégére mert csak akkor mûködik a dolog és azon belül is az éjjelre, megvárod míg egy fény bevonja az oltárt, gyorsan beledobsz egy üres grand soul gem -et az oltárba, rányomsz egy soul trapot (az oltárra) és türelemmel vársz, a megoldás adja magát.

Enchant -olni kell a tárgyakat soul gemmel, hogy ilyet készítsd. Alapesetben, ha már van valamilyen fortify attribute varázslatod, akkor bármilyet tudsz készíteni az egyetemen, ami ugye feltételez egy tagságot a mágus guild -be. (enchant gyártó hely az egyetemen: jobb oldali kapu, 2. -dik ház, echant oltár)

(nesze, nyalva feneked, tisztára)

Keresõ alul, olyan, mint a google, kulcsszavak a problémára, vagy FAQ, HQ!

LegionarR
Fedélzetre? Ott eláznak! 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Sipocz
A vásárol saját kégli teljesen biztonságos (tárolók is meg a szétdobált is)?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

PiszkosFred
Na már csak olyan mod kellene, ahol vásárolhato és lerakható lenne a vitron (mint a próbababa) és teljes lenne a kánaán ;]

PiszkosFred
De, mivel nem fix várásolható ház, félõ hogy a cuccok eltûnnek. Ezért a jobb cuccokat a házban tartom, a hajóra csak az olcsó és kommersz cuccokat hordom. A fedélzetre ;]

LegionarR
Nem tökéletes game(és tényleg nem mert a legtöbben modokkal javítják(én is 😊), de azt bõven megérdemli hogy 1. legyen sztem...

koschwarz
lehet hogy most már tényleg ki kéne ezt próbálni? mindenhol azt írják, hogy az eladási adatok alapján szanaszét sz*patják a simseket, és már ez is szimpi<#taps>

szóval mindenhol a listák élén tanyázik.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lobsterman
talán ha használnád alul a keresõt...

Mike
a hajó nekem is szimpi, onanna sem lopják el a cuccaid?

Úgy tûnik megint költöznöm kell:http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=237

Nem egyszerû egy tolvajjal áthordani minden cuccot egy másik házba.

Mike
másrészt ugye lap alján ott a keresõ

Mike
valahogy nem kéne összetéveszteni egy fórumot a help deskkel, vagy a hivatalos supporttal

egyáltalán nem kötelezõ válaszolni

Magnum PI
Hihetetlen hogy egy ilyen játékkal játszotok, és ennyire nem vagytok segítõkészek. A 16315 hozzászólás van, hova a picsába olvassak vissza?! Ti biztos nem szoktatok kérdéseket feltenni a fórumokba. Pedig mire való a fórum ha nem erre? Na mindegy. Ritka nagy parasztok vannak ebbe a topicba is. KÖSZI A SEGÍTSÉGET!

CS@
Majd, ha lesz kedved ennek majd nézz utána, mert nálam meg így mûxik:
Minden kereskedõ személyre szabottan jegyzi meg a neki beállított értéket.
Mindegyik kezdetben a legkisebb értékre van állítva, ami viszont nem mindenkinél ugyanannyi, ha ez az érték 40es disp mellett 43% akkor 100as disp mellett is annyi.

Me0w
De, olvass vissza b+.

Magnum PI
Nem irnám be 20 percenként ha nem lettetek volna lusta válaszolni. Egyébként is, elérte a célját nem? Egyébként köszi az info-t! A második kérdésre nem tudsz megoldást?

LegionarR
Hmm... Ha jól tudom mindenkit le lehet gyilkolászni, mert aki kell még valami küldetéshez az úgyis felkel...

Me0w
Jah, ICtol eszaknyugatra a kocsmas csaj kuldeteseben van egy...

PiszkosFred
Érdekes lesz 20 percenként ezt beírni, csak mert lusta vagy olvasni. Ajánlom figyelmedbe Vaermina oltárát és a hozzá kapcsolódó "szakirodalmat".

Me0w
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dark brotherhoodos kuldiben kell a hajo maga, de a kapitanyt kell legyilkolaszni, a csaj nem kellett a kuldihez, szerintem megolheted.

Hmm tegnap találtam egy fincsi gyûrût,konstans night eye😄 Este meg barlangokban csak felveszem az éjjel látóm😉
PiszkosFred
DB egyik küldetése talán hozzájuk kötõdik, de ezt csak olvastam, nem tapasztaltam. Én kíirtottam õket, és beköltöztem a hajóra ;]

Magnum PI
Hi!

Két kérdés:

- Hogy lehet fekete lélelkövet csinálni ( a helyet már megtaláltam ) ?
- Hogy lehet olyan varázslatot/tárgyat csinálni ami nem (attributomot hanem skill-t erõssít, mondjuk destruction-t)

PiszkosFred
"TES-ben ránéztem a fajok egymáshoz való viszonyára, a sötételfeket MINDENKI utálja 😄"

És viszont, õk is eléggé utálnak mindenkit ;] Ezért is hoztam fel példának. De ha a haggle követi a dispot, akkor oké, akkor az úgy korrekt. Azt hittem fixre áll mindenhol, és így esetleg vesztek pár %ot, ha nem figyelek. Nomeg furcsának tûnt a minden egyes alkalommal történõ beállítása. De így hogy dinamikus követi, így jónak tûnik.

Mike
a hajóval kapcsolatzban tud nekem mondani vki vmit? #16277

Követi a dispositiont, ha beállítod egy marchantnál 50-re a hagglet és élmész egy (azonos szintû) boltoshoz aki alapból utál akkor csak 42% lesz a haggle, ha egy olyanhoz mész aki szeret (Rindir valamiért mindig imád, tökmindegy milyen fajjal megyek oda 😊 akkor meg 52%-re emeli, ezt még meg kell néznem pontosabban de eddig kb ilyennek tûnik a rendszer.

TES-ben ránéztem a fajok egymáshoz való viszonyára, a sötételfeket MINDENKI utálja 😄

Mayday
Koszi az infot 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nagyon hiányoznak morroból a besülõ spellek, nagy fíling volt amikor a 96% esélyû mega-brutál-spell besült én meg idiótán vigyorogva kezdtem hátrálni a kijárat felé <#idiota>

Kár hogy Oblivionban ilyen nincs, jó lenne egy mod ami pl engedné a 75 követelményû spelleket 50 szinten is ellõni (ha megvan hozzá a mana) de csak 30% esély hogy mûködik vagy valami ilyesmi 😊

PiszkosFred
Najó, de disposition változik fajok és fajok között. Vagyis alap esetben (imperial vagyok teszem azt) egy Expert Darkelf kereskedõ kevesebb dispoval fog fogadni, mint egy Expert Breton, vagy Imperial. Emiatt amilyen Haggle-t enged a Dark Elfnél, az nem biztos hogy megegyezik az Imperiálnál. Most akkor mindig le és fel lell állítani a csúszkát, csak mert a fajok között van némi elõítélet? ;] Eddig minden kereskedõnél nekem speciálisan egyedi beállítás kellett. Igaz, van 2-3 fix emberem ICben, akihez járok, hogy ha eladok valami hülyeséget, tudjam hol keressem ;]

kill3r22
Üzenem annak a forumozonak aki Nirnrootokat keres!
Körbementem Imperial City körül a part mindkét oldalán!!
És 46Db Nirnroot palántát találtam!!!!
Jó keresgélést a Questhez....😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PiszkosFred
MWben alacsony fatiguenél ha jól emléxem, akkor hibázott/besült a spell, vagy legalábbis nagy esélye volt erre. Ezek szerint most is számít, csak most a hatékonyságából veszít, ha lihegve kell elsuttognia a varázslónak. Eddig valahogy legtöbbször közelharcban fogyott el a fatigue, a "nagyot odacsapok" mûveletek során, ugrálni nem ugráltam. De jó tudni, akkor nem is fogok, mert ha egy medve megkóstol low fatiguevel, asszem gáz lesz. ;]