The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, csak ha javíttatsz, akkor nem nõ a kovácsolás tudományod (armorer). Az pedig a kitartáshoz (endurance) tartozik, az pedig a HP-éd befolyásolja. Egyébként pedig egy kalapács is elég javítani. F5-F9...
Egyébként pedig az AI által irányított fegyverfelvételre itt a bizonyíték:

Burd kapitány új játékszerét Oblivionban szerezte, miután a kardját kiverte a kezébõl egy Dremora.

Mike
na jó, de mi akkor a szerepjáték? Blade of Darkness az volt? Nagyjából olyan volt, mint az Obli, és tele volt kombókkal. A Fable is sokkkal prögösebb, hentelõsebb. De még a Gothic-ban sem csak pár mozdulattal lehetett kardozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nincs mindig kéznél egy kovács. Ha a ruin közepén törik ketté a kezedben a kard, akkor nagyon hasznos tud lenni a javítókalapács.

THX!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Egyrészt szerepjátékokról van szó, tehát a mondatot abban a környezetben kell értelmezni, másrészt majd lvl30 környékén te is rájössz. 😊

Mike
elõször beszélj Falcarral, az elküdlt a gyíkcsajhoz

Mike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja és persze elsõre gondolkodás nélkül be is ugrottam kútba, szépen bele is fulladtam, ahogy kell 😊)

Thx!de még egy kérdés és mindezt hol????és mikor???mer nálam a questekhez nincs semmi egyéb írva...

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

grebber
Ezért kell lopni kovácsoktól ingyen és bérmentve találsz 7-8 db mindig 😄

Next PC upgrade: 2022

Mike
passz
böncselekmények elkövetése után fel kell frissülni egy kis uszkálással, búvárkodással
a víz minden bûnt lemos rólad 😊)

Lacee
attól függ mennyire tudsz kovácsolni... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mike
olcsó a javítás
a javítókalapács soxor drágább

Mike
azt csak észreveszi
nem irtam le mindent abszolut részletesen csak nagy vonalakban 😊
meg ahol én elakadtam 😊

hagyni szoktam

Jagi
Pffff tudom... bocs, asztem a 3-at kérdezed. Nem vagyok eszemnél már egy ideje.
Sry még egyszer...

grebber
Már 2. hete az eladási listák élén az Oblivion !!!!!

Next PC upgrade: 2022

Higany
Találtam, csak kissé gázos! A galériámban megtalálod, ha tudsz jobbat privizz!

grayfox
Hát a sztoriszál k. Akkor az miért nem muxik hogy nyomok egy láthatatlanságot (sign of shadow) és ugye fel alá keresnek. Bemegyek egy sötét zugba távol tõluk hogy helyzetelõnyt nyerjek. Persze ahogy kijovok láthatatlanságból meglátnak 😊
imba

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Még valami a várakozásról: észrevettétek már, hogy a kovácsolás (armorer) sokkal hatékonyabb, ha kivár közben az ember? És ha nem mozgatja közben az egeret! Tehát kovácsol, mozdulatlan egérrel kivár, méghozzá egy kicsivel tovább, mint ahogy a kalapács hangja elhal az üllõn.
Kandurex
2.? Elég rég már.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jagi
Kijött már?

Pontosan! És azt sem árt tudni, hogy a kútban is van efy nirnroot! :-)

Azoknak akik néha nem tudják mit kell csinálni: ha nem várod meg, hogy egy küldiben végigmondja a nyomorult a szövegét, hanem gyorsan nyomkodod az egérgombot, akkor néha NEM vált át a kurzor az iránytûn. Ilyenkor maniuálisan kell F4-ben átváltani a küldi következõ szakaszára.

Másrészt pont ebben a küldiben (Cheydinhall recommendation) az is elõfordulhat (ha nem várod meg a mondókájuk végét), hogy NEM kapod meg a kút kulcsát, és NEM kapod meg a spéci varázslatot. Kiírja, ugyan, hogy odaadták, de az inventorydban nem szerepel, vagy ha igen, nem tudod használni, mert mégis azt fogja kiírni, hogy NINCS nálad kulcs. Illetve annál, akinek válaszoltál. Ilyenkor loadolni kell, és újra megcsinálni a párbeszédeket, és hagyni had motymorékolják ki magukat.
Mike
az jobb 😊))
bár lassan kezd megfogni az Obli is, 26 óra tiszta játékidõ után

Kandurex
Egyébként már régóta kérdezni akarom, hogy mik a vélemények a Gothic 2 c. játékról? Az miben másabb?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mike
ha találtál szólj, engem is érdekelne

Igen van. De csinálni kell. Spellmakerrel csinálj egy olyat, amivel MAGADAT (SELF) tudod sebezni. Értelemszerûen lehetõleg csak 1 HP-vel! <#nyes>
Mike
ja már tudom

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elmész a gyík csajhoz, azt mondja neked, akar veled négyszemközt beszélni, amikor Falcar nem hallja. No itt ad neked egy olyan varázslatot, amivel viz alatt is tudsz lélegezni
ledoblod a cuccaid, mert a gyûrû 150 nehéz, varázslat beaktivál, úszkálás addig (nem nagy hely) amig meg nem találod szerencsétlenül járt elõzõ jelöltet, gyûrût felhozod. Azzal fogadnak, hogy ez az egész a te megszivatásodra irányult, és Falcar dühös, hogy a gyíkcsaj pofázott
elköüld Falcar szobájába, ott van egy láda, elveszed a fekete köveket, amibõl mindenféle következtetéseket levonnak, és a csaj megírja neked az ajánlást

de ha elõtte megcsináltad a 12 halas küldit, akkor már nem érdekes a varázslat, mivel van ilyen gyûrûd

Mike
szerintem a mágusokat is támogatja
egy flmae touchtól az átlag fexik
még az ogrék is

Higany
HAli!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e letölthetõ térképet, amin nem csak a városok vannak fenn? Köszi elõre is! <#help>

tood amikor elmész ajánlásért minden városba például cheydinhall-ba is na és én itt akadtam el hogy a Falcar nevû egyén megkár hogy szerezzek meg neki vmi gyûrût "Ring of Burden" és ez egy well-ben van amihez csak ennek a gyíknak (Deetsan) van kulcsa...... na és azt kéne megszereznem de mint írtam se nem took bribe-lni sem pedig rákérdezni...ti hogy csináltátok azt???

Mike
nem tudom, akkor nekem szerencsém lehetett, mert miutána kriptában kinyirtam a hullarabló hapit, elmentem a lakására és minden mozdíthatót elvittem, aminek vmilyen értéke volt, a maradékot meg szétröptettem azzal a lighting varázslattal, amit Choroll mellett kaptam a romoknál. jó hangos

szerintme ebben az esetben inább script lehet a ludas

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Ahogy mondod!! pl.:a "hajókötõ" banditák esetén is ha a gama hagy engem a nyílvánvalóan rosszarcu rablókat csendben, sunnyogva elintézni biztos vagyok benne hogy a "felholtra" veretése helyett majdnem karcolás nélkül megússza a kari a csetepatákat, de nem csupán csak a beszólásaikat kellet végighallgatnom hanem még egy picsi-pacsi-kérdezz-felelek szakaszt is beiktatott aztán rituális fegyverrántás és anyázás után kellett szenvedni. Sajnálattal kell megállapítanom hogy a gama leginkább a talpigvasban-útközepén-fáklyával-csatabárddal szerelt karaktert támogatja leginkább és a sunnyogos karikat a legkevésbé😞(.

Más:
Tegnap kaptam arra választ hogy a "light" varázslat kivilágítja a castert is és nem csupán az õ látátást támogatja. Biztos ez? Sajnos úgy látom hogy a "night eye" varázslat 25 pontos illusionról nyit, akkor most fel kell nyomigálnom a skillemet ennyire? Az illusion osztályból fõlegesen valami "látásjavító"-ra lenne szükségem mert az íj leköti a bosmer mindkét kezét.
Az íj hatásfoka csökken-é ha közvetlen közelre használom?
Az nem furcsa egy kissé, hogy az 5. szintü kari egy nord utazóval("I am at your side!") válvetve ütlegel Bruma alatt egy "timber wolf" tipusu szörnyet és ez az egyetlen dög majdnem szétcsinálja mindkettõjüket, ez a dög is a kapukon jött mert valami pokoli ereje és HP-ja volt????

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

PiszkosFred
Mert a fickó kiabál, és ezt hallja meg az õr. Nem meglát, hanem meghall ;] Ezért is van a nopsychicguard modban a default 3000as yell értéke levéve 1000re, ami azért némileg reálisabbá teszi a játékot, de még továbbra is észnél kell lenni. Tárgyaknál ugyanez, ha nem vagy profi besurranótolvaj, akkor bizony elég hangosan fogsz csörömpölni miközben egy zongorát próbálsz a hátizsákodba gyömöszölni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

b-type
mindenenátlátószemük van, ki kell bökni akkor mehet bármi. 😊
én még ugyan nem gyilkoltam (bár néha közel álltam hozzá), mindig volt más módszer hogy elérjem amit akarok...de egy bérgyilkos tudjon jól bérgyilkolni...😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
a számítógép mindent tud
esélyed sincas vele szemben 😊

Na persze, de az tényleg idegesítõ, hogy az õrök a csukott ajtón kerseztül észreveszik, hogy valakit megöltél. Ez nem igazán életszerû. Engem pl. az is idegesít, hogy ha valakitõl ellopok pl egy kulcsot, utána ha odamegyek egy õrhöz akkor honnan a rákból tudja, hogy pl. lopott cucc van nálam? Mert rögtön mondja a szokásos dumát, hogy irány a börtön, vagy fizess... 😊))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Higany
HAli!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e letölthetõ térképet, amin nem csak a városok vannak fenn? Köszi elõre is!

Apus
Én úgy oldottam meg tolvajjal, hogy amikor a faszi beszél éjjel a boltossal és befejezik, követtem a palit és elloptam a kardját. mindjárt könnyebb volt 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mike
még itt vagyok
igaz mindig mindenbe beleléptem, leestem, szétlövöldöztek nyilvesszõk 😊

Mike
mert ilyen a sztoriszál, azért

LÁDÁKhoz. Nekem úgy tûnik két féle van, vannak ládák ahol fix, valszeg az alkotók által összállított a tartalmuk listája, a többi pedig random drop.

Tárolásra tudnám ajánlani a WEYNON PRIORY-s ládát, amit a legelején Jeuffre nyit ki nekünk. Az elejétõl oda pakolok, most vagyok 19ik szinten, semmi nem tünt el belõle, pedig az MDs srácok is voltak már arra.

Night-Eye, Mike 😊
b-type
Ha belegondolsz miért csalódsz?
Tolvaj vagy, vagy bérgyilkos..vagy nevezzük bárhogyan, ezzel nincs az égegyadta világon semmi gond, de nem biztos hogy feltétlen minden problémát meg tudjon oldani ez a karakter, jó tom...általában nem jelent problémát (sajnos), de van úgy hogy a feladatra nem alkalmas egy tolvaj, mások a képességei.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
az melyik is? elég zavaros amit irtál 😊

Esetleg az õrök reakciótávolságát növelõ mod segíthet..

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mike
az erõm vmi 25, simán rájöttem hogy kell
egy kis gyakorlással
lényeg hogy az testét fogd meg és leginkább az egeret húzkodd
simán át lehet emelni akadályokon is

grayfox
Hali!
Vki nyomja tolvajként/assasinként a játékot? Kicsit úgy érzem nincs túltámogatva ez a rendszer. Gondolok itt arra, hogy pl egy kriptát fosztogató csapat után nyomozva, bemegyek a kriptába, és elõbb dumálnom kell velük, mert ha sunnyogva lövöm meg a plusz szorzóért, bejönnek az õrök ( a lezárt ajtón keresztul, amit csak elvileg a fosztogató zsebében lévõ kulcs nyit -.-) és engem tartóztatnak le. Míg ha dumálok velük, és utána kerul sor a harcra, kenhetem a hajamra a bónuszokat 😊 És ez nem az egyetlen ilyen szituáció. Kicsit csalódtam :>

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Mike
eddig minden csapdába sikerült gyanútlanul belesétálnom 😊)))

Mike
így vár világos
egy bérgyilkos nem gonosz
csak egy eszköz

jahhh!És léccike vki monnya mán meg hogy amikor Cheydinhall-i recommendation-t
kéne megszereznem hogy felvegyenek az Arcane univ.-be mit csináljak azzal a gyíkkal (deetsan)mer sajna lefizetni nem tom....és nincs lehetõség rá hogy rákérdezzek vkinél is arra a kulcsra ami azt a well-nyitttya....szerintetek mit kell ott csinálni...avagy mit kell ott csinálni?????
THX!!!!!!!