Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
ha jól emléxem az ilyen csíkos kockák videokártya hibák szoktak lenni, mert memoria nem csinál graf hibát csak okos error szövegeket, vagy restartot 😊

A felhők felett mindig süt a nap

nocomment
Köszi asszem megbontom az oldalát, lehet az inno3d melegszik, eleve nem tetszett a hûtõventije. Ha tudok mjad nyomok priviben segy fényképet, a fagyásnál az egész mellett egy kb.1x1 cm-es kis csíkos kocka jelenik meg és másodperceken belül meghal az egész gép.

Shiver
tök mind1 hogy milyen alkatrészt mennyiért vett az ember, mindenhol elöfordul gyártási hiba stb. szal ezért ne izguljál, nincs olyan ember aki soha sem futott bele olyanba hogy akár az újonnan összerakott gépe 1 hét alatt kipurcant hardware hiba miatt

nocomment
Csak még azt nem értem, hogy került elõ münich pályán ez a hiba, mert elõtte simán pörgettem végig a pályákat. Most meg még patch sincs rajta (1.0)
Kicsit bosszantó egy -saját erõbõl összespórolt- c2duo 6400, p5b, audigy4, inno7600gt, 2gigz ram-os configtól. Nem gyengén vagyok csalódott.

Shiver
szerintem ott vmi nagyon melegszik, tekintettel a mostani jó idõre hogy tegnap is 22 fok volt, valószínû vmi érzékeny és ezt a 5-6 fokos környezet melegedést nem bírja már

Shiver
lehet elhaló félben van a memóriád vagy a vid kártyád, próbálj memtest progit futtatni, ha ott jó minden, akkor próbálj vmi 3d markot lenyomni vid kártyán, ha kifagy ott akklor vid kártya lesz a gebasz

nocomment
Hát én teljesen készen vagyok tõle már.
Reinstall vista 32 bit, reinstall game, legújabb driverek se oldották meg, aztán odáig jutottam, hogy orig. HeroesV is kifagy, meg a végén a vistás passziánsz is lefagyott...
Visszaraktam jó öreg XP-t, legújabb drivereket felraktam, kapott egy nod32-t is a rendszer, heroesV szépen futott, jött a c&3 1.0-n egy pályát végignyomtam, majd savegames bemásolása után ugyanúgy kifagy, kifagy a heroes V is most már...pfff nem tom mi lehet...
Hardver hibára gondoltam már a végén, mivel minden game kifagy. Ha hazaérek megint megpróbálom vmi régi nvidia driverrel. Directx is a legújabb, szal ennyi<#nemtudom><#nemtudom>

Shiver
nekem 1.4 után megoldotta dolgot és végig is nyomtam végre az egészet , ufo-k nagyon feelingesek😊

a_n_d_r_e_w
gyufa333, donatus13:
ez nem chat, gondoljátok át amit írni akartok, és sürítsétek 1-2 hozzászólásba, vagy beszélgessetek priviben

One Vision. One Purpose.

Eddig siman fel tudtam lepni online-ba, most meg ezt a hibauzit adja amiota feltettem a legujabb patchet. Van erre megoldas?

Could not connect to the backend server.
de nekünk nem csinált semmit a PATCH 😞
Evogordon
Valaki egy 1.04-es magyarítás linket tud dobni?

jah oks de végülis a TÛZFALAT azt kiszedtük a másik 2 haveromnak NOD-ja van nekem AVG-m!!
akkor majd szólok nekik hogy abból is kikell lépni!! THX
Muki100
végülis a patch pont azért van hogy kijavítsa de ne zavarjon.....

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

megpróbáljuk mert tegnap 4-5órán át próbáltuk megcsinálni hogy tudjunk játszani de nem jött össze<#fejvakaras>
JA ÉS A WINDWOS tüzfalat a vezérlõpultba kikapcsoltátok mert azis csinálhat bajt nekem age of 3 nál rendbe rakta játékokt de ha nortonotok van abbol lépjetek ki teljesen mert az jol rendbe teszi a játékokat és a hamachinak is árthat

utánna ha mEGY Akkor mehet a patch amig nem megy alappal addig valoszinû
patchel se fog

hallod
elöszzör alappal probáljátok patch nélkül

õõ sztem olyan este fele vagy délután!!!
ok király csak mikor mert akkor jövök

jaja mindent néztünk de semmi sztem ma mindenkivel újra tetetem és én adok mindenkinek különbözõ serialt és patchet is!!!
donatus13 nállatok milyen patch kell?????
nekünk ment hárman

donatus13:: köszi szépen majd lehet hogy ma megnézzük vagy 4-en
<#eljen><#worship><#taps>
verziot,seriall néztétek már ?

szerintem is tüzfal vagy ilyesmi lesz a gond

ÕÕ ROUTER-e nincs senkinek és a tûzfalalt is kiszedtük már de akkor is szar volt!! <#rinya>
HUNTIBERIUMWARS
123456

AKI AKAR JÖJJON ITT IS MIDNENNAP 8 - tol

jah hogy azért kérdezed mi csináltunk szervert csak nem tudunk 2-nél többen játszani mert ha más feljön akkor a másikat kidobja a játék a szobából aztán meg jönnek a hibák hogy mért nem tudsz vissza csatlakozni!!!
peeter22
Router, vagy tûzfal kilövése megoldhatja a dolgot.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

nah csinálok egyett én beálsz kiprobáljuk??

ok

bocs elírtam azt akartam írni hogy nem másén vagyunk...!!!!!!!!!
BOCSI
tom de én is beszeretnék állni nyomulni

õõ de mi csináltuk magunknak HAMACHI szervert....
de másén vagyunk... 😊
hamachi szerver

már mint mi???
nincs olyan ami nics tele?

Jó reggelt !! de van egy kis gond a SERIALLAL mégpedig az hogy mindenki más kóddal tette fel!!!!!!
És még se jó.!!!! Már feltettünk új patch-et új hamachi de semmi...<#rinya><#wilting>
gyufa333: "ez a kód már használva van..." - mind2en más seriallal telepítsétek a játékot, és akkor ezzel nem lesz baj. Mármint neked is és neki is mással legyen telepítve 😊 Mind2 ugyanaz a verzió legyen (Kane Ed v. sima) és ua a patch legyen fent.
Hello légyszi irja meg valaki a hamachis cimet én is beszeretnék álni JA ÉS A NEVEM MELETT FELTÜNTETETT SZÁM NEM AZ ÉLETKOROMMAL EGYENLÕÕÕÕÕ

Ne harapjátok le a fejem, de tényleg nem lehet singleben változtatni a játék sebességét? Öreg vagyok én már a kapkodáshoz... 😊

Okké már rájöttem 😊
HALI!! Nekem egy nagyon fontos kérdésem lenne aki tud az segítsen...!!
Az a baj hogy szeretnénk játszani a C&CTiberiumWar-sal 3-man HAMACHIN és nem müködik...
mert ha egyikõnk felmegy akkor a másikat kidobja a játék!
ez mért van?
jah és még van olyan is hogy nem tud valaki csatlakozni a szerverhez mert hibákat írki pl: idõtúllépés, ez a kód már használva van...
aki tud az segítsan "könyörgök"!!!<#help><#help>
Hali!
Vista alatt hova rakja a játék a mentéseket?
Mert a Dokumentumokban van C&C 3 könyvtár de totál más file-ok vannak benne és ha azokat átmásolom XP alatt a Dokumentumok könyvtárba,úgy nem jó nem látja a játék a mentéseket... <#szomoru1>
Valami Ötlet esetleg???
Köszi, így már érthetõ... valamit félreértettem elsõ olvasásra...
Köszi mégegyszer!

Heló
Kössz hogy hozzászóltál, de bármikor újraindítom, mindig ezt löki ki 😞
próbálkozok még vmivel hátha lessz eredmény
jah és nem fagy le a gép mikor kiírja ezt a hibaüzit
Üdv!

Ha megnézed a #4506-es hozzászólásban látható képet, akkor ott láthatod a védelmi épületeket. Az elsõ a gyalogosok ellen jó, a második a tankok ellen jó és a harmadik a légi egységek ellen.
Földi védelem értelemszerûen az elsõ kettõ és a légvédelem a harmadikat érti a hsz írója. ;-)

A térkép felett találsz 3 ikont.
Elsõ (dollárjel): jeleladás.
Második (villámjel): Épületek kikapcsolása/bekapcsolása
Harmadik (villáskulcs): Javítás.

Muki100
a generals topicot nehéz lett volna megkeresned?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok!
Elmagyaráznátok nekem, hogy mit értetek földi védelmen és légvédelmen, mint pl. a #3657-ben írt valaki?
Hogyan lehet azt bekapcsolni?
Köszi.

Krealtam hamachi szobat, aki akar jojjon.

-Name:cac3free
-pass: cac