Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
kidobál, vagy kifagy? ha utóbbi, akkor valami nem tetszhet neki a gépen: hibás memória, túlmelegedés, stb. ha elöbbi, akkor nem tudom 😊

One Vision. One Purpose.

Shiver
a bonus missionok nem tom mire jók, alieneket akkor kapod meg ha végignyomtad GDI-t és NOD-t, nem kell hozzá a 2-lagos mission stb.

alienek kampányában van átvezetõ video, amikor nod-t végig tolod vagy a gdi-t (attól függ melyiket késõbb) engedd el az egeret és élvezzed a történéseket 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Mi lehet a gond folyamatosan kidobáll a játékból valamikor 30perc után de van úgy hogy 1-2 perc után és ilyenkor csak a reset segítt. 1.04 es patch van fent és a hozzá tartozó crack.Ha valaki tudja a megoldást segitsen nekem légyszives
A másik kérdésem: az Alien faj távolsági légi egységei ellen ti mivel védekeztek? Én legyártok 8 repcsit, átállítom légiharcra és kicsit a védelmem elõtt tartom õket. Ott köröznek maguktól újratöltenek visszamennek. Néha ránézek a bázisra, pótlom az esetleges veszteséget. Ez mûködik, csak addig nehéz míg a repteret megépítem. Na meg mivel gyorsan mozgó egység nagyon gyorsan átrendelhetem más terület fölé ha ott támadnának be.
Ha van más ötletetek kiváncsi lennék rá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a GDI végigvittem, és most a NOD-dal nyomulok, akkor elméletileg ha végivittem a NOD-dal is, akkor megkepom a Scrin fajt (3 vagy 4 pályáját)? 1. Akkor is megkapom az Alieneket, ha egy vagy két pályán nem teljesítettem a másodlagos célpont minden elemét, hogy ez számít-e (gyanítom a NOD nál is kimarad vagy kettõ)?
2. Az Alienek kampányában van-e átvezetõ videó?

Amúgy a GDI nál két másodlagos célt hagytam ki, az egyik a sivatagban mikor elõször kell atomot leállítani, erõmûveket kéne elfoglalnom. Hiába tettem meg cseszik a gép kipiálni (inkább kiXeli). Nem tudom miért, mit szúrtam el? A másik pedig az utcsó pályán nem tudtam eltéríteni az anyahajót. Gyanítom, hogy a NOD álcát kelet volna kilõnõm, de annyira lefoglalt, hogy megvédjem a Alien szuper fegyvert és egyidõben leromboljam a NOD atombázist és védjem is a sajátomat, mindezt szinkronban, hogy nem maradt energiám az anyahajó eltérítésére. Azt késõbb a bázis felett lelõtem, nem okozott kárt, de a másodlagos célt, az eltérítést bebuktam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shiver
esetleg uninstall , és regeditbõl is szedjél mindent ki abszolút cnc tiszta legyen a gép

Shiver
np .)

nocomment
Már a szervízben van a kártya..<#buck> Amúgy köszi

Blasta
Hát jelentem, én adtam esélyt a gémnek, a Demo nem jött be, de mondom megvárom a full-t és döntök.
Jópár skirmish után mondhatom: ez a játék már nem a régi c&c.
Full mûanyag lett, nekem nagyon nem tetszett.
Bye

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

greenvelvet
igen! mert nem üritik

berlinboy6329
A hamachis szerver mindig tele van?(az amelyik a bannerben van)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezeke meg voltak

Shiver
antialiasinget próbáld kikapcsolni ha be van
virtuális memóriát is lödd be jól a normál mem 70%-a legyen

NAH video kártya driver uj
windows xp prof sp 2 öm van
1.04 patch
KANE EDItION
ANTI ALIASING azt még nem néztem
memo 1 gb
magyaritás nincs és szerintem ne mis lesz fent

Shiver
mert jelenleg ha jól tudom ezekbõl a hibákból adódóan fakadhat a probléma

Shiver
donatus13, Brembo, ha segítséget vártok :
-milyen OP-rendszeretek van?
-legújabb vid kártya driver van fent?
-milyen cnc patch?
-milyen cnc?
-antialiasing off/on?
-virtuális memória mennyi?
-magyarosítás van e?

kb ezekre a kérdésekre adott válaszok után esetleg okos hozzászólásokat várhattok😊

köszönöm, én is pont ezért kérdem, mert békés megyébõl is kb ugyanez a helyzet, a lényeg hogy ugyanazért az árért szinte megkapod postával mintha bemennél érte, akkor valószínûleg meg fogom majd rendelni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

greenvelvet
valaki 1 meccs?

Hello
Én cracket is cseréltem meg patcheltem is meg ujra raktam serialst cseréltem és még mindig nem jo szoval egyelõre még nincs erre a problémára megoldás .

stevenson1988
abban az összegben nincs benne a házhoz szállítási díj (ami 990Ft), bár még így is néhány forintal olcsóbban úszod meg, a lényeg, hogy egyáltalán nem drágább mintha bemennél, és megvennéd. Ez nekem spec csak jó, mert innen nyiregyrõl felmenni pestre, vagy bárhova ahol van ilyen bolt, nos, értitek, kicsit drágábban jönne ki

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

maffioso
nekem és havernak is vista van és tökéletesen fut (patchel és nélkül is)

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
bocs csak kiirta egy régebbi kommentem

maffioso
ezt most mért irta be a gép? reggel 8 37? ezt már vagy egy hete irtam

hát ja millió dolog lehet, én szívesen segítenék, próbálj más video drivert...

Valaki használta már a cdgalaxis házhozszállítási akcióját? Mert 1000 ft-al olcsóbb mintha bemennél és megvennéd ráadásul benne van a postaköltség, ez tényleg így van?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a_n_d_r_e_w
most nem azért, de itt türelmetlenkedsz, hülyeségeket beszélsz, gyakorlatilag semmit nem közölsz, de elvárod, hogy segítsenek?
elhiszem hogy idegesítö, de légy türelemmel, ha van valaki, akinél elöfordult, majd benéz és szól. ha meg crack jellegü a hiba, akkor meg még csak nem is ez az alkalmas fórum...

One Vision. One Purpose.

Rage47
krek hiba? patchelve van? esetleg hardver hiba? ezerféle dolog okozhatja.....
Gondoltam ehhez értesz és kommunikálni kezdesz velem 😊

Meg tudná mondani nekem magasságosságod, hogy milyen jellegû probléma lehet ?

Gondnélkülbetölti. Hátha így könnyebb. És ahol át kellene vennem az irányítást kifagy. Gondolom tudod milyen idegesítõ...
Gerygrey
Most nekem is megy. De kidobál ott a térképválaszó képernyõn állandóan, ha már 2-nél többen vagyunk.
a_n_d_r_e_w
igen az spam. de a következö ilyen értelmes hozzászólásod már törölve lesz

One Vision. One Purpose.

greenvelvet
Húh gyerekek ez nagyon nagy!! akkora 2vs2t toltunk mint az állat! nagyon komoly

Hogyha nagyon sûrûn írok az spam ? És ha csak kicsit sûrûn de egyszerre sokat ? Ottvan még a kombinált ugy hogy sokat is meg sûrûn, de az már majd logikusan következik...... SEGÍTSETEKPLSSSS márnagyondenagyonszeretnékjátszani
Egyébként türelmes vagyok meg nyugodt és fáradhatatlan. :-s
Francba. Lódítom a gémest és mikor elindul a pálya abbana pillanatban kiisfagy.

Várom a véleményeket, leginkább hozzáértõbbekét, hogy ez miért lehet....

kösze lõre
berlinboy6329
Bazz,tele a szerver. 2v2-ben de kipróbálnám.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Nem, ott pitbullok vannak 😊 Egy kis építési hiba vagy egyéb figyelem kiesés és bukta van.

greenvelvet
akkor adok nevet

Name:cac3free
pass:cac

gyere be! már crealtam menta néven

ÉN MEGYEKKKK😄

Ja és nem tudna valaki olyan hamachi szervert mondani ami nincs tele és vannak akik akarnak is játszani mert ahol eddig voltam felléptek hamachiba aztán mondtam jöjjön játszani azt egyszerse jöttek,kivéve 1 embert a 13 -ból szoval elég szar volt

a_n_d_r_e_w
ha egyszer ment, menni fog mindig. A gond az, hogy az emberek jelentös részénél nem ment/megy. Szóval ha most megvszi, van rá esély, hogy ebbe a kategóriába fog tartozni, és aztán szidhatja az EA-t amíg nem jön rendes patch. Ugyanakkor lehet menni fog nála is minden pöccre

One Vision. One Purpose.

greenvelvet
na most jöjjön valaki hamachira😄

Nekünk nem is megy csak ketten hamachival belép a harmadik és vár egy kicsit kiirja ...dropped... és akkor kivágja szerverböl miért azt nem tom patch semmit sem segített

rtomo
Hamachi nekem érdekes, amikor barátom hamachijá vagyunk 2-en akkor megy a game simán, amikor más tömöttebb hamachira megyünk és úgy póbálunk játszani akkor idõtúlcsordulás vagy ilyen hibaüzenet szokott lenni: a szerver más verzióra váltott vagy vmi hasonló marhaság :S
ez mitõl lehet?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

fsgh
nekem eddig mindig ment...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
megnyugtatni nem tudlak, mert az online multi is vagy megy, vagy nem
ezért jött ki 2 hét alatt 4 patch, de legalább alakulgat

One Vision. One Purpose.

Rage47
hamachival is tök jo sztem, ha nem 8an vagytok😊
Muki100
nálam rendesen megy...a hiba az ön készülékében van (valószínû)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

fsgh
nagyon jó a multi része redetivel C&C onlineon😊 mondjuk rohadt jók:SSS én eddig 8-ból 1x nyertem...aztán lehet én vok a béna

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gerygrey
Ma újfent szar a Hamachi. Nyugtassatok meg hogy bolti játékkal normálisan fogok tudni multizni, és ellenfél is akad, mert ez így elég silány 😞
Lehet hulyeseg, de nezd meg hogy tud-e hulni a geped (nem torlaszolja el valami reseket szekreny, iroasztal) nekem a gothic 3-nal volt hasonlo bajom volt, amikor egy kis rest nem vettem eszre, es a szekreny oda logott, es elkezdett melegedni.😄
unknown nick
Nektek frissül a statotok a cnc onlineon? Vagy hülye kérdés itt?<#wink>