Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki szeretne cnc 3-mazni az johet erre a hamachi címre.1\1 vagy 2\2 a celszeru.
szoval ha tobben vagytok ne egy 4\4-et csinaljatok mer hamachin nem a legtutibb, inkabb ketto 2\2-t.
-Verzio:1.4
-Name:cac3free
-Pass:cac
A hamachi bovult egy ventrivel sobeknek koszonhetoen.A cac3 szobaba gyertek.
-ip: 195.56.172.115
-port:3787
-pass:nincs
Muki100
foxhole?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
Sztem Sniperek APC-kben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

peeter22
Mamut tank minden ellen jó<#nevetes1> de észre veszi a kis rakétás autó meg a védelmi ágyúk persze csak hatótávon belül.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nah megvan a megoldás a networknál amikor mindig kidob valakit A CRACK
mindenkinek ugyan olyan cracknak kell lennie és akkor jo lesz

A shadow team ellen mi a leghatasosabb vedekezes GDI-vel?
Segííítsetek légyszi 😞. Felrakom a játékot, a saját gépemen megy is minden gond nélkül. Fateromnál felrakom, bejön az EA logo, ahogy nõ körülötte a tiberium, aztán egy fekete képernyõ és onnan sehova. Nem tölt a vinyó, nem csinál semmit. A64 X2 5200+, Sima Windows XP, Nvidia gef 7600GT Pci-e kari, 2x512 800Mhz Ram.
Csak azt ne írjátok hogy frissítsem a videokártya driverét. Már 3 különbözõ Nvidia driverrel próbáltam és mindig ugyanaz a helyzet. Az EA logo után fekete kép, még a kurzor sem jelenik meg.
Nem ír ki hibát, nem csinál semmit, vissza tok lépni feladatkezelõbe ctrl+alt+del-el, ott nem írja még azt sem hogy nem válaszol, siman csak annyit ír hogy fut. Bezarni csak feladatkezelõbõl tudom 😞
A bónusz feladatok azért vannak, hogy bemutasson valamit.
Azaz pl egy fegyvert vagy egy épületet, esetleg bõvebb sztoriért.Eztán lehet olvasgatni az adatbázisban róluk.
Van pl a Nod-nál az egyik küldetés ahol 3 Obelisk-et kell felhúzni.Én kibírtam kettõvel is, aztán visszatöltöttem, megcsináltam és lám, teljes infó az Obelisk-rõl az adatbázisban...
Ezek ilyen érdekességek.Csomónál én sem csináltam meg mindet,majd újrajátszom.

Asszem a Generals-nál mûködött valamelyik nekem.
Legalábbis én ki tudtam szedni a zenéit külön.CNC 3-nál nem próbáltam.

Gerygrey
😊
Amúgy igaz, néha nekem is hiányzik a SC-féle zoom. Viszont SC-ben meg a scrollozást rühellem, úgyhogy 1:1 😊

Egy kérdés: múltkor egy multi meccs replay-ét visszanézve láttam hogy az egyik scrin játékosnak volt olyanja a bal oldalon hogy tiberium tenyésztés, azt hogyan lehet elérni?
Shiver
megint tankos móka van a deákon?😊)))

A felhők felett mindig süt a nap

Hát igen engem is érdekelne, hogy minek vannak a melléküldetések, jó az esetek nagy százalékában, ha megcsinálod könyebb a pálya, de vannak tök értelmetlenek is, ja meg az egy kicsit érdekes, hogy ha megcsinász egy kampányt, akkor nem lehet kiválasztani a pályát újra, hogy harodn végignyomd vagy ilyesmi, elõlrõl kell kezdenki csak akkor azt nem értem minek lehet a pályák között állítani a nehézséget, na mindegy úgyis újrajátszom majd csak érdekes

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Rage47
7végén...😊
Van hely, aki szeretne jatszani jojjon.
Name:cac3free
pass:cac
Rage47
htx
Split
nem igazán akar mûködni a stuff, de egy másik módszerrel asszem ki tudom szedni...
ha meglesz, feltétlen feltöltöm / belinkelem ide <#wink>

Rage47
ha van hozzá türelmed és megtod csinálni, plz tedd fel vhová vagy küldd el 😊 én is megnézem majd, csak idöhiányban szenvedek a héten 😉
Split
köszi szépen a segítséget _D

Szerintem kell valami tömörítõ, amivel ki lehet bontani a méretes fájlokat és ott lesz elrejtve.
Itt van egy, még nem próbáltam:
*.big tömörítõ

Vagy mégegy: cnc3 big extractor

bigapó
ha jól tudom annyi, hogy a kék több pénzt ad.

The Matrix has you...

armageddon666
Huhh én még az elején vagyok de érdekelne hogy mik ezek a kék meg zöld meg nemtom milyen tibériumok vannak még ^^ eredetileg ezek nem ilyen földbõl kinõtt füstölgõ növényke körötti "gazok" voltak? bár mintha olyat írtak volna egyik intbe hogy mutálódik vagy mi... de a kérdés akkor is áll: kék és zöld közt mi a különbség?

@

Split
amint leírtam gondoltam h bele lesz kötve 😄
amugy az uccsó küldi egy kicsit izzasztó volt, de tûrhetõ 😊
Most a NOD erõit fitogtatom az Alieneknek <#gun>

akkor azért láttam egy mammoth hadosztályt a város központja felé tartani???

Balumann
Az nem lényeg. Az a lényeg, hogy kivitte a számítógépbõl! <#vigyor1>

Promi
Hova?<#hehe>
Split
végre... kivittem a GDI-t 😛

Gf MX4 -en nem menne? Azt irja, hogy no supported, nem támogatja. De attól még mehet? Vagy ne próbáljam?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Rage47
jah ez engem is érdekelne😊
Na igen a mamut szinte mindere megoldás.

bigapó
hali!

nekem eddig legjobban az Albán pálya tetszett. na jó, még a horvát is jó volt. tegnap végeztem ki az albán-t és nálam nagyon bejött a battle base-mammoth kombó. rendkívül jól ki lehet használni mindkettõt, védekezésnél megtûzdelve egy-két foxhole-lal, legyõzhetetlen. csak figyelni kell, hogy javítsuk is közben😊
lezártam a folyosókat, onnantól full gyártás két gyárral, mammoth rush és el van intézve a pálya😊

The Matrix has you...

Split
nem tudja valaki véletlenül honnan szerezhetném meg a menü alatt szóló zenét? 😊

Rage47
de xar😊 amúgy ez sc topikba való-.-
Shiver
ehhez ajánlom még a kövi linket (bár cnc3 nincs még benne de hasznos lehet)
port és egyéb help routeren

Shiver
töltsél le memtest progit meg 3dmark progit és teszteld õket
szerintem 3d marknal ki fog fagyni a program mert szerintem a videokártya lesz a hibás mint a másik playernél lentebb 😊

Boron Power
Hi!
Ezt látnotok kell 😊
http://www.youtube.com/watch?v=rWeekod30wQ&mode=related&search=

leteszteltem a DMZ módot és tényleg segít /igaz dotában próbáltam csak de biztos jó CCnél is/
gallardo
sehonnan se lehet letölteni a hamachi 1.0.2.0-t. mindenhol csak a 1.0.2.1 van fenn. nem tudna vki segíteni?

Itt egy kis segítség azoknak akik nem tudnak játszani a router miatt.
router-eseknek
Leír minden fontos dolgot ami ahhoz kell hogy játszhass.
Mellesleg nekem szinpatikus a demilitarizált zona elve, tehát gyakorlatilag a a tûzfal kikapcsolása /mégha csak a game ideére is/
Változó nem mindig ugyazon a pályán és nem nem egyforma idõben.Lehagy aztán kilép és minden elsötétedik.Aztán már csak a reset segít.Nem tudnál valami programot ajánlani amivel kideríthetem mi lehet a gond?Amúgy semmi nincs felhúzva a gépemen biost sem bántottam. Még ilyen sosem fordult elõ pedig más játékkal is játszom.A gépem:AMD3000+,1024MB RAM,Geforce 6600 256MB.<#falbav>
A játék reinstall nem bizt, egy windows újra telepítés többet segíthet

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

De más játékoknál nem szokott ilyen probléma lenni.Amúgy is minden mediumon van.A gépem:AMD3000+,1024MB RAM,Geforce 6600 256MB.Lehet gond a Windows is?Egy újrainstall megoldhatja a gondot?
Túlmelegedett a videókártyád...
Nálam is volt ilyen egykoron, hûtést lecséreltem és gyönyörûen megy.
A 65 fok az alap rossz hûtésnél,de ha hajtod, felmegy 100-110-re is és lefagy az egész rendszer.
Ergo, hûtés csere vagy kártyacsere.

a_n_d_r_e_w
14-21e, egyáltalán nem sok 😛
de a hajók mellett jöhet tripodokkal, stb, és ök azt is lekapják, gyakorlatilag minden védelmet képesek átmenetileg helyettesíéteni (pl nagyszámú fanatikus ellen nem látok jobb védelmet), és képesek azonnal támadni, vagy segíteni a szövetségesednek

One Vision. One Purpose.

Shiver
ha igen akkor meg elsõszámú célpont lesz 😊

Shiver
annyi felesleges, ugysem jön nagy számú hajóval, meg amivel jön általában nem tud air-be löni

Shiver
20-30 venom sok pénz 😊

a_n_d_r_e_w
Ha noddal vagy, akkor 20-30 Venom a megoldás. Ha az ellenség nincs felkészülve (márpedig ahogy néztem egy-két visszajátszást, az emberek nem készülnek rá, csak az AI, akkor nemhogy megvédeni tudod magad scrin ellen, hanem földbe tudod döngölni a bázisát is velük (hamar szintet lépnek, ha velük védekezel, és pillanatok alatt szétkapnak bármilyen scrin hajót)
Viszont bárminemü ellenséges légvédelem darabokra marcangolja öket 😞

One Vision. One Purpose.

Shiver
ha ugyanazon pályán fagy ki random idõ után pl 30 perc vagy 1-2 perc akkor melegedés szerintem

Shiver
ez jó segítség 😊))))))))

Shiver
apc-be rakétásokat 😊