6739
Command & Conquer III
  • unknown nick
    Egyszer már volt ilyen. Akkor kezdtem el a kampányt csinálgatni, majdnem végig vittem unalmamban a GDI-t. Most végre sor kerülhet a NOD-ra
  • Rage47
    éljen a hamachi :DD
  • fsgh
    :CCC... pedig ugy játszanék de haverok nem érnek rá...szerver meg besz@rt...:S
    gáz
  • a_n_d_r_e_w
    hónap vége
  • Rage47
    cnctw.hu-n olvastam, h 5 napon belül
  • rtomo
    :D EMP mert megérdemlik!
    az 1.05 / 1.5 nemtudjátok mikro várható?
  • YMan
    Eagl3: bekaptak egy EMP-t valamelyik játékostól :)
  • Eagl3
    jellemző :D Biztos áramszünet van náluk :P
  • a_n_d_r_e_w
    az EA server tegnap este lehalt, és azóta nemhogy nem javították meg, de még csak nem is tájékoztattak senkit, van is ám totális anarchia és káosz a hivatalos fórumokon.
  • Eagl3
    Hali!

Nemtudjátok mivan az EA serverrel? Miért nem megy a multi?
  • mike0013
    érdekes, nekem pont, hogy a scrint kellett "megvédenem" a gdi-tól, aztán kiírtottam onnan a gdi-t és elfoglaltam a scrint:P
    csináltam 10-15 csapatszállítót és bumm neki:D
  • Bigbiggie
    sziasztok! vannak már új multiplayer pályák?
  • Orgi
    Hát párszor vissza kellett töltögetnem elején, ezért leírom hogy a legegyszerűbb szerintem normalon a NOD Operation:Stiletto pálya.
    Kezdésnek gyártani +4 szabotőrt, kommandoval rögtön start a bal sarokban a GDI bázis (megvárva míg lezajlik középen a GDI-Scrin csata), követve a szabotőrökkel. Kommandoval kill a gyalogos GDI egységek a bázison+az ágyúk, aztán elfoglalni mindent. Utána fejlesztés mammutig és indulás a másik GDI bázisra gyorsan, mert a Scrinek ledarálják különben. Onnét már csak a construction yardot kell befoglalni, aztán scrinek radír. Mondjuk nekem vagy 30 tripodot bezsúfolt a scrin a bázisára, úgyhogy ion cannon a sarokba, hogy az objective ne sérüljön, de az egységek megpusztuljanak...
  • Madmano
    Andrew!Az előzö hozzászólást,amit írtam,törőld,légyszí.Nem én írtam és ég is a pofám miatta rendesen.Köszi.
  • Rage47
    így van:) sztem is nagyon béna a fordítás, legalábbis hülyén hangzik szinte minden
  • YMan
    "Hasadekgenerator"

LE A MAGYARÍTÁSOKKAL!
  • mike0013
    akkor rosszul emlékszem, bocsi, de valami naggyal intéztem el a hasadékgenerátort:)
  • fixpont
    Plane 8 firehawk, azt az 1-et amivel elteritettem az anyahajot epphogy sikerult legyartanom miutan mar az enyem volt a hasadek generator....
  • fixpont
    Nem mintha ketelkednek a szavadban, de ionagyud hogy volt akkor, amikor azt neked fel kell epiteni, a visszaszamlalas pedig a palya elejetol azonnal megy a hasadekra.
  • gabesz1114
    köszi
    megpróbálom
  • mike0013
    én úgy csináltam, hogy ionágyúval leszedtem a hasadékgenerátort, ettől még nem robbant fel, de oda küldtem 8 firehawk-ot azok meg befejezték a rombolást, az anyahajót meg egyszerűen szétlőttem, utána meg tibériumbombával elintéztem a nodot:)
  • fixpont
    Ha nemakarod elfoglalni akkor 3 mammuttal lenyomod, es 1 firehawkal elterited az anyahajot, sima ugy, szopjon vele a nod. :-)
  • gabesz1114
    Akkor az, de az is kicsinál :)
  • fixpont
    Hasadekgenerator, nem orveny. :-)
  • fixpont
    Jah, en elfoglaltam az orvenygeneratort mernokkel, valami 3 masodpercem volt meg hatra. :-))) De megtartani keptelenseg....nekem nem sikerult, eltadtam egybol.
  • fixpont
    Hat az anyahajot nagyon konnyu elteriteni, csinalj 1 darab firehawokot, es 2 korbol leszedi a 2 nod egyseget es utana mar arra megy a hajo. Megjegyzem ezen a palyan a scrinek nekem kiirtottak a nodokat. :-) Mire odaertem volna hogy leszamolok veluk, mar nem voltak a palyan. ;-)
  • gabesz1114
    Semmit :(
    jön a örvény és lerombol mindenemet, ha az örvénygenerátort elpusztítom, akkor az anyahajó jön és vége:(
  • fixpont
    Amugy szerintem az elotte levo palya nehezebb. a berni.
  • fixpont
    De mivel nagyon rendes vagyok tessek: itten
  • fixpont
    Mit nem tudsz megcsinalni pontosan?
  • gabesz1114
    Sziasztok!
    A zérópontnál tartok. Ha tud valaki segíteni, az jó lenne, mert nem tudom megcsinálni a pályát. Órák óta böngészem a fórumot, de nem találtam rá megoldást.
  • fsgh
    thx:)

amúgy szerintem nagyítóval kell keresni a különbségeket:S a Scrineknél nem is látok semmit....
  • a_n_d_r_e_w
    nem kellett sokat túrni ;)
  • a_n_d_r_e_w
    nekem jobban tetszenek
  • fsgh
    értem köszi:) amúgy úgy szebbek ?
  • a_n_d_r_e_w
    új szkinek a juggernautnak, tripodnak, avatarnak hivatalosan
    de többek közt asszem még a flame tank, mammut tank, PAC is másképpen néz ki, de ezekben már nem vagyok biztos
    ha egy hónappal ezelőtt kérded, még összehasonlító képeket is találtam, de az régen volt :)
  • fsgh
    köszi egy probát megér
  • fsgh
    mostmár megkérdezem mert eddig se értettem:

3 új egységskin (minden néphez egy-egy)

ez mi???? 3 új egységkinézet??vagyis? (lhet hülye vok és nem esik le de nem értem miben nyilvánul ez meg)
  • vidu01
    Mondom megnézem mi ez a CnC3 téma. Még egy percet se játszottam a gémmel, most néztem be ide másodszor (első volt a FAQ), és már zseni v.ok! Na tűz vissza SupCom-ozni!
  • BiG G
    vegyétek le low-ra, vagy very low-ra a grafikát mindannyian (géptől függetlenül), és jelentősen leesik majd a lagg.

az oka számomra ismeretlen, de bevált.