6739
Command & Conquer III
-
#5164 Vidio=video reggel van még nem látok. -
#5163 Bioszban állíts a vidio apperture sizet 128-ra mivel azt ott lehet. -
Tusy #5162 - ezt nem egészen értem, a kártyán van 128Mb memória mit állítsak rajta? Alapbeállításokkal megy minden (első belépéskor tesztelte, ott villogott folyamatosan a monitoromon az üzemmód váltás szövege)
- demóban akartam amúgy képméretet váltani amit elfogadott de nem törődött vele így itt sem erőlködtem tovább -
YMan #5161 Tusy nálam akkor volt ilyen "bug" amikor a Rainbow6 Vegast kipróbáltam egy Gf6200-ason, előtte 6600GT-n néztem és ott jó volt. A probléma a videómemória mérete volt, mert nem tudta betölteni a texturákat. Ilyesmi beállításokkal kapcsolatban próbálkozzál... -
Tusy #5160 - ATI 9800XT kártyával néhány pályán igen kellemetlen grafikai bugokat produkál (textúra helyett csak egy sima egy színű területet látok), tegnap telepítettem a legújabb ATI drivert de nem láttam javulást
-- tapasztalt más is ilyet?
-- a patch-ek javítják ezt? (csak az alap van még fent, tegnap raktam fel) -
#5159 de én nem egy gyárból csinálom a hajókat, ne ugy számold :) nekem minimum 2-3 ból okádom a csapatszállítokat -
#5158 Jaja az elég jó taktika csak, ha éppen arra kóborol az ellen belezavarhat az erőmű léptetésbe. -
#5157 a te gépeid darabonként 3e, ha jól emléxem, a venom 700. Tíz géped árából lehet 40 venomot venni. ha még mellészámolnád a storm riderek árát, akkor bizony nem lenne 20 géped, mire neki 50 venom :P
(melléveszzük, hogy a scrin 20%-kal lassabban jut pénzhez, akkor meg pláne) -
#5156 9-10 csapatszállító viharlovasokkal elég jól széttud kapni 20-30 venomot 50ennel nemtom mit kezdenének, de mire 50ed lenne addikra nekem 20 csapatszállítom:D -
#5155 nem feltétlen. Aki most vezeti az 1v1 ranglistát beismerten basewalker. Obeliskekkel szépen elépítkezik ameddig jónak érzi -
#5154 egy dologgal nem tudok mit kezdeni
a shock trooperek. Haver gyorsan rájött, hogy életveszélyesek a venomokra, és még teleportálgatni is tudnak. Ezért ha jön, nekem be kell menekülni a védelem mögé, ami kiszedi a troopereket, aztán előre a venomokkal a nagy hajók ellen. De amikor én támadnék, gyakkorlatilag nem tudok mit kezdeni a rengeteg kis hülyével (flame tankok közül 10-ből 2 éri el a lőtávot, akármekkora felfordulást is csinálok) -
Disaster24 #5153 :) 10K-val többért csinálok kb 50db venomot, azok meg a lézereikkel leszedik a csapatszállítókat... aztán még meg is köszönik a kitüntetéseket ;)
Mindenre van megfelelő ellenlépés, az anyahajókat szépen le tudják szedni pl a stealth tankok is. Ha meg csak 1 pár csapatszállító van, azokat attack bike-okkal is le lehet lőni -> a lényeg, h folyamatosan mozgásban maradj a bike-okkal, akkor nem találják el őket könnyen:) -
#5152 Ez a bevédem magam csak extrém kis pályán jöhet be. Tény ott lehet nyerni lassú fényobeliszk vagy hangemitter terjeszkedéssel. Egyébként a bevédekezés = lassú halál. -
#5151 én is először tankokkal meg ágyus védelemmel bevédem magam, legyártok 10-20 csapatszállítót és egy anyahajót, onnantól már ki lehet találni mi lesz úgy, hogy még utána gyártom az utánpótlást:) -
#5150 hát én 1v1-be sima tankal bevédem magam, amig elkészül a 2 légiplatform, aztan 8 viharlovas, azzokkal baszogatni a haverserjeit, amig elkészül legalább 8-9 csapatszállító azt meg már semmi nem állítja meg -
jlaci80 #5149 mehet -
#5148 Mostmár nálam is:) Szóval mehet fel? :) -
#5147 Kb. erre gondolok...1v1-ben aki levegőre megy az halott. Ritka az amikor a szimpla air rush bejön, ott valaki nagyon elb**szott valamit. Csak az akna szórás miatt csinálok pl. légiplatformot. Néha bombázók is mennek, ha a lé úgy engedi. -
#5146 üdv
nálam jó az off-topic, de ami jobban érdekel, hogy miért félsz attól, hogy kitörlöm a kérdést?
semmi szabályellenes nincs benne :) -
#5145 Hi!
Off topik megint nem jó, ezért amíg ki nem törlik: Kane edition-re felmehet a magyar 1.04 patch? -
#5144 ok, akkor csak rosszul értelmeztem, azt hittem nekem válaszoltál ;) -
#5143 Nem. Én jobban szeretem a Generals féle, építkezhetek ezerrel és bevédhetem magam, mint egy tenkÓsbéka feelinget. Generaslban még gépek ellen is össze lehet hozni coopban egy 8-as pályán 3-4 óra tiszta játékidőt. -
#5142 és szerinted akkor ez így tökéletes? -
#5141 Hátő 5 gyártóbázisból kell fosni a légvédelmi lövegeket fruti helyett. Ahogy fogy, úgy pótolni dupla annyival és folyamatosan terjeszkedni velük. -
#5140 hát azért ez erős túlzás. a légvédelem gyakorlatilag a nullával egyenértékű. Se egy erősebb Scrin légierőt nem tud megállítani, a nod és gdi bombázók meg bűntetlenül garázdálkodhatnak ellenséges területen -
#5139 Nem értem miért erősítik a légelhárítást, ha a játék stratégiai sokoldalúságát próbálják növelni. Per pill 1-2 torony elég és mehet a tank spam tovább. -
#5138 Hát szegény avatarra rá is fér, kicsit sokba került a mkrózása, anélkül meg nem vehette fel a harcot a töbiekkel
tank spamra meg két nagyon egyszerű megoldás lenne: falak és erősebb anti-tank tornyok. De az EA persze saját feje után megy (érdekes látni a hivatalos fórumot, gyakorlatilag már csak az elégedetlenkedésről szól az is) -
#5137 "A Planet Command & Conquer oldalán látott napvilágot az a hír, mely a Command & Conquer 3: Tiberium Wars online részének egy hibájára világít rá. Ezt a kiskaput kihasználva némely játékosok tisztességtelenül nyerhetnek meccseket, így nagyon hamar feltornászhatják az online statisztikáikat.
Az Electronic Arts elismerte a hibát és megnyugtatásul annyit közölt, hogy a hamarosan debütáló v1.05-ös patch már javítja ezt a kis kellemetlenséget."
"Pár infó az 1.05-ös patchről:
Balance: - Avatar ára: 3000 -> 2000
- Erősebb légelhárítás
- Gyalogság nem lesz annyira elhanyagolható
- A Tank spam jelentősége csökken
- A Flame Tank sebzése 200 -> 500"
cnctw.hu
én személy szerint nagyon örülök már ennek a patchnek (is:), főleg az avatarnak, és hogy erősebb lesz egy kicsit a nod végre:) -
#5136 Nem kell ott kimenni a bázistól jobbra? Asszem ott van pár NOD épület, azokat kell letúrni. -
Csináltam 40db csapatszállítót, és elég durván megállíthatatlanok :D de téleg mire át száltak egy bázis fölött, addigra szét lőttek mindent:D -
raymond01 #5134 hamachira jön most vki?
-
#5133 nem olyan gáz az, ha levan gyártva vagy 20 osztag, akkor waypoint módszerrel pillanatok alatt megvan a bepakolás. Inkább gáz, hogy kicsit drága, de cserébe tényleg hatékony minden ellen ami mozog -
#5132 Az a baj, hogy a rakétásokat ültetgetni az APC-be és egyidejűleg managelni az ütközetet, kemény dió. Valamint az egész csak a játék első néhány percében hatásos. -
#5131 jah, scorpion tanknál már jobb a GDI-s "apc-be rakétásokat" rush, az véd és támad mindent :) -
#5130 "mostanában rászoktam a Scorpion tank rushra....csak az a gáz ha nem jön be nem marad semmid:DDDD"
Na igen elég imba :) Főleg ha az ellenfél air rushra megy, kivéve ha jól mikrózik, de az elég ritka. -
peti94 #5129 hy all
én már az első GDi is küldinél elakadttam (a NOD ot már kivittem)
a bázison kinyírok mindenkit leteszem a barakkot veszek 3 osztag GDI katonát
jön pár terrorista az felrobbantsa a parancsnoki állást utánna meg nem csinál semmit se győzelem se új küldi
megoldás ?? -
#5128 Én úgy csináltam eddig, hogy .exe angolt raktam mindig előbb, és az autoupdater mindig megtalálta ami még kellett neki, hiába volt fennt a legújabb. Magyart mindig felrakta utánna. -
#5127 A NOD harvik is bebugzanak, ha hárman vannak egy mezőn, mind megáll és hagyják maghukat legyilkolni, mert bevárják az ellenség felderítő egységeit, egyesével kell nekik parancsokart osztogatni, hogy húzzanak haza. Kurva idegesítő. Ja és MINDIG a legtávolabbi mezők felé mennek, nem ám ahhoz ami ott van közel. -
#5126 Nem. Nem a te hajóidra kell a shield, meg a hasonlók, hanem az ellenségre. Ezzel is feltartod őket és ugye aki időt nyer, az...
Én 3-5gyártóbázist tartok fent így fosni tudom az aktuálisan szükséges beépített védelmet. Ha hajókkal jön és a védelem lőtávolán kívülről szivat, akkor hegyekben pakolom ki a légvédelmi ágyúkat, közel hozzá, hogy hulljon a férgese. Ha sok tank jön, akkor tankelhárítót pakolok, ha gyalogos akkor az ellenit, ha vegyes, akkor vegyes, ha pedig nagyon szivatni akarom akkor strom column-okat gyártok, majd amikor nyegerben érzi magát, akkor kipakolok 3-4-et 1xrre bele a képébe. Viszlát! :D Azok ugyanis segítenek egymásnak, plusz gyógyítják a hajóimat, ott a vége.
Az is jó, ha készen van legyártva 4-5 bázisvédelem, csak éppen nem rakod ki őket. Ha kell a pénz, cancel-ezed őket, ha gáz van, kipakolod ahova kell. Nagyon szemét dolgokat lehet így művelni. Pl. berepülsz egy drone ship-pel valahova (bele a közepébe, vagy a térkép leggázosabb helyére), kitelepíted, a gép jön, hogy letakarítson, amikor is egy szemvillanás alatt 5 storm column jelenik meg a drone ship körül, plusz egy gateway-en keresztül ömlenek át az egységeid. Szar lehet szegény gépnek...
A fő, hogy sose a beépíthető terep szélére építsük a védelmünket, hanem kicsit beljebb, mivel, ha nem így teszünk, akkor távoli támadás esetén már nem tudunk kijjebb építeni belőle és beszívtuk. -
Rusy #5125 én azt tapasztaltam ha egy refineryre van 3 harvester mondjuk, akkor beragadnak, meg össze vissza mennek behülyülnek és nem jön a pénz, én is csak azt a megoldást találtam, hogy külön refinery minen harvesternek...