Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok egy szimmetria tengelyt hanyagoló map packot ajánlani?

A régi skirmish mapokban kifejezetten szerettem az elrendezést, pl tibsun-ban

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

nahhh, leszedtem a magyarítást és frankón fut, azóta egyszersem fagyott 😊)
a GDIutolsó pálya azt hittem zúzósabb lesz, vag ylegalább hosszabb, a végén kiírta hogy 26 perc volt a játékidõ, jó mentetten kb 3-t , abból kettõ tvisszatöltöttem, de akkor is lehetne 45 perc legalább. egybõl az elején szétszedtem az alienek rift generátorát, aztán persze használtam a folyékony tibérium bombát szintén rájuk, ezzel nekik végük is lett, a NOD ot meg közbe egy ion ágyuval legyalultam, Csak a saját épületkre kellt vigyázni mert ez a kék tibérium nagyaon gyorsan eszi õket...

a_n_d_r_e_w
ez sajnos csúnya halál 😞
ha még érvényes a garancia, akkor cseréltesd ki

One Vision. One Purpose.

Shiver
még annyit javasolnék hogy haver vid kártyáját szerezzed meg és tedd bele hogy akkor mit csinál a géped, ha úgy megy jól akkor biztos hog vidkártya

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
videokártya cserét ajánlok 😊 szerintem behalt, lehet hogy cnc alatt elkezdett melegedni és okoska processzor nem figyelt és túlmelegedett és vmi elszált benne, szal szerintem kezdjél új vid kártyát nézni 😞(

nocomment
/offtopic
Szal alig akar elindulni a gépem..alapból 65°C a videokártya, 3dmark sem fut:
kép1
kép2
Ez fogad ha bekapcsolom <#szomoru1>

rtomo
valaki most egy partit? human vs brutal pc?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Rage47
5 act van nodnál és gdinál.

nekem amúgy a nod campaign jobban tetszett, a gdi laposnak tûnt
A NOD all úgy a 4 felvonásnál járok. Sok van még hátra?
reaper4
végignyomtam a nod-dal (természetesen vele elõször 😊 ). hát nagyobb outro ra számítottam 😞. mind1 jöhet a következõ 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Higany
Szeva! Nem Vista fut a gépemen! Ezért nem vágom, hogy mi a francért csinálta ezt. De azért köszi, hogy segíteni akartatok. Nem valószínû, hogy túl gyenge a videokártyám? Egy 6200 LE-m van.

😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Van hely meg a hamachin aki jatszana az jojjon.
Verzio:1,4
Name:cac3free
pass:cac
Ha valaki nem jatszik parnapon at torolve lesz a hamachirol, barmikor vissza johet, de ez azert szukseges, hogy mindig legyen jatek es ferohely, nem bantasbol.😊
rtomo
benyomtam, h try premium és ígyis full-t ír ki :S

rtomo
amúgy a játéknak akkor mia verziója? mert a retail mappába 1.4 van, de a patch tudtommal az 1.04-es, vki felvilágosítana? <#szomoru1>

Muki100
prémium accal be tudsz menni a teli networkokbe is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a_n_d_r_e_w
off:
biztos minden teliholdkor összegyülnek, és rituálisan elégetnek egy vista ultimate-et 😄

One Vision. One Purpose.

rtomo
de miért? kell a prémium vagy mih? :S

a_n_d_r_e_w
azt én 3x kezdtem újra, mindig rossz taktikát választottam, a végén maradt a vertigo spammelés, meg az atom 😄

One Vision. One Purpose.

vista ellenes? ez valami új szekta? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ja vertigo bocsi nem firehawk...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

csináld meg azt az árnyékoló épületet vagy mit köze a pénzszállítóhoz, és akkor nem látják a tankjai, meg 2-3 fényobeliszk mellé+2-3 avatar, és simán kinyírod õket, oda meg emberekre mellé egy kommandós, én a juggernautokat firehawkal szedtem le, igaz az egyik fázisgenerátort kinyírták a 3 közül, közben csináltam az atomot, addig az idegenek bírják a másik 2-õt védeni, majd atommal legyaktam mind a 2 bázist, firehawkal a megmaradt épületeket, elég könnyû pálya a gdi utolsóhoz képest...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Shiver
minek a vista?😊 (igaz én vista ellenes vagyok) de nekem xp-alatt fut minden semmi bajom stb. szal nem tudok neked okosat mondani erre 😊

berlinboy6329
Csak hosszan írtam le.Mind2 kivitelezhetõ,de én így csináltam.Így is volt vagy 28 Mammothom meg 17 Juggernautom meg 25K pénz.

Most az utolsó pályával szopok,állandóan támadnak Predatorokkal,szétlövik a finomítómat meg a harvimat,pénzem meg alig + a juggerek is lövik a fászigenerátorokat,azokat is kezelésbe kell venne 3 Vertigoval.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gerygrey
Az ott levõ linken levõ driver 32 bites Vistához van, a verziószáma 101.41 és béta. Van ott 64 bites Vistához 100.65 verziószámú WHQL driver, azzal van esetleg valakinek tapasztalata a játékkal Vista 64bit alatt? Szeretnék már átállni Vistára, csak félek hogy utána húzhatom újra az egész gépet XP-vel.
Muki100
Ha rámész hogy kipróbáld a prémiumot 1 hónapig akkor fel tudsz menni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a_n_d_r_e_w
túl kapkodós, jobb szeretem a partizánakcókat és a nyugodt körülményeket 😊
(és ráadásul nem jobban macerás mint a tied P)

One Vision. One Purpose.

rtomo
állandóan ,,full'' a hamachi grrrrrrr.............

rtomo
most valaki 1.04-el? multi? írjon

berlinboy6329
Ez elég macerás.

Egyszerûbben is meg lehet oldani.Fogod a team-et,és lassan a sziklákhoz közel eloldalogsz a nyugati GDI bázishoz,leszedsz minen katonát,aztán gyorsan aCommandóval felrobbantod a 2 õrtornyot,mielõtt még elkezdenének lõni(mivel a sok hülye bénázik,hogy támadjanak-e vagy ne,addig éehet rombolni).Ha megvan,fogod az engineereket,elfoglalod a War factorykat meg a Barrackokat, és kész.Innen már csak gyártasz 3 Predatort,hogy a refineryt õrzõ õrtornyokat kiszedjék.Gyártasz egy csomó enginnert,és az egész bázist elfoglalod.Na innen már csak egy adag szerencse kell,hogy az északi GDI bázist ne támadja senki.Közben építs tech centert meg airfieldet,egy darut és sok-sok légvédelmi üteget,mert rohamoz rendesen.Építs 1 Mammoth tankot is sose lehet tudni nem-e támadnak(engem spec 1X támadtak,mikor visszatöltötem már nem jött senki).Szal,ha minden megvan,húzz fel 3 finomítót(1et a bázishoz,amit elfoglaltál és 1et 1et a sajátodhoz délen a 2 tib.mezõhöz.(tehetsz többet is ha akarsz).Ha megvan az északi bázisra irányítsd a figylemed.A legyártott airfieldet pakold meg fele-fele arányban a 2 repülõegységgel,és haladj északnak(Remélhetõleg a bázis erõmûinek elfoglalása kiiktatta a védelmirendszereket).Felfele haladva,találkozol 2 rakétás gyalogossal.Firehawkkal szedd le.Ha megvan lesz két pitbull és 1 telepített Rig a bázis.Húzz fel egy másik airfieldet is,gyáts,amit akarasz,és szedd ki õket.Ha megvan gyárts engineer-t hívd a transporter repülõt,és pakold le oda ahol a 3 doboz van,közvetlen a fõépület mellet.Foglald el azt és már szinte kész is vagy.Ha 10000 pénzed van építs 5 silót(bõven elég),és csak gyõzzed gyártani a Mammothot meg a juggernautot.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Muki100
na ez máris egy támpont, vielen dank
Azért elég gáz hogy mennyire random kimenete van az egésznek...egyszer 1 db 3-as szintû tripod nyírta ki GDIéket, máskor meg a mamutok hasítanak be az ufokhoz persze úgy hogy errõl EVA egy szót nem szól.

Shiwo
nekem a kommandós csaj missionban bejött.. (a nod kampány elején kell vele akciózni..)
rakétás kocsit meg tankokat kinyírtam vele.. 4-5 lövés a jármûbe, kicsit odébbszalad,ismét lõ, ismét szalad..a szerencsétlen meg mindig a hült helyem lötte...persze 1más ellen nincs ilyenre idõ..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
Ahogy én csináltam (ugye ez az a pálya, ahol van egy bázis, de csak engit meg shadowt lehet gyártani, és egy commandoval kell rohangászni?):
commandóval magányosan cirkáló vagy hadoszloptól lemaradt walkereket felrobbantottam, elfutottam, ha tiszta volt a terep, akkor egy engivel elfoglaltam.
mikor voltak páran, leálcáztam öket, kiválasztottam egy szimpatikust közülük (egy tripodot), felszedtem a balra lévö csomagokat (így második szintü lett)
zaklattam vele az ellenséget, amíg még1x szintet nem lépett. Utána leírtottam vele és néhány shadowwal az északra lévö scrin bázist, mcv-be engineer, mcv hazakísér, építkezik. majd középen függölegesen hadihajókból záróvonalat húztam, hogy ne írthassák ki egymást, mert mission failed (tapasztalat 😞 )
utána egyesével végig mentem rajtuk

One Vision. One Purpose.

alap dolog,hogy miután beengedett irkálni kell 1-3 mp-enként, különben kidob a fenébe..ez olyan 90%ban segit megoldani a hibát
a hibák pedig amiatt vannak sztem hogy nem eredeti a gama..másolásvédelem szerüség lehet..egy idö után beenged majd, kicsit szenvedös a dolog😄

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Muki100
Az Operation Stilettohoz volna valakinek pár tippje? Ez az egyik a nod utolsó elõtti küldetései közül, a végigjátszást írónak is látom komoly gondokat okozott...eddig az összes pálya nagyon egyszerû volt de itt tõlem függetlenül alakulnak az események.

Rage47
kösz😊
Shiver
a_n_d_r_e_w
ide:

X:\Documents and Settings\xxx\My Documents\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Replays\

One Vision. One Purpose.

Rage47
replayeket hova rakja a game?
Shiver
egy kérdés, én értek hozzá csaak hogy ne kelljen utánanéznem azokat a portokat engedélyeztétek amiket még 3-4 napja linkeltem ide?

Shiver
antialiasing be van kapcsolva? mert ha jól olvastam itt vki orvosolt vmi grafikai hibát úgy hogy levette off -ra játékban, próbáld meg igy

Balumann
Windows Vista? Mert Vista-n másnál is volt ilyen probléma.
Én tegnap kipróbáltam vista-n és el sem indul ^^ bár lehet azért mer tott nincs feltelepítve.

greenvelvet
megveszed a boltba😄

greenvelvet
na valaki segitsen!!! mért irja ki mindig hogy valami eltér és nem csatlakozik hamachin!!

gallardo
ea accountot akarok csinálni és a végén kiírja hogy you have enterd an invaild registation code. honnét tudnék szerezni igazi registration code-t?

Evogordon
Na végig vittem a GDI-al <#vigyor2>

Higany
Sziasztok! Nálam a GDI-os uccsó pályánál kb. fél óra után ezt a hibaüzit dobta ki:
Szerintetek, mi lehet a gubanc? Legújabb videokártya driver van fenn és a legújabb directx. Köszi!

Na mukodik a hamachi amit tegnap csinaltam. Mindenki jojjon, mar 9-en vagyunk.Van meg hely.
Verzio:1.04
Name:cac3free
Pass:cac
Ha ruter bajod van megoldjuk.

ANDREW:: ne haragudj én kérek elnézést!!!! hogy hogy .......-le <#eplus2>
nocomment
"az egér mellett"