Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Name:cac3free
Pass:cac
Verzio:1.04
Ez a hamachi amennyire birom karba tartom.(azaz aki nem jatszik egy ideig automatikusan droppolom, barmikor vissza johet csak a jelenlegi hely miatt kell)
Tûrhetõen játszom. Küldj priviben egy üzenetet és megadom a szobám! Vagy adj Te egy 16 usernél kevesebbel rendelkezõt!
u dont have to listen anybody else but me
Az atomot meg azért vetik be késõbb, mert mint valószinüleg te is játszottad, egyik pálya arról szól, hogy viszaszerzel atom tölteteket a GDI-tól. A Philadelpiánál, még volt atom, aztán te mint GDI tönkretetted Kairóban, aztán mint NOD viszalopod az irányítókódokkal együtt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én így csináltam:
1. Bázis építéssel, védelemmel nem foglakoztam. Kivéve egy helyet a tiberium felé mert arról jönnek gyalogosok. Két gépágyús hely elég (Szaggató löveg). Aztán késöbb egy db lézer.
2. Még egy vagy két Aratot építs, hogy hamar legyen lové. Meg 3-4 szabotört készenlétbe.
3. Építs nagyon hamar egy építõ darut, hogy gyorsítsd az építkezést, ami áll kb 2-3 erõmûbõl egy Mûszaki laborból és elsõ blikkre két reptérbõl áll, amit lovétól függõen késöbb bõvits még kettõvel.
4. Ha megvan(nak) a repterek kezd el építeni Vertigo bombázokat. Két reptéren 8 db fér el ez a minimum mennyiség. Ha megvan 4 db azzal azonnal bombázd a középen lévõ lövegeket. Bombáz le mindent a Jugernautokat és a melette állomásozókat is. Kb 2-3 forduló. Azonnal küld repcsivel a mérnököket és foglald el a Jugenautokat és hagyd is õket a helyükön.
5. Amilyen gyorsan csak tudod húz fel egy Templomot (Mûszaki labor és repterek után rögtön). Ez elõzze meg a GDI Ionágyúját. Ha minden jól ment akkor pár percel neked elõbb van, ami bõven elég.
6. A bombázóiddal bombázd szét a támado Mamoth tankokat lehetõleg még az idegenek bázisa elõtt. Ha egy kicsit bemennek az se baj. Addj nekik az elfoglalt Jugenautokkal is, de azok csak simogatják õket ugyhogy minden a bombázokon mulik.
Nagyon fontos, hogy minden támadás elõt középre repülj elõszõr, mert ha áthúzol az idegenek felet túl nagy lesz a bombázó veszteséged. Költséges és túl sok idõ újatvenni. Ezért kis kerülõvel repülj.
Ennyi. Ezzel lazán meg lehet csinálni. A második felében mikorra már van 2x8 bombázód lazán ütsz mindenkit. Atomot rögtön dobd le az Ionágyú központjára és rögtön repülj rá bombázokkal (atom nem nyírja ki egybõl). A hasadégnyitóra NE dobj atomot. A 8as bombázok osztag két fordulóval elintézi, Ha két 8as osztagod van akkor figyelj a második vonalbeli bombázókra, ne garázdálkodjanak túlságossan az idegeneknél.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Végignézve a videókat immár hatodszor-hetedszer,van egy pár dolog, ami érdekes.A GDI-nál, ha elpusztítom a NOD Kairói nukleáris bázisát, ahol Granger mondja, hogy kész, vége nincs több atom a Nod-nál, miért vetik be késõbb ellenem?
Ugyanez a Nod-nál; ha a Philadelphiát nukleáris rakétával lõtték ki, akkor miért kell nekem további rakétákat lopnom, majd azok indítókódjait a GDI-tól késõbb? Ugyanis a sztori szerint már az elejétõl kezdve van...
Aztán a másik: A Nod-nak van Ionágyú elleni védelme Szarajevóban, nekem miért nem volt,amikor én védtem a Fõtemplomot?
Na, ez tényleg már csak szõrszálhasogatás, ahogy írtam. <#vigyor>#vigyor>
Azt a pici hibát elkövették a fejlesztõk, hogy a küldetések nem úgy nehezednek, ahogy kéne, hanem sok elég egyszerû, hirtelen egy borzalmasan nehéz, aztán megint könnyû.
Bár érthetõ, hogy amikor megtámadja a GDI a Nod-ot Hovátországban,ami már addigra egy fullra épített erõdítmény, akkor a Nod nem adjja ingyen a bõrét.A sztori szerint ugyanis a nem túl messze lévõ Szarajevóban van a Nod Fõtemploma, csakúgy mint a CNC 1-ben (akkor Mi építettük oda), ezért nem csoda az erõs védelem.
Annak ellenére, hogy ezek az apró hibák benne vannak, én még mindig azt mondom, hogy remekül sikerült darab, méginkább, hogy kihozták a legtöbbet a játékból, mégpedig zseniálisan.
Onnantól kezdve kezdtek jobbak lenni a küldetések... nekem legalábbis.
ui: nem akarja kivenni valaki ezt a háttérképet a szövegbeiró mezõbõl? Szép-szép, de nem célszerû... pláne amikor az aljára érek, és fehér alapon világoszszürke betûkre vált a rendszer... <#ticking>#ticking>
A felhők felett mindig süt a nap
A felhők felett mindig süt a nap
persze csak addig nehéz amíg rá nem jössz a megoldásra utánna már könnyû.
Én is sokat kínlódtamezel a pályával, de most már bármikor megcsinálom.
Thrash \'Till Death
Én most a demot nyomom és nagyon tetszik, szeretném megvásárolni mert érdekel nagyon a multi. Egy baj van csak hogy akad elég jól a játék, 1024X768-ban sima high-on AA nélkül. A gépem: AMD 2800XP, 1.5GB 400Mhz ram, 6600 128Mb ram, ez most csak a demó miatt van vagy a teljes is akadni fog?
Thrash \'Till Death
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Én a következõképpen oldottam meg: elsõ lépésként lebontottam az összes légvédelmi ágyút hogy legyen elég energiám, plusz még felváltva kapcsolgattam be a barakkot/harckocsi gyárat, attól függõen hogy éppen melyikre van szükség (ugyanis ha mindkettõ megy az ágyúknak nem jut elég energia).
Rögtön az elején gyártottam +1 harvestert és lebontottam a falakat a tibérium mezõk felé, hogy a harvesterek rendesen tudjanak közlekedni.
Balról és lentrõl csak gyalogosok fognak támadni, ezért ezekre a helyekre az ágyúk elé felhúztam 3-4 géppuskás bunkert. A lebontott légvédelmi ágyúk helyére gyártottam 3-3 légvédelmi járgányt - nem jut eszembe a nevük - azok bõven elegendõek voltak az ellenséges repülõk karbantartására. Ezután elkezdtem tankokat gyártani és hold ground (lõ de nem mozog) módban szépen vonalban odaállitottam õket a jobboldali és felsõ ágyúk mögé, itt is elbontottam a falakat hogy legyen helyem. durván 5-6 tank mindkét helyen, plusz a két ágyú bõven elégnek bizonyult a támadóhullámok visszaverésére. Természetesen az ágyúkra figyelni kellett, amint támad az ellen azonnal benyomni a javitást rájuk, és a lerongyolódott tankokat is vissza kell húzni a gyár mellé javitásra - ezért fontos amúgy, hogy a tankok az ágyúk mögött legyenek, hogy lehetõleg ne õket lõje az ellen.
Amint a védelem megvolt, gyártottam min. 8 APC-t és beléjük 2 géppuskást 6 rakétást, majd elkezdtem ontani a géppuskásokat. Amint megjön az erõsités, az egész branccsal elindultam a megsegitésükre. Az APC-kkel elõretörtem és leromboltam az erõsitést sakkban tartó ágyúkat és az épületekben lévõ ellenségeket, mig a maradék géppuskás gyalogosokkal (amelyeknek a gyártásával nem álltam le, elfoglaltam a lehetõ legtöbb épületet ami a hidtól az erõsitésig lévõ út mentén van. Ez fontos lépés, ugyanis ha nem rakjuk be a saját katonáinkat akkor betelepszik az ellenség és a visszaút reménytelen. Igy viszont az épületekbõl tudjuk lõni az MCV-re pályázó gyalogosokat és nem kell a befészkelõdött ellenséggel szórakoznunk. Ezután az MCV visszahozása már nem gond (persze közben figyelni kell a bázisra és a támadásoknal gyorsan javitani az ágyúkat -nekem ez volt néha gond), és megépithetjük a mammutokat majd letarolhatjuk az ellenséges bázisokat.
A Single-be kellene egy marha nagy segitség...vagy is olyasmi féle. A Horvátországi küldetésnél tartok(egy kis bázis áram nincs egy barrak meg egy harckocsigyár...szinte semmim nincs a leggyengébb tankot tudom csinálni gépfegyverest meg rakétás...és védenem kell az állást amég nem érkezik meg az erösités..ha az mondhato annak...azután ki kell menjek értük a városba és vissza a bázisra amit már akkora elözönlöttek az enemyk...a legnagyobb problémát azok a rohangálo dinamitosok jelentik...nem igaz ennyire erösek...eljutok az erösitésig vissza is megyek de szétszednek)
nah ehhez kellene egy kis help ha tud valaki 😊
Elöre is köszi.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
csak ez az épület és a conveyor a lényeg itt. lehet, hogy nem jól írtam utóbbit, ezzel lehet távoli bázisokat telepíteni. oda elgurul, kicsomagolja magát és lehet épületet rakni mellé. új refinery telepítése a tiberium mezõ mellé, erre jó.
The Matrix has you...
Én voltam a hülye. Egészen idáig úgy játszottam, hogy nem is tudtam, vannak védelmi berendezések😊))
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lehet, hogy szétlõttem valamit nagy igyekezetemben amit nem kellett volna?
The Matrix has you...
Mindent elfoglaltam, mindent leromboltam és már csak az van hátra, hogy "Build an Ion Cannon control centre".
Na, ezt hogy kell?
Ezek szerint már van a Földön...
Ideje megalapítani a Nod-ot.
Name:cac3free
Pass:cac
Verzio1.4
ha folyton írógatsz a chatbe akkor nem fordul elõ, ezért célszerû a bal kezed az asdf vagy a qwertzn tartani a jobbal pedig az entert püfölni. Nekem így tényleg nem kapcsolt szét. Ez nem vicc.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"