Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdésem lenne hozzátok:
Hol lehet állítani a játékban az AF-et? Csak élsimítást találtam.
Thrash \'Till Death
Ha esetleg dobna vki egy replayt amin lezúz mondjuk egy Scrin Steamrollert mondjuk a Tournament Arena-n azt megköszönném😊
legfontosabb, hogy építs Rig-eket. ezek ugye mozgó bázisok, mert letelepíthetõk és ekkor javítják a közelben lévõ egységeket. a technológiát hamar fel kell vinni, hogy lehessen építeni Mammoth-okat és hozzá kifejleszteni a Rail-gun-t.
amíg ezek nincsenek, addig sima katonákkal (akikkel foxhole-t lehet csinálni) és rakétásokkal ideiglenesen lehet tartani az állásokat.
minél hamarabb legyen meg a war factory, csinálj még egy harvester-t, ha tudsz akkor pedig még egy refinery-t is le lehet rakni. kell a sok lóvé.
nálam jobbról jöttek többen, balról fentrõl alig. szembõl is támadtak többször. a lényeg, hogy mindig told kintebb a frontot, mert ahogy fogy a Tiberium, a harvesterek egyre messzebb fognak menni. egyébként is hülye jószág, mindig a legnagyobb harcokba megy bele.
jobb oldalt van egy kis városrom és aztán egy lejtõ, ha idáig elérsz itt már 3-4 Mammoth és egy telepített Rig fel tudja tartóztatni az ellent.
közben középen is érdemes kintebb tolongani, mert a pálya kellõs közepén kék tiberium van, ami több lóvét ad. én ide is raktam refinery-t, persze megfelelõ védelemmel. eztuán már csak várnom kellett, hogy kellõ számú Mammoth-al lerohanjam az ellen-t. nem tartott sokáig a végjáték😊)
amire még érdemes figyelni, hogy itt már jön nagy bombázóval, ami lassú ugyan, de marha messzirõl tudja lõni az egységeket. ha sokszor hallod, hogy unit destroyed, akkor ilyennel van dolgod és minél hamarabb rakétásokat kell a közelbe küldeni. nekem volt szerencsém pár pitbull-t csillagosra fejleszteni, így azért könnyebb volt, de a sok lúd disznót gyõz elv érvényesül mindenképp😊
The Matrix has you...
ezen a pályán a fö feladat az hogy el kell pusztitani az ellenség fõ bázisán a robotplatformot de hát nem jutok ell adáig mert szinte egyfolytában támadnak és már pajzsuk is van
Fura ez a Firefox, EI egyból sikerült letölteni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
The Matrix has you...
lanoznék itthon, de a régi gép nem támogatja az SSE instrukciókat ...
u dont have to listen anybody else but me
azt szeretném megkérdezni hogy nem tudna e valaki abban segiteni hogy hogyan lehet megcsinálni a berni pályát a gdi oldalán mert akár hogy próbálom nem jön össze
a választ elöre is köszönöm
És ez már az utolsó pálya?
Van valami honlap ahonnna lehet letölteni visszajátszásokat? Elkélne pár nod/gdi/srcin taktika.
Szeretnénk a haverral Nyomatni hamachival de kér valaminek vamilyen kódot..
Pedig 1.04-re nyomattuk a cc3-at és a hamachi is a legujjabb.
Valami Ötlet???
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
És ez már az utolsó pálya?
Magyarázat: Helyezés, Elõzõ heti helyezés, A játék neve, Hány hetet töltött a listán
1, -, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, 1
2, 1, S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, 2
3, 2, The Sims 2: Seasons, 5
4, -, The Elder Scrolls IV: Shivering Isles, 1
5, 4, Football Manager 2007, 24
6, 5, World of Warcraft: The Burning Crusade, 11
7, 3, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, 2
8, 9, The Sims 2: Pets, 24
9, 10, The Sims 2, 133
10, 7, Supreme Commander, 7
ennyi 😛 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
most tartok a 3. elején horvátországban😄 kár h. kicsihazuánk Magyar home nincs benne <#rolleyes>#rolleyes><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
lehet én vok nagyon béna,de egyszerüen nem megy,hardosat simán leverem,de brutal sehogy nem megy
WoT: uvilmos
(nekem nincs rá idõm és már 56 tag van és az inaktívakat törölni kellene)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
az írta mindig hogy vmi miatt nem összeilleszthetõ a játék
nekünk most ez a HAMACHI van fent::: 1.0.2.0
jó a PATCH nállunk is egyforma!!!
és ti hogy tudtok játszani nincs olyan ha az egyik felmegy akkor egy másikat a játék kidob a szobából????
AKI TUD AZ MÉG SEGÍTSEN!!!! <#help>#help>
ELÕRE IS THX
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM