6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    kicsit pontosabban plíz
    verziótok
    hamachi vagy online (előző postokból itélve hamachi :))
    van e más helyi hálózat bármelykőtök gépén telepítve? (ha routeren keresztül kapjátok az internetet, akkor az is annak minősül)
  • Brolly28
    játszanék haverral
    már megcsinálta a szervert csatlakoznék erre nem csatlakozik mert vmi baja van h a partnere megváltoztatta a mit tom én mit ienkor mi a teendő?
  • a_n_d_r_e_w
    voltak bajok a spam topiccal ilyen téren (nekem sem ment egy ideig) de aztán Antrax helyrepfozta, azóta nem hallottam senkitől
  • Rage47
    lehet h sok embernél azért nem müködik az a topik, mert vmi script bekever... pl. a bal felsö sarokban lévö felirat scriptje vagy nemtom
  • a_n_d_r_e_w
    miért, nem működik?
    (nekem igen)
  • tombrady
    Hi!

Off topik miért nem működik? Lenne egy warez kérdés :)
  • Rage47
    igen.
  • Brolly28
    csak annyi a külömbség h nekem nem eredetiben van meg hanem na...
    és azzal is jó lesz az auto updater?
  • mohojojo
    köszi a választ ...

próbáld a haverodból kiűzni ezt a konzervatív és hátrányos gondolatmódot
  • Brolly28
    mert havernek 1.2van és nem akarja az újjat felrakni...
  • a_n_d_r_e_w
    de miért pont 1.2? auto updaterrel szedesd le a legújabbat (1.04)
  • Brolly28
    hi fel szeretném rakni a 1.2-es peccset de azt írja ki h "belső hiba-javító csomag nem elérhető" ienkor mi van?
    arra tippelek h kell hozzá az 1.1-es peccs de azt meg nem találtam google-el:C
    pls vki mondja már meg a hibát v adjon linket 1.1-eshoz
  • a_n_d_r_e_w
    sok sok hamchin játszó ember saját tapasztalata, és nem a hamachi hanem a CnC hibája. Elég gyatra ugyanis a LAN rész (mintha az online jobb lenne), szóval még ha az ember ki is választja a használni kívánt helyi hálózatot a kártya IPje alapján, akkor is nagy valószínűséggel másik hálózaton akar az idióta játék kommunikálni. Ennek eredménye az, hogy vagy egyáltalán nem lát senkit, vagy látja az embereket, de nem tud velük beszélni, vagy minden rendben van, csak csatlakozáskor kap időtúllépést, vagy egyszerűen állandóan kidobja a lobbyba, stb
    Router mögött lévők általában helyi hálózaton vannak a router miatt, és mivel a Hamachi is ennek álcázza magát, a játék könnyen behülyül.
  • mohojojo
    Sziasztok!
    A fejlécben lévő szöveg "ha több helyi hálózat van és/vagy router mögött van a gép, nem megy" saját tapasztalat vagy valami hivatalos? hely úgyértem nem tudom elképzelni azt hogy akinek routere van ne tudjon neten játszani... illetve a helyi háló konkrétan Fizikális vagy virtuáliá
    (ha etleg volt már hátul valhol sry)

illetve: egy szavazásba kezdett a MHO ( Magyar Hamachi Oldal ) akit érdekelne kéretik szavazni
    MHO

• a_n_d_r_e_w
    mi köze a kettönek egymáshoz? meg no warez plíz
  • Phoenix007
    Andrew, megy ez a pályaépítő cucc krekkelt játékkal?
  • patyomkin
    Hát.....Ha nem is a legelejétől, de mire az erősítésért kellett menni akkorra már volt mammoth tankom.Az meg ha jól tévedek a kezdéstől 4 percre van....
    Gondolom jó sok megoldás létezik, nekem ez jött be...
  • a_n_d_r_e_w
    Hogy öszinte legyek, én a régi TS pályák remake-jeit várom a méretükkel, a válzotatosságukkal, a hangulatukkal (vagy ha nem is remake, de ilyen pályákat szeretnék látni)
    Az AI meglepöen jóra siekredett ebben a részben, és nagyon remélem, hogy nem az általad említett okok miatt :(
  • a_n_d_r_e_w
    én még nem löttem ki egyet sem, jött az üzenet, erre magamban: "na nehogymár, nesze nektek rakéta, bumm " :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem tagadtad, azután kaptad MIUTÁN lőttél. Te mindent jól csináltál. Marad a LOAD/RESTART... :D
  • Prof William
    Anno én voltam így.

Nod oldalon. MEgkaptam a idegenek elleni rakétát, és azonmód ki is löttem rájuk. Pár másodpercel később jött az üzenet.

"Bizonyítsd be Kane-nek mekkora ász vagy! Nyomd le RAKÉTA NÉLKÜL őket!"

Persze a rakét már a levegőben volt. :) Na de néha én is tagadhatok parancsot. :)
  • Sir Quno Jedi
    Nos, ha AI-t is kell hozzá "programozni", avagy felokosítani, mint a Generals esetében, akkor nem eszik olyan forrón a kását. Akkor csak multi pályákat könnyű csinálni AI nélkül.
  • kisviku
    Hurrá!
  • a_n_d_r_e_w
    (pálya)építkezö kedvüeknek erre tessék

namostmár jöhetnek ezrével a jobbnál-jobb mapok :)
  • kisviku

Én lusta katona vagyok...de igérem, bepótolom.
  • a_n_d_r_e_w
    én ezt nagyon jól tudom, csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ez mekkora idiótaság
  • Sir Quno Jedi
    Épületből bármilyen egységet kirobbant a gránátos, a lángszórós, a buzzer-ek stb.! Zárt térben nincs hova menekülni előlük. Rakd ki nyílt trepre a kommadósodat olyankor, vagy irányítsad te magad mindig.
  • a_n_d_r_e_w
    jah, csak elég vicces volt, hogy a szárazföldön terminátor képességekkel megáldott kommandómat egy darab gránátos srác kirobbantotta az épületből (aki azért jutott oda, mert csodakommandósunk elfelejtetette lelöni) Na mindegy, amikor már csak a venomjaim maradtak, akkor feltápoltam öket, hogy gyógyuljanak, majd leírtottam velük mindent
  • Zoliz
    Sziasztok! Nektek megy most a hamachi?
  • Sir Quno Jedi
    Igen. Tanya fel tudja robbantani akár az emberekkel telitömöt épületeket is és ha már kéket lő apityujával,a kkor már gyógyul is, meg ha épületbe rekod, nem sérül stb. A venomokra meg a rakettások veszélyesek igazán.
  • Sir Quno Jedi
    GameSpot -> Mission Three: Hampton Roads
  • Orgi
    Én ott a kommandóssla kinyírtam mindent a térképen elsőként, lent jobbra van egy bázisa, ahonnét szórja a katonákat (van egy megmentendő szabotőr is). A fanatikusokkal lehet falat robbantani (de asszem nem kell), tankok ellen remekek.
  • Sir Quno Jedi
    Erre gondolsz?

Mission Three: Hampton Roads

Primary Objectives

Destroy the GDI Aircraft Carrier
    Destroy the GDI Port Authority Building

Bonus Objectives

Find the lost Saboteur
    Capture the GDI Command Post
  • Endiman
    srácok, a NOD-hampton roads pályán mi a tuti stratégia? egy rakat fanatikusom van, egy kommandós csaj, és 4 venom helikopter. mit kell csinálni, hogy sikerüljön? köszike
  • Sir Quno Jedi
    Há arra mán nem emléxek, de az egyik asszem az, hogy elfoglalod a kutató állomást, a másik meg, hogy lebontod az ion cannon-t (amit én azért először elfoglaltam, mert jól jött az :D). Ja és el kell foglalni a mutáns gyártót, meg a két tiberium spike-ot is fent. Meg érdemes kinyírni a gép összes űrhajógyártóját. Ilyenek. Mit ír pontosan, mi hiányzik az infók közül, mikor befejezed (abból tán kitalálom, emr melóban vagyok, kipróbálni nem tudom)?!
  • 062020
    A Sydney városfal pályán hogy lehet megszerezni a második data file-t, információt?
  • waverider
    igen, igen, jót szóltál ismét!
    én is maximalista vagyok! :))
  • waverider
    isten király vagy, köszi! gyorsan meg is csinálom! :))
  • Sir Quno Jedi
    Naja, mert amúgy is ki kell nyírni az anyahajót, de CSAKIS utána.
  • Sir Quno Jedi
    Mer nem figylesz a parancsnokaid pofázásásra a rádióban vaze! Aztán majd jön jóakul a hadbíróság! :DDD