Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah alapból fehér volt és egybõl jött az ihlet hogy ez tibérium.
te szinzetde be zöldre õket?????

FlyHigh
Hellósztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok:
Hol lehet állítani a játékban az AF-et? Csak élsimítást találtam.

Thrash \'Till Death

hát kejki,kössz az általános jótanácsokat,de egyszerüen nem tudok mit csinálni brutal ellen,van hogy 3-4 percben be rushol,és utána folyamatosan támad,és kb 7.-8. perc körül ki is végez.Replay alapján nem kéne hogy több pénze legyen mint nekem,de hát csak 2x annyit termel ki mint én😊 Nagyobb mapon,vagy úgy hogy 40k nyersanyaggal kezdek,úgy leverem,de kicsi 1v1-es mapon esélytelen vagyok abszolut.
Ha esetleg dobna vki egy replayt amin lezúz mondjuk egy Scrin Steamrollert mondjuk a Tournament Arena-n azt megköszönném😊

bigapó
megvan😊

legfontosabb, hogy építs Rig-eket. ezek ugye mozgó bázisok, mert letelepíthetõk és ekkor javítják a közelben lévõ egységeket. a technológiát hamar fel kell vinni, hogy lehessen építeni Mammoth-okat és hozzá kifejleszteni a Rail-gun-t.
amíg ezek nincsenek, addig sima katonákkal (akikkel foxhole-t lehet csinálni) és rakétásokkal ideiglenesen lehet tartani az állásokat.
minél hamarabb legyen meg a war factory, csinálj még egy harvester-t, ha tudsz akkor pedig még egy refinery-t is le lehet rakni. kell a sok lóvé.
nálam jobbról jöttek többen, balról fentrõl alig. szembõl is támadtak többször. a lényeg, hogy mindig told kintebb a frontot, mert ahogy fogy a Tiberium, a harvesterek egyre messzebb fognak menni. egyébként is hülye jószág, mindig a legnagyobb harcokba megy bele.
jobb oldalt van egy kis városrom és aztán egy lejtõ, ha idáig elérsz itt már 3-4 Mammoth és egy telepített Rig fel tudja tartóztatni az ellent.
közben középen is érdemes kintebb tolongani, mert a pálya kellõs közepén kék tiberium van, ami több lóvét ad. én ide is raktam refinery-t, persze megfelelõ védelemmel. eztuán már csak várnom kellett, hogy kellõ számú Mammoth-al lerohanjam az ellen-t. nem tartott sokáig a végjáték😊)

amire még érdemes figyelni, hogy itt már jön nagy bombázóval, ami lassú ugyan, de marha messzirõl tudja lõni az egységeket. ha sokszor hallod, hogy unit destroyed, akkor ilyennel van dolgod és minél hamarabb rakétásokat kell a közelbe küldeni. nekem volt szerencsém pár pitbull-t csillagosra fejleszteni, így azért könnyebb volt, de a sok lúd disznót gyõz elv érvényesül mindenképp😊

The Matrix has you...

Rage47
nem muszáj berakni, simán meg lehet nyitni, mint egy .exe-t.
Fájl Mentés másként. és berakod a "c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Replays\" -be

egy kis tibérum:

tib1
tib3
tib4
hello
ezen a pályán a fö feladat az hogy el kell pusztitani az ellenség fõ bázisán a robotplatformot de hát nem jutok ell adáig mert szinte egyfolytában támadnak és már pajzsuk is van
ToCsEk
Õõõ támadt egy kis gond, nemtudok letölteni semmi replay-t, rámegyek hogy letöltés erre megnyílik egy új lap és kiad egy csomó hülye jelet. Mit csináljak hogy jó legyen?

Fura ez a Firefox, EI egyból sikerült letölteni.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

bigapó
az melyik? két napja azon voltam, de egyszerre csináltam meg 3 küldit is és nem emlékszem pontosan? mi a feladat?

The Matrix has you...

VRSDM
van arra valami 5letetek, hogy hogyan indíthatnám el SSE nélküli CPU-s gépen?
lanoznék itthon, de a régi gép nem támogatja az SSE instrukciókat ...

u dont have to listen anybody else but me

hello
azt szeretném megkérdezni hogy nem tudna e valaki abban segiteni hogy hogyan lehet megcsinálni a berni pályát a gdi oldalán mert akár hogy próbálom nem jön össze
a választ elöre is köszönöm
Amikor a nagy Scrinnek által épített torony védõgenerátorait kel védeni mi a legjobb taktika? Mit csináljak?

És ez már az utolsó pálya?
ToCsEk
Köszi<#worship>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Rage47
ToCsEk
Helló.
Van valami honlap ahonnna lehet letölteni visszajátszásokat? Elkélne pár nod/gdi/srcin taktika.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

DeathJr
Sziasztok!
Szeretnénk a haverral Nyomatni hamachival de kér valaminek vamilyen kódot..
Pedig 1.04-re nyomattuk a cc3-at és a hamachi is a legujjabb.
Valami Ötlet???

<#hehe>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

CnC3 vs SupCom

No comment! 😄DD

Amikor a nagy Scrinnek által építe torony védõgenerátorait kel védeni mi a legjobb taktika? Mit csináljak?

És ez már az utolsó pálya?
Elakadtam a Bosznia pálya legvégén. Hogyan kell ION CANNON-t csinálni?
fsgh
Tiberium Wars pár nap alatt tarolt mindent, és rögtön az elsõ helyre ugrott. Rögtön letaszította az Ukrán csodaFPS-t a S.T.A.L.K.E.R.-t az elõzõ heti trónusról.
Magyarázat: Helyezés, Elõzõ heti helyezés, A játék neve, Hány hetet töltött a listán

1, -, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, 1
2, 1, S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, 2
3, 2, The Sims 2: Seasons, 5
4, -, The Elder Scrolls IV: Shivering Isles, 1
5, 4, Football Manager 2007, 24
6, 5, World of Warcraft: The Burning Crusade, 11
7, 3, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, 2
8, 9, The Sims 2: Pets, 24
9, 10, The Sims 2, 133
10, 7, Supreme Commander, 7

ennyi 😛 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Truck Driver001
Már nemkell!^^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Kérhetnék vlkitõl egy 100%-os mentést?Az enyém elveszett és nem akarom újra kezdeni!:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ok köszi

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Muki100
a GDI és a NOD is 17 pálya

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hy a GDI kampány/hadjárat hány felvonásból áll???
most tartok a 3. elején horvátországban😄 kár h. kicsihazuánk Magyar home nincs benne <#rolleyes><#guluszem1><#wilting>

Hát...Elõször is azt nem ártana tudnunk, hogy mivel akarod letolni..de általánosságba annyit azért mondhatok, hogy minnél több harvestert csinálj és minnél hamarabb építs sokat a faj legerõsebb védõtornyából, közben pedig csináld az egységeket. Ne álj rá külön csak a földi vagy csak a légi egységekre, mert szerintem mindkettõ fontos bár meg lehet oldani csak az egyikkel is. A létrehozott egységeket állítsd be valahova védekezni és ha már annyi van, hogy úgy véled, most menni fog, akkor indulj meg. Nem árt több tiberium mezõt is elfoglalni. Nekem eddig ez így bejött eléggé. Gl & HF
üdv,van vkinek vmi ötlete hogy lehet letólni brutalos gépet 1v1 ben ?akárhogy próbálom mindíg beszopat,annyival több pénzt kap,hogy egyszerüen nem tudom megverni,egy darabig tartom(eddig 20 percig bírtam legtovább😊 ),de aztán felmorzsol
lehet én vok nagyon béna,de egyszerüen nem megy,hardosat simán leverem,de brutal sehogy nem megy

Hi! Olyan problémám van, hogy játék közbe teljesen véletlenszerüen, kidob tálcára és ad egy hibaüzenetet, hogy: Crash Game és alatta sok kis kötethiba meg ilyesmik. Nem tudja valaki mit lehet ezellen tenni?
Már sikerült megoldani, ugyhogy menni fog, meg mentis már este.Hamachi verzió:1.0.2.1 (uvilmosgame), és minden kedd, péntek üritem

WoT: uvilmos

Mondjuk szar az egér?

Az elõzõ hamachi szerón nem akar vki modi lenni?

(nekem nincs rá idõm és már 56 tag van és az inaktívakat törölni kellene)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

A kovetkezo a problemam, most ujabban amikor jatek kozben viszem az egeret jobbra hogy vigye a kepernyot, csak akkor hajlando vinni ha lassan huzom az egeret arra, ha gyorsan huzom meg sem moccan, nagyon zavaro, erdekes modon a tobbi iranyban semmi gond. Tud valaki erre megoldast?
itt is ki van írva egy server, de este próbáltuk és nem jött össze!
az írta mindig hogy vmi miatt nem összeilleszthetõ a játék
de amúgy ha érdekel akkor megmondhatom!
jahh de úgy mi szoktunk baráti körbe szervert csinálni!!!
Rage47
mi a neve és jelszava a hamachinak úgy értettem😊
a tûzfal mindig kivan nyomva meg mindenkinek a vírusírtója is!!!
nekünk most ez a HAMACHI van fent::: 1.0.2.0
Rage47
de van olyan h kidob.
tüzfalakat nyomjátok ki
melyik hamachin vagytok?
de hogy nektek egyforma a PATCH és a játék is??
jó a PATCH nállunk is egyforma!!!
és ti hogy tudtok játszani nincs olyan ha az egyik felmegy akkor egy másikat a játék kidob a szobából????
Rage47
nemtom mi a baj, mi 4-en is simán jáccottunk
Ceko
Köszönöm😊

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

MI MÉG MINDIG NEM TUDUNK HAMACHIN 3-MAN JÁTSZANI<#szomoru1>
AKI TUD AZ MÉG SEGÍTSEN!!!! <#help>
ELÕRE IS THX
A NOD 2 olasz pályát (a GDI Scrin egymás ellen fordítóst ) és az átjáztszókódok megszerzésést hogy kell megcsinálni?
Blekk Síp
Jéé köszi ezt nem is tudtam, big thx!!! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

köszi a segítséget

Mi az a hibás illeszkedés, ezt írja multiban a hamachival?
a fentire nem enged be de az uvilmosra igen csak valami hibát észlelt csatlakozáskor most töltöm a frissítést hozzá hátha azzal jó
most játszunk vhol?