Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
WoT: uvilmos
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
(csak akkor miért folytatást csináltak?)
One Vision. One Purpose.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Felraktam a magyarositást, de igy nem tetszik annyira ezért visszatenném eredeti angolra a nyelvét a játéknak, azt hogy lehet a legkönyebben?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nálam egy önygilkos se jutott be a bázisra és elég nyugissan termeltem le haderõt, amit elküldtem a mobil bázisépítõmhöz. A bonust is teljesítettem azon a pályán.
De általánossan nagyon jó a bunker ásás.
Rengeteget használom én is, és sok tipusu játék közben is (SWAT4, Joint Operations, autós játékok közben is használtuk mint FlatOut2, Toca, stb.), 4-5en ventrin, és 3-4-en játékban, van hogy szervert is én csinálok(vagy csináltam). És szinte semmi lagot nem okoz. CoD 2-be, úgyhogy 5-en beszélgettünk Ventrin 30-as vagy 40-es pingem volt 😊 Szóval a Ventrit csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha laggol miatta a játék, akkor próbálja mindenki állítani, csökkenteni a minõséget, stb.
Lehet, hogy elõször fáradt voltam és azért nem sikerült,de tegnap megcsináltam.Legalább nem kaptam leba*ást Granger-tõl, hogy húszmilló halott...
De ha semmi képpen se megy....bár nem próbáltam így nem tudom mûködik-e de biztos van ehez a game-hez is valami cheat, vagy trainer.
mondjuk trainer ez biztos van mer ahonam a crak-et szedtem le ott le lehetett volna tölteni a trainert is. De hogy mûködik-e, azt nem tudom.
De inkább próálkozz még néhányszor, ha rá érzel arra hogy milyen rit,musban kell védekezni, akkor meg lehet csinálni.
Kösz
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A németországi pályákból Mün. és Stut. megvan. De a harmadik pályával nem boldogulok sehogyan sem.Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!
Köszke!
Üdv all 😉
WoT: uvilmos
privi rám 😊
One Vision. One Purpose.
még a videók alatt is lesz felirat..
mondjuk nálam eleinte kicsit balfaszkodott (lehet, mert fentvan a patch)
de miután az alap cracket meg a patch cracket is újra felpakoltam a magyarítás telepítése után, jó lett a dolog..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
One Vision. One Purpose.
tudod ha vannak =tudod ha feljottek cac3-mazni; masok=egy vagy tobb jatekos
Teny hogy nem egyertelmu, de szerintem ki lehet talani.
De ha ugy ertelmezed, hogy: ha massal jatszol mint jatekossal akkor hallhatod, hogy kik vannak a jatekon kivul es ok is tudjak, hogy ott vagy, es meg is kerdezhetik hogy meddig jatszotok, igy nem mennek el a hamachirol azt latva ha nincs senki.
A masodikat egyertelmunek talalom.(A hamachin belul.)
A harmadikat, hat mit mondjak a cac3 voip-jat nem hasznaltam, de szamomra mindig jobb volt a ventri (minosegben), mint a jatekokon beluli beszelgetos progik.A ventri jatekon kivul is megy, ha az is akkor nem szoltam.
Igazatok van irhattam volna pontossabban. Szerintem a ventri jo otlet a cac3-nal is, de ezt nem csak en tartom annak.
amúgy olvastam faq-ban h. a kane edititon nem magyar feliratos , ahhoz létezik v.mi magyarítás vagy inkább a sima verziót éri meg beszerezni ha nagyon magyarul akarnám játszani???
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
?
"Javitja a kozossegi szellemet, ami szerintem fontos"
megintcsak: ?
"Taktikailag sokkal gyorsabb, ha beszeltek mint irtok persze ehez hozza tartozik az, hogy en pl: allig veszem eszre ha irnak."
pont ezért van a VoIP
One Vision. One Purpose.
-Ha tudni szeretned hogy kik vannak fenn ugy, hogy nem inditod el cac3-mat,
habar nekem gyors gepem van, megis hosszu ido.
-Ha massal jatszol tudod, ha vannak masok.
-Javitja a kozossegi szellemet, ami szerintem fontos
-Taktikailag sokkal gyorsabb, ha beszeltek mint irtok persze ehez hozza tartozik az, hogy en pl: allig veszem eszre ha irnak.
Amugy tenyleg nem jo ha nem jon senki.
Az eleje annyi, hogy kikapcs-bekapcs védelmi épületek, majd megjön az MCV és onnan arra is kell figyelni.Ha a hídhoz érsz az MCV-vel és a kiséretével jönnek Szabotõrök és megpróbálják megsemmisíteni.Ha átjutottál és megvan a bázis könnyebb dolgod van, de még szakadatlanul jönnek.Én már feladtam a védekezést, csak Mammut tank és Apc+gyalogság.A Harveseterekre figyelj, mert a gép elõszeretettel szétlövi Stealth Rush-ok kiséretében.Ha megvan a kellõ sereg, lehet indulni megbosszulni...
Bal alsó sarokban van a gyalogsági, jobb alsóban (amit nem tudsz elérni jármúvel, csak transzportokkal) a légierõ és jobb felsõben a harckocsi bázis.
MSN mikrofonos kapcsolat nem jó?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
nekem eddig a GDI jött be a legjoban... a SCRIN-nek is csak a Légi hadereje olyan nagyon erõs <#duhos2>#duhos2>
án elõszöt a legközelebb lévõt választottam ahonan gyalogosok jönnek folytan ha azt kiirtdod könnyen a bázisodra viheted majd a erõsítést, atól kezdve meg már építkezhetsz szabadon, onnan már nem nehéz.
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller