6739
Command & Conquer III
  • fsgh
    lenne egy kérdésem...:

miért van az hogy én és 2 haverom játszani akarunk Hamachin egyik haverom csinál egy szobát(nete:10mega le 1mega fel) belépünk és lagol mint a állat... de egyszer sikerült 1 meccset lejátszani lag nélkül...azóta se...ja és senki nem tölt httérben meg emmi ilyesmi...valakinek ötlete?
  • bgabor
    Azért állt feljebb, mert nem azt kérdéztem, hogy mi az extra tartalom a Kane editionban. De nem fogalmaztam érthetően. Nyilván késő volt már aznap, mikor írtam.
  • a_n_d_r_e_w
    igen, ez teljesen nyílvánvaló volt elsőre is. De akkor legalább ne neked álljon feljebb #5319ben.
  • bgabor
    Azért nem tűnt fel, mert én 1 DVD-t kaptam wanadooéktól. Azaz egy 7 Gigás .iso filet.
    Abban meg nem volt ilyen.
  • a_n_d_r_e_w
    Tudtam, hogy valamelyik zseninek ez sem lesz elég:

Werkfilm
    Törölt jelenetek, bakik
    Stratégiai videók a játékból
    Törölt jelenetek
    5 háttérkép

ezek nyilvánvalóan a másik DVD-n vannak, nem vetted észre, hogy 2-t kaptál?

5 bónusz pálya
    3 új egységskin (minden néphez egy-egy)

ezek meg a játékban, keresd szépen meg az "eanble Kane Edition Bonus Content" vagy mia fársz gombot a sttingsben.

• bgabor
    Tudtam, hogy valamelyik zseni ezt fogja válaszolni!
    Na akkor mégegyszer:

Ez van a FAQ-ban:
    Werkfilm
    Törölt jelenetek, bakik
    Stratégiai videók a játékból
    5 bónusz pálya
    Törölt jelenetek
    3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
    5 háttérkép
    Namost akkor azt árulja el valaki, hogy ezeket a bónuszcuccokat én hol érem el a játékon belül! Mert a főmenüben nincs gomb vagy bármilyen utalás erre. Szóval hol találom meg ezeket?
  • fixpont
    NOD ACT IV, Ayers Rock palya eleg erdekes hardon, mert egy teljesen sima Avatart kapsz kezdo egysegkent, ami azert eleg gyenge, mediumon meg egy fullra upgradeltet. Egyik kedvenc palyam a jatekban. :-)
  • YMan
    "3 új egységskin (minden néphez egy-egy)"
    fasza hogy szakadtak volna magukba... nekem az 576ban azt mondták bónusz egységek lesznek :) Szerintem nem érte meg a plusz 1000 forintot se
  • unknown nick
    Eddigi legnagyobb trófeám az kaldu , ha valaki szokott cnconline replayokat nézegetni, akkor biztos ismeri.
  • vidu01
    F.A.Q.
  • bgabor
    Ja és valaki árulja már el, hogy ez a Kane edition plusz tartalom miben nyilvánul meg? Mert a több multipályán kívül más előnyét nem láttam.
  • bgabor
    Na, végigvittem a cuccot. Nagyon tetszett.
    Hosszú idő óta nem élveztem ennyire egy "kommersz" RTS játékot.
    Nagyon tetszett, hogy végre visszarakták a nehézséget a régi C&C-s mérce szerintire. A Nod és a Scrin hadjáratban tényleg voltak olyan pályák, amik kihívást jelentenek (végig normalon játszottam). Maga a Scrin hadjárat előkerülése is nagy meglepi volt, bár a másik kettőhöz képest nagyon rövid volt.
    Sok estémet töltöttem ezzel a játákkal és tényleg megszerettem. Jöjjön a kiegészítő! Nincs valami infó róla, mikor jön ki?
  • unknown nick
    Na igen, nem egyszerű szívatósan játszani. Szerintem a köv. patch ezen akar változtatni. Aki csak techre megy az a cnconlineon nagyrészt halott ember. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy a megállás nélküli rush mellett menjen az építkezés. Bár újabban a GDI-osok azt csinálják az, hogy nagyon korán mammutra mennek 2 tiberium field mellett, néha bejön ha ravaszul építkeznek. De ha nem tud 3. mezőt szerezni lassan kifogy a resource-ból és meghal.
  • YMan
    Leültettem a feleségem a CnC3 elé, mert ma jött hogy rakjam fel neki a redalertet mert játszani akar vele, kíváncsi vagyok mennyire tetszik majd neki :)))) Ha igen az főnyeremény mert sokat játszottunk eddig a BFME-el, a RedAlert-el, a Tiberium Sunnal, stb.
  • fsgh
    nekem is ez volt a kedvenc stratégiám...aztán felmentem onlinera és ha ott nem rusholsz akkor véged...(mondjuk nekem amúgy is:DDDD 15win 50lose...)
  • TVelvet
    azé azt nemmondanám, egyedül a GDI legnagyobb tornyát lehet így megszívatni...
  • BEAST #5308
    a falak nagyon hianyoznak, nekem perverz maniam hogy szepen elrendezgetem a bazisomat es a vedelmet :c
  • Rage47
    egyetértek:)
  • a_n_d_r_e_w
    hát pont ezért találták. de szerintem most is gyenge mint a harmat. Ahelyett hogy alternatív megoldást találnának ki. A spam ígyis meg fog maradni, csak esetleg később következik be, aztán újabb balance patch és így tovább

Szerintem tökéletes megoldás lenne:
    1. falak
    2. erősebb antitank tornyok (még egy nyamvadt APC is a pofájába röhög ezeknek a tonryoknak)
    3. kevesebb pénz (lelassítaná a játékot rendesen, de nem is lehetne megjátszani azt, hogy legyártok 30 mammutot és nyertem)
  • unknown nick
    Scorpion tank -25%??? Mi lesz a tank spammal? :)
  • fsgh
    :DDD mekkora ötlet már:P:DDDD
  • a_n_d_r_e_w
    scrin harvestert meg nem tudom, de ami most van az is gáz (még nem próbáltam, mert nem játszok scrinekkel, de mekkora lenne már olcsó harvikkal lerohanni az ellenség bázisát vagy seregét, aztán a millió vihar intézkedik :))
  • lenta
    A lővészosztag, csak akkor tudja beásni magát, ha van elég pénzed hozzá!
    Amúgy nekem is vagy 5dik re sikerült megcsinálnom :-(
  • Light
    Andrew: jogos, amit írtál:).
    Köszi a linkeket.
    Üdv
  • fsgh
    nemgyengén lebutítják a mamutot....
  • pekka2
    Hali,
    hát sajnos eddig még nem sikerült megcsinálni.
    A lövészosztag hol tudja beásni magát, az mitől függ? Mert hiába viszem őket a híd elé, ott nem tudják beásni magukat. Meg mire a tankjaim egyáltalán odaérnek a bázisra, addig fele lemorzsolódik, és max 2 épületet tudok lerombolni. Addigra meg az én bázisom is egy rakás halom lesz.
    Szóval nekem ez nem megy..
  • Rage47
    egész jó kis fejlesztések, mammoth-redukálásnak örülök a legjobban:p

a scrineknél a harvesterek milyen különleges tulajdonsággal rendelkeznek, miután elveszik tőlük az ion vihart is?
  • Phoenix007
    ezdekomoly :D
  • a_n_d_r_e_w
    Hál'istennek volt aki kigyűjtötte és le is írta mi hangzott el a podcastban:

*They're thinking about removing the Ion Storms that are generated when Scrin Harvesters die.

*The Scrin are getting off with fewer changes than GDI or Nod most likely.

*Anti-Air defenses will probably get a damage buff.
    (mélységesen egyetértek, még a demóban is erősebbek voltak, főleg GDI szorul rá)

*The Flame Tank, after the next patch, when clearing a garrisoned building, will have a cool looking effect of flame shooting out of the windows.

*The Flame Tank also is getting a huge damage increase from 200 to 500.
    (inkább armor upgrade kellene, nekem el sem jut odáig, hogy tüzeljen :S)

*Nod harassment units like the Bike and Buggy are probably getting a damage increase from 20-30%.
    (ráfér)

*The Avatar will have its cost reduced.
    (ez is)

*Scorpion tank damage will probably be reduced (under 25% reduction).

*The Black Hand are getting a boost as well.

*Firehawks will fire all of their AA missiles in only 1 or 2 passes instead of those weird acrobatics it currently performs.
    (ideje volt, sokan meghaltak közülük baráti tűzben)

*The dig-in ability of GDI's Rifle Squad will have its cost reduced, its build time reduced, and its capacity increased to 2 squads so you can stick a second infantry squad in there.

*Mammoths might get a few small changes such as build time increase, cost increase, speed reduction, AA missile damage reduction, but nothing major.
    (ez is ok, én is ezt mondtam, hogy egy lassú mammut gyerekjáték egy jó védelemnek, szóval a GDI-osok is rászorulnak majd egyéb egységek használatára (pl jugger))
  • a_n_d_r_e_w
    Őrült ruszkik, az bizony 12 óra :S
  • a_n_d_r_e_w
    te nem kértél konkért linket, he ;P

http://planetcnc.gamespy.com/
    http://www.cncden.com/
    http://www.cnc-source.com/
    http://www.cncnz.com/
    http://forums.ea.com/mboards/category.jspa?sls=2&categoryID=34
  • Light
    Köszi, ezt már olvastam. De mi azoknak a fan oldalaknak a címe? Most ne mondd azt, h beírom google-ba, h C+C 3 + fan pages, please:).
  • a_n_d_r_e_w
    nem konkrét linkek
  • a_n_d_r_e_w
    gyakorlatilag a Nod erős.... ...ha egy játék nem tart tovább negyed óránál. Addig még el lehet lenni, robbantgatok, besurranok dolgokkal, attól kezdve viszont ez felejtős.
    Gyakorlatilag a vertigon kívül nincs egy normális late-game egysége :(
    remélem a patch sokat segít rajtuk
  • Light
    Hol vannak lehetőségek custom map-ekhez..(nem konkrét linket kérek, csak kérdem, hol lehet utánanézni)..?
  • Rusy
    Hát igen a nodnak jó a védelme de támadás szempontjából elég gáz, egy kicsit az avatar sebzését növelhetnék, talán jobb lennede tényleg nem lő légi egységekre így felejtős, mondta valaki, hogy mammut meg zone trooper, én nem hagynám ki, az apc-s rakétást vagy az apc-s zone troopert, ezek fejlődve brutálisak, szóval a nod tényleg aránytalanul erős, legalább az apc-t kaphatták volna ők igaz a shadow man egy kicsit kompenzál, de gyakorlatilag szerintem multiba gyenge, singlebe el lehet vele lenni...
  • Rage47
    ohh köszi:)
  • a_n_d_r_e_w
    és sokkal rendesebben leírva :)
  • a_n_d_r_e_w
    micromanagement: amikor egy egséget sokat kell abajgatni, és nem a hadsereg egészét irányítgatod (pl Warcraft 3-ban ilyenek a hősök, sőt általában az RTS-ekben ilyenek a hősök) Az avatart is sokat kell pátyolgatni, hogy rendes katonává váljon, de legalább azután már nem kell mikrózni vele (tehát csata közben egyesével kapcsolgatni a különféle powerjeit)
  • Rage47
    mi az a mikro?