6739
Command & Conquer III
-
#5204 Köszi.
Sajna nem játsza le, de rájöttem már, hogy csak akkor jó a Replay, ha menüből tiszta új game-t kezdesz, mert ha játék közben nyomsz egy restartot és azt fejezed be, akkor azután azt már nem játsza le :(
Légyszi csinálj egy tiszta újat, előre is köszi. -
#5203 Átküldtem, hátha neked megy. De amúgy 1xűen le lehet nyomni a hard GDI-t, csak ésszel kell. 10perc körüli idő elég. -
#5202 Csináltam egyet gyorsan. De én nem tom lejáccani, mert out of sync lesz egy idő után. Neked lehet, hogy megy. Átküldjem? -
#5201 Megy vki bajnokságra május 12-én? -
#5200 Aha, a kék kétszer annyit ér... -
#5199 Valaki csináljon már egy Skirmish replay-t nekem a "Tisztességtelen előny" nevű első 3 személyes pályán GDI vs. GDI 1vs.1 ellen bármilyen stílusban lehet a gép (jó lenne ha lerohanó vagy kiegyensúlyozott lenne) nehéz fokozaton, de ha nagyon profi lehet brutálon is.
Azt szeretném megtudni, hogy a fenébe lehet megcsinálni azt a pályát, ill. bevédeni, mert minden irányból támad. A gépet mindig felrakja a fennti két kék tibériumhoz.
Apropó van valami különbség pénzben vagy másban a kék és zöld tibérium közt?
A replay jöhet mikiller freemail-re.
Thx! -
#5198 Hi! Kane Edition-re ráküldtem az 1.4-es patch-t aztán a magyarítást is és most nem indul a játék. Magyarítás után még autorun-ból frissítsek vagy mi a megoldás? -
lageron #5197 Gyertek erre a hamachira. 1 es fel hetig nem volt netem ez alatt a karbantartas hianya miatt kihallt a hamachi ahogy eszrevettem. Szeretnem minnel hamarabb rendbehozni, de ehhez mar csak jatekosok kellenek, mert most lett egy csomo hely.
Name:cac3free
Pass:cac
-
#5196 mondtam már, a router nem az én tulajdonom, az ISP-é, ha hozzáférnék már valahogy megoldottam volna, de köszi :)
De szerintem nem is ez a fő gond, hiszen ilyen routereken keresztül tudok játszani néhány sráccal (ugyanazon ISP-nél) de pölö ha engedélyezem a hamachit, akkor lehal a játék multi része (még ami eddig ment az is).
Ahogy olvastam a hivatalos cnc fórumot, ez általános jelenség, nem csak minket érint, remélem az 5. patch majd helyreteszi ezt is.. -
#5195 Andrew ezt talán segít: portforward
de ha nem segít szólj és megmondom mit hogy kell beállítani:) -
#5194 gyere most hamachira... -
raymond01 #5193 hello
Nem beszélünk meg mára egy időpontot hamachira!?
Mert mindig csak akkor tudok játszani vkivel ha véletlenül akkor nézek be a szobába amikor kezdik a játékot!
Ma mikor lenne jó nektek? Nekem 12 után jó! -
Rusy #5192 nekem is megy rouuter mögül, biztos valami beállítási dolog, mert nekem úgy megy ezen a routeren vagyunk ketten, és úgy tudonk játszani hogy mi ketten 192.168... ipn csatlakozunk, a többiekkel meg a hamacsison, a játék látja mind a 2 ip címet...
Tegnap jött meg a játékom kiprobáltam online, namármost nekem teljesen pozitív tapasztalataim voltak, ajánlom mindenkinek aki még nem annyira hardcore, van egy olyan menü, hogy automatikus választás, 3 meccset nyomtam eddig kb mind a 3 alatt hasonló szintű játékkossal rakott össze 1vs1-ben, igaz 2x elbuktam 1x nyertem, de nem volt óriási a fölény, pár tankal volt több neki, ja és aki játszott fent ugye lehet szavazni arra hogy sportszerűség, kicsit féltem ítt írták hogy egy csomó seggfej van fenn rush stb, én mind a 3 játékosra a maximális 5 csillagot adtam teljesen korrekt, szép izgalmas meccsek voltak -
#5191 nekem is!(haverral most nyomtam...báár rajta kívül még nem tudtam senkivel) -
#5190 nekem is megy router mögül -
#5189 az meg akkor übergáz :S -
#5188 sztem csak neked nem megy:S -
#5187 és neked megy hamachin? (elönt az irigység :)) -
#5186 gyáccsá tanktot meg embörtet...:C
Egy csomó leírás volt már,milliónyian megkérdezik,a bannerben is ki van írva,ha vmi van az oldal alján keressél.Hajrá! -
gabesz1114 #5185 Sziasztok!
Remélem tud vslaki jó ötlettel szolgálni.: GDI-vel vagyok, Horvátország, meg kell védeni a bázist és a felmentő sereget ki kell hozni a városból. Na itt mindíd meghalok.
Tud valaki megoldást?
Előre is köszi -
#5184 De azt csinalom, csak egy telepitot futtatok, gondolhatod :( -
#5183 csináld amit ír:) csak egy telepítőt futtass -
#5182 Hi! Valaki talalkozott mar olyan hibaval, hogy telepitesnel azt irja ki a progi: egy telepites mar fut es varjam meg, amig az befejezodik, erre mi a megoldas? :( -
#5181 Én is :) -
#5180 mennék szívesen, de nem tok menni hamachira :(
(routerről kapom a netet D:) -
#5179 Nyomjunk egy meccset kiváncsi vagyok. :)
Nem vagyok Pro gamer, szal. valszeg bedarálsz. Az itteni hamachin fentvagyok. -
#5178 brutál ellen is be lehet védekezni, de sík terepen esélytelen. rá kell kényszeríteni az ellent, hogy támadás előtt kénytelen összeszúfolódni. Aztán a védelmi tornyok elkapják őket, mindegy mivel és mennyivel támad, a túlerő ott már nem számít.
Viszont nagy pályán, ahol van tib bőségesen, még egy hard is életveszélyes lehet (elvileg mindössze annyi a különbség kettejük között, hogy a brutál 2x annyi pénzt kap, ami ugye nagy pályán kiegeyenlítődik valamelyest) -
#5177 az gyönyörű, de értsd már meg, hogy ha nincs pénzed többre, akkor nincs. Ez van. Kár bizonygatni, hogy a PAC milyen überbrutál egység, mert gyakorlatilag nem az. Sőt, örülök, hogy a scrin játékosok többsége is így gondolja, legalább lehet ellene védekezni. -
#5176 Nem azzal van a gond, hogy magyarítva van, hanem a minőséggel. Ha egy player önmaga szórakoztatására lefordít egy játékot, akkor az sokkal jobb szokott lenni, mint amit a "profik" kemény pénzekért csinálnak. Mondjuk ez a magyarítás még nem is olyan katasztrófális, láttam már sokkal rosszabbat is. Filmeknél is ugyanez van, remgeteg a kontár, úgy áll neki filmszöveget fordítani, hogy nem tudja miről van szó, vagy egész egyszerűen nem tud angolul! Pl a "fire in the hole"-t úgy fordítják, hogy "a lyukba tüzeljetek", vagy a "bullseye"-t úgy, hogy "bika szeme"... És tudnék még súlyosabbakat is mondani... -
kisviku #5175 Mondjuk a legjobb magyar fordítás a "Felsőbb elme" :)
A "Zümmögő" sem rossz, de még az "Elnyelő tank" is megállja helyét. -
#5174 Én kérek elnézést, nem akartam nagyokos megmondóembernek lenni, csak nagyon olyan íze volt a dolognak, hogy mindenki itt bizonygatja szóban a saját elméletét a másikéval szemben, nemhogy játszanátok egyet-kettőt-tizet-huszat, aztán kiderülne az igazság. -
kisviku #5173 Szorri...a magyar verzió van meg.De nem nehéz lefordítani angolra.Persze anno jobban örültem volna az angolnak, de nem rossz ez így sem.
Jó, tudom, kretén nevek, de hát mit tegyünk?
Szokni kell...
-
Disaster24 #5172 Phoenix: én csupán megjegyeztem, hogy mindenre van megfelelő ellenlépés. Olyan nincs, hogy építek 20 carriert és akkor megállíthatatlan vagyok. Elbízhatom magam, de akkor rossz meglepetések érhetnek... :) -
#5171 1-2 party nem igazolna semmit...a spontán blöff faktor nem működne, ami az alapja egy strtatégiának. Max. talán az dőlne el éppen akkor ki a jobb játékos. -
#5170 védekezős taktikát meg sajna itt nem lehet nyomni mint a legelső cnc-ben vagy redallertben, már csak a falak végett sem
-ennek pl én nem örülök és remélem a sok petíció visszahozza a régnemlátott falakat is :) -
#5169 aki vmit épít általában legyen az tank stb. mindig minimum 2 gyárból ontja őket:) és 1v1 -ben 10-20 perc az átlag játékidő, szal 20-40 carrierről kár is beszélni:) -
#5168 ezen a vihartölcsér stb -n én is röhögtem és eltartott egy ideig miről hadoválnak:) magyarosítás szerintem sux:) megöli a feelinget:) -
#5167 Atyavilág ... viharlovas, hasadék, vihartölcsér, meg ilyenek, én meg itt kapkodom a fejem, hogy miről beszéltek...
Na meg ez a szájkarate is mulatságos itt #5150 és #5159 között Srácok, nyomjatok le inkább egy partit, aztán rögtön kiderül, hogy kinek jobb a taktikája. Azt hiszem, ez a játék épp erről szól. Aztán majd tájékoztassatok minket is a végeredményről... -
Tusy #5166 - BIOS-ban jól van beállítva (wow-ban nincsenek ekkora textúra hibák, és ott úgy is játszható a játék itt meg ha előjön nem látom a fél pályát)
- majd meglátom patchelés után -
kisviku #5165 Hááát...szóval van benne valami, ezt attól függetlenül mondom, hogy defenzív játékos vagyok.
Noddal fa*án lehet védekezni, GDI-nál nehezebb,mert sz*r a védelmük.A Scrin meg átlagos.Talán a Vihartölcsér az egyetlen használható védelmük.
De kétségtelen, hogy ki kell támadni, mert a gép nehéz illetve brutál fokozaton nem kímél.
Én személy szerint részt vettem egy olyan skirmishben tegnap, ahol beraktam egy brutál ellenfelet (Scrin) és két nehezet (Nod).Ez utóbbi kettő velem volt,én a GDI-al nyomtam.
Hát az egyetlen gépi ellenfél úgy bedarálta kábé fél óra alatt a két szövetségesemet, hogy köpni-nyelni nem tudtam.Ezután már kellő védelmem volt, akkora támadást indított ellenem a brutál, hogy még életemben nem láttam ilyet.
Kivédekeztem, majdnem elpusztult a teljes seregem,a maradékot kipótoltam még és mindent egy lapra feltéve "vagy most vagy soha" címmel nekitámadtam.A teljes seregem elpusztult,de neki is a bázisa 75 %-a.
Na mondom,maradt a légiereje, azt majd kivédekezem.Háát 10 perc múlva újra állt a bázisa...
Szóval ezzel a sztorival csak azt akarom mondani, hogy néha működik a kivédekezem-kiéheztetem taktika, de nehéz és brutál fokozaton támadni,támadni,támadni...
Vagy elzárni a tiberium lelőhelyeket és akkor elgyengül.
Nod-nál a bombázók tényleg jók,de legalább két légiplatform kell (min.8 db bombázó), én kettes csoportokra osztom a bombázókat és ahogy megjelenik a szuperfegyvere, azonnal rá az összeset.Jó esetben két fordulóból lerombolom.Aztán mehet az atom vagy ion vagy a hasadék rá a bázisa közepére.
A feltuningolt Obelisk a legjobb védelem, körbevéve légvédelemmel és kis ágyúkkal a gyalogság ellen.Ha sok gyalogos jön és sok páncélos, akkor az Obelisket a páncélosra irányítani, a kicsik szétszedik a gyalogosokat.