Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ez bexarás😄
a_n_d_r_e_w
anyahajó használata
(hívják még blink bombnak is, és még pár néven emlegetik)

One Vision. One Purpose.

Rage47
sztem csak poénból szokták használni. én multiban még nem voltam scrinekkel. amúgy nem is lenne rá idõ sztem egy kemény küzdelemben...
Apropó, próbálgattam a Scrineket,egész kellemes egységeik vannak, de az Anyahajó...háát nem igazán használható, csak ha egyáltalán nincs légvédelem.
Emlékszem, ezt anno egy jó pár játékban elsütötték,pl. Dark Reign 1-2, ott is szép nagy volt, lassú, nagyon erõs páncélzat és iszonyat fegyver.De az a baj,hogy csak akkor lõ, ha valami felett áll közvetlenül, akárcsak itt.

Ti hogy vagytok vele?Szoktátok használni, vagy csak poénból megnézitek?

Rage47
egyértelmû: nod
Kane Lives in Death!<#eplus2>
Háát...a múltkor megcsináltam a bomba bevetése nélkül is, így minden szép és jó.
De a nyugat gõgje, nagyképûsége megmutatkozik, amikor Boyle mondja, hogy õt csak a kék szektorok érdeklik, a többi dögöljön meg.Hát nem sokban tér el a valóságtól sem...de ez más tészta.

Magyarország Sárga zóna azt hiszem. Szóval ha túléltük akkor jön a NOD élelmiszersegélyekkel + hasonlókkal és persze elmonja hogy a fasiszta GDI miatt vagyunk ekkora sz*rban már megint. Mi erre tömegesen csatlakozunk a NOD magyar kontingesébe.

Fura... A GDI nem nagyon emlegeti a sárga zónákat. A NOD meg segélyezi az ottaniakat... Na kihez csatlakozzunk? 😊
A pályaszerkesztõt még nem adták ki, de áprilisra ígérik, szóval már itt lenne az ideje. Néha rá kell nézni hátha:
WorldBuilder
Na és szerintetek hogy érinttette Magyarországot azaz az aprócska Tiberium berobbanás, amit az Ionágyúval követett el a GDI "kreativ" igazgatója.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Asszem kékes-lilás.
Hál' Istennek Magyarországot nem kell zúzni...nem úgy,mint a CNC 1-ben.

Na igen.Ez így is van 😊

általában, de hidd el ebben éremes megpróbálni a singlt is...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ij

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shad0w
üdv! készültek már a játékhoz plusz multis pályák? lehet pályaszerkesztõ sincs hozzá, nem néztem utána, de a válaszokat kösz elõre is

don't give a fuck

milyen jó hogy mindenki tud HAMACHIN játszani csak mi nem!! <#szomoru1>
VRSDM
hmm. még anno 10éve a tib.sunnal meg csak szinglibe játszottam...

majd ha nagyon ráérek végigviszem. pl nyáron 😄
addig meg edzés hogy a haverok nehogy elhúzzanak valami új taktikkal 😄

u dont have to listen anybody else but me

Rage47
jah végre sikerült jáccanom 2x is😄
Shiver
ma jó a hamachi 😊))) faszombele :9

A felhők felett mindig süt a nap

fsgh
mert ez az rts elég nagy hangsúlyt fektet a sztorira is..szerintem is érdemes kivinned szingülbe is

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rage47
itt azért igencsak dolgoztak a single-n is😊 szal érdemes végigjáccani sztem... nekem tetszett, igaz inkább a nod camp.
VRSDM
nemtudom hova megy itt a nagy beszéd a singlirõl ... én még el sem indítottam, csak skirmis-ezek egész nap :$
egy rts -ben mindig az a legjobb rész (szvsz)

u dont have to listen anybody else but me

berlinboy6329
Há' nem tom.Az a izé pálya,ahol körbe vagy véve Tiberiummal és az a legelsõ alkalom,hogy pajzsos egységekkel jön rád?A lényeg h 2 finomítót gyátrs(esetleg 3-at)és fejlõdj minél gyorsabban,tegyél le 1-2-3sonic emittert,csinálj pár Mammoth tankot.Elõször 1-2t balra és jobbra is,aztán majd egyre többet.Gyárts pittbullokat,meg mindent,ami rakétás.Ha gyalogot csinálsz ültesd APC-be,mert mikor jön azokkal a rohadék messzirõlszétlövömapofádatmerénmegtehetem hajó(devastator Warship)akkor ereszd rá/juk.A lépegetõket meg szimplán foglald el.Pesze Predatorokat is kell gyártani,hogy védjenek ám!KB ennyi.Azzal én is szenvedtem kicsit,de utána már könnyû volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Skacok!

A berni pályát, hogy a fészkes fenébe lehet megcsinálni??????
Már vagy 60x kezdtem elõröl(mert, ugye kb. 10percig meradtam "talpon")!
Ha tudnátok segíteni megköszönném ismét....!😊))
<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Nekem már a f*szom kivan mert mi még mindig nem tudunk HAMACHIn 3-man vagy annál többen játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nem tudjuk hogy mért!!....
Shiver
ha jól tudom kék

Shiver
és a legviccesebb hogy számomra ez volt a legfeelingesebb rész a scrin kampány😊

magyarország az milyen színû?
Dede. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi a szösz, van scrin kampány is? Csak nem végig kell tolni a GDI/NOD bulit hogy aktiválódjon?

a_n_d_r_e_w
nameg általában egy Nod játékos tartoogat otthon néhány vertigot is szuperfegyverek és juggernautok ellen, erösebb támadáskor azokat is be lehet vetni, és akkor pápá mammutok

One Vision. One Purpose.

Esetleg véletlenül nem a DVD5-re kiírt "nem hivatalos" változatot akarod telepíteni?

Háát, erre azért lehetne mit válaszolni.
Az Obelisk azért nem könnyû ellenfél a Mammoth-nak.Sem az Avatar...
Fõleg, ha tuningolt az én drágasszágom és messzebbre lõ gyorsabban
Még akkor szív a gép, ha rushol...olyankor kézbe veszem az Obeliskek irányítását.De kétségtelen, hogy nagyon erõs és fa*a kis gép a Mammoth.
GDI-nál az egyik legjobb és legkönnyebb taktika a Mammoth Rush.
Ez anno a Rendegade multiban is bejött.Tényleg, elõ is veszem valamelyik nap.

Ha csak az angolt választom ki, akkor is azt irja.. fura.. német és francia piros X .

én is kampánya gondoltam, nekem a GDI könnyeb volt mint a Nod vagy a Scrin, bár ez biztos attól függ ki meilyen stílusban játszik.
Mondjuk én brutálisan szeretek játszani, ammutok aztán hadd szóljon.

Szevasztok. Nálatok sem mükszik per pill a multi?
Ne válaszd ki az összes nyelvet. Elég az angol.

A Campaignra gondoltam.
Amúgy a Mammutok ellen én a Vertigo bombázókat használom, szétkapják õket sec perc alatt. A kis rakétáik nem sokat érnek a bombázók ellen.

Hát a NOD-nak csak addig könnyû amíg nem jönnek a mamut tankok.
A Mamut tankok a legerõsebbek, mindekit elsöpörnek.

Sziasztok!
Tesom gépére raknám fel a gamet, de miután kiválasztottam hova tegye azt irja: At least one language pack mnust be selected...
Kiválaszottam az öszes nyelvet és a gépen van 16 Gb hely..

Amugy ki hogy volt vele? Szerintetek is a NOD-dal könyebb?
Én a GDIjal sokkal többet szenvedtem, pedig jobban szeretem az egységeit, de a NOD-dal meg egyszerûbbek a pályák. Sokat dob a dolgon, hogy a NOD szabotõrök fényévekkel gyorsabbak a kullogó, elkényelmesedett GDI mérnököknél. Na meg a repcsi bombázoi elég erõsek elentétban a GDI használhatatlan légierejével.

Hamachi üritve lett, lehet loginelni... köv ürités Péntek.

WoT: uvilmos

Védekezni kell, aztán ha megvan a kellõ sereg, visszatámadni.
A GDI-t ha támadod, jön erõsítés és porig bombázza a bázisukat.Ekkor a GDI-nak annyi.Már kezdtem örülni, hogy vége is, de nem.Jönnek az árulók, gyorsan felépítenek két bázist (NOD bázisok) és jönnek ezerrel.
Kivédekezni, majd lezúzni.Lehet nukleáris rakétát is lõni, ha építesz Temple of Nod-ot.

Asszem egy "kicsit" csítel a gép, legalábbis párszor szemtanúja voltam.
Elõször is, miért épít gyorsabban, mikor az elején neki is csak egy Constr.Yard-ja van?
A másik, hogy idõközönként valamely gyalogos egysége fölött megjelenik valami furcsa.Olyan, mintha egy csomó lóvét kapna a semmiért...kis sárga kiolvashatatlan szövegek mennek a gyalogos egységei felett állati gyorsan.Szerintem ekkor kap lóvét.

Igen, ez egy okos gondolat.

a_n_d_r_e_w
még nem, talán idövel az EA enged a nyomásnak

One Vision. One Purpose.

Zenszkij
Falakat nem lehet építeni skirmishben?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mikiller
Valaki verje már le Skirmish-ben a gépet nehéz fokozaton felülrõl a 2. pályán (2 személyes) és rakja már fel a replay-t valahova.
Mindig lenyom a gép, fossa a tankokat, nem tom, hogy van neki annyi zsetonja<#guluszem1><#nevetes1>
Thx!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Rage47
patch?faq?