6739
Command & Conquer III
-
vidu01 #5044 Háát, akko maradunk a SupCom-nál asszem, bár nem a videók miatt... -
#5043 végre megnyertem az alinekkel is, ez egy nagyon jó játék, a red alertet élveztem ennyira utoljára!!!! -
Rusy #5042 Igen 1-2 kivételtől eltekintve nem valami hangulatosak,de azért nem rossz... -
#5041 állóképen jobbak a videók, mint mozgásban, elég unalmasak és hangulattalanok :) -
#5040 szintén ilyen problémám van a world builderrel, de én türelmes ember vagyok, és láss csodát, jó hosszú várakozás után végül betölt... -
vidu01 #5039 Jól látom a 8-9. oldalon hogy a Lostból a Sawyer játsza Ajayt?
Hmmm, lehet hogy telepítenem kéne... -
vidu01 #5038 Az ember segít ha tud! :DDD -
#5037 Tenkjú. -
vidu01 #5036 Bár még nem játszottam a gémmel, de tessék, kézikönyv, akinek szüksége lenne rá! -
#5035 ja. nekem is -
#5034 Illetve a gránátos osztagokat is érdemes begyűjteni, mert azok meg egy lövéssel messziről kilövik az épületekből az abban dekkoló gyalogságot. -
gabesz1114 #5033 Horvátországra van valakinek ötlete? -
#5032 A pálya alsó felén kell haladni jobbra azt manipulálni pár tankot azokkal kilőni a gépágyúkat azt utána már oda lehet menni a barrakhoz én 4-5tankkal eljutottam odáig azt beküldtem egy épületbe a kis alienem. -
#5031 Passz,nekem midnig kilép ott.De hogy miért......? -
#5030 megint gondom van
már az alienekkel nyomulok, megvolt london, viszont a müncheni pálya nagyon durva. a manipulátor pókkal kéne eljutnom a gdi barrakba. itt merre kell menni, hogy ne nyírjanak ki? -
#5029 Az jó:)
Nem indul.elmegy a végéig,előtte megáll és úgy van.Semmit nem csinál azon kivűl,h k*rv*r* fogja a gépem. -
gabesz1114 #5028 köszi -
#5027 védelmi cuccoknál lehet, egy kis autó az egész, és az MCV-ből(főház) jön ki -
gabesz1114 #5026 Hogy lehet FELMÉRŐt csinálni?????? -
gabesz1114 #5025 Köszi vidu01!
Esetleg nincs meg az egész kézikönyv elektronikus formában? -
#5024 helyesírási hiba a juggernautnál - "műszaki kabor" - ciki:D -
#5023 megjelent a worldbuilder -
#5022 nemhogy könnyebb, de egyáltalán lehetséges. most nem tudom miért, de azt az utat választotta az EA, hogy lekódolja a lényeges fájlokat -
Remus756 #5021 Csá.Amikor el akarok kezdeni multizni és behoztam a hamchit fel is vettema a társam utána belépek a game-be és kattintok a hálozat menpontra megszakitja az internet kapcsolatot!Ez miért van??Előre is kösz a segitséget... -
#5020 Tegnap kijott Xbox360-ra a jatek demoja ... egeszen jo a kezelese , bar nem olyan smooth mint egerrel ;) eljott az ideje hogy vegyek egy keyb/mouse atalakitot ... ;) ja es az uberseg : jatekban videochat van ;) igy a jo multizni ;) -
#5019 software development kit. Magyarán ezzel majd könnyebb és praktikusabb lesz moddolni a játékot. -
vidu01 #5018 -
#5017 A Scrin müncheni pályáján,ahol a felsőbb elmével kell menni mindig u.ott kifagy.Megáll a gém,olayn mintha alt+tabot nyomtam volna,lezeszi a tálcára aztán eltűnik hibaüzi nélkül.Miért? -
jlaci80 #5016 Ha a haverral játszok multiban, lassu a játék (szaggat). Ha Ő kilép a multibol felgyorsul az egész..Na most, ha Ő multizik a géppel akkor is lassu és ha lelövi a hamatchit akkor gyors lesz , de akkor nem tudunk játszani..
Egy másik haverral folyamatos volt a játék.. Régebbi hama megoldaná(gondolom probáljuk ki)... Gépe megfelel a játéknak, a netje is és a win is most volt ujrarakva..! Elöre is köszi.. -
Akranor #5015 "SDK"-ig mi is ez? -
062020 #5014 Azt írja 1 információt nem szereztem meg. -
#5013 sose értettem miért olyan zavaró egyeseknek, de ettől függetlenül attól tartok el kell keserítselek. A program idő alap helyett képkocka alapon dolgozik. Azaz egy másodperc a játékban akkor telik el, ha megjelent 30 képkocka. Ha ez a valóságban mondjuk 2 másodprecbe telik, akkor logikusana játék sebessége a felére lassul. Cserébe ha túllépné a 30 fpst, és mondjuk 60 ra ugrana, akkor a sebesség duplájára nőne, ha 120-ra, akkor 4x, stb. Ráadásul a magasabb frame-ratet nem biztos hogy tudná hozni stabilan, és ha ugrálna mondjuk 40-60 között, akkor a sebesség is ingadozna, ami elég zavaró. Ha mindez nem riasztott el, akkor javaslom keress rá neten, demóban meg tudták oldani a limiter kikapcsolását, szerintem már a fullban is. Ha meg nem, akkor várnod kell az SDK-ig, ami valszeg május-június -
#5012 Hi!
valaki tudja hogy kell kikapcsolni az fps korlátot?
eszméletlen zavaró ez a 30fps -
#5011 "1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net"
és ahogy fent is írva vagyon:
"ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy"
ezekután azon lepődnék meg, ha működött volna valaha is nálatok -
tombrady #5010 Köszi -
#5009 cnctw.hu -
tombrady #5008 Hát nálam 2 napja nem jó a topik. Megpróbálom itt: Kane edition teljes magyarítást hol lehet találni? -
gabesz1114 #5007 Szaisztok!
Mi az a felmérő? Azt kellene küldenem egy tiberium lelőhelyre.
Tudja valaki, honnan lehet megszerezni a kézikönyvét a játéknak?
köszi
-
#5006 mi az a valami? -
#5005 -1.4 mind2-nek
-hamachi-val
-nekem van 1 olyan h helyi kapcsolat(korlátozva van) de ha azt kinyomom nem megy a net
ezt írja:(azt irta ki hogy hálozati mod valami miatt nem jo,mert a partner megváltoztatott valamit)-röviden ennyi