6739
Command & Conquer III
-
Egyszer már volt ilyen. Akkor kezdtem el a kampányt csinálgatni, majdnem végig vittem unalmamban a GDI-t. Most végre sor kerülhet a NOD-ra
-
éljen a hamachi :DD -
:CCC... pedig ugy játszanék de haverok nem érnek rá...szerver meg besz@rt...:S
gáz -
hónap vége -
cnctw.hu-n olvastam, h 5 napon belül -
:D EMP mert megérdemlik!
az 1.05 / 1.5 nemtudjátok mikro várható? -
YMan #5359 Eagl3: bekaptak egy EMP-t valamelyik játékostól :) -
Eagl3 #5358 jellemző :D Biztos áramszünet van náluk :P -
az EA server tegnap este lehalt, és azóta nemhogy nem javították meg, de még csak nem is tájékoztattak senkit, van is ám totális anarchia és káosz a hivatalos fórumokon. -
Eagl3 #5356 Hali!
Nemtudjátok mivan az EA serverrel? Miért nem megy a multi? -
érdekes, nekem pont, hogy a scrint kellett "megvédenem" a gdi-tól, aztán kiírtottam onnan a gdi-t és elfoglaltam a scrint:P
csináltam 10-15 csapatszállítót és bumm neki:D -
Bigbiggie #5354 sziasztok! vannak már új multiplayer pályák? -
Orgi #5353 Hát párszor vissza kellett töltögetnem elején, ezért leírom hogy a legegyszerűbb szerintem normalon a NOD Operation:Stiletto pálya.
Kezdésnek gyártani +4 szabotőrt, kommandoval rögtön start a bal sarokban a GDI bázis (megvárva míg lezajlik középen a GDI-Scrin csata), követve a szabotőrökkel. Kommandoval kill a gyalogos GDI egységek a bázison+az ágyúk, aztán elfoglalni mindent. Utána fejlesztés mammutig és indulás a másik GDI bázisra gyorsan, mert a Scrinek ledarálják különben. Onnét már csak a construction yardot kell befoglalni, aztán scrinek radír. Mondjuk nekem vagy 30 tripodot bezsúfolt a scrin a bázisára, úgyhogy ion cannon a sarokba, hogy az objective ne sérüljön, de az egységek megpusztuljanak... -
Madmano #5352 Andrew!Az előzö hozzászólást,amit írtam,törőld,légyszí.Nem én írtam és ég is a pofám miatta rendesen.
Köszi.
-
így van:) sztem is nagyon béna a fordítás, legalábbis hülyén hangzik szinte minden -
YMan #5349 "Hasadekgenerator"
LE A MAGYARÍTÁSOKKAL! -
akkor rosszul emlékszem, bocsi, de valami naggyal intéztem el a hasadékgenerátort:) -
fixpont #5347 Plane 8 firehawk, azt az 1-et amivel elteritettem az anyahajot epphogy sikerult legyartanom miutan mar az enyem volt a hasadek generator.... -
fixpont #5346 Nem mintha ketelkednek a szavadban, de ionagyud hogy volt akkor, amikor azt neked fel kell epiteni, a visszaszamlalas pedig a palya elejetol azonnal megy a hasadekra. -
gabesz1114 #5345 köszi
megpróbálom
-
én úgy csináltam, hogy ionágyúval leszedtem a hasadékgenerátort, ettől még nem robbant fel, de oda küldtem 8 firehawk-ot azok meg befejezték a rombolást, az anyahajót meg egyszerűen szétlőttem, utána meg tibériumbombával elintéztem a nodot:) -
fixpont #5343 Ha nemakarod elfoglalni akkor 3 mammuttal lenyomod, es 1 firehawkal elterited az anyahajot, sima ugy, szopjon vele a nod. :-) -
gabesz1114 #5342 Akkor az, de az is kicsinál :) -
fixpont #5341 Hasadekgenerator, nem orveny. :-) -
fixpont #5340 Jah, en elfoglaltam az orvenygeneratort mernokkel, valami 3 masodpercem volt meg hatra. :-))) De megtartani keptelenseg....nekem nem sikerult, eltadtam egybol. -
fixpont #5339 Hat az anyahajot nagyon konnyu elteriteni, csinalj 1 darab firehawokot, es 2 korbol leszedi a 2 nod egyseget es utana mar arra megy a hajo. Megjegyzem ezen a palyan a scrinek nekem kiirtottak a nodokat. :-) Mire odaertem volna hogy leszamolok veluk, mar nem voltak a palyan. ;-) -
gabesz1114 #5338 Semmit :(
jön a örvény és lerombol mindenemet, ha az örvénygenerátort elpusztítom, akkor az anyahajó jön és vége:( -
fixpont #5337 Amugy szerintem az elotte levo palya nehezebb. a berni. -
fixpont #5336 De mivel nagyon rendes vagyok tessek: itten -
fixpont #5335 Mit nem tudsz megcsinalni pontosan? -
gabesz1114 #5334 Sziasztok!
A zérópontnál tartok. Ha tud valaki segíteni, az jó lenne, mert nem tudom megcsinálni a pályát. Órák óta böngészem a fórumot, de nem találtam rá megoldást. -
thx:)
amúgy szerintem nagyítóval kell keresni a különbségeket:S a Scrineknél nem is látok semmit.... -
nem kellett sokat túrni ;) -
nekem jobban tetszenek -
értem köszi:) amúgy úgy szebbek ? -
új szkinek a juggernautnak, tripodnak, avatarnak hivatalosan
de többek közt asszem még a flame tank, mammut tank, PAC is másképpen néz ki, de ezekben már nem vagyok biztos
ha egy hónappal ezelőtt kérded, még összehasonlító képeket is találtam, de az régen volt :) -
köszi egy probát megér -
mostmár megkérdezem mert eddig se értettem:
3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
ez mi???? 3 új egységkinézet??vagyis? (lhet hülye vok és nem esik le de nem értem miben nyilvánul ez meg) -
vidu01 #5326 Mondom megnézem mi ez a CnC3 téma. Még egy percet se játszottam a gémmel, most néztem be ide másodszor (első volt a FAQ), és már zseni v.ok!
Na tűz vissza SupCom-ozni!
-
vegyétek le low-ra, vagy very low-ra a grafikát mindannyian (géptől függetlenül), és jelentősen leesik majd a lagg.
az oka számomra ismeretlen, de bevált.