6739
Command & Conquer III
-
#5124 Jajdejo, vegre valami megoldas! Koszonom szepen, ma este ki is probalom! (Felrakas sorrendje mindegy? Angol mar fenn van mondjuk.) -
#5123 csak megtaláltam
Haver (aki megrögzött scrin játékos) tapasztalata szerint áthidalható, ha harvesterenként külön refineryt használ, és ugye eleve 1-2-vel többet is épít mint más nép -
#5122 nem hiszem, valami olyasmi dolog, hogy a scrin harvester bebugzik, ezért lassabban áll be "tankolni"
többen csináltak összehasonlítást, megpróbálok rákeresni -
#5121 tényleg?:OOOlehet ellene védekezni?:O
(mikor jön már a 05??:SSS) -
#5120 bughalmaz... -
#5119 scrineknél van sajnos egy harvester bug, ami miatt ugyanolyan felállás mellett akár 20-25%-kal kevesebb pénzt képes termelni, ezért főleg olyan sebezhető a játék elején -
#5118 megoldottam 20 db csapatszállítóval... :DDD
mindenhol kis buzi ürhajók voltak: -
#5117 mostanában rászoktam a Scorpion tank rushra....csak az a gáz ha nem jön be nem marad semmid:DDDD
Scrinekkel is jól lehet tolni de ott kell egy kis idő...ha nem, kikapsz kapásbol... -
#5116 Az a baj vele, hogy zonakatonák szétkapják a picsába öket... mert itt téleg olyan 10-20 zona katona van már :S -
#5115 amit legutóbb eszembe jutott mint scrin védelmi taktika:
devourer tankok megetetve tiberiummal, hold positionre állítva egy sorban, buzzerek rájukcsatolva, corrupterek mögéjüik, folyamatos javításon
kicsit sok mikrót igényel, de elég hatásos combo, egy próbát megérhet -
#5114 szal azt mondod csináljak egy tonna warshipet?:) aztan shieldel szedjem ki öket a harcból amig megnem döglene a katonák?:) -
#5113 De ha phase shield-et vagy stasis shield-et nyomsz rájuk azzal is fel tudod tartani őket, mert vagy támadni, vagy mozogni nem tudnak. Ezzel időt nyersz és körbeépítheted őket védelemmel, vagy csak föléjük állsz pár carrier-rel és indulhat az ion storm, ami gépek ellen ideális, meg becélzod őket warshipekkel. Amint támadhatók lesznek, overkill. -
#5112 Warship messziről, védelmen belülről. Teleportálhatsz is közéjük jó sok buzzer-t. Mastermind-dal átveszed az egyik tankot, aztán taposás. Ha storm column feletti ionviharban állnak a hajóid akkor gyógyulnak is automatikusan és többet is sebeznek (erre mondjuk jó a carrier ion storm képessége is és az a gyalogságot is írtja a viharral, plussz a vadászok jobbak). -
#5111 Aki magyarítást használ annak mind két verziós patch-et le kell szedni, (angol magyar) mert csak úgy lesz fullos v1.4, nálam legalábbis úgy volt. -
#5110 GDI zona katonák ellen mit csináljak scrinell? ugy hogy támogatva van egy tonna rakétással + mammut tankal -
#5109 kezdelek nem érteni -
#5108 Mintahogy sokan gyilkonak tovább, hiába mondja az óvónénijük, hogy ejnyebejnye pistike, nem szép dolog mindekit letömegmészárolni! -
#5107 Hi!Ez a gép szét szedte az nvidiámat 6800!Most átmenetileg egy szar radeon 9200 van nálam szerintetek elindulna vele? -
#5106 Valaki el tudná nekem mondani, hogy mi az istenért nem megy nekem meg pár ismimnek, a cnc3tw hamacsin?? fel van rakva az 1.04 mindenkinek+magyarosítás... és azt írja hogy nem egyezzik a játék verzioja, pedig mindnekinek felvan rakva a patch... -
jlaci80 #5105 ezt találtam http://cncmaps.com/index.html itt van tutorial a szerkesztőhöz..
-
raymond01 #5104 megbeszélhetnénk egy időpontot játékra!? -
#5103 ettől nem hatódtak meg, ugyanúgy fogják folytatni -
#5102 korábban linkeltem nagy mapokat (tényleg nagyok), de map packot ne várjál. amíg nem tudják rendesen rendbehozni, nem is lesz sok új pálya. A community meg még csak most kezdte el, nagy pálya, több munka, ezért vannak még csak kicsik készen (manapság tünedeznek fel 2v2 pályák is, nemsokára jönnek a 3v3 és a 4v4-ek)
hivatalosan jön egy két új pálya a köv patchben (május közepe), de EA-t simerve 1v1-esek lesznek -
#5101 Igen, sokan embert is ölnek kedvtelésből... -
#5100 nem tudtok valami jo kis mappack-ot valahol? korábban belinkelt pár pályát leszedtem, de semmi különösen jo ven volt (jo nagy mp pályákat kajtatok lanpartira mert már nagyon unjuk az eredetieket :) -
lammaer #5099 Ez igy van, ettől függetlenül nagyon soke ember nagyon sok játékban csinálja.... -
#5098 Aki multiban csal, vagy kihasznál egy bugot, anélkül, hogy azt előre megbeszélte volna az ellenfelekkel, hogy lehet használni, az egy hitvány, gyáva és arcát vesztett alak... -
#5097 Ugy erted, hogy amikor mondjuk kijott az 1.04, a magyaritast is frissitettek? Es nekem meg a regi van fenn (ami igaz, regebben szedtem mar le). -
#5096 Töltsd le újból és rakd fel újra a magarítást. -
#5095 Figyusz, magyaritast esetleg hasznalsz? Mert en igen, talan az kavarhat be? Peccseles utan lesznek alkonyvtarak (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4) Nah, konkretan, ha felnyomom 1.4-re, es azt crackelem (1.4 konytarba megy a krekk), akkor nem is indul el, mert nem talalja a lemezt, ha az 1.0 konyvtarban is krekkelem az 1.0 krekkel, akkor indul, tehat az indito exe mindenkeppen az 1.0-at hivja be. Ennyit sasoltam eddig ossze :) -
Rusy #5094 nemtudom -
#5093 Nekem ugyanilyen problemam van, felment az 1.4, de tovabbra is 1.0-nak fut a jatek! :( -
jlaci80 #5092 optionsba irja bal also sarok.. -
Rusy #5091 szerintem nem ment fel az 1.4, egyébként hol látod hogy továbbra is 1.0 ha felment -
Koksz #5090 Sziasztok, az alábbi gondomra várok segítséget:
Nekem 1.0 verzió van a haveromnak meg 1.02. én felrakom az 1.04-es patch-t de mégis a játék továbbra is 1.0-s verziót ír ki nekem. Miért van ez? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Rusy #5089 Nekem csütörtökre fog megjönni, utána én is megyek onlone meccsre, majd itt jelentkezem... -
#5088 mert megtelt
válts premiumra -> preferences->try premium -
#5087 Holnap száz hogy nem, mert dolgozok, de szerdán csütörtökön, pénteken, stb jó lesz, írj privit, melyik jó neked, meg hogy hánykor -
#5086 viszonylag új exploit, de már van jópár, ami minimum megkérdőjelezhetővé teszi a ranglista tisztaságát (persze ez azoknak fontos, akik adnak is rá valamit :) (gondolok itt akik tényleg sportból űzik))
#5080: nem sorolok fel minden exploitot, látod Rage is egyből rosszra használta :) -
raymond01 #5085 most vki neten?