6739
Command & Conquer III
  • vidu01
    Háát, akko maradunk a SupCom-nál asszem, bár nem a videók miatt...
  • Endiman
    végre megnyertem az alinekkel is, ez egy nagyon jó játék, a red alertet élveztem ennyira utoljára!!!!
  • Rusy
    Igen 1-2 kivételtől eltekintve nem valami hangulatosak,de azért nem rossz...
  • a_n_d_r_e_w
    állóképen jobbak a videók, mint mozgásban, elég unalmasak és hangulattalanok :)
  • stevenson1988
    szintén ilyen problémám van a world builderrel, de én türelmes ember vagyok, és láss csodát, jó hosszú várakozás után végül betölt...
  • vidu01
    Jól látom a 8-9. oldalon hogy a Lostból a Sawyer játsza Ajayt?
    Hmmm, lehet hogy telepítenem kéne...
  • vidu01
    Az ember segít ha tud! :DDD
  • insp
    Tenkjú.
  • vidu01
    Bár még nem játszottam a gémmel, de tessék, kézikönyv, akinek szüksége lenne rá!
  • gallardo
    ja. nekem is
  • Sir Quno Jedi
    Illetve a gránátos osztagokat is érdemes begyűjteni, mert azok meg egy lövéssel messziről kilövik az épületekből az abban dekkoló gyalogságot.
  • gabesz1114
    Horvátországra van valakinek ötlete?
  • peeter22
    A pálya alsó felén kell haladni jobbra azt manipulálni pár tankot azokkal kilőni a gépágyúkat azt utána már oda lehet menni a barrakhoz én 4-5tankkal eljutottam odáig azt beküldtem egy épületbe a kis alienem.
  • berlinboy6329
    Passz,nekem midnig kilép ott.De hogy miért......?
  • Endiman
    megint gondom van
    már az alienekkel nyomulok, megvolt london, viszont a müncheni pálya nagyon durva. a manipulátor pókkal kéne eljutnom a gdi barrakba. itt merre kell menni, hogy ne nyírjanak ki?
  • berlinboy6329
    Az jó:)

Nem indul.elmegy a végéig,előtte megáll és úgy van.Semmit nem csinál azon kivűl,h k*rv*r* fogja a gépem.
  • gabesz1114
    köszi
  • Rage47
    védelmi cuccoknál lehet, egy kis autó az egész, és az MCV-ből(főház) jön ki
  • gabesz1114
    Hogy lehet FELMÉRŐt csinálni??????
  • gabesz1114
    Köszi vidu01!
    Esetleg nincs meg az egész kézikönyv elektronikus formában?
  • Rage47
    helyesírási hiba a juggernautnál - "műszaki kabor" - ciki:D
  • gallardo
    megjelent a worldbuilder
  • a_n_d_r_e_w
    nemhogy könnyebb, de egyáltalán lehetséges. most nem tudom miért, de azt az utat választotta az EA, hogy lekódolja a lényeges fájlokat
  • Remus756
    Csá.Amikor el akarok kezdeni multizni és behoztam a hamchit fel is vettema a társam utána belépek a game-be és kattintok a hálozat menpontra megszakitja az internet kapcsolatot!Ez miért van??Előre is kösz a segitséget...
  • AnarchoiD
    Tegnap kijott Xbox360-ra a jatek demoja ... egeszen jo a kezelese , bar nem olyan smooth mint egerrel ;) eljott az ideje hogy vegyek egy keyb/mouse atalakitot ... ;) ja es az uberseg : jatekban videochat van ;) igy a jo multizni ;)
  • Muki100
    software development kit. Magyarán ezzel majd könnyebb és praktikusabb lesz moddolni a játékot.
  • vidu01
  • berlinboy6329
    A Scrin müncheni pályáján,ahol a felsőbb elmével kell menni mindig u.ott kifagy.Megáll a gém,olayn mintha alt+tabot nyomtam volna,lezeszi a tálcára aztán eltűnik hibaüzi nélkül.Miért?
  • jlaci80
    Ha a haverral játszok multiban, lassu a játék (szaggat). Ha Ő kilép a multibol felgyorsul az egész..Na most, ha Ő multizik a géppel akkor is lassu és ha lelövi a hamatchit akkor gyors lesz , de akkor nem tudunk játszani..
    Egy másik haverral folyamatos volt a játék.. Régebbi hama megoldaná(gondolom probáljuk ki)... Gépe megfelel a játéknak, a netje is és a win is most volt ujrarakva..! Elöre is köszi..
  • Akranor
    "SDK"-ig mi is ez?
  • 062020
    Azt írja 1 információt nem szereztem meg.
  • a_n_d_r_e_w
    sose értettem miért olyan zavaró egyeseknek, de ettől függetlenül attól tartok el kell keserítselek. A program idő alap helyett képkocka alapon dolgozik. Azaz egy másodperc a játékban akkor telik el, ha megjelent 30 képkocka. Ha ez a valóságban mondjuk 2 másodprecbe telik, akkor logikusana játék sebessége a felére lassul. Cserébe ha túllépné a 30 fpst, és mondjuk 60 ra ugrana, akkor a sebesség duplájára nőne, ha 120-ra, akkor 4x, stb. Ráadásul a magasabb frame-ratet nem biztos hogy tudná hozni stabilan, és ha ugrálna mondjuk 40-60 között, akkor a sebesség is ingadozna, ami elég zavaró. Ha mindez nem riasztott el, akkor javaslom keress rá neten, demóban meg tudták oldani a limiter kikapcsolását, szerintem már a fullban is. Ha meg nem, akkor várnod kell az SDK-ig, ami valszeg május-június
  • Jaffa 2843
    Hi!

valaki tudja hogy kell kikapcsolni az fps korlátot?
    eszméletlen zavaró ez a 30fps
  • a_n_d_r_e_w
    "1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net"

és ahogy fent is írva vagyon:
    "ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy"

ezekután azon lepődnék meg, ha működött volna valaha is nálatok
  • tombrady
    Köszi
  • Rage47
    cnctw.hu
  • tombrady
    Hát nálam 2 napja nem jó a topik. Megpróbálom itt: Kane edition teljes magyarítást hol lehet találni?
  • gabesz1114
    Szaisztok!
    Mi az a felmérő? Azt kellene küldenem egy tiberium lelőhelyre.
    Tudja valaki, honnan lehet megszerezni a kézikönyvét a játéknak?
    köszi
  • Rage47
    mi az a valami?
  • Brolly28
    -1.4 mind2-nek
    -hamachi-val
    -nekem van 1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net
    ezt írja:(azt irta ki hogy hálozati mod valami miatt nem jo,mert a partner megváltoztatott valamit)-röviden ennyi