6739
Command & Conquer III
  • Tuvok #732
    Nem, akkor Lenin képe volt nyugtató :D
  • j0nNyKa
    a regi kommunista iskolam tele volt fekete tablakkal
    az is nyugtat ? :)
  • Tuvok #730
    Tetsz, de 3 javaslat:
    A link takonyzöld színét ha lehet változtasd meg valami kevésbé rikítóra :o)
    A kérdések kicsit elvesznek a háttérben, azokat kicsit láthatóbbá kéne tenni, mondjuk félkövérként .
    A bekezdések közt nem kéne ekkora hézag, mert ha szaporodik (fog bőven), istentelen sokat kell majd lefelé tekergetni, keresgélni .
  • Tigristank
    Egész jó, persze majd több információval kell kiegészíteni.
  • Thanatos
    igaz az iskolában nem is számit sok szart szvsz... :D
    viszont itt ha a cimsorok betüi más szinüek akkor már nincs gond a zöldel szvsz :)
  • Fenrir
    Pedig a zöld nyugtat, nem véletlenül zöldek a táblák is az iskolákban :)
  • j0nNyKa
    jo, fasza, csak hat rossz a szemnek a zoldon a zold... szerintem legalabbis
  • a_n_d_r_e_w
    faq próba
    várom véleményeket :)
  • a_n_d_r_e_w
    nem is gond, hogy érdeklődik, de mikor majd a kérdések 50%-át ugyanaz az egy-két szó megválaszolná, akkor jó lenne

FAQ-ot meg csinálhatok, ha van rá igény :)
  • Tuvok #723
    Az eddigi képek, infók alapján eléggé szkeptikus vagyok, és nem akarok nagyon ünneprontó lenni, ezért csak olvasgatok, amíg nem lesz valamit érdemben kommentálni . :)
  • Tigristank
    De rég láttunk téged errefelé. :)
  • Tuvok #721
    Az legyen a legnagyobb gond, hogy valaki a megjelenés felől érdeklődik . :)
    Ami feltétlen kellene, hogy egy ügyes emberke alkosson a dolognak egy oldalt (FAQ-ot), ami ki lehet tenni az alcímbe .
  • Thanatos
    támogatom az 5letet, szvsz te is jó lennél házigazádnak :)
  • Agamemnon
    Meg egy honlap címet...
  • a_n_d_r_e_w
    március

BTW Tuvok vagy vki nem szeretne házigazda lenni a topicban? Mert attól félek így a megjelenés közeledtével jön majd az ehhez hasonló kérdések sokasága, ki lehetne rakni banner alá
  • Thanatos
    majdö...
  • gabo91
    Hello.
    Mikor jelenik meg a játék megtudnátok mondani?
    Már nagyon várom...
  • Fenrir
    Kukacoskodóknak: Arachnid :)
  • datango
    "Egyébként bogár, mint pl. Csillagközi invázió, vagy bogár, mint krumplibogár, esetleg Humphrey Bogar(t)?
    "
  • Thanatos
    np :)
  • a_n_d_r_e_w
    ok, bocs, lemaradt a *még* szócska a "nem TC" elől, mea culpa :)
  • Thanatos
    amit linkeltél az az első felirat hogy ez tc..., az hogy nincs kész a cucc mástészta...
  • a_n_d_r_e_w
    poénból írtam, és nem TC :P
    nem, ott nem lesz az egész világ SW, hanem pont amit írtál :)
  • Thanatos
    jah csak ez egy tc és nem az eredeti game..., ha a világ kompletten sw lessz az msát tészta mintha full más univerzumba belevágnak egy márék full oda nem való karaktert...
  • a_n_d_r_e_w
    :D
    csak neked ;)
  • Thanatos
    nekem is tetszett a starwars, mégis ideggörcsöt kapnék ha c&c-be jedi-ket meg sith-eket pakolnának...
  • Fenrir
    A bogarak egyértelműen a Csillagközi Invázióból vannak, ott a nagy potrohájú plazmabogár és a kisebb harcosok.

Amúgy nekem tetszett a Starship Troopers (első rész persze) úgyhogy nem nagyon bánom ezt a fejleményt :)
  • berlinboy6329
    Ez a Harvi nem tetszik. :(

Fantáziátlan,meg rém1Xű.Felőlem,lehetnek bogarak a Scrinek,de akkor k..jó sztorinak kelllene hozzájuk kapcsolódni,meg vmi egyedi dolognak,ami megadja az okot,hogy miért csinálták őket bogárszerűre.Bár a humanoid sztem jobb lett volna,v vmi Alien hasonlat.
  • berlinboy6329
    olvasgattam,hogy dec.18-án,azaz ma lesz vmi infó a gémről.Mi Lesz ma?
  • a_n_d_r_e_w

remélem nem lesz béka, de ha mégis akkor leírom:
    a képen egy lebegő scrin harvestert láthatunk

ebből megint sajnos 2 negatív következtetést vonok le:
    1. jó indok volt a sok ionvihar a lebegő technológia ellen (na persze), de akkor miért nem szóltak erről a designereknek is
    2. 0 ötletet, 0 változatosságot vittek bele a 3. fajba (eddig legalábbis), ami volt (pl mozgó bázisok) azt is elvetették egy ideje
  • lee56
    Tökéletesen igazad van, mindenben
  • Thanatos
  • Rettenthető
    OFF
    "...nem szánalmasabb mint aki nem tud, vagy nem akar helyesen írni, meg aki szerint ez szánalmas..."

Bagoly mondja... A "mint" elé mindig kell vesszőt tenni. Persze még valószínűleg számtalan helyen bele lehetne kötni a mondatodba, meg mindenkiébe, aki ennyire a helyesíráson lovagol - bizonyára az enyémbe is. Azonban ez már nagyon eltér az alaptémától.
    ON

A játékhoz visszakanyarodva.
    Azért azt magyarázatnak kiadni, hogy azért nem teszik bele a kaput, mert lassítja a játékot, finoman szólva is nevetséges. Ekkora eszmefuttatással akkor nem kellene bele se fa, se ház, sőt még domborzat se, mert valamilyen szinten az is lassítja a játékmenetet.
    Ennyi erővel csinálhatnának egy teljesen sík, mindenféle akadályoktól mentes pályát; a jobb felső sarokban húsz tankkal, a bal alső sarokban húsz tankkal, és: rush!
    Jajj, de most jut eszembe, a járművek is egymásba akadhatnak, ami szintén a játék lassulásához vezethet, szóval nem kell bele az sem, vagy korlátozni kell a számukat maximum egyre.

MLRS... Okay, hogy a TibSun-ban légpárnás volt, de akkor miért nem tudnak visszatérni a lánctalphoz, mint anno volt ez a C&C-ben?

Ami kicsit nekem még nehezen jön össze - egyszerűen nem tudom elképzelni -, hogy ülnek a szakemberek egy asztal körül - épp team-munkában dolgoznak -, és akkor Tim fejéből kipattan: Legyen a harmadik fél bogárhadsereg!
    A főnök meg rábólint.
    Egyébként bogár, mint pl. Csillagközi invázió, vagy bogár, mint krumplibogár, esetleg Humphrey Bogar(t)?

Ettől persze még lehet, hogy jobb lesz ez a játék, mint bármely korábbi C&C, de igencsak félek attól, hogy ennek a játéknak is kb. annyi köze lesz a C&C-hez, mint a Generals-nak.

viizo!
    Lehet zavar már a sok sírás, de inkább várom rettegve és csalódom kellemesen, mint fordítva...
    Amúgy meg, ha mindig mindenki minden sz*rt elfogadna, soha semmi kritika nem érné őket, akkor szerintem még ilyen játékra sem futná tőlük, és még a mainál is siralmasabb lenne a játékfelhozatal - na persze nem csak az EA-nál.
  • Thanatos
    jaj...
  • kisviku
    Köszönet!
  • lee56
    ...nem szánalmasabb mint aki nem tud, vagy nem akar helyesen írni, meg aki szerint ez szánalmas...
  • reaper4
    szánalmas ha 1 ember csak ezzel tud támadni itt a fórumon :D lol
  • Thanatos
    személyeskedést inkább pm-ben looserkám ha még midnig bajod van, nem kéne összes topicot összeflamelned...
  • ent
    Kis segítséget mindig is kaphatsz tőlem, hogy hsz-aidat a csúcsra csiszolhasd.
  • Thanatos
    tőled más szinvonalu hsz-t nem is vartam volna....