The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Goldbrandot nem szerettem. Ahhoz túl kevés a töltete és karcsú az a 22-es tûz sebzés pluszban. Ekkorát a sigil stone-okból is simán összerak az ember. Jóval gyengébb, mint a Morrowindes változata volt. :-(
Kandurex:
Ez a tárgy egy daedric küldetésért kapható. 20. szint után lehet megcsinálni és nagyon sok harc lesz benne. Amikor összeszedtem a fegvert, jobb cuccokat találtam a leölt ellenfeleknél, mint a kard maga. Szóval ez ment átadásra amikor a fõ szálban kellett valami daedric cucc.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
amikor kiléptem, a fejemben tovább szólt a zene
ha most becsukom a szemem, tárgylistákat látok <#guluszem1>#guluszem1><#circling>#circling>
1 napot vártam a szobornál ácsingózva a kapu elõtt
és nem is a szobornál jött ki, hanem a mellett lévõ épületbõl
a farkasom aranyos, kár hogy csak 30s-ig tart, meg semmiféle bizbasz nincs jobbra fent, meddig tart
szerintem már vagyok lvl5, de nem merek szintet lépni, mert most egy ogre is egy flame touchtól fexik, és stzeretem magam nagyhatalmú varázslónak érezni
másrészrõl pedig a szorzóim nem túl jók, ugyanis mindig futok (kivéve mondjuk egy romot fedezek fel) pedig mostanában csak varázsolok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lehet hogy haszontalan, de akár már elsõ szinten meg lehet (iszonyat nagy mákkal) szerezni a cuccait. Piszok nehéz ellenfél szinttõl függetlenül, de nem leverhetetlen, ráadásul fixen mindig ott van. Az más kérdés hogy egy nagy halom ital, varázslat és idézett lény segedelmével.
Az mond valamit, hogy Vindasel romja? Ez egy õsi rom, ahol a varla meg welkynd köveket szokás fellelni. Helyileg a fõvárostól félre van a várost körülölelõ fõúto mellett. Egészen pontosan a fõvárost körülölelõ víz déli partján lévõ úton kell menni nyugat felé. Ott lesz egy kis szigetecske nyugatra a leágazástól ami Bravil felé visz. Átmész az elsõ hídon, majd átmész a másodikon és trappolsz tovább nyugatnak az úton. Egyszercsak ott lesz közvetlenül az út mellett.
De vigyázz, mert valami brutális kemény a csaj (Umbra). Full ebony páncélban azzal a spéci egykezes kardjával nyomja. Ez lenne amúgy Clavicus Vile küldetése, hogy nyomd le és vidd el neki a kardot. Pedig ez a játék legjobb kardja. Sokkal jobban sebez, mint a daedric claymore és csak egykezes, ráadásul nem is nehéz (konkrétan 0 a tömege). Van rajta egy elég sok töltetû soultrap varázslat (115 töltet ha jól emlékszem). Ha nem Clavicus küld oda, akkor a csaj simán nem foglalkozik veled egy ideig, bár ha tovább maradsz mint fél perc akkor neked megy. Ha Clavicus küld, akkor azonnal neked esik (amúgy a küldetés asszem 15. szinten lehetne megszerezhetõ, de a bige ennél sokkal magasabb szintû).
Na ezt a kardot kezdtem el használni és miután expert kovács lettem, azután felturbóztam 125%-osra (125-ös lett a tartóssága és 25%-al nõtt a sebzése). A vértjét dettó turbóztam és ez a 25%-os javulás ez meglászott a védelmi értéken is. 100-as blade és 100-as erõ esetén 33-as sebzést visz be alapból. Amíg ez nem volt meg, addig ököllel nyomtam, ezután felváltva ököllel és karddal.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
most ott járok hogy a kémek bázisát kell felkutatni Brumában.Jearl házában megöltem Saveri Fara t vagy kicsodát.Onnantól mit kell csinálni?légyszi segítsetek.
elõre is köszi!
Szerintem véges számú kapunak kell lennie, de eddig mindig találtam újabbat. meg arról nem találtam hírt vagy információt eddig, hogy végtelen számú kapu lenne.
Ami ennek kapcsán a leginkább kiakasztott, hogy például a legdélebbi városnál Leyawiin mellett, a keleti kapun kilépve rögtön ott van kettõ Oblivion kapu (már ha a sztori elõrehaladt annyira, hogy segítség kéne Brumának). Ezeket bezártam, aztán elnéztem kicsit délebbre (részben a mage guild küldetése, részben az ellopott szemû Daedra küldetése miatt) és újabb kettõbe botlottam. Bezártam ezeket is. Mire visszaértem a városhoz, volt ott megint egy újabb, az elõzõleg becsukott kettõ között jött létre. Na ezt is bezártam. Azután már itt több nem nyílt (bár elméletileg az elhagyott bányától nem messze, a város másik oldalán is kéne lennie legalább egynek). Aztán felfelé sétálva északnak az úton találtam rögtön kettõ újabbat a két ottani kis falucskától nem messze. Szóval kapu akad szép számmal. Valószínüleg ezeket is generálja a vagy frissíti a program, mint a dungeon lakókat és a kincseket de szerintem véges a számuk.
Magasabb szinten meg igazán klasz erõfelmérõ a hely, hiszen jól ki lehet tapasztalni az adott ellenfelek viselkedését és harci erejét. Sok sok alapanyag és még több cucc szerezhetõ be, bár Umbra páncélját és kardját nem tudta überelni semmi. :-)
Na jó, a Blackwood Company (Fighters guild kapcsán kerülnek elõ) páncélja egyenértékû volt az ebony/umbra páncéllal, csak kevesebbet nyomott.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyisd ki a rejtet ajtot és kövesd a vérnyomot a borospincébe érsz ot szintén gyertyatartot keres mert a középsö hordoba szintén van egy ajto
Ez a városra klikkelést mintha emlitette volna a tutorial 😊
De nekem nem müködött, de biztos valamit nagyon rosszul csináltam 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasgatom a topikot és megint azt találtam, hogy eléggé bugos a játék. (azt is olvastam, hogy majd jön a patch is.) mennyire zavarja a játékot? van, hogy emiatt nem lehet megcsinálni küldetést? egy másik játékban jártam hasonlóan, így ha majd megszerzem ezt, nem szeretnék ismét így járni. kicsit demoralizálna...
The Matrix has you...
Van Blades páncélos baba, Daedric páncélos baba, Kvatch és Bruma páncélos baba, de van légiós cuccba öltöztetett is. Plusz egy rakás vitrin tömve enchantolt Glass, Ebony és Daedric fegyverekkel, staffokkal, amulettekkel, gyûrûkkel, de vettem Alyeid lámpákat is, és van egy sarok, amit az általam levert dögöknek szenteltem, medvebõr, daedra heart, troll fat, vampire dust, ogre teeth, és még sorolhatnám. Rohadtul óvatosan kell közlekednem, ha nem akarok leverni semmit. 😊
Egyébként nálam az is megdobja a szintet, hogy én csak a major skilleket használom egyfolytában, minorral abszolut nem foglalkozom, ergo a sneak, security, heavy armor, mercantile, stb, stb képességek még mindig 20 körül vannak. Ellenben a major skilljeim közül már van 1 master, 4 expert (ebbõl 2 90 fölött, tehát azok is közel járnak a masterhez) és mindössze a Blade és az Alteration Journeyman szintû.
Az is hozzátartozik, hogy eleinte külön gyakoroltam is néhány varázslatosztályt, és azok is hoztak néhány gyors szintlépést.
Visszatérve még az Oblivion kapukra, nálam most lényegében nem lehet fél percet bandukolni (bárhonnan indulva és bármilyen irányba) anélkül, hogy bele ne botlanék egy kapuba. Ennek is van feelingje, hiszen így tényleg érzem, sietni kell, mert különben elborítja Tamrielt a káosz, viszont az állandó gyepálás egy idõ után kezd unalmassá válni.
Most is vár rám 4-5 kapu, amit be kellene zárni, de már elõre fázom az egésztõl.
Asszem a hivatalos fórumon volt egy topic, amely azt fejtegette, hogy akcióban az Oblivion verhetetlen, ugyanakkor questline szempontjából a Morrowind változatosabb volt. Hajlok rá, hogy egyetértsek.
A poén az, hogy ettõl függetlenül egyszerûen képtelen vagyok abbahagyni a játékot, hajnali négykor is itt ülök a gép elõtt, és játszok.
A lényeg, hogy ládák közül csak a saját házak ládái biztonságosak. A többi rizikós, legyen az céh vagy bárhol. Akkor inkább a földre dobáld.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
jo vagyok? 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Why so serious?
van olyan varos, ahol lehet kapni igazan flancos ruhakat
ami nem egy-ket-12 aranyba kerulnek?
U.I.:Asszem lefekszek kezdek becsavarodni, most is épp aztnéztem meg, hogy hány Septim van a pénztárcámban.
Jó éjt.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az a vicc az egészben, hogy amióta megjelent a játék, és kézhez kaptam, azóta játszok. De a világra rácsodálkozó, olvasgató, szöszmötölõ tempóm miatt, szerintem már az is többet látott a játékbõl, aki tegnap kezdte el ;] Eszméletlen lassan haladok, a saját magam tempójában, (a saját szabályaimmal), úgy, hogy közben minden cseppjét élvezem. Ezért aztán az olyan információk, amelyek mindenki számára evidensek, azok nekem bizony nem. Ezért is örülök, amikor kiderülnek ilyen dolgok, hogy mennyi kapu van a világban. Mert a fikció és a pletya az egy dolog, de a tapasztalat megint más. Más kérdés, hogy azért mindent nem hiszek el én sem, van pár ember hálaisten, akiknek bízni lehet a tapasztalataiban. Szóval gõzöm sincs mennyi kapu van, és meddig nyílnak, de ezek szerint szépen bukkannak elõ folyamatosan. A kérdés már csak az, hogy ezek random helyeken random idõben, vagy fix helyeken random idõben, vagy fix helyeken fix idõben jönnek elõ ;]