6739
Command & Conquer III
-
Thanatos #932 vlc player a te barátod és felejtsd el az idiota codecpack-eket... -
#931 Quicktime le se játsza wmv kiterjesztést...
Már próbáltam K-lite, és Nimo Codec pack-el is.. Ugyanaz maradt az eredmény.
Megnéztem neten kiseb felbontásba, szóval nem olyan égető fontosságú.. :P -
lee56 #930 ja, igen és a kodek packot meg tüntesd el, tuti jobban jársz nélküle :) -
lee56 #929 keress egy legujabb quicktime playert -
maniac001 #928 26-a? És az sem biztos? Esküszöm ráküldöm a petet az EA-ra ha a héten nem jön ki. Remélem a gépigénye nem lesz olyan húzós mint a Supreme commandernek. -
Thanatos #927 az a csoda leginkább sehogysem jó... -
Antrax #926 Hm...
Olvass vissza (nem kell sokat) -
do2 #925 acemegacpdek nem rossz, abban az ewsetben ha te jelölöd be mit tegyen fel.. csak akkor jó.. automata beálitást nemszabad felrakni! -
#924 Gyerekek nem tegnap kellet volna a demonak kijonnie? -
Thanatos #923 Ace mega Codec pack sux... -
#922 Elvileg tényleg vinnie kellene. Nem fut a háttérben egy process ami leterheli a procit?
Esetleg szedd le Ace-t, úgyis csak a gond van vele :)
használj helyette divx, xvid, 3ivx legújabb verzióját ;) -
do2 #921 az én 486-sommal 16 mega edorammal tökéletesen megy:)
-
do2 #920 gyér a géped:) -
#919 Hello!
Letöltöttem a Theatrical Trailer videót, és olyan gondom lenne, hogy akad.. Próbáltam már mindenféle lejátszóval (BSplayer,winamp, Media player), de nem viszik rendesen. Ace mega Codec pack van fent...
Azt látom, hogy nagyon nagy a felbontása, de a gépemnek akkor is vinnie kéne:
AMD 3000+ 1,5 Gb memória, ATI 9600Xt.
pls help! -
#918 #890 #909 -
do2 #917 mára igérték a demot:) merre van már ?:) -
#916 igen, ezt mondtam #879-ben és #911-ben is :P -
#915 sztem warcraft 3-ban volt 1-2 jó szinkron (pl Arthas) meg 1-2 überpocsék (pl. a madárrá alakulgató próféta (Medvich, vagy mi a neve...)) -
#914 és a kane editionba nem lesz magyar felirat?:S -
#913 Nem sok. Amolyan CE akar lenni, de ahhoz kevés az exklúzív tartalom, ezért is nincs olyan nagy különbség árban.
"C&C 3: Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind the scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots, a series of gameplay strategy videos from the game designers themselves, and more. C&C 3: Kane Edition will also feature exclusive in-game content including five new multiplayer maps and three unique unit skins—one for each of the three factions in the game. Fans will also enjoy five exclusive wallpapers."
Azaz 5 új multiplayer pálya, 5 háttérkép, 3 új egységskin, werkfilm, törölt jelenetek, néhány ingame videó ahogy a designerek játszanak.
Ja és nekem sokkal jobban tetszik a doboza :)
Elég langyos, de legalább az ára sincs elrugaszkodva a símától -
#912 mi lesz a különbség a kettő között??? -
#911 valószínq nem lesz szinkronos, csak felirat, a Kane edition pedig angol lesz, és csak egy ezressel drágább
-
Masakari #910 Ground Control 2-nek 1 borzalom volt a szinkronja...elősször az angollal játszottam de mikor meghalottam a magyarat a falat kapartam..1 nulla..semmi szinkroni beleélés vagy valami....1 szánalom volt...ezért nem is vettem meg...remélem ezt nem cseszik el...nagyon nagy hiba lenne...bár ha tehete, én inkább angolul venném meg..v esetleg 1 magyar felirat bőven elég lenne....nem kell szinkron..csak elrontja a cnc érzést... -
#909 talán 26-a, de még ez se biztos -
#908 tukon ulve varom a demot x]]]
rettegek a gepigenytol >.< -
#907 Ezek közül csak a Gorky Zeroval játszottam és nekem elfogadható volt. Persze a Gorky 17 magyar szinkronja sokkal jobb volt. Ami szerintem még nagyon jó, az az Empire Earth szinkronja. -
Antrax #906 a war3 és a TFT szinkornja jó volt -
#905 Chrome,Gorky Zero,Tropical 1-2,Postal 2...Egyik se a jó szinkron miatt emlékezetes.A Splinter Cell PT és a Ground Control 2-nek egész elfogadható szinkronja volt.Mást nem nagyon játszottam szinkronosan(kivéve a War3 + TFT és a Silent Hill 2,de ezek hobbimagyarítások)így többről nem tudok véleményt mondani.Lehet valakinek tetszenek,de én hiányolom belőlük a beleélést, a profizmust. -
#904 Melyik játékokra gondolsz? -
#903 Én meg egy jót nem hallottam.Volt egy-kettő,ami szódával elment,de a legtöbb szinkronbann csalódnom kellett. -
#902 Én örülnék a magyar szinkronnak. Amennyi magyar szinkronos játékkal játszottam, azokban nem kellett csalódnom. -
#901 Örülök a magyar feliratoknak :D -
#900 Szerintem sem. Amennyi szöveg van benne, egy jó szinkron drága lenne, olcsót meg inkább ne. Gondolom a videók alatt ugyanúgy be lehet majd kapcsolni a feliratokat, mint máshol. -
#899 nem is baj... -
#898 Valószínüleg nem szinkronos lesz hanem csak magyar feliratú mint a legtöbb ilyen magyarítás. -
#897 következő PC guruban részletes leírás lesz plusz egy 25(vagy 20..) oldalas melléklet a CnC sztoriáról meg minden:) tuti megveszem:) -
#896 theatrical trailer -
#895 Én is remélem,hogy nem rontják el egy szinkronnal :\ -
#894 Eddig nem tudtuk,csak sejtettük.. -
Antrax #893 Ezt eddig is tudtuk lsd. #880 a kérdés már csak az hogy lesz a szinkron (sztem nem) De jó is lenne