6739
Command & Conquer III
  • Doom 4
    Elakadtam a horvátországos pályán a GDI-vel azt tudom mit kell csinálni de nem bírom megvédeni a bázist ezért szeretnék kérni egy mentést a pálya végéről ill. a főtérképről.
  • a_n_d_r_e_w
    Az avatar árát valszeg 2000-re mérséklik majd (de mondjuk nem ártana, ha mondjuk a stealth upgrade helyett a rakétavetőt tépné le a stealth tankokról)
    Túl sok vele a mikro (ehelyett is kitalálhatnának valamit), önmagában gyakorlatilag használhatatlan, gyenge és drága. De a nodnak nincs más lehetősége, hosszabb játék esetén az egyetlen használható támadó egysége.
    GDI csak erősnek tűnik mondjuk, én röhögve ölök mindent ami GDI (nekem olyan kő-papír olló érzésem van a népeknél is, GDI>Scrin>Nod>GDI)
  • maedve
    ha valaki jáccani akar
    network: tewe
    pass: tewe
    ha véletlenül uvilmosgame szoba lenne bugos
  • maedve
    minedenki lejelentkezett uvilmosgameről?
  • Sir Quno Jedi
    A mammut amúgy nem titán egység, hanem a juggernaut lenne az. A mammut az csak egy plusz kedvesség a GDI-nak, amivel legyőzhetetlenné tették (másik a zone trooper). Ezzel a két unit-tal van neki több, mint kéne. Ez van. Én nem is szeretk GDI-jal játszani már. Inkább Scrin, esetleg NOD. Pedig GDI fan volnék.
  • maedve
    És miután veszít a mammuttal szemben, az ellen elfoglalja egy enginerrel és leszed minket :D
  • maedve
    Az avatar aránytalanul gyenge a többi titan egységhez képest(tripod,mammut).
    Upgrade-del darabja 4000 és még mindig gyenge több upgrade-del akár 7000 darabja. Így ebben a formában pénzkidobás. Ja és nem tud mozgás közben tüzelni és még lassan is fordul ,mozog. Fegyvert minden lövés előtt a célra kell mozgatnia.
    Ja és légi egységekkel szemben védtelen. Lassú, körülményes, drága.
  • Sir Quno Jedi
    Max.-ra felszerelve az avatar ára:

3000 alapár
    1000 stealth tank
    1000 flame tank
    1000 beam cannon
    600 bike

azaz cirka 6600-ba fáj, kurva sok mikrózással, nincs légvédelme sem és egy mammuttank (aminek van légvédelme is) egy az egyben valszeg. kinyírja. Miről is beszélünk?!
  • BoKK
    Tud valaki a 1.4 vagy ,majd 1.5-os pechhez magyarítást mert nekem a Kane editonban ha fel teszem a honositást akkor el tűnnek a plusz mapok ha a rendes honositást fel teszem.

Maedve az avatart fel lehet szerelni különböző pluszokkal pl. másodlagos fegyo vagy lángszoró.
  • maedve
    Hamachi szobában miért nincs senki ma? Meguntátok?:D Ha lejár a premium, attól még free módban ugyanúgy megy a dolog...
    Patchről annyit hogy nagyon kellene az alábbi problémák miatt bár a scrin harvesteres megjegyzést nem nagyon értem. Eddig akkor generálódott storm, ha ki lett lőve a harvester. Most akkor generálódik ha lövik, és megyszűnik ha végleg kilövik? Patch-ben remélem kezdenek valamit a GDI légi gyegeségével is, mert eléggé védtelenek levegőből. Nod avatárral is lehetne kezdeni valamit mert ritka gyenge.
  • Rage47
    ohh:(
  • a_n_d_r_e_w
    esélytelen, hogy megjelenjen. Jelenleg hivatalosan late may, ami EA-nál június :)
    viszont 10 napon belül hozzák nyílvánosságra az egységeken történt módosításokat.
  • Rage47
    1.05 patchről kis info:
    "Mostantól, ha kilövitek a Scrinek harvesterét, akkor az általa gerjesztett Ion Storm is megszűnik. A többi aratógép is átesik egy MI frissítésen, így ha elfogy a Tibérium nem vándorolnak el az ellenség területén lévő mezőkhöz. Az eddig felfedezett idegesítő bugokat is kijavítják (Enginer, Observer). A MI útkeresési hibái javítva lesznek, továbbá egyes animációk fel lesznek turbózva. Ezen kívül számos egység sebzés, páncélzat, sebesség, gyártási idő és költség értéke módosítva lesz." cnctw.hu
    valszeg 05.12. előtt megjelenik...
  • Rusy
    van
  • BoKK
    Van magyaritás hozzá?
  • Rusy
    5256-ra valaki?
  • mike0013
    nincs mit és hajrá;)
  • pekka2
    Hali,
    hát kösza tippet, sokat kell még fejlődnöm ilyen taktikai dolgokban, dehát még csak most kezdtem el játszani a játékkal, az előző részekkel meg nem játszottam.
    Mégegyszer kösz!!
  • mike0013
    először is gyárts 2 lövegosztagot, azokat küldd a hídhoz és ásasd be őket, utána csinálj egy csomó predatort és pitbullt , azzal rohand le az észak-keleti bázist, ha mindent leromboltál ott, akkor vegyél még pár apc-t és pitbullt, az apc-be rakj rakétásokat... aztán indulj meg a híd felé, dél-nyugati bázist szintén söpörd le és ha a házakban van valaki lődd ki onnan őket, "szedd fel" a MCV-t, indulj meg vissza a bázisodhoz, elvileg már senki sincs a pályán, oda érsz, csomagold szét az MCV-t, aztán csinálj repteret, meg stb-t, és egy csomó orcát, azzal meg rohand le a dél-keleti bázist, ennyi:)
  • Light
    Hali!

Köszi a választ! Hol vannak lehetőségek custom map-ekhez..(nem konkrét linket kérek, csak kérdem, hol lehet utánanézni)..?

Köszi
    Üdv
  • pekka2
    HAli,
    Croatiát hogy kell megcsinálni a GDI-al?
    Mire odaérne az MCV-m a bázisra, ha odaér egyáltalán, már minden romokban hever...
    Adjatok már 1- tippet légyszi
    Kösz
  • xmark2
    vki akar játszani most?
  • a_n_d_r_e_w
    mostmár benne van a FAQban is
  • Prof William
    Van már pályaszerkesztő? ÉS ha igen honnan lehet leszedni?
  • fixpont
    SCRIN utolso palyahoz csak annyit, hogy szet kell loni az elejen a hidakat, mind a ket bazisnal, akkor nagyon konnyu. A gep ugyanis nem javitja meg. (Ha mar valaki irta lentebb sorry, nem olvastam at 5k hozzaszolast.) :-)
  • fixpont
    "Annihilator Tripoddal tamadott" - bocs kimaadt 1 szo az elobb
  • fixpont
    En is leirom hogy csinaltam. Kezdesbol egybol mindent eladtam az indulo bazion, hogy legyen penzem. Ezutan a kis sereggel elindultam az Eszak-Nyugati(!!!) GDI bazis fele. (A Del-Nyugati bazis elfoglalasa utan nekem a scrinek lerohantak az eszak nyugatit es mindig veszitettem.) Ott eppen a scrin egy Annihilator Tripoddal, kommandossal lenyomtam, bele egy mernokot. Ez az egyseg kinyirta a teljes eszazki vedelmet, mernokokkel elfoglaltam, elkezdtem mindent kiepiteni. (A deli GDI bazis eleg eros, hogy megvedje magat minden tamadassalszemben egymaga is!!!) Ezutan legyartottam 20 mammoth tankot es legyaktam mindenkit. :-) Lenyegeben ennyi.
  • fixpont
    Tudom mi a gondod azt hiszem, es gondolom melyik palyan vagy. Elfoglaltal egy SCRIN feldolgozot, es a scineknek nem kell silo, vegtelen tiberiumot (penzt) kepesek tarolni. Es te nodkent elfoglaltal egyet es ugy mentettel. Ez egy bug, remelem majd javitjak, nekem is eljott, de en rajottem miert. Ha nem foglalsz el feldolgozot nem lesz gond, vagy ha elfoglaltad mentes nelkul kell vegigtolni azt a palyat. (Ez az a palya, amikor az elejen meg kell vedeni egy epuletet es megjavitani gondolom, nekem ott jott elo.)
  • Rusy
    Na mrgcsináltam hardon az utolsó pályát is nem volt annyira vészes, de az idegenek keményebbek mint a nodok az tuti...
    Mégegy dolog van a hírszerzési adatbázis, nem tudja valaki hogy lehet az összes infót megszerezni? Mert minden pályán megszereztem a gdi-oknál és mégsem teljes vannak rejtett dolgok is?
  • Orgi
    Nem értem, eddig tökéletesen ment a game (normál GDI kivégezve, NOD felénél tartok) és most elkezdett hibaüzeneteket dobálni (error in cncgame.dat), mindig a játékállás visszatöltésénél.
    Egy kis tipp azoknak, akik esetleg elakadnának a NOD North Italy pályánál: elsőre legyalultak szépen. A sima ügy taktika az, hogy nem javítod fel a zöld NOD bázis control centerét (vagy mit, ami objective), hanem szépen bázist építesz, kifejlesztesz mindent, a gép nem támad. Van fent egy inaktív bázisa, azt legyalulod, kifejlesztesz mindent, felviszed a sereged és akkor javítod fel. Kirak két bázist, egyiknél állsz a kész seregeddel (5mp alatt gyalu), másik atombomba.
  • Higany
    Megcsináltam a Scrin-ek első küldijét. Sokkal faszábbak, mind a másik 2 faj. Én csak normálon nyomulok, de volt 1-2 pálya, amelyiknél szívtam rendesen! Jó lenne majd letölteni + mapokat, mert a többit már 20x végigvittem! Majd, ha valaki talál a neten letölthetőt, ossza meg velünk is az infót! Köszike! Cső!
  • Rusy
    igen hardon játszom, noemálon valóban egyszerű majdnem minden pálya, kivéva az utolsót...
  • a_n_d_r_e_w
    általában fan oldalakon szoktak feltünedezni, de én pl a hivatalos fórumokat szoktam nézegetni, van pár jó próbálkozás, és ahogy telik az idő, egyre többen fejezik be a mapjaikat
  • TVelvet
    Most toltam végig Hardba a GDI-al most jön a Nod:)

Azt a pályát a berninél 5 perc alatt csináltam meg, minden eggyet elfoglalndó épület mellé odá állítottam 2-3 engineert aztan mindegyik le sorzámoztam, és majdhogy nem egyszerre beküldtem öket, és lám win_! .)
  • Light
    Hali!

Tudnátok mondani 1-2 netes oldalt, ahonnan le lehet tölteni új, készített pályákat a játékhoz? Van már ilyen?

Köszi
    Üdv
  • Kontrakcio
    köszi
  • Rage47
    nálam sem.
    szokott néha ilyet csinálni...
  • berlinboy6329
    Hi all!

Nem tud vki adni nekem pár 6/8 játékos nagyságú mapot?Nem nagyon találok,Végnéztem az EA fórumait,de nem nagyon akadnak nagyobb mapok.
  • Kontrakcio
    szevasztok... nektek kapcsoloódik a hamachi mert nekem és a averomnak nem igazán... vmi 5let?
  • Rage47
    hardon játszod? gdi-al sztem mindegyik pálya tök könnyű normalon...