The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
A kapitányi kabinban négy konténer van a „Captain's Tussaud's Booty” nevû láda kivételével, idõvel mindegyikbõl el kell tûni a dolgoknak. Az alsó szinten az összes zsákban meg kell maradnia a dolgoknak és egyetlen egy ládában(a hajó orrában az ágy mellett van egy vöröses színû „doboz” és azon van) minden másból eltûnik idõvel.
kiváncsi vagyok mi fog történni 😊)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
egyszer meg azzal az ork lovagmacával mentünk a rablókat elintézni, a bula utánamúszott de az is eltûnt, lehetett reloadolni <#wow3>#wow3>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
egy kis bukkanón nem tudom átemelni
az npc-k tudnak úszni?
The Vampires in Bloodcrust Cavern have been disposed of. now I must deal with the Vampire Hunters.
A Vampire Hunterek a Two Sisters Lodge-ban vannak Skingradban. Menj oda es beszelj Eridorral. Mondd el neki, hogy a vampirok halottak, erre o bizonyitekot ker erre, mutasd meg neki a Vampire Dustot es akkor elhagyjak Skingradot.
Together we'll fly someday...
ha nem tetszik, nem játszol vele
Enchant -olni kell a tárgyakat soul gemmel, hogy ilyet készítsd. Alapesetben, ha már van valamilyen fortify attribute varázslatod, akkor bármilyet tudsz készíteni az egyetemen, ami ugye feltételez egy tagságot a mágus guild -be. (enchant gyártó hely az egyetemen: jobb oldali kapu, 2. -dik ház, echant oltár)
(nesze, nyalva feneked, tisztára)
Keresõ alul, olyan, mint a google, kulcsszavak a problémára, vagy FAQ, HQ!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
szóval mindenhol a listák élén tanyázik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem egyszerû egy tolvajjal áthordani minden cuccot egy másik házba.
egyáltalán nem kötelezõ válaszolni
Minden kereskedõ személyre szabottan jegyzi meg a neki beállított értéket.
Mindegyik kezdetben a legkisebb értékre van állítva, ami viszont nem mindenkinél ugyanannyi, ha ez az érték 40es disp mellett 43% akkor 100as disp mellett is annyi.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dark brotherhoodos kuldiben kell a hajo maga, de a kapitanyt kell legyilkolaszni, a csaj nem kellett a kuldihez, szerintem megolheted.
Together we'll fly someday...
Két kérdés:
- Hogy lehet fekete lélelkövet csinálni ( a helyet már megtaláltam ) ?
- Hogy lehet olyan varázslatot/tárgyat csinálni ami nem (attributomot hanem skill-t erõssít, mondjuk destruction-t)
És viszont, õk is eléggé utálnak mindenkit ;] Ezért is hoztam fel példának. De ha a haggle követi a dispot, akkor oké, akkor az úgy korrekt. Azt hittem fixre áll mindenhol, és így esetleg vesztek pár %ot, ha nem figyelek. Nomeg furcsának tûnt a minden egyes alkalommal történõ beállítása. De így hogy dinamikus követi, így jónak tûnik.
TES-ben ránéztem a fajok egymáshoz való viszonyára, a sötételfeket MINDENKI utálja 😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kár hogy Oblivionban ilyen nincs, jó lenne egy mod ami pl engedné a 75 követelményû spelleket 50 szinten is ellõni (ha megvan hozzá a mana) de csak 30% esély hogy mûködik vagy valami ilyesmi 😊
Körbementem Imperial City körül a part mindkét oldalán!!
És 46Db Nirnroot palántát találtam!!!!
Jó keresgélést a Questhez....😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)