Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
alienek kampányában van átvezetõ video, amikor nod-t végig tolod vagy a gdi-t (attól függ melyiket késõbb) engedd el az egeret és élvezzed a történéseket 😊
A felhők felett mindig süt a nap
Ha van más ötletetek kiváncsi lennék rá.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. Az Alienek kampányában van-e átvezetõ videó?
Amúgy a GDI nál két másodlagos célt hagytam ki, az egyik a sivatagban mikor elõször kell atomot leállítani, erõmûveket kéne elfoglalnom. Hiába tettem meg cseszik a gép kipiálni (inkább kiXeli). Nem tudom miért, mit szúrtam el? A másik pedig az utcsó pályán nem tudtam eltéríteni az anyahajót. Gyanítom, hogy a NOD álcát kelet volna kilõnõm, de annyira lefoglalt, hogy megvédjem a Alien szuper fegyvert és egyidõben leromboljam a NOD atombázist és védjem is a sajátomat, mindezt szinkronban, hogy nem maradt energiám az anyahajó eltérítésére. Azt késõbb a bázis felett lelõtem, nem okozott kárt, de a másodlagos célt, az eltérítést bebuktam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jópár skirmish után mondhatom: ez a játék már nem a régi c&c.
Full mûanyag lett, nekem nagyon nem tetszett.
Bye
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
virtuális memóriát is lödd be jól a normál mem 70%-a legyen
windows xp prof sp 2 öm van
1.04 patch
KANE EDItION
ANTI ALIASING azt még nem néztem
memo 1 gb
magyaritás nincs és szerintem ne mis lesz fent
-milyen OP-rendszeretek van?
-legújabb vid kártya driver van fent?
-milyen cnc patch?
-milyen cnc?
-antialiasing off/on?
-virtuális memória mennyi?
-magyarosítás van e?
kb ezekre a kérdésekre adott válaszok után esetleg okos hozzászólásokat várhattok😊
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Én cracket is cseréltem meg patcheltem is meg ujra raktam serialst cseréltem és még mindig nem jo szoval egyelõre még nincs erre a problémára megoldás .
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Valaki használta már a cdgalaxis házhozszállítási akcióját? Mert 1000 ft-al olcsóbb mintha bemennél és megvennéd ráadásul benne van a postaköltség, ez tényleg így van?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
elhiszem hogy idegesítö, de légy türelemmel, ha van valaki, akinél elöfordult, majd benéz és szól. ha meg crack jellegü a hiba, akkor meg még csak nem is ez az alkalmas fórum...
One Vision. One Purpose.
Meg tudná mondani nekem magasságosságod, hogy milyen jellegû probléma lehet ?
Gondnélkülbetölti. Hátha így könnyebb. És ahol át kellene vennem az irányítást kifagy. Gondolom tudod milyen idegesítõ...
One Vision. One Purpose.
Várom a véleményeket, leginkább hozzáértõbbekét, hogy ez miért lehet....
kösze lõre
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
One Vision. One Purpose.
ez mitõl lehet?
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ezért jött ki 2 hét alatt 4 patch, de legalább alakulgat
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!