Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egy másik haverral folyamatos volt a játék.. Régebbi hama megoldaná(gondolom probáljuk ki)... Gépe megfelel a játéknak, a netje is és a win is most volt ujrarakva..! Elöre is köszi..
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
"Everything that happens, happens for a reason"
One Vision. One Purpose.
valaki tudja hogy kell kikapcsolni az fps korlátot?
eszméletlen zavaró ez a 30fps
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
és ahogy fent is írva vagyon:
"ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy"
ezekután azon lepõdnék meg, ha mûködött volna valaha is nálatok
One Vision. One Purpose.
Mi az a felmérõ? Azt kellene küldenem egy tiberium lelõhelyre.
Tudja valaki, honnan lehet megszerezni a kézikönyvét a játéknak?
köszi
-hamachi-val
-nekem van 1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net
ezt írja😞azt irta ki hogy hálozati mod valami miatt nem jo,mert a partner megváltoztatott valamit)-röviden ennyi
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
verziótok
hamachi vagy online (elõzõ postokból itélve hamachi 😊)
van e más helyi hálózat bármelykõtök gépén telepítve? (ha routeren keresztül kapjátok az internetet, akkor az is annak minõsül)
One Vision. One Purpose.
már megcsinálta a szervert csatlakoznék erre nem csatlakozik mert vmi baja van h a partnere megváltoztatta a mit tom én mit ienkor mi a teendõ?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
One Vision. One Purpose.
Off topik miért nem mûködik? Lenne egy warez kérdés 😊
és azzal is jó lesz az auto updater?
arra tippelek h kell hozzá az 1.1-es peccs de azt meg nem találtam google-el:C
pls vki mondja már meg a hibát v adjon linket 1.1-eshoz
Router mögött lévõk általában helyi hálózaton vannak a router miatt, és mivel a Hamachi is ennek álcázza magát, a játék könnyen behülyül.
One Vision. One Purpose.
A fejlécben lévõ szöveg "ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy" saját tapasztalat vagy valami hivatalos? hely úgyértem nem tudom elképzelni azt hogy akinek routere van ne tudjon neten játszani... illetve a helyi háló konkrétan Fizikális vagy virtuáliá
(ha etleg volt már hátul valhol sry)
illetve: egy szavazásba kezdett a MHO ( Magyar Hamachi Oldal ) akit érdekelne kéretik szavazni
MHO
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gondolom jó sok megoldás létezik, nekem ez jött be...
Az AI meglepöen jóra siekredett ebben a részben, és nagyon remélem, hogy nem az általad említett okok miatt 😞
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nod oldalon. MEgkaptam a idegenek elleni rakétát, és azonmód ki is löttem rájuk. Pár másodpercel késõbb jött az üzenet.
"Bizonyítsd be Kane-nek mekkora ász vagy! Nyomd le RAKÉTA NÉLKÜL õket!"
Persze a rakét már a levegõben volt. 😊 Na de néha én is tagadhatok parancsot. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Vision. One Purpose.
Én lusta katona vagyok...de igérem, bepótolom.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.