Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval ha tobben vagytok ne egy 4\4-et csinaljatok mer hamachin nem a legtutibb, inkabb ketto 2\2-t.
-Verzio:1.4
-Name:cac3free
-Pass:cac
A hamachi bovult egy ventrivel sobeknek koszonhetoen.A cac3 szobaba gyertek.
-ip: 195.56.172.115
-port:3787
-pass:nincs
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
mindenkinek ugyan olyan cracknak kell lennie és akkor jo lesz
Csak azt ne írjátok hogy frissítsem a videokártya driverét. Már 3 különbözõ Nvidia driverrel próbáltam és mindig ugyanaz a helyzet. Az EA logo után fekete kép, még a kurzor sem jelenik meg.
Nem ír ki hibát, nem csinál semmit, vissza tok lépni feladatkezelõbe ctrl+alt+del-el, ott nem írja még azt sem hogy nem válaszol, siman csak annyit ír hogy fut. Bezarni csak feladatkezelõbõl tudom 😞
Azaz pl egy fegyvert vagy egy épületet, esetleg bõvebb sztoriért.Eztán lehet olvasgatni az adatbázisban róluk.
Van pl a Nod-nál az egyik küldetés ahol 3 Obelisk-et kell felhúzni.Én kibírtam kettõvel is, aztán visszatöltöttem, megcsináltam és lám, teljes infó az Obelisk-rõl az adatbázisban...
Ezek ilyen érdekességek.Csomónál én sem csináltam meg mindet,majd újrajátszom.
Legalábbis én ki tudtam szedni a zenéit külön.CNC 3-nál nem próbáltam.
Amúgy igaz, néha nekem is hiányzik a SC-féle zoom. Viszont SC-ben meg a scrollozást rühellem, úgyhogy 1:1 😊
Egy kérdés: múltkor egy multi meccs replay-ét visszanézve láttam hogy az egyik scrin játékosnak volt olyanja a bal oldalon hogy tiberium tenyésztés, azt hogyan lehet elérni?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Name:cac3free
pass:cac
ha meglesz, feltétlen feltöltöm / belinkelem ide <#wink>#wink>
Itt van egy, még nem próbáltam:
*.big tömörítõ
Vagy mégegy: cnc3 big extractor
@
amugy az uccsó küldi egy kicsit izzasztó volt, de tûrhetõ 😊
Most a NOD erõit fitogtatom az Alieneknek <#gun>#gun>
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
nekem eddig legjobban az Albán pálya tetszett. na jó, még a horvát is jó volt. tegnap végeztem ki az albán-t és nálam nagyon bejött a battle base-mammoth kombó. rendkívül jól ki lehet használni mindkettõt, védekezésnél megtûzdelve egy-két foxhole-lal, legyõzhetetlen. csak figyelni kell, hogy javítsuk is közben😊
lezártam a folyosókat, onnantól full gyártás két gyárral, mammoth rush és el van intézve a pálya😊
The Matrix has you...
port és egyéb help routeren
A felhők felett mindig süt a nap
szerintem 3d marknal ki fog fagyni a program mert szerintem a videokártya lesz a hibás mint a másik playernél lentebb 😊
router-eseknek
Leír minden fontos dolgot ami ahhoz kell hogy játszhass.
Mellesleg nekem szinpatikus a demilitarizált zona elve, tehát gyakorlatilag a a tûzfal kikapcsolása /mégha csak a game ideére is/
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nálam is volt ilyen egykoron, hûtést lecséreltem és gyönyörûen megy.
A 65 fok az alap rossz hûtésnél,de ha hajtod, felmegy 100-110-re is és lefagy az egész rendszer.
Ergo, hûtés csere vagy kártyacsere.
de a hajók mellett jöhet tripodokkal, stb, és ök azt is lekapják, gyakorlatilag minden védelmet képesek átmenetileg helyettesíéteni (pl nagyszámú fanatikus ellen nem látok jobb védelmet), és képesek azonnal támadni, vagy segíteni a szövetségesednek
One Vision. One Purpose.
Viszont bárminemü ellenséges légvédelem darabokra marcangolja öket 😞
One Vision. One Purpose.