Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\WINDOWS\system32\SHELL32dll) a Windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtattományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval."
Szerintetek ezt hogy lehet kiküszöbölni? Lenne ötletetek?
Várom válaszotok!Üdv!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Szeretném megkérdezni hogy lehet nyomulni multiban
leszedtem ezt a progit:Hamachi
és a szerver is megvan
ennyi energiával elõszedhetném a régit is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
eddig csak a GDI-t nlztem meg, de az szinte tökugyanaz mint régen, még a nõi hang is ugyanaz, és az egységek is
szvsz nincs megkülönböztetés a kettö között, mert ugyanaz az elv, csak a skirmish elindul egy humán playerrel is 😊
One Vision. One Purpose.
Nálam a listán csak egy Müholdas Vezérlõközpont nevü épület van.
Azért köszi, hogy megpróbáltál segiteni.
One Vision. One Purpose.
merthogy egyébként lehet minhárom szuperfegyverböl neked 1-1..én sajna csak a hasadék+ionágyuig jutottam el😞
az atomot mindig szétkapták a Scrinek
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Végig tolam a GDI-val de én ilyennel nem találkoztam.
A végigjátszásban láttam egy képet ahól a nukleáris ikon mellett megjelent az ion ágyú ikonja. Nálam ez nincs. Valamit rosszúl csináltam?
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tedd fel a 1.4 -es patchet es tadd ra a 1.30-as Vitality's FiXED cracket. Inhdisd ujra a gepet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vista32bit?
Tibérium permet
Nukleáris rakéta
Katalizátor rakéta
Tibérium tenyésztés
Mesterlövész
GDI Légidesszant
Zónakatona
Lökéshullám tüzérség
Orca légicsapás
Bloodhund különitmény
Ezek az ikonok vannak bal oldalt.
Nem volt vészes. ha lehet rendesen építkezni fejleszteni , akkor könyen megcsinálom.
a horvát orszéági elsõ és a másodok pályával viszont rengeteget szenvedtem.
The Matrix has you...
van köztük olyan istentelen nagy pálya, hogy kevés az 1 giga memóm, mikor az ajánlott 512 :S
de tényleg kegyetlen nagy, nézzetek rá 😄
One Vision. One Purpose.
A pályán mindenkit elintéztem a védõburok kikapcsolva.
Ha valaki tud segiteni elõre is megköszönöm.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/