6739
Command & Conquer III
  • Mayday
    Jajdejo, vegre valami megoldas! Koszonom szepen, ma este ki is probalom! (Felrakas sorrendje mindegy? Angol mar fenn van mondjuk.)
  • a_n_d_r_e_w
    csak megtaláltam

Haver (aki megrögzött scrin játékos) tapasztalata szerint áthidalható, ha harvesterenként külön refineryt használ, és ugye eleve 1-2-vel többet is épít mint más nép
  • a_n_d_r_e_w
    nem hiszem, valami olyasmi dolog, hogy a scrin harvester bebugzik, ezért lassabban áll be "tankolni"
    többen csináltak összehasonlítást, megpróbálok rákeresni
  • fsgh
    tényleg?:OOOlehet ellene védekezni?:O

(mikor jön már a 05??:SSS)
  • Rage47
    bughalmaz...
  • a_n_d_r_e_w
    scrineknél van sajnos egy harvester bug, ami miatt ugyanolyan felállás mellett akár 20-25%-kal kevesebb pénzt képes termelni, ezért főleg olyan sebezhető a játék elején
  • TVelvet
    megoldottam 20 db csapatszállítóval... :DDD

mindenhol kis buzi ürhajók voltak:
  • fsgh
    mostanában rászoktam a Scorpion tank rushra....csak az a gáz ha nem jön be nem marad semmid:DDDD

Scrinekkel is jól lehet tolni de ott kell egy kis idő...ha nem, kikapsz kapásbol...
  • TVelvet
    Az a baj vele, hogy zonakatonák szétkapják a picsába öket... mert itt téleg olyan 10-20 zona katona van már :S
  • a_n_d_r_e_w
    amit legutóbb eszembe jutott mint scrin védelmi taktika:
    devourer tankok megetetve tiberiummal, hold positionre állítva egy sorban, buzzerek rájukcsatolva, corrupterek mögéjüik, folyamatos javításon

kicsit sok mikrót igényel, de elég hatásos combo, egy próbát megérhet
  • TVelvet
    szal azt mondod csináljak egy tonna warshipet?:) aztan shieldel szedjem ki öket a harcból amig megnem döglene a katonák?:)
  • Sir Quno Jedi
    De ha phase shield-et vagy stasis shield-et nyomsz rájuk azzal is fel tudod tartani őket, mert vagy támadni, vagy mozogni nem tudnak. Ezzel időt nyersz és körbeépítheted őket védelemmel, vagy csak föléjük állsz pár carrier-rel és indulhat az ion storm, ami gépek ellen ideális, meg becélzod őket warshipekkel. Amint támadhatók lesznek, overkill.
  • Sir Quno Jedi
    Warship messziről, védelmen belülről. Teleportálhatsz is közéjük jó sok buzzer-t. Mastermind-dal átveszed az egyik tankot, aztán taposás. Ha storm column feletti ionviharban állnak a hajóid akkor gyógyulnak is automatikusan és többet is sebeznek (erre mondjuk jó a carrier ion storm képessége is és az a gyalogságot is írtja a viharral, plussz a vadászok jobbak).
  • Mikiller
    Aki magyarítást használ annak mind két verziós patch-et le kell szedni, (angol magyar) mert csak úgy lesz fullos v1.4, nálam legalábbis úgy volt.
  • TVelvet
    GDI zona katonák ellen mit csináljak scrinell? ugy hogy támogatva van egy tonna rakétással + mammut tankal
  • a_n_d_r_e_w
    kezdelek nem érteni
  • Sir Quno Jedi
    Mintahogy sokan gyilkonak tovább, hiába mondja az óvónénijük, hogy ejnyebejnye pistike, nem szép dolog mindekit letömegmészárolni!
  • Supersix
    Hi!Ez a gép szét szedte az nvidiámat 6800!Most átmenetileg egy szar radeon 9200 van nálam szerintetek elindulna vele?
  • TVelvet
    Valaki el tudná nekem mondani, hogy mi az istenért nem megy nekem meg pár ismimnek, a cnc3tw hamacsin?? fel van rakva az 1.04 mindenkinek+magyarosítás... és azt írja hogy nem egyezzik a játék verzioja, pedig mindnekinek felvan rakva a patch...
  • jlaci80
    ezt találtam http://cncmaps.com/index.html itt van tutorial a szerkesztőhöz..
  • raymond01
    megbeszélhetnénk egy időpontot játékra!?
  • a_n_d_r_e_w
    ettől nem hatódtak meg, ugyanúgy fogják folytatni
  • a_n_d_r_e_w
    korábban linkeltem nagy mapokat (tényleg nagyok), de map packot ne várjál. amíg nem tudják rendesen rendbehozni, nem is lesz sok új pálya. A community meg még csak most kezdte el, nagy pálya, több munka, ezért vannak még csak kicsik készen (manapság tünedeznek fel 2v2 pályák is, nemsokára jönnek a 3v3 és a 4v4-ek)
    hivatalosan jön egy két új pálya a köv patchben (május közepe), de EA-t simerve 1v1-esek lesznek
  • Sir Quno Jedi
    Igen, sokan embert is ölnek kedvtelésből...
  • wander01
    nem tudtok valami jo kis mappack-ot valahol? korábban belinkelt pár pályát leszedtem, de semmi különösen jo ven volt (jo nagy mp pályákat kajtatok lanpartira mert már nagyon unjuk az eredetieket :)
  • lammaer
    Ez igy van, ettől függetlenül nagyon soke ember nagyon sok játékban csinálja....
  • Sir Quno Jedi
    Aki multiban csal, vagy kihasznál egy bugot, anélkül, hogy azt előre megbeszélte volna az ellenfelekkel, hogy lehet használni, az egy hitvány, gyáva és arcát vesztett alak...
  • Mayday
    Ugy erted, hogy amikor mondjuk kijott az 1.04, a magyaritast is frissitettek? Es nekem meg a regi van fenn (ami igaz, regebben szedtem mar le).
  • Devids Pro
    Töltsd le újból és rakd fel újra a magarítást.
  • Mayday
    Figyusz, magyaritast esetleg hasznalsz? Mert en igen, talan az kavarhat be? Peccseles utan lesznek alkonyvtarak (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4) Nah, konkretan, ha felnyomom 1.4-re, es azt crackelem (1.4 konytarba megy a krekk), akkor nem is indul el, mert nem talalja a lemezt, ha az 1.0 konyvtarban is krekkelem az 1.0 krekkel, akkor indul, tehat az indito exe mindenkeppen az 1.0-at hivja be. Ennyit sasoltam eddig ossze :)
  • Rusy
    nemtudom
  • Mayday
    Nekem ugyanilyen problemam van, felment az 1.4, de tovabbra is 1.0-nak fut a jatek! :(
  • jlaci80
    optionsba irja bal also sarok..
  • Rusy
    szerintem nem ment fel az 1.4, egyébként hol látod hogy továbbra is 1.0 ha felment
  • Koksz
    Sziasztok, az alábbi gondomra várok segítséget:
    Nekem 1.0 verzió van a haveromnak meg 1.02. én felrakom az 1.04-es patch-t de mégis a játék továbbra is 1.0-s verziót ír ki nekem. Miért van ez? Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Rusy
    Nekem csütörtökre fog megjönni, utána én is megyek onlone meccsre, majd itt jelentkezem...
  • Rage47
    mert megtelt
    válts premiumra -> preferences->try premium
  • stevenson1988
    Holnap száz hogy nem, mert dolgozok, de szerdán csütörtökön, pénteken, stb jó lesz, írj privit, melyik jó neked, meg hogy hánykor
  • a_n_d_r_e_w
    viszonylag új exploit, de már van jópár, ami minimum megkérdőjelezhetővé teszi a ranglista tisztaságát (persze ez azoknak fontos, akik adnak is rá valamit :) (gondolok itt akik tényleg sportból űzik))

#5080: nem sorolok fel minden exploitot, látod Rage is egyből rosszra használta :)
  • raymond01
    most vki neten?