6739
Command & Conquer III
  • Rusy
    Na megcsináltam, ez azért nem volt annyira nehéz mint a berni pálya, most jön a zéró pont, tiberiumbomba nélkül rohadt nehéz
  • Rusy
    nekem is sikerült megcsinálnom a berni pályát hardon rohadt nehéz volt, de sikerült a lényeg lesz majd egy brutális támadás devastator warshippel, odaáig könnyú kihúzni, 3-4 hangemitterrel, meg 2-3 mammuth tankal, rakétás apc pitbull, amikor jön a támadás, akkor sok veszteség lesz, de ki kell nyírni őket, utána mikor azt hiszed győztél, akkor még 3-4 jön ha azt is megölted, elég soká jönnek újra, addig csinál sok mammuthot meg firehawk vagy orca mindegy a jobb alsú bázist a repcsibázist kell leszedni, ha az megvan akkor nyertél, utána 1-2 sima repcsivel jön, meg tankokkal, de az 2-3 hagemitternek semmi, majd ion cannon a fő bázis esetleg a tankbázisra mert az mellékkületés, most a római pályán vagyok, na ott is kezdődik átmentem ugye a szigetre megvan a kék tiberiummező, és most jön mint állat devastator warshippel ez sem lesz egyszerű
  • Higany
    Köszi a tippeket. Tegnap nekem is sikerült megcsinálnom, de eltartott egy ideig. Kb. úgy csináltam meg, ahogy te. Még 1x, köszi a segítséget! Csákó!
  • mike0013
    na sikerült megcsinálnom!
    Tehát, ahogy írtam enginierrel kapásból a játék elején foglald el a délnyugati gdi bázist, nyárts finomítót, repteret, járműgyártót, stb, és ionágyut ha akarsz...
    építs pár harvestert, meg mamuttankot és a mamuttankokkal rohand le a tőled északra lévő scrin bázist, aztán szállítass oda egy enginiert és foglald el a bázist.
    Újabb mamuttank gyártás és még 1 roham az imént elfoglalt bázistól északabbra lévő bázisra és oda is engi és foglald el! Innen már könnyű, mert van 3 bázisod kettő ellen, én úgy csináltam, hogy gyártottam egy csomó Bolygóközi csapatszállítót lerohantam vele az észak-nyugati gdi bázist, elfoglaltam, aztán mentem a dél-nyugatira ott kilőttem mindent, kivéve azt amit el kell foglalni és az egyik járműgyártót:) elfoglaltam a bázist és a járműgyártót az anyahajóra bíztam:D ÉS GYŐZELEM!!! Ennyi volna, remélem így már sikerülni fog Neked is!
  • Rusy
    Én most ugrok neki a berni pályának megint hardon, összeszedtem egy kis infot így hátha sikerül, ha összejön, írok egy kis leírást hozzá ha valakit érdekel, biztos fogják még kérdezni...
  • mike0013
    most én is ott tökölök, legelőször foglald el egy enginierrel a délnyugati gdi bázist, aztán építkezz a saját területedre, (nem fognak lelőni még az elején...legalábbis amíg rájuk nem támadsz)
    aztán most én itt tartok, hogy talán a scrin bázist kéne elfoglalni, de áá:S nehéz:S
  • Higany
    A Sciletto pályát, hogyan kell megcsinálni, mert egyszerüen nem nagyon sikerül? Köszi!
  • chalezlopez
    Köszi megnézem. Keverni nem fogom az tuti... :)
  • a_n_d_r_e_w
    emlékeim szerint nem volt:
    szóval fogod a mapot, könyvtárastól, és berakod a ....Documents and settings\...\Application data\command and conquer 3 tiberium wars\maps

a trükk ott van, hogy könnyen keverhető a \My documents\command and conquer 3 tiberium wars\
    de ott nem fog menni ;)
  • chalezlopez
    Üdv! Hogy lehet custom mapot berakni a játékba? Bocs ha már ez volt, de nincs időm mindent elolvasni... Köszi előre is!
  • Sir Quno Jedi
    Az csak ízelítő, mintahogy a NOD kampány végéből is látszik, hogy jön még egy-két kiegészítő... :DDD
  • gallardo
    NÁLAM VAN A HIBA VAGY A SCRINEKNÉL TÉNYLEG CSAK 4 KÜLDETÉS VAN?
  • mike0013
    ok:)
    várom a jelentkezőket, lehetőleg PM-ben küldjétek nekem, mert így könnyebben tudom összesíteni...
  • morni
    jó ötlet, én benne vagyok
  • mike0013
    ööm:)
    Gondolkodtatok azon, hogy rendezni kéne bajnokságot?
    Én szívesen vállalom a szervezést, csak mondjátok, hogy jó ötlet-e vagy sem!
  • Rusy
    köszönöm próbálkozok, a pitbul+az apc rakétás jó ötletnek tűnik, csak olyan gyorsan támadnak azt sem tudom mivan, de majd megpróbálom azt, mondjuk az jó mindenre
  • Rusy
    ja normálon simán meg tudom csinálni semmi gond, de hardon annyian jönnek hogy tele a képernyő
  • Rage47
    unatkoztam:)
  • a_n_d_r_e_w
    jah, lent kereső, beír: bern vagy azt hogy: berni
    szívesen :)
  • Rusy
    Hello a berni pályára tud valaki nekem valami tanácsot adni hardon? mindig legyaknak
  • a_n_d_r_e_w
    és ugyebár ez lenne az EA feladata :P
  • wander01
    egyeni hardver egyeni szoftver, minden gep masmilyen. ez van, tessek megoldani :)
  • a_n_d_r_e_w
    ez így van rendjén, van akinél megy, van akinél nem. Csak ti nem hittetek nekem, mikor mondtam, hogy nálam nem megy, és nem a beállításaim miatt :P
    Ez van, el kell fogadni, erősen elkapkodott, bugos játék. Szerencsésebbeknél kevésbé, nálunk sajnos inkább...
    (nálam pl van helyi háló 1, és helyi háló 2 is, megy szó nélkül, de hamachival meghal, másnál ehhez még hamachi sem kell...)
  • Joe1987
    c&c 3 tiberium war
    0000
  • Joe1987
    valakinek nincs kedve egyet játszani?
  • Francis
    Sikerült, játszottunk több órán keresztül. Csak sajna net addig nem ment. Köszi a segítséget!
  • TVelvet
    nekünk nemvolt ilyen, hamacsi+net+helyi háló, és ment
  • a_n_d_r_e_w
    valószínűleg igen, arra az időre, amíg játszotok
  • Francis
    Akkor a netet kikell kapcsolni :(
  • a_n_d_r_e_w
    tipikus hiba (nálam ez jön elő, ha ahamachi fel van rakva, másoknál ez jön elő, ha több helyi hálózat van)
    tiltsatok le minden más hálózatot a gépekről, egyedül ez a kettő maradjon
  • Francis
    Azt is próbáltuk, sőt a játékot is 2x felraktuk mind2 gépre. És ugyanaz a hiba.
  • YMan
    próbáljátok meg uninstallálni a hálózati kártyát a gépből aztán felrakni újra.
  • Francis
    Egyáltalán nincs tüzfal egyik gépen sem, nem is volt, még a windows tüzfal is ki van kapcsolva.
  • YMan
    Francis valószínü tűzfal van bekapcsolva vagy ottragadt pl. egy korábban feltett Zonealarm.
  • Francis
    Nekem olyan problémám lenne, hogy nem működik a multiplayer :( Én vagyok a 192.168.0.1 öcsém a 192.168.0.170, Ő lát engem chaten amit írok én nem, viszont én ha létrehozok egy csatát, akkor látja, de nem tud rácsatlakozni. Kiírja, hogy connection timed out. Mi lehet a baj? Előre köszi a segítséget.
  • Sir Quno Jedi
    Látod, pedig direkte nem szedtem ki a tiberum spike-jait, sőt el sem foglaltam, hátha, de így sem igazán tudott semmit sem csinálni.
  • Mikiller
    Köszi ez már jó volt
    Küldözgettem én is a kisautót össze-vissza minden felé, csak pont oda a kijáratához nem Már hülyét kaptam, hogy nem lehet megcsinálni.
    Thx!
  • Sir Quno Jedi
    Küldtem másikat. Ebben az elején bénázok, aztán meg annyira lebénítottam a gépet, hogy kétszer annyi ideig kínoztam, hátha csinál valamit, de nem.

Előző jobb volt, mert abban fele annyi idő alatt már juggernautokkal majdnem kipucolt, szal. az kicsit izgibb volt. Ez így uncsi lett, bár szép.
  • TVelvet
    Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj a hamacsimmal? Akár mikor belépek és elindítom a gamet, hálózatba isztonyatosan feltölt, de csak a hamacsi semmi más ilyen 30-40kb/s tölt fel mint egy ökör, és nemtudok rájönni mi a baj vele...
    Vagy ez normális ? Mindenkinek ezt csinálja?
  • sebtib
    mikor indítani akarom a telepítést ezt írja ki:"Hiba történt az átalakítók alkalmazásakor.Ellenőrizze, hogy az átalakító megadott elérési útja érvényes-e."
    Mosr mit csináljak???