The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burd kapitány új játékszerét Oblivionban szerezte, miután a kardját kiverte a kezébõl egy Dremora.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
böncselekmények elkövetése után fel kell frissülni egy kis uszkálással, búvárkodással
a víz minden bûnt lemos rólad 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem irtam le mindent abszolut részletesen csak nagy vonalakban 😊
meg ahol én elakadtam 😊
hagyni szoktam
Sry még egyszer...
imba
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Azoknak akik néha nem tudják mit kell csinálni: ha nem várod meg, hogy egy küldiben végigmondja a nyomorult a szövegét, hanem gyorsan nyomkodod az egérgombot, akkor néha NEM vált át a kurzor az iránytûn. Ilyenkor maniuálisan kell F4-ben átváltani a küldi következõ szakaszára.
Másrészt pont ebben a küldiben (Cheydinhall recommendation) az is elõfordulhat (ha nem várod meg a mondókájuk végét), hogy NEM kapod meg a kút kulcsát, és NEM kapod meg a spéci varázslatot. Kiírja, ugyan, hogy odaadták, de az inventorydban nem szerepel, vagy ha igen, nem tudod használni, mert mégis azt fogja kiírni, hogy NINCS nálad kulcs. Illetve annál, akinek válaszoltál. Ilyenkor loadolni kell, és újra megcsinálni a párbeszédeket, és hagyni had motymorékolják ki magukat.
bár lassan kezd megfogni az Obli is, 26 óra tiszta játékidõ után
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ledoblod a cuccaid, mert a gyûrû 150 nehéz, varázslat beaktivál, úszkálás addig (nem nagy hely) amig meg nem találod szerencsétlenül járt elõzõ jelöltet, gyûrût felhozod. Azzal fogadnak, hogy ez az egész a te megszivatásodra irányult, és Falcar dühös, hogy a gyíkcsaj pofázott
elköüld Falcar szobájába, ott van egy láda, elveszed a fekete köveket, amibõl mindenféle következtetéseket levonnak, és a csaj megírja neked az ajánlást
de ha elõtte megcsináltad a 12 halas küldit, akkor már nem érdekes a varázslat, mivel van ilyen gyûrûd
egy flmae touchtól az átlag fexik
még az ogrék is
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e letölthetõ térképet, amin nem csak a városok vannak fenn? Köszi elõre is! <#help>#help>
szerintme ebben az esetben inább script lehet a ludas
Mizujs?
Ahogy mondod!! pl.:a "hajókötõ" banditák esetén is ha a gama hagy engem a nyílvánvalóan rosszarcu rablókat csendben, sunnyogva elintézni biztos vagyok benne hogy a "felholtra" veretése helyett majdnem karcolás nélkül megússza a kari a csetepatákat, de nem csupán csak a beszólásaikat kellet végighallgatnom hanem még egy picsi-pacsi-kérdezz-felelek szakaszt is beiktatott aztán rituális fegyverrántás és anyázás után kellett szenvedni. Sajnálattal kell megállapítanom hogy a gama leginkább a talpigvasban-útközepén-fáklyával-csatabárddal szerelt karaktert támogatja leginkább és a sunnyogos karikat a legkevésbé😞(.
Más:
Tegnap kaptam arra választ hogy a "light" varázslat kivilágítja a castert is és nem csupán az õ látátást támogatja. Biztos ez? Sajnos úgy látom hogy a "night eye" varázslat 25 pontos illusionról nyit, akkor most fel kell nyomigálnom a skillemet ennyire? Az illusion osztályból fõlegesen valami "látásjavító"-ra lenne szükségem mert az íj leköti a bosmer mindkét kezét.
Az íj hatásfoka csökken-é ha közvetlen közelre használom?
Az nem furcsa egy kissé, hogy az 5. szintü kari egy nord utazóval("I am at your side!") válvetve ütlegel Bruma alatt egy "timber wolf" tipusu szörnyet és ez az egyetlen dög majdnem szétcsinálja mindkettõjüket, ez a dög is a kapukon jött mert valami pokoli ereje és HP-ja volt????
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
én még ugyan nem gyilkoltam (bár néha közel álltam hozzá), mindig volt más módszer hogy elérjem amit akarok...de egy bérgyilkos tudjon jól bérgyilkolni...😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
esélyed sincas vele szemben 😊
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e letölthetõ térképet, amin nem csak a városok vannak fenn? Köszi elõre is!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
igaz mindig mindenbe beleléptem, leestem, szétlövöldöztek nyilvesszõk 😊
LÁDÁKhoz. Nekem úgy tûnik két féle van, vannak ládák ahol fix, valszeg az alkotók által összállított a tartalmuk listája, a többi pedig random drop.
Tárolásra tudnám ajánlani a WEYNON PRIORY-s ládát, amit a legelején Jeuffre nyit ki nekünk. Az elejétõl oda pakolok, most vagyok 19ik szinten, semmi nem tünt el belõle, pedig az MDs srácok is voltak már arra.
Tolvaj vagy, vagy bérgyilkos..vagy nevezzük bárhogyan, ezzel nincs az égegyadta világon semmi gond, de nem biztos hogy feltétlen minden problémát meg tudjon oldani ez a karakter, jó tom...általában nem jelent problémát (sajnos), de van úgy hogy a feladatra nem alkalmas egy tolvaj, mások a képességei.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
egy kis gyakorlással
lényeg hogy az testét fogd meg és leginkább az egeret húzkodd
simán át lehet emelni akadályokon is
Vki nyomja tolvajként/assasinként a játékot? Kicsit úgy érzem nincs túltámogatva ez a rendszer. Gondolok itt arra, hogy pl egy kriptát fosztogató csapat után nyomozva, bemegyek a kriptába, és elõbb dumálnom kell velük, mert ha sunnyogva lövöm meg a plusz szorzóért, bejönnek az õrök ( a lezárt ajtón keresztul, amit csak elvileg a fosztogató zsebében lévõ kulcs nyit -.-) és engem tartóztatnak le. Míg ha dumálok velük, és utána kerul sor a harcra, kenhetem a hajamra a bónuszokat 😊 És ez nem az egyetlen ilyen szituáció. Kicsit csalódtam :>
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
egy bérgyilkos nem gonosz
csak egy eszköz
kéne megszereznem hogy felvegyenek az Arcane univ.-be mit csináljak azzal a gyíkkal (deetsan)mer sajna lefizetni nem tom....és nincs lehetõség rá hogy rákérdezzek vkinél is arra a kulcsra ami azt a well-nyitttya....szerintetek mit kell ott csinálni...avagy mit kell ott csinálni?????
THX!!!!!!!