6739
Command & Conquer III
-
#732 Nem, akkor Lenin képe volt nyugtató :D -
#731 a regi kommunista iskolam tele volt fekete tablakkal
az is nyugtat ? :) -
#730 Tetsz, de 3 javaslat:
A link takonyzöld színét ha lehet változtasd meg valami kevésbé rikítóra :o)
A kérdések kicsit elvesznek a háttérben, azokat kicsit láthatóbbá kéne tenni, mondjuk félkövérként .
A bekezdések közt nem kéne ekkora hézag, mert ha szaporodik (fog bőven), istentelen sokat kell majd lefelé tekergetni, keresgélni . -
#729 Egész jó, persze majd több információval kell kiegészíteni. -
Thanatos #728 igaz az iskolában nem is számit sok szart szvsz... :D
viszont itt ha a cimsorok betüi más szinüek akkor már nincs gond a zöldel szvsz :) -
#727 Pedig a zöld nyugtat, nem véletlenül zöldek a táblák is az iskolákban :) -
#726 jo, fasza, csak hat rossz a szemnek a zoldon a zold... szerintem legalabbis -
#725 faq próba
várom véleményeket :) -
#724 nem is gond, hogy érdeklődik, de mikor majd a kérdések 50%-át ugyanaz az egy-két szó megválaszolná, akkor jó lenne
FAQ-ot meg csinálhatok, ha van rá igény :) -
#723 Az eddigi képek, infók alapján eléggé szkeptikus vagyok, és nem akarok nagyon ünneprontó lenni, ezért csak olvasgatok, amíg nem lesz valamit érdemben kommentálni . :) -
#722 De rég láttunk téged errefelé. :) -
#721 Az legyen a legnagyobb gond, hogy valaki a megjelenés felől érdeklődik . :)
Ami feltétlen kellene, hogy egy ügyes emberke alkosson a dolognak egy oldalt (FAQ-ot), ami ki lehet tenni az alcímbe . -
Thanatos #720 támogatom az 5letet, szvsz te is jó lennél házigazádnak :) -
#719 Meg egy honlap címet... -
#718 március
BTW Tuvok vagy vki nem szeretne házigazda lenni a topicban? Mert attól félek így a megjelenés közeledtével jön majd az ehhez hasonló kérdések sokasága, ki lehetne rakni banner alá -
Thanatos #717 majdö... -
#716 Hello.
Mikor jelenik meg a játék megtudnátok mondani?
Már nagyon várom...
-
#715 Kukacoskodóknak: Arachnid :) -
#714 "Egyébként bogár, mint pl. Csillagközi invázió, vagy bogár, mint krumplibogár, esetleg Humphrey Bogar(t)?
"
-
Thanatos #713 np :) -
#712 ok, bocs, lemaradt a *még* szócska a "nem TC" elől, mea culpa :) -
Thanatos #711 amit linkeltél az az első felirat hogy ez tc..., az hogy nincs kész a cucc mástészta... -
#710 poénból írtam, és nem TC :P
nem, ott nem lesz az egész világ SW, hanem pont amit írtál :) -
Thanatos #709 jah csak ez egy tc és nem az eredeti game..., ha a világ kompletten sw lessz az msát tészta mintha full más univerzumba belevágnak egy márék full oda nem való karaktert... -
#708 :D
csak neked ;) -
Thanatos #707 nekem is tetszett a starwars, mégis ideggörcsöt kapnék ha c&c-be jedi-ket meg sith-eket pakolnának... -
#706 A bogarak egyértelműen a Csillagközi Invázióból vannak, ott a nagy potrohájú plazmabogár és a kisebb harcosok.
Amúgy nekem tetszett a Starship Troopers (első rész persze) úgyhogy nem nagyon bánom ezt a fejleményt :) -
#705 Ez a Harvi nem tetszik. :(
Fantáziátlan,meg rém1Xű.Felőlem,lehetnek bogarak a Scrinek,de akkor k..jó sztorinak kelllene hozzájuk kapcsolódni,meg vmi egyedi dolognak,ami megadja az okot,hogy miért csinálták őket bogárszerűre.Bár a humanoid sztem jobb lett volna,v vmi Alien hasonlat. -
#704 olvasgattam,hogy dec.18-án,azaz ma lesz vmi infó a gémről.Mi Lesz ma? -
remélem nem lesz béka, de ha mégis akkor leírom:
a képen egy lebegő scrin harvestert láthatunk
ebből megint sajnos 2 negatív következtetést vonok le:
1. jó indok volt a sok ionvihar a lebegő technológia ellen (na persze), de akkor miért nem szóltak erről a designereknek is
2. 0 ötletet, 0 változatosságot vittek bele a 3. fajba (eddig legalábbis), ami volt (pl mozgó bázisok) azt is elvetették egy ideje -
lee56 #702 Tökéletesen igazad van, mindenben -
Thanatos #701 -
#700 OFF
"...nem szánalmasabb mint aki nem tud, vagy nem akar helyesen írni, meg aki szerint ez szánalmas..."
Bagoly mondja... A "mint" elé mindig kell vesszőt tenni. Persze még valószínűleg számtalan helyen bele lehetne kötni a mondatodba, meg mindenkiébe, aki ennyire a helyesíráson lovagol - bizonyára az enyémbe is. Azonban ez már nagyon eltér az alaptémától.
ON
A játékhoz visszakanyarodva.
Azért azt magyarázatnak kiadni, hogy azért nem teszik bele a kaput, mert lassítja a játékot, finoman szólva is nevetséges. Ekkora eszmefuttatással akkor nem kellene bele se fa, se ház, sőt még domborzat se, mert valamilyen szinten az is lassítja a játékmenetet.
Ennyi erővel csinálhatnának egy teljesen sík, mindenféle akadályoktól mentes pályát; a jobb felső sarokban húsz tankkal, a bal alső sarokban húsz tankkal, és: rush!
Jajj, de most jut eszembe, a járművek is egymásba akadhatnak, ami szintén a játék lassulásához vezethet, szóval nem kell bele az sem, vagy korlátozni kell a számukat maximum egyre.
MLRS... Okay, hogy a TibSun-ban légpárnás volt, de akkor miért nem tudnak visszatérni a lánctalphoz, mint anno volt ez a C&C-ben?
Ami kicsit nekem még nehezen jön össze - egyszerűen nem tudom elképzelni -, hogy ülnek a szakemberek egy asztal körül - épp team-munkában dolgoznak -, és akkor Tim fejéből kipattan: Legyen a harmadik fél bogárhadsereg!
A főnök meg rábólint.
Egyébként bogár, mint pl. Csillagközi invázió, vagy bogár, mint krumplibogár, esetleg Humphrey Bogar(t)?
Ettől persze még lehet, hogy jobb lesz ez a játék, mint bármely korábbi C&C, de igencsak félek attól, hogy ennek a játéknak is kb. annyi köze lesz a C&C-hez, mint a Generals-nak.
viizo!
Lehet zavar már a sok sírás, de inkább várom rettegve és csalódom kellemesen, mint fordítva...
Amúgy meg, ha mindig mindenki minden sz*rt elfogadna, soha semmi kritika nem érné őket, akkor szerintem még ilyen játékra sem futná tőlük, és még a mainál is siralmasabb lenne a játékfelhozatal - na persze nem csak az EA-nál. -
Thanatos #699 jaj... -
kisviku #698 Köszönet! -
lee56 #697 ...nem szánalmasabb mint aki nem tud, vagy nem akar helyesen írni, meg aki szerint ez szánalmas... -
#696 szánalmas ha 1 ember csak ezzel tud támadni itt a fórumon :D lol -
Thanatos #695 személyeskedést inkább pm-ben looserkám ha még midnig bajod van, nem kéne összes topicot összeflamelned... -
ent #694 Kis segítséget mindig is kaphatsz tőlem, hogy hsz-aidat a csúcsra csiszolhasd. -
Thanatos #693 tőled más szinvonalu hsz-t nem is vartam volna....