Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
helyesírási hiba a juggernautnál - "mûszaki kabor" - ciki😄
gallardo
megjelent a worldbuilder<#nevetes1>

a_n_d_r_e_w
nemhogy könnyebb, de egyáltalán lehetséges. most nem tudom miért, de azt az utat választotta az EA, hogy lekódolja a lényeges fájlokat

One Vision. One Purpose.

Csá.Amikor el akarok kezdeni multizni és behoztam a hamchit fel is vettema a társam utána belépek a game-be és kattintok a hálozat menpontra megszakitja az internet kapcsolatot!Ez miért van??Elõre is kösz a segitséget...
AnarchoiD
Tegnap kijott Xbox360-ra a jatek demoja ... egeszen jo a kezelese , bar nem olyan smooth mint egerrel 😉 eljott az ideje hogy vegyek egy keyb/mouse atalakitot ... 😉 ja es az uberseg : jatekban videochat van 😉 igy a jo multizni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Muki100
software development kit. Magyarán ezzel majd könnyebb és praktikusabb lesz moddolni a játékot.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
A Scrin müncheni pályáján,ahol a felsõbb elmével kell menni mindig u.ott kifagy.Megáll a gém,olayn mintha alt+tabot nyomtam volna,lezeszi a tálcára aztán eltûnik hibaüzi nélkül.Miért?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ha a haverral játszok multiban, lassu a játék (szaggat). Ha Õ kilép a multibol felgyorsul az egész..Na most, ha Õ multizik a géppel akkor is lassu és ha lelövi a hamatchit akkor gyors lesz , de akkor nem tudunk játszani..
Egy másik haverral folyamatos volt a játék.. Régebbi hama megoldaná(gondolom probáljuk ki)... Gépe megfelel a játéknak, a netje is és a win is most volt ujrarakva..! Elöre is köszi..

"SDK"-ig <#merges2> mi is ez?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Azt írja 1 információt nem szereztem meg.

"Everything that happens, happens for a reason"

a_n_d_r_e_w
sose értettem miért olyan zavaró egyeseknek, de ettõl függetlenül attól tartok el kell keserítselek. A program idõ alap helyett képkocka alapon dolgozik. Azaz egy másodperc a játékban akkor telik el, ha megjelent 30 képkocka. Ha ez a valóságban mondjuk 2 másodprecbe telik, akkor logikusana játék sebessége a felére lassul. Cserébe ha túllépné a 30 fpst, és mondjuk 60 ra ugrana, akkor a sebesség duplájára nõne, ha 120-ra, akkor 4x, stb. Ráadásul a magasabb frame-ratet nem biztos hogy tudná hozni stabilan, és ha ugrálna mondjuk 40-60 között, akkor a sebesség is ingadozna, ami elég zavaró. Ha mindez nem riasztott el, akkor javaslom keress rá neten, demóban meg tudták oldani a limiter kikapcsolását, szerintem már a fullban is. Ha meg nem, akkor várnod kell az SDK-ig, ami valszeg május-június

One Vision. One Purpose.

Jaffa 2843
Hi!

valaki tudja hogy kell kikapcsolni az fps korlátot?
eszméletlen zavaró ez a 30fps

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

a_n_d_r_e_w
"1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net"

és ahogy fent is írva vagyon:
"ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy"

ezekután azon lepõdnék meg, ha mûködött volna valaha is nálatok

One Vision. One Purpose.

Köszi
Rage47
Hát nálam 2 napja nem jó a topik. Megpróbálom itt: Kane edition teljes magyarítást hol lehet találni?
Szaisztok!
Mi az a felmérõ? Azt kellene küldenem egy tiberium lelõhelyre.
Tudja valaki, honnan lehet megszerezni a kézikönyvét a játéknak?
köszi
Rage47
mi az a valami?
Brolly28
-1.4 mind2-nek
-hamachi-val
-nekem van 1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net
ezt írja😞azt irta ki hogy hálozati mod valami miatt nem jo,mert a partner megváltoztatott valamit)-röviden ennyi

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

a_n_d_r_e_w
kicsit pontosabban plíz
verziótok
hamachi vagy online (elõzõ postokból itélve hamachi 😊)
van e más helyi hálózat bármelykõtök gépén telepítve? (ha routeren keresztül kapjátok az internetet, akkor az is annak minõsül)

One Vision. One Purpose.

Brolly28
játszanék haverral
már megcsinálta a szervert csatlakoznék erre nem csatlakozik mert vmi baja van h a partnere megváltoztatta a mit tom én mit ienkor mi a teendõ?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

a_n_d_r_e_w
voltak bajok a spam topiccal ilyen téren (nekem sem ment egy ideig) de aztán Antrax helyrepfozta, azóta nem hallottam senkitõl

One Vision. One Purpose.

Rage47
lehet h sok embernél azért nem müködik az a topik, mert vmi script bekever... pl. a bal felsö sarokban lévö felirat scriptje vagy nemtom
a_n_d_r_e_w
miért, nem mûködik?
(nekem igen)

One Vision. One Purpose.

Hi!

Off topik miért nem mûködik? Lenne egy warez kérdés 😊
Rage47
igen.
Brolly28
csak annyi a külömbség h nekem nem eredetiben van meg hanem na...
és azzal is jó lesz az auto updater?

mohojojo
köszi a választ ...

próbáld a haverodból kiûzni ezt a konzervatív és hátrányos gondolatmódot

Brolly28
mert havernek 1.2van és nem akarja az újjat felrakni...

a_n_d_r_e_w
de miért pont 1.2? auto updaterrel szedesd le a legújabbat (1.04)

One Vision. One Purpose.

Brolly28
hi fel szeretném rakni a 1.2-es peccset de azt írja ki h "belsõ hiba-javító csomag nem elérhetõ" ienkor mi van?
arra tippelek h kell hozzá az 1.1-es peccs de azt meg nem találtam google-el:C
pls vki mondja már meg a hibát v adjon linket 1.1-eshoz

a_n_d_r_e_w
sok sok hamchin játszó ember saját tapasztalata, és nem a hamachi hanem a CnC hibája. Elég gyatra ugyanis a LAN rész (mintha az online jobb lenne), szóval még ha az ember ki is választja a használni kívánt helyi hálózatot a kártya IPje alapján, akkor is nagy valószínûséggel másik hálózaton akar az idióta játék kommunikálni. Ennek eredménye az, hogy vagy egyáltalán nem lát senkit, vagy látja az embereket, de nem tud velük beszélni, vagy minden rendben van, csak csatlakozáskor kap idõtúllépést, vagy egyszerûen állandóan kidobja a lobbyba, stb
Router mögött lévõk általában helyi hálózaton vannak a router miatt, és mivel a Hamachi is ennek álcázza magát, a játék könnyen behülyül.

One Vision. One Purpose.

mohojojo
Sziasztok!
A fejlécben lévõ szöveg "ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy" saját tapasztalat vagy valami hivatalos? hely úgyértem nem tudom elképzelni azt hogy akinek routere van ne tudjon neten játszani... illetve a helyi háló konkrétan Fizikális vagy virtuáliá
(ha etleg volt már hátul valhol sry)

illetve: egy szavazásba kezdett a MHO ( Magyar Hamachi Oldal ) akit érdekelne kéretik szavazni
MHO

a_n_d_r_e_w
mi köze a kettönek egymáshoz? meg no warez plíz

One Vision. One Purpose.

Phoenix007
Andrew, megy ez a pályaépítõ cucc krekkelt játékkal?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Hát.....Ha nem is a legelejétõl, de mire az erõsítésért kellett menni akkorra már volt mammoth tankom.Az meg ha jól tévedek a kezdéstõl 4 percre van....
Gondolom jó sok megoldás létezik, nekem ez jött be...
a_n_d_r_e_w
Hogy öszinte legyek, én a régi TS pályák remake-jeit várom a méretükkel, a válzotatosságukkal, a hangulatukkal (vagy ha nem is remake, de ilyen pályákat szeretnék látni)
Az AI meglepöen jóra siekredett ebben a részben, és nagyon remélem, hogy nem az általad említett okok miatt 😞

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
én még nem löttem ki egyet sem, jött az üzenet, erre magamban: "na nehogymár, nesze nektek rakéta, bumm " 😄

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Nem tagadtad, azután kaptad MIUTÁN lõttél. Te mindent jól csináltál. Marad a LOAD/RESTART... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anno én voltam így.

Nod oldalon. MEgkaptam a idegenek elleni rakétát, és azonmód ki is löttem rájuk. Pár másodpercel késõbb jött az üzenet.

"Bizonyítsd be Kane-nek mekkora ász vagy! Nyomd le RAKÉTA NÉLKÜL õket!"

Persze a rakét már a levegõben volt. 😊 Na de néha én is tagadhatok parancsot. 😊
Sir Quno Jedi
Nos, ha AI-t is kell hozzá "programozni", avagy felokosítani, mint a Generals esetében, akkor nem eszik olyan forrón a kását. Akkor csak multi pályákat könnyû csinálni AI nélkül.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hurrá!

a_n_d_r_e_w
(pálya)építkezö kedvüeknek erre tessék

namostmár jöhetnek ezrével a jobbnál-jobb mapok 😊

One Vision. One Purpose.

<#vigyor>

Én lusta katona vagyok...de igérem, bepótolom.

a_n_d_r_e_w
én ezt nagyon jól tudom, csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ez mekkora idiótaság

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Épületbõl bármilyen egységet kirobbant a gránátos, a lángszórós, a buzzer-ek stb.! Zárt térben nincs hova menekülni elõlük. Rakd ki nyílt trepre a kommadósodat olyankor, vagy irányítsad te magad mindig.

a_n_d_r_e_w
jah, csak elég vicces volt, hogy a szárazföldön terminátor képességekkel megáldott kommandómat egy darab gránátos srác kirobbantotta az épületbõl (aki azért jutott oda, mert csodakommandósunk elfelejtetette lelöni) Na mindegy, amikor már csak a venomjaim maradtak, akkor feltápoltam öket, hogy gyógyuljanak, majd leírtottam velük mindent

One Vision. One Purpose.

Sziasztok! Nektek megy most a hamachi?
Sir Quno Jedi
Igen. Tanya fel tudja robbantani akár az emberekkel telitömöt épületeket is és ha már kéket lõ apityujával,a kkor már gyógyul is, meg ha épületbe rekod, nem sérül stb. A venomokra meg a rakettások veszélyesek igazán.