Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hívják még blink bombnak is, és még pár néven emlegetik)
One Vision. One Purpose.
Emlékszem, ezt anno egy jó pár játékban elsütötték,pl. Dark Reign 1-2, ott is szép nagy volt, lassú, nagyon erõs páncélzat és iszonyat fegyver.De az a baj,hogy csak akkor lõ, ha valami felett áll közvetlenül, akárcsak itt.
Ti hogy vagytok vele?Szoktátok használni, vagy csak poénból megnézitek?
De a nyugat gõgje, nagyképûsége megmutatkozik, amikor Boyle mondja, hogy õt csak a kék szektorok érdeklik, a többi dögöljön meg.Hát nem sokban tér el a valóságtól sem...de ez más tészta.
Fura... A GDI nem nagyon emlegeti a sárga zónákat. A NOD meg segélyezi az ottaniakat... Na kihez csatlakozzunk? 😊
WorldBuilder
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hál' Istennek Magyarországot nem kell zúzni...nem úgy,mint a CNC 1-ben.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
don't give a fuck
majd ha nagyon ráérek végigviszem. pl nyáron 😄
addig meg edzés hogy a haverok nehogy elhúzzanak valami új taktikkal 😄
u dont have to listen anybody else but me
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egy rts -ben mindig az a legjobb rész (szvsz)
u dont have to listen anybody else but me
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A berni pályát, hogy a fészkes fenébe lehet megcsinálni??????
Már vagy 60x kezdtem elõröl(mert, ugye kb. 10percig meradtam "talpon")!
Ha tudnátok segíteni megköszönném ismét....!😊))
és nem tudjuk hogy mért!!....
A felhők felett mindig süt a nap
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
One Vision. One Purpose.
Az Obelisk azért nem könnyû ellenfél a Mammoth-nak.Sem az Avatar...
Fõleg, ha tuningolt az én drágasszágom és messzebbre lõ gyorsabban
Még akkor szív a gép, ha rushol...olyankor kézbe veszem az Obeliskek irányítását.De kétségtelen, hogy nagyon erõs és fa*a kis gép a Mammoth.
GDI-nál az egyik legjobb és legkönnyebb taktika a Mammoth Rush.
Ez anno a Rendegade multiban is bejött.Tényleg, elõ is veszem valamelyik nap.
Mondjuk én brutálisan szeretek játszani, ammutok aztán hadd szóljon.
Amúgy a Mammutok ellen én a Vertigo bombázókat használom, szétkapják õket sec perc alatt. A kis rakétáik nem sokat érnek a bombázók ellen.
A Mamut tankok a legerõsebbek, mindekit elsöpörnek.
Tesom gépére raknám fel a gamet, de miután kiválasztottam hova tegye azt irja: At least one language pack mnust be selected...
Kiválaszottam az öszes nyelvet és a gépen van 16 Gb hely..
Én a GDIjal sokkal többet szenvedtem, pedig jobban szeretem az egységeit, de a NOD-dal meg egyszerûbbek a pályák. Sokat dob a dolgon, hogy a NOD szabotõrök fényévekkel gyorsabbak a kullogó, elkényelmesedett GDI mérnököknél. Na meg a repcsi bombázoi elég erõsek elentétban a GDI használhatatlan légierejével.
WoT: uvilmos
A GDI-t ha támadod, jön erõsítés és porig bombázza a bázisukat.Ekkor a GDI-nak annyi.Már kezdtem örülni, hogy vége is, de nem.Jönnek az árulók, gyorsan felépítenek két bázist (NOD bázisok) és jönnek ezerrel.
Kivédekezni, majd lezúzni.Lehet nukleáris rakétát is lõni, ha építesz Temple of Nod-ot.
Elõször is, miért épít gyorsabban, mikor az elején neki is csak egy Constr.Yard-ja van?
A másik, hogy idõközönként valamely gyalogos egysége fölött megjelenik valami furcsa.Olyan, mintha egy csomó lóvét kapna a semmiért...kis sárga kiolvashatatlan szövegek mennek a gyalogos egységei felett állati gyorsan.Szerintem ekkor kap lóvét.
Mindig lenyom a gép, fossa a tankokat, nem tom, hogy van neki annyi zsetonja<#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Thx!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller