Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
síma reset nem oldotta meg?

One Vision. One Purpose.

Üdv! Megpróbáltam feltelepíteni XP alá a játékot, de sohogysem akar engedni, ezt írja ki miután rákattintok az "igen" gombra az install-hoz:
"A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\WINDOWS\system32\SHELL32dll) a Windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtattományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval."
Szerintetek ezt hogy lehet kiküszöbölni? Lenne ötletetek?
Várom válaszotok!Üdv!

nekem most egybõl belépet semmi gond nincs vele

Gerygrey
Nektek megy a Hamachi? Mert nekem kb egy órája meg van halva teljesen (felváltva probing illetve reconnecting felirat jelenik meg az IP alatt)

Mr Manson
ami a jatékban van multi azzal mi a baj?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

rtomo
multi lett volna, csak betojt a játék... nincs telepítve azt írja.. :S

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

mi van vele?

rtomo
valaki 1.04-el?

rtomo
full-on van a hamchi 😞

Helló!
Szeretném megkérdezni hogy lehet nyomulni multiban
leszedtem ezt a progit:Hamachi
és a szerver is megvan

Mike at home
hát nemtom, én vártam volna vmi fejlesztést
ennyi energiával elõszedhetném a régit is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mr Manson
hála istennek

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

a_n_d_r_e_w
már rég kijavítottam, csak feltölteni feljtettem el <#idiota>

One Vision. One Purpose.

Mike at home
A faq-t javítsátok ki, már lehet kapni boltban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kicsit csalódtam
eddig csak a GDI-t nlztem meg, de az szinte tökugyanaz mint régen, még a nõi hang is ugyanaz, és az egységek is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a_n_d_r_e_w
skirmish/multi

szvsz nincs megkülönböztetés a kettö között, mert ugyanaz az elv, csak a skirmish elindul egy humán playerrel is 😊

One Vision. One Purpose.

Köszi! Egy kicsit röstellem magam de eddig ezt még nem használtam, nem is tudtam, hogy mire jó. Normálon tolom és eddig nem éreztem hiányát csak most.

bigapó
ezek skirmish pályák vagy multihoz is jók egyben?

The Matrix has you...

Pontosabban hól találom?
Bocsi Tom Dantesnek ment az üzi.
az ionágyút a védelmi cuccok közt lehet választani!!

Nem tudom mi a frászt kéne épitenem ehhez az ionágyúhoz.
Nálam a listán csak egy Müholdas Vezérlõközpont nevü épület van.
Azért köszi, hogy megpróbáltál segiteni.
a_n_d_r_e_w
a linkek kaptak egy kis bónusz URl-t az elejükre, de müködnek 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

nocomment
Nah persze elfelejtett magyarul, végigcsináltam a münich pályát, majd átállítás magyarra menübõl, aztán megint kidob, visszaállítottam angolra de most már azzal is kidob: pff...

nocomment
Köszi. Mûködik...

sztem nem is épitett házat az ionágyuhoz az a probléma..:p
merthogy egyébként lehet minhárom szuperfegyverböl neked 1-1..én sajna csak a hasadék+ionágyuig jutottam el😞
az atomot mindig szétkapták a Scrinek

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

passz. Rombold le a zatom rakétáda, hátha akkor ad ion ágyút.
Végig tolam a GDI-val de én ilyennel nem találkoztam.

mozesapo
4349. hozzászólás.

valszeg elfoglalta a nukleáris rakétát vagy az ion ágyút és azért van

Van nukleáris rakéta de nem csinál semmi kárt a Fõtemplomban.
A végigjátszásban láttam egy képet ahól a nukleáris ikon mellett megjelent az ion ágyú ikonja. Nálam ez nincs. Valamit rosszúl csináltam?
van nukleáris rakéta?? Jó lesz az is ion heylett.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Rákerestem a küldetés nevére, de csak a GDI-os München volt megemlitve!

Þór vígi þessi rúnar

Valaki segithetne, hogy miként kell befejezni a Szarajevoi pályát.
Tatyla
1.04-hez kéne honositás ha van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sephi
Nem kell reinstall ha kidom!

Tedd fel a 1.4 -es patchet es tadd ra a 1.30-as Vitality's FiXED cracket. Inhdisd ujra a gepet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nocomment
Münich pálya engem is kidob és az 1.4 sem oldotta meg a problémát..most próbálok egy reinstallt..
vista32bit?

Sorolom az óldalsó ikonokat.
Tibérium permet
Nukleáris rakéta
Katalizátor rakéta
Tibérium tenyésztés
Mesterlövész
GDI Légidesszant
Zónakatona
Lökéshullám tüzérség
Orca légicsapás
Bloodhund különitmény
Ezek az ikonok vannak bal oldalt.
oldalt van neki ikonja, arra rá kattintasz, aztán az ellenségre...aztán dõlj hátra és élvezd az elõadást.

Ion ágyu igen, de nem tudok rájönni a használatára. Megépitettem a vezérlõközpontot és semmi.
Ionágyú ? az mindig be jön.

én egybõl küldtem oda vagy 20 mamutot, és a támadással egyidõben adtam nekik az ionból is, valamint tankokkal küldtem még olyan rakétás kocsikat. is.
Nem volt vészes. ha lehet rendesen építkezni fejleszteni , akkor könyen megcsinálom.
a horvát orszéági elsõ és a másodok pályával viszont rengeteget szenvedtem.

bigapó
és azt honnan lehet letölteni? nem nagyon vágom mi lenne a linken, de ha elmondod, hogy mit kell csinálni, akkor letöltöm én is. biztos korán van még, azért nem látom át, hogy honnan mit és ingyen van-e?

The Matrix has you...

a_n_d_r_e_w
két map pack
van köztük olyan istentelen nagy pálya, hogy kevés az 1 giga memóm, mikor az ajánlott 512 :S
de tényleg kegyetlen nagy, nézzetek rá 😄

One Vision. One Purpose.

feltelepítettem a játékot, patch-t is feltettem, de nincs sehol hang a játékban, miért?

mozesapo
Olvass vissza egy picit, már leírtam, hogy kell.

Szarajevóban, hogy todom a Fõtemplomot megsemmisiteni?
A pályán mindenkit elintéztem a védõburok kikapcsolva.
Ha valaki tud segiteni elõre is megköszönöm.
berlinboy6329
Hát én a hajamat téptem a Devastator Warshipektõl.Nem volt elég, h nincs olyan jármû az egész gémbe,ami olyan messzire ellõ,közelebb kell menni hozzá,és rohadt nagyot sebez is.2 ilyen 3 Mammoth tankom fél életét elvette.Bezzeg a bázis volt vagy 20-25 ilyen,úgy kellet tionnal szétszedni õket.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/