6739
Command & Conquer III
-
#5084 akkor mikor? beszéljük le előre:P -
morni #5083 Sziasztok!
Miért nem tudok csatlakozni a fent megadott Hamachi szerverhez?
Kösz :) -
#5082 az ilyeneket velem előre meg kell beszélni, mer én nem vagyok minden percben az sg.hu-n szal az írásod is most vettem észre majdnem 2órával később -
#5081 ennyiből a refinery eladogatás is csalás... kéne már egy jó patch ami ezt a sok xart(pl. scrin anyahajós cucc:) kiszűri.
amúgy épp most szivattam be ezzel a buggal az ellenfeleimet hamachin:D 3v3-ban -
#5080 "eddig ismert F12 és egyéb trükkök"
Ezt leírnád pontosan milyen trükk, én nem ismerem -
#5079 Vagy 300 ranked meccset lejátszottam már és sosem csaltak így. Persze nem azt jelenti, hogy nem lehet. De az max 1-2 loss alacsony szinten, magasabb szinten pedig már presztízsből nem csalnak. -
#5078 akkor jössz meccselni?(2vs2... mi lennénk ketten:)) -
#5077 Én is így vagyok vele, de én már leérettségiztem vagy 1 éve, szal meg is vettem :P -
#5076 érettségi utánra tervezem h megveszem...:) -
#5075 na akkor felteszem a kérdést hátha...valaki akar valamikor oline meccset játszani az EREDETI szerveren? -
#5074 de ranked meccsre nem ajánlott menni, amíg ezt ki nem javítják, mert tényleg nagyon kemény (tegnap szegény easy gépen kipróbáltam...) -
#5073 ezt nem teljesen értem:D de mind1 mert online ugyse szoktam enginerrel szöszmötölni(mintahogy sokan mások se) -
Disaster24 #5072 A hivatalos oldal fórumába már linkeltek páran pályákat:
Maps, Mods and More
Official post your map thread!
Meg ide is érdemes néha felnézni:
The Last Blue Zone
CnC Headquarters -
#5071 uhh es telleg -
#5070 van egy elég dúrva hiba a játkban (szerintem dúrvább, mint az összes eddig ismert F12 és egyéb trükkök)
sokat gondolkodtam rajta, hogy beírjam-e, de szerintem több jó fog származni abból, hogy figyelmeztetem az online emberkéket, mint rossz hogy kihasználják ezt
szal nem teljesen értem a folyamatot, de a leírásból meg a mellékelt visszajátszásból:
elindítják az engit a kiszemelt épület felé, legyen az bármilyen messze,
rádobnak egy erőművet, ezt még kikerüli, rádobnak egy másikat. Az engi eltűnik, az épület az övék, azonnal, még akkor is, ha egy egész pályányi távolságból csinálták -
#5069 még nem (továbbra is az EA reakcióitól teszem függővé a dolgot (ha nem támogatja a közösséget, én sem támogatom őt :P))
De az ötletet abszolút támogatom -
#5068 én még használni se tudomXDDD -
#5067 na látom world builder már van a játékhoz, nekem csak 1 giga ramom van de azzal eléggé lassan fut a cucc... amúgy valahonnan már lehet letölteni pályákat? a multiban használható alap pályák elég unalmasak már... kösz előre is -
#5066 de fel tudnál jönni? eredetid van?
mert össze lehetne szedni egy sg-s csapatot akiknek eredeti van...megbeszélnénk a szabályokat aztán játszananánk:) -
#5065 online-nál nekem az nem tetszene, hogy rengeteg a pro.
hamachin meg tudom h mindenki kb. mezei játékos mint én:) -
#5064 ezért nem mennék fel soha online. Hamachin lennék, de az meg nálam nem megy
Maradnak a haver(ok) Lanon, de ők meg sértődősek, mikor agyonveri őket valaki :)) -
#5063 az a baj hogy mindenki rushol így aztán kénytelen vagyok én is átálni rá mert sok tank/sok repülő ellen csak sok tankkal/sok repülővel lehet védekezni...mutiba még az Obeliskel is kitörölheted... -
#5062 Egy RTSnek különböző stratégiákról kell szólnia. A rush csak EGY stratégia. Ez olyan, mintha egy sakkozónak azt mondanák, hogy csak egyféleképpen szabad játszania. Persze az EA ezt nem akarja beismerni (mármint hogy rusholáson kívül lehet másképp is szórakozni) Ezért tesz mindent meg azért, hogy beszűkítse a lehetőségeket (nincs fal, gyenge antitank védelem, sok pénz, gyenge infantry, nem kikapcsolható superfegyverek, stb) -
#5061 minden hamachin max 16. müxik rendesen. kedd és péntek tagtörlés -
#5060 A bannerben lévő szerver műxik rendesen?És hányan lehetnek rajta egyszerre? -
#5059 Sajnos mostanra mar 15 percnel nem tart tovabb egy multi gema :D -
#5058 tennap 20 percig jáccottam, és abból állt a game, hogy egymást rusholgattuk:D -
#5057 én inkább védekezni szereted de ha már bevetik az 1ik szuperfegyvert akkor már mind1 mert jön uána a hadsereg... -
#5056 én nem annyir szeretem a rusht:S nem azt mondom hogy hosszú legyen a meccs de azért tartson 15-20 percig...
most ráérsz játszani?:) -
#5055 Én csak ott nyomom. Tele van ilyen game nevekkel: 1vs1 no rush Pedig ez a game arról szól, hogy megállás nélküli rush van speciális trükkös épületelhelyezéssel ötvözve. -
#5054 van itt valaki olyan akinek eredeti és játszik a neten?(az eredeti online részén) -
#5053 nagyon köszi, megpróbálom:) -
#5052 mammuth tank rush-t is simán vissza lehet ám verni avatarokkal meg olyan beam izékkel... 3 ilyen rusht 2 oldalról túléltem múltkor, igaz utána a gazdaságom tönkrement, mivel nem volt elég tiberium mezőm...:) -
#5051 A GDI küldetések közül a legszivatósabb pálya volt, nekem úgy sikerült, hogy elfoglaltam az északi NOD bázist, majd minden egységet átköltöztettem oda, úgy. hogy az alapbázist sorsára hagytam. Itt hamarosan nem is maradt más, mint az üres terület, viszont az ellenség, mint aki jól végezte dolgát, hazament. Egy csomó egységgel elmentem a járműért, amit el kellett kísérni a régi bázisra, szerencsére, ott továbbra sem volt senki, így gyorsan el tudtam kezdeni felépíteni az újat, s innen már sima ügy volt. -
raymond01 #5050 neten vki most? -
#5049 Elndul vkinek a Worldbuilder?Nekem nem. :(
Várok sokáig,de csak lefagy a gép.Szinte lefagy.5 min mire megcsinálja azt a winfos amit akarok.Jobb klikk a loading worldbuilderre a tlácán 5 min,aztán még 3 min,míg visszaáll a rendszer használható állapotba.Vmi megoldás nincs erre? -
#5048 hát ilyen nincsen, Horvátországot meglehet valahogy csinálni? -
#5047 cncIII hoz ehhez nincs ilyen kis jópofa csinibili ini editor ! valami kis egyszeru jol kezelhető mint annakidején a tiberum sun hoz meg a red alertekhez , cnc hez... hm??? VaLakI ? -
pekka2 #5046 hali,
mikor elindítom a játékot, kiírja, hogy nem tud aktiválni valamit biztonsági cuccot (5014)
Ilyenkor mit kell tenni? -
Rusy #5045 Hát igen, így kell játékot csinálni, én is meglepődtem, semmi újdonság gyakorlatilag a játékmenetben, ugyanúgy mammuth rush stb a bevált taktikák működnek, az alienek viszon szerintem nagyon jó újítás, és még is a hangulata annyira ottvan, hogy még engem is vásárlásra ösztönöz, pedig nem sűrűn veszek játékot...