Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én ott a kommandóssla kinyírtam mindent a térképen elsõként, lent jobbra van egy bázisa, ahonnét szórja a katonákat (van egy megmentendõ szabotõr is). A fanatikusokkal lehet falat robbantani (de asszem nem kell), tankok ellen remekek.

TSW: Tunderke

Sir Quno Jedi
Erre gondolsz?

Mission Three: Hampton Roads

Primary Objectives

Destroy the GDI Aircraft Carrier
Destroy the GDI Port Authority Building

Bonus Objectives

Find the lost Saboteur
Capture the GDI Command Post

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Endiman
srácok, a NOD-hampton roads pályán mi a tuti stratégia? egy rakat fanatikusom van, egy kommandós csaj, és 4 venom helikopter. mit kell csinálni, hogy sikerüljön? köszike <#vigyor3>

Sir Quno Jedi
Há arra mán nem emléxek, de az egyik asszem az, hogy elfoglalod a kutató állomást, a másik meg, hogy lebontod az ion cannon-t (amit én azért elõször elfoglaltam, mert jól jött az 😄). Ja és el kell foglalni a mutáns gyártót, meg a két tiberium spike-ot is fent. Meg érdemes kinyírni a gép összes ûrhajógyártóját. Ilyenek. Mit ír pontosan, mi hiányzik az infók közül, mikor befejezed (abból tán kitalálom, emr melóban vagyok, kipróbálni nem tudom)?!

A Sydney városfal pályán hogy lehet megszerezni a második data file-t, információt?

"Everything that happens, happens for a reason"

igen, igen, jót szóltál ismét!
én is maximalista vagyok! 😊)
isten király vagy, köszi! gyorsan meg is csinálom! 😊)
Sir Quno Jedi
Naja, mert amúgy is ki kell nyírni az anyahajót, de CSAKIS utána.

Sir Quno Jedi
Mer nem figylesz a parancsnokaid pofázásásra a rádióban vaze! Aztán majd jön jóakul a hadbíróság! 😄DD

Személy szerint nekem akkor tûnt fel hogy "jé, van egy secondary mission is" amikor az anyahajó lángolva zuhant le a bázisom mellett 😊

Sir Quno Jedi
A secondary mission-öket is MEG KELL csinálni! Mégis milyen katonák vagytok ti, he?! 😄DD

Én dettó...nem terelgettem csak kinyírtam...

Ha a mélynomó nem szólal meg, nem feltétlenül a játékban van a hiba.
Bár nekem csak sima 2.1-em van, valszeg az a baj, hogy nem kap elég erõs jelet, amiért bekapcsolna.Szokott lenni ez a házimozinál is.Ahol nincs vagy kevés mélyhang van, nem biztos hogy bekapcsol rá.
Esetleg nézd meg a hangerõ beállításokat a windows-ban, hátha találsz olyan tételt, ami a mélyhangerõre vonatkozik.

Sir Quno Jedi
Van fent két álcázó generátorészakon a táborod és a NOD közöt. Jelöli is a téképen, azokat kell kilõni és akkor ha az anyahgjó odaér, akkor meglátja a NOD bázist és feléjük megy.

Rage47
én egyszerûen kinyírtam az anyahajót
skacok, segítsen már abban valaki, hogy a 'Zeropoint' nevû (utolsó?) GDI pályán, hogy a tökbe kell a Nod tábor felé terelni az ellenséges ûrhajót? mi a módja ennek?
Nagyon Köszi elõre is!
a_n_d_r_e_w
WorldBuilder (pályaszerkesztö) várható ehéten vagy nem sokkal utána. Nagyon rá fér már a játékra 😊
(bár egy mod sdk még inkább szükséges lenne, de az csak május vége fele várható)

One Vision. One Purpose.

Rage47
amelyiket tuningoltad pl. lángszóróval, azt már nem tudod ugyanezzel, viszont tudod pl. lézerrel és láthatalansággal stb. max abból lehet sztem észrevenni, hogy mivel tuningoltad, hogy látszik a kezén/hátán.
Honnét látom azt, hogy melyik avatart tuningoltam vmivel? Néha használtam, de nem jelenik meg semi ikon vagy jelzés, hogy a sokból épp melyik tuningolt, így kicsit átláthatatlan a dolog...vagy amelyiket egyszer tuningoltam, azt többet már nem tudom?

TSW: Tunderke

Scholes18
nem tucc semmit tenni én már mindennel próbálkoztam, hidd el!
le kell szedned a DVD9-es verziót gondolom nem az van fenn!

Glory Glory Man United!!

unknown nick
Rengeteg cnconline meccs után 2 kezemen meg tudom számolni hányszor láttam anyahajót <#smile>

De ez az árnyékosztag halálos. Ha arra készülök hogy védjem akkor kirushol, ha nem nagyon próbálom védeni, akkor pedig azért halok meg, mert addig robbantgat itt-ott amíg túlfejlõdik engem.

lac111
5.1-es hangkártyám van, és hozzá 5.1 hangrendszer.
Ha belépek a játékba, akkor mélynyomó elhallgat, és ez feletébb zavaró, ha zenét hallgatok közbe!
Beállításokat már átnéztem, és nem találtam semmi ilyesfajta opciót...
Van erre vmi megoldás?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Rage47
és a scrineknél az anyahajós cucc? sztem sokkal durvább😄
unknown nick
Ez az árnyékosztag egy csít a NOD-nál, 1on1 esetén. Egyszerûen lépéselõnyben van a játék kezdetétõl fogva, aki ezt a taktikát használja és ha bírja a tempót, nem hibázik akkor õ diktál a party végéig.

(idegesítõ a háttér a szöveg beviteli mezõben)

Endiman
köszi! valahogy így sikerült, de amin most vagyok még nehezebb 😊

Sir Quno Jedi
Legésszerûbb az elleneket random stílusúnak és random fajnak beállítani, mert így nem tudjuk mire számítsunk, nincs biztos taktika. Így jó a gyakorlás. Igaz, pl. az unfair advantage pályán, ha a gép van felül,a akkor egy brutál gép is kitakarít kettõnket (pedig barátom sem kezdõ), 1xûen nem lehet tartanai azt a folyamatos túlerõt semmivel. Viszont más pályákon, ahol hasonló feltételekkel indul a gép is, ott meg lehet simán verni olykor a brutált is simán.

Sir Quno Jedi
SCrin-eknek sok trükkje van, egy részükre már magam is rájöttem, de direkt nem olvasok utána még, mert így sokkal izgalmasabb! Nagyon faja. Tegnap is a multi után nyomtam még hajnalig skirmishtés végül már 8-as pályán 4-4 ellen (velem is volt 3 gép) atomdurva volt. Hard AI-kkal term., mert brutálon pár perc alatti takarítás van.

Namost, ha nem védem aktívan a két szélsõ szövetségest FOLYAMATOSAN és nem költözök ki a pálya közepére az elsõ elkészülõ explorer-emmel (az az elsõ kattintás indatásnak 😄) és az elõretolt bázist nem tartom, akkor mindeképpen az én team-em veszít (GDI, NOD, SCRIN, én SCRIN). A gép annyira jól játszik, hogy a legkisebb visszahúzódás, vagy lassúság is végzetes és pillanatokon belül lerohan 360 fokból. Viszont a két szélt (bázisok), plusz egy elõretolt bázist tartani 1xrre nagyon durva és az Isten pénze sem elég. 😄DD De végül ez a taktika meghozta az eredményét. VICTORY!

Sir Quno Jedi
NNa, mi aztán rendesen nyomjuk hamachin (egyelõre még csak ketten, mert harmadik és negyedik térsunk most nem tud még csatlakozni) és a skirmishben is gyakorlok, meg a 3 kampány is megvan már egy ideje végig. Nekem a scrin jön be. Alapvetõen GDI-os vagyok, de az meg uncsi, mert tényleg nincs ellenfél, ha jön a mammooth rush. Full rankra futtatott mammooth-okkal még a gépeket is szépen lehet takarítani gond nélkül.

Phoenix007
Az elején már tudsz mamutot építeni? Biztos vagy ebben? Akkor sztem még csak a kis tankot lehet gyártani.

Na de lényeg a lényeg Highwayman, a bázis bal oldalára, és aljára a védelemnél ne pazarold a tankjaidat, meg az áramot, mert csak gyalogosok jönnek, azok ellen bõven jó a beásott rifleman. De abból vagy 6-7 szakasz. Jobbra és fentre küldheted a tankokat, és még esetleg az MCV bevitele elõtt le is nyomhatod a jobb felsõ NOD bázist.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

hy
Hamachi telepítésénél ezt a hibaüzenetet írja ki:
You got lucky-an update failed.
Please complain to us at once.
<#nemtudom><#help>

csak nekem nem müxik a forum keresõ?
a gondom a következõ! kb 5-10 perc játék után kiszáll valami direct3d hibával. mit lehet ezzel csinálni? 1.4es patch fent van saját magát frissítette, de a saját dvd-rõl nem frissítette a directx-et mondván hogy nem kell!
Így néz ki a hiba:

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Francé nem lehet egyáltalán falat építeni áááá... <#vigyor>

Építs mammothokat és jó sok gumikerekes , gépágyús rozsdaboglyát.Ahogy megkapod a feladatot az északi erõsítés megvédésére oszd ketté az egységeidet és rögtön indulj azért a szarért.Visszaérve verd ki a bázisról az ellenséget majd telepítsd le az MVC-t. Azután gooooo gyártás ezerrel...
A két hídat kell tartanod erõsen.Mikor meg van a sereg indulj a túlpartra és büntess.....!!!!!
Zenszkij
Francé nem lehet skirmishben falat építeni ááááá

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Shiver
jaja ijesztésnek is elég vicces😊

A felhők felett mindig süt a nap

Endiman
sziasztok!

az elején a horvát pályán mi a stratégia, hogy kelel csinálni? elkeztem tankokat építeni ezerrel, de a NOD-ok folyamatosan támadnak és az északi utánpótlást, MCV-t nem tudom megvédeni
köszi 😊

a_n_d_r_e_w
de ha elterjed ez az egész, márpedig el fog, akkor a következö patchig gyakorlatilag pszichológiai hadviselés. Player meglátja, hogy féregjárat nyílt a bázisára, elad gyorsan mindent a környékéröl. néhány perc múlva egy másik járat a másik oldalon, ott is elad...
a scrineknek még csak át se kell dugni a fejüket a kapun...

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
igen, kb ez az. Nem ez a srác jött rá, hanem kb 2 hete az egyik player, de ö asszem még shock trooperekkel csinálta, és teleportációval (azaz ezt közvetlenül az ellenség bázisa elött játszotta el, majd zsupsz beteleportált velük a védelem mögé), de ez így gyilkosabb. Szóval ha úgy lövetsz a nyünyükre, hogy maga a lövés ne ölje meg öket, hanem csak a aszéle kepja el, akkor elindul egy láncreakció. Ha még ennek a bekövetkezte elött el tudod juttatni az ellenséghez közel, akkor a reakció áttevödik, és felrobban minden.

és igen, az lehet a megoldás, hogy
1. eladni mindent ami a reakcióhoz közel van
2. szellösen építkezni
(bár már ezekre is van taktika, nem csak fertözött alieneket visznek át, hanem épeket is, és ha valahol nagyobb a rés, oda beállítják öket, és ök viszik tovább a reakciót.

One Vision. One Purpose.

peeter22
Jó ez a kis bónusz álien kampány, így legalább jó sokáig el lehet kampányolni teccik teccik<#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Shiver
beállsz alá elkezd követni és elcsalod igy

Phoenix007
Apropó Mothership: az utolsó GDI pályán hogy lehet elterelni a bázisunkról?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Shiver
és aki meg tudja csinálni a mothership-et (5k pénz) az egyrészt sok money másrészt meg az ellen nem volt aktiv és nem volt harc

Shiver
de erre e következõ trükköt lehet alkalmazni, kicsit rossz de még mindig jobb mint végig nézni a láncreakciót😊
solution: add el a fertõzött épületeket gyorsan, és nem hogy megállítod de még marad is pénzed és építhetsz újból

Shiver
ha jól vettem észre amire rányomod ezt a szart az reagensé válik, úgymond fertõzött lesz
és kb 5 mpként durran a fertõzött cucc el, és a durranás által újabb fertõzött cuccok lesznek amik ugyancsak fertõznek és durrannak 😊))

Shiver
scrin lol ennyi 😊

peeter22
Innnentõl kezdve aki az álienekkel van és gyors az nyer..... haverom haszálta már kampányban ezt a mothershipet, de ez ekkorát nem durrantott, ezek a kis robbanó álienek ennyire felspécizik ez azért durva, mert esélye sincs az embernek folytani.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Jesszusom!
Hogy csinálta ezt? És hogy jött rá?
Elképesztõ...

Azt még nem próbáltam, hogy a Féreglyukon keresztül át lehet-e vinni, de repülõ egységek biztos nem mehetnek át rajta.

Elég durva, az egész bázisát lerombolta.

Hmmmm... elmagyarázná valaki mi a rossebtõl bomlik le a csákónak a bázisa?

a_n_d_r_e_w
jah, nesze nektek balansz 😊

One Vision. One Purpose.