6739
Command & Conquer III
  • lammaer
    Személy szerint nekem akkor tűnt fel hogy "jé, van egy secondary mission is" amikor az anyahajó lángolva zuhant le a bázisom mellett :)
  • Sir Quno Jedi
    A secondary mission-öket is MEG KELL csinálni! Mégis milyen katonák vagytok ti, he?! :DDD
  • kisviku
    Én dettó...nem terelgettem csak kinyírtam...
  • kisviku
    Ha a mélynomó nem szólal meg, nem feltétlenül a játékban van a hiba.
    Bár nekem csak sima 2.1-em van, valszeg az a baj, hogy nem kap elég erős jelet, amiért bekapcsolna.Szokott lenni ez a házimozinál is.Ahol nincs vagy kevés mélyhang van, nem biztos hogy bekapcsol rá.
    Esetleg nézd meg a hangerő beállításokat a windows-ban, hátha találsz olyan tételt, ami a mélyhangerőre vonatkozik.
  • Sir Quno Jedi
    Van fent két álcázó generátorészakon a táborod és a NOD közöt. Jelöli is a téképen, azokat kell kilőni és akkor ha az anyahgjó odaér, akkor meglátja a NOD bázist és feléjük megy.
  • Rage47
    én egyszerűen kinyírtam az anyahajót
  • waverider
    skacok, segítsen már abban valaki, hogy a 'Zeropoint' nevű (utolsó?) GDI pályán, hogy a tökbe kell a Nod tábor felé terelni az ellenséges űrhajót? mi a módja ennek?
    Nagyon Köszi előre is!
  • a_n_d_r_e_w
    WorldBuilder (pályaszerkesztö) várható ehéten vagy nem sokkal utána. Nagyon rá fér már a játékra :)
    (bár egy mod sdk még inkább szükséges lenne, de az csak május vége fele várható)
  • Rage47
    amelyiket tuningoltad pl. lángszóróval, azt már nem tudod ugyanezzel, viszont tudod pl. lézerrel és láthatalansággal stb. max abból lehet sztem észrevenni, hogy mivel tuningoltad, hogy látszik a kezén/hátán.
  • Orgi
    Honnét látom azt, hogy melyik avatart tuningoltam vmivel? Néha használtam, de nem jelenik meg semi ikon vagy jelzés, hogy a sokból épp melyik tuningolt, így kicsit átláthatatlan a dolog...vagy amelyiket egyszer tuningoltam, azt többet már nem tudom?
  • Scholes18
    nem tucc semmit tenni én már mindennel próbálkoztam, hidd el!
    le kell szedned a DVD9-es verziót gondolom nem az van fenn!
  • unknown nick
    Rengeteg cnconline meccs után 2 kezemen meg tudom számolni hányszor láttam anyahajót

De ez az árnyékosztag halálos. Ha arra készülök hogy védjem akkor kirushol, ha nem nagyon próbálom védeni, akkor pedig azért halok meg, mert addig robbantgat itt-ott amíg túlfejlődik engem.
  • lac111
    5.1-es hangkártyám van, és hozzá 5.1 hangrendszer.
    Ha belépek a játékba, akkor mélynyomó elhallgat, és ez feletébb zavaró, ha zenét hallgatok közbe!
    Beállításokat már átnéztem, és nem találtam semmi ilyesfajta opciót...
    Van erre vmi megoldás?
  • Rage47
    és a scrineknél az anyahajós cucc? sztem sokkal durvább:D
  • unknown nick
    Ez az árnyékosztag egy csít a NOD-nál, 1on1 esetén. Egyszerűen lépéselőnyben van a játék kezdetétől fogva, aki ezt a taktikát használja és ha bírja a tempót, nem hibázik akkor ő diktál a party végéig.

(idegesítő a háttér a szöveg beviteli mezőben)
  • Endiman
    köszi! valahogy így sikerült, de amin most vagyok még nehezebb :)
  • Sir Quno Jedi
    Legésszerűbb az elleneket random stílusúnak és random fajnak beállítani, mert így nem tudjuk mire számítsunk, nincs biztos taktika. Így jó a gyakorlás. Igaz, pl. az unfair advantage pályán, ha a gép van felül,a akkor egy brutál gép is kitakarít kettőnket (pedig barátom sem kezdő), 1xűen nem lehet tartanai azt a folyamatos túlerőt semmivel. Viszont más pályákon, ahol hasonló feltételekkel indul a gép is, ott meg lehet simán verni olykor a brutált is simán.
  • Sir Quno Jedi
    SCrin-eknek sok trükkje van, egy részükre már magam is rájöttem, de direkt nem olvasok utána még, mert így sokkal izgalmasabb! Nagyon faja. Tegnap is a multi után nyomtam még hajnalig skirmishtés végül már 8-as pályán 4-4 ellen (velem is volt 3 gép) atomdurva volt. Hard AI-kkal term., mert brutálon pár perc alatti takarítás van.

Namost, ha nem védem aktívan a két szélső szövetségest FOLYAMATOSAN és nem költözök ki a pálya közepére az első elkészülő explorer-emmel (az az első kattintás indatásnak :D) és az előretolt bázist nem tartom, akkor mindeképpen az én team-em veszít (GDI, NOD, SCRIN, én SCRIN). A gép annyira jól játszik, hogy a legkisebb visszahúzódás, vagy lassúság is végzetes és pillanatokon belül lerohan 360 fokból. Viszont a két szélt (bázisok), plusz egy előretolt bázist tartani 1xrre nagyon durva és az Isten pénze sem elég. :DDD De végül ez a taktika meghozta az eredményét. VICTORY!
  • Sir Quno Jedi
    NNa, mi aztán rendesen nyomjuk hamachin (egyelőre még csak ketten, mert harmadik és negyedik térsunk most nem tud még csatlakozni) és a skirmishben is gyakorlok, meg a 3 kampány is megvan már egy ideje végig. Nekem a scrin jön be. Alapvetően GDI-os vagyok, de az meg uncsi, mert tényleg nincs ellenfél, ha jön a mammooth rush. Full rankra futtatott mammooth-okkal még a gépeket is szépen lehet takarítani gond nélkül.
  • Phoenix007
    Az elején már tudsz mamutot építeni? Biztos vagy ebben? Akkor sztem még csak a kis tankot lehet gyártani.

Na de lényeg a lényeg Highwayman, a bázis bal oldalára, és aljára a védelemnél ne pazarold a tankjaidat, meg az áramot, mert csak gyalogosok jönnek, azok ellen bőven jó a beásott rifleman. De abból vagy 6-7 szakasz. Jobbra és fentre küldheted a tankokat, és még esetleg az MCV bevitele előtt le is nyomhatod a jobb felső NOD bázist.
  • audi001
    hy
    Hamachi telepítésénél ezt a hibaüzenetet írja ki:
    You got lucky-an update failed.
    Please complain to us at once.
  • TTomi
    csak nekem nem müxik a forum kereső?
    a gondom a következő! kb 5-10 perc játék után kiszáll valami direct3d hibával. mit lehet ezzel csinálni? 1.4es patch fent van saját magát frissítette, de a saját dvd-ről nem frissítette a directx-et mondván hogy nem kell!
    Így néz ki a hiba:
  • kisviku
    Francé nem lehet egyáltalán falat építeni áááá...
  • patyomkin
    Építs mammothokat és jó sok gumikerekes , gépágyús rozsdaboglyát.Ahogy megkapod a feladatot az északi erősítés megvédésére oszd ketté az egységeidet és rögtön indulj azért a szarért.Visszaérve verd ki a bázisról az ellenséget majd telepítsd le az MVC-t. Azután gooooo gyártás ezerrel...
    A két hídat kell tartanod erősen.Mikor meg van a sereg indulj a túlpartra és büntess.....!!!!!
  • Zenszkij
    Francé nem lehet skirmishben falat építeni ááááá
  • Shiver
    jaja ijesztésnek is elég vicces:)
  • Endiman
    sziasztok!

az elején a horvát pályán mi a stratégia, hogy kelel csinálni? elkeztem tankokat építeni ezerrel, de a NOD-ok folyamatosan támadnak és az északi utánpótlást, MCV-t nem tudom megvédeni
    köszi :)
  • a_n_d_r_e_w
    de ha elterjed ez az egész, márpedig el fog, akkor a következö patchig gyakorlatilag pszichológiai hadviselés. Player meglátja, hogy féregjárat nyílt a bázisára, elad gyorsan mindent a környékéröl. néhány perc múlva egy másik járat a másik oldalon, ott is elad...
    a scrineknek még csak át se kell dugni a fejüket a kapun...
  • a_n_d_r_e_w
    igen, kb ez az. Nem ez a srác jött rá, hanem kb 2 hete az egyik player, de ö asszem még shock trooperekkel csinálta, és teleportációval (azaz ezt közvetlenül az ellenség bázisa elött játszotta el, majd zsupsz beteleportált velük a védelem mögé), de ez így gyilkosabb. Szóval ha úgy lövetsz a nyünyükre, hogy maga a lövés ne ölje meg öket, hanem csak a aszéle kepja el, akkor elindul egy láncreakció. Ha még ennek a bekövetkezte elött el tudod juttatni az ellenséghez közel, akkor a reakció áttevödik, és felrobban minden.

és igen, az lehet a megoldás, hogy
    1. eladni mindent ami a reakcióhoz közel van
    2. szellösen építkezni
    (bár már ezekre is van taktika, nem csak fertözött alieneket visznek át, hanem épeket is, és ha valahol nagyobb a rés, oda beállítják öket, és ök viszik tovább a reakciót.
  • peeter22
    Jó ez a kis bónusz álien kampány, így legalább jó sokáig el lehet kampányolni teccik teccik
  • Shiver
    beállsz alá elkezd követni és elcsalod igy
  • Phoenix007
    Apropó Mothership: az utolsó GDI pályán hogy lehet elterelni a bázisunkról?
  • Shiver
    és aki meg tudja csinálni a mothership-et (5k pénz) az egyrészt sok money másrészt meg az ellen nem volt aktiv és nem volt harc
  • Shiver
    de erre e következő trükköt lehet alkalmazni, kicsit rossz de még mindig jobb mint végig nézni a láncreakciót:)
    solution: add el a fertőzött épületeket gyorsan, és nem hogy megállítod de még marad is pénzed és építhetsz újból
  • Shiver
    ha jól vettem észre amire rányomod ezt a szart az reagensé válik, úgymond fertőzött lesz
    és kb 5 mpként durran a fertőzött cucc el, és a durranás által újabb fertőzött cuccok lesznek amik ugyancsak fertőznek és durrannak :)))
  • Shiver
    scrin lol ennyi :)
  • peeter22
    Innnentől kezdve aki az álienekkel van és gyors az nyer..... haverom haszálta már kampányban ezt a mothershipet, de ez ekkorát nem durrantott, ezek a kis robbanó álienek ennyire felspécizik ez azért durva, mert esélye sincs az embernek folytani.
  • kisviku
    Jesszusom!
    Hogy csinálta ezt? És hogy jött rá?
    Elképesztő...

Azt még nem próbáltam, hogy a Féreglyukon keresztül át lehet-e vinni, de repülő egységek biztos nem mehetnek át rajta.

Elég durva, az egész bázisát lerombolta.
  • lammaer
    Hmmmm... elmagyarázná valaki mi a rossebtől bomlik le a csákónak a bázisa?
  • a_n_d_r_e_w
    jah, nesze nektek balansz :)