6739
Command & Conquer III
  • datango
    hmm nagyon szép videjók. már nagyon várom a jatékot! szerintem fal lesz benne hisz eddig mindegyikbe volt fal... kapu az aszem csak tiberian sun ban volt, ott jött be , de szerintem nem nagy dolog volt, en sose epitettem csakfalat , es ugyebár mindig is voltak jó tornyok , ahogy lattam az introba itt is lesz jo vedotornya a gdi nek, (gepfegyveres lotorony) szerintem legjobb lesz gyalogsag ellen szal engineer-t vedi majd :S aztan biztos lesz erosebb vedotornya is a gdi nak , a nod oldalrol pedig szerintem nem fog hianyozni az obelisk torony, tehat lesz ami véd majd! :) /gdi rulz/:)
  • a_n_d_r_e_w
    na idő előtt lettek képek is:

scrinek - szerintem ez mutat belőluk a legtöbbet
    van még pár a cnc-source -on
  • a_n_d_r_e_w
    videók a youtube-on:
    GDI stratégiák
    FMV válogatás
    interjúk (Kane :))
  • a_n_d_r_e_w
    fal lesz, bár kicsit belsőbb infók szerint az EA, és pár belsős ember igen nagyon húzta a száját, szóval csoda, hogy egyáltalán lesz...
    a kapu gondolatától meg akkor egyenesen kiütést kaphattak...

orca, stb:
    ez a fast-fluid-fun része, de ezen megígérték hogy változtatnak (pl juggernaut ténylegesen tüzérség lesz, ekkora lőtáv gondolom csak azért kellet neki, hogy beleféjen egy képernyőbe minden, amit meg akarnak mutatni :)
  • berlinboy6329
    Effekt-tenger!

Csak néhány dolgot elnagyoltnak tartok.NINCS FAL!MÉ NINCS?Jó,gát nem is lesz,de fal legyék mán!

Meg főleg az Orcák meg a Sztílt tankok rakéta/mp dolgai idegesítettek.Túl gyorsan,túl sokat lőnek.És a gyalogság meglepően könnyen hal.
  • a_n_d_r_e_w
    videók
  • Tigristank
    Ha jól tudom, akkor a videók forgatásával már végeztek is.
  • a_n_d_r_e_w
    most kicsit mélyebben belemerülve azt látom, hogy az emberek nagy része szintén nem érti ezt a döntést. oké, legyen az a magyarázat, hogy lassítja az egyébként hiperpögős játékot. Ekkor merül fel a kérdés: akkor miért nem csinálnak GDI-nál firestorm Nodnál lézer kaput? az pillanatok alatt tudna nyílni-záródni, nem lassítana semmit

következő negatívum:
    nem lesznek földalatti egységek. semmilyen, se limitált, se előre fúrt földalatti alagutak, semmi.
    indoklás: nem lett volna jó a balansz, Nod rusholna engineereket föld alól. Érdekes, ez adott volt TS-ben is, a westwoodosok mégis értettek a balnszhoz (betonozás, sensor array, emp)
    szóval ami a legjobban idegesít, hogy teljesen hülyének nézik az embert, és nem adnak egyenes választ.
    az meg már tényleg nevetséges, hogy az is indok, hogy a Nod kiemelkedett a föld alól, és nem fél magát megmutatni a GDInak vagy valami ilyesmi. pfff (tudom nem szeretitek ha puffogok, de erre nem tudok mást mondani :D)

fejlesztés:
    szerintem azért várható volt ennyi idő alatt, graf motor kb adott, stratégiai motor is kb adott, a sok időt a design és az egyéb járulékos dolgok teszik ki. A story már bőven kész kell, hogy legyen, hiszen a videókat forgatják, szerintem már "csak" a mapperek dolgoznak igazán keményen
  • Tigristank
    Akkor az viszont furcsa, mert ha falak lesznek, akkor nyugodtan lehetnének kapuk is. Érdekesen gondolkoznak a fejlesztők.
    A másik meg hogy régebben 2007 végi megjelenésről volt szó, most meg itt van ez a 2007. március 27-ei megjelenési dátum. Ennyire jól haladnának a fejlesztésekkel? Inkább programozzanak még néhány hónapot, csak ne adjanak ki "félkész" játékot. :)
  • a_n_d_r_e_w
    :)

falak egyébként lesznek. azok, meg a semmitse érő tornyok lesznek a védelem.
    ahogy olvasgatom a fórumokat, igen nagy a zúgoldás emiatt, reméljük sikerül meggyőzni őket márciusig
  • Tigristank
    Pontosan. Plusz még a visceroidokat is föltartották. :D
  • a_n_d_r_e_w
    de pont arra elegek voltak a kapuk:
    1. ne lehessen az ellenségnek kénye kedve szerint néhány gyors egységgel beszaladgálni a bázis közepére
    2. ugyanez engineerekkel
    most majd ha valaki legyárt elég endzsit, meg pár APC-t, és elég gyorsan tud kattintgatni, megnyerte a csatát. éljen a visszafejlődés
  • viizo
    ah, pedig imádok RTS-ekben a jó öreg "bevehetetlen vár" szisztémával játszani, és itt nem lesz se fal, se kapu :////

bed nyúvz :/

gyűlölöm mikor rushol az ellen, és nincs fal, főleg mikor egy egységem sincs a közelben :///
  • Tigristank
    Ráadásul a kapukat már a Tiberian Sun-ban sem volt nehéz szétlőni, nem is jelentettek akadályt. Gondolom ha kapuk nem lesznek, akkor értelemszerűen a falakról is lemondhatunk. :(
  • Thanatos
    a rusholon enemy-t lassitotta volna kérlek..., gondolom falak se elsznek meg tornyok se meg semmi ugyanilyen okból... :PPP
  • a_n_d_r_e_w
    van podcast, tuti nem lesznek kapuk a játékban, mert "lassították volna a játékmenetet" - bahh
    akit lassított volna az ne építsen, nem értem miért nem lehet az ilyen döntést a játékosra bízni. nem hiszem, hogy sokakat zavart volna a kapuépítés lehetősége. na mindegy, EA
  • Tigristank
    Szerencsére a készítők visszatértek a régi C&C-s logóhoz, ami így néz ki:
  • berlinboy6329
    Ahh,most másr látom...Ez tényleg hiba.Tank után kocsi.Mi lesz még?

Én megprónálom a jó oldalát nézni:Azt gondolom,hogy nem hiba,hanem ott van pont 1 lyuk és belecsúszott :D
  • mooo
    A kocsi eleje belelóg a falba...
  • berlinboy6329
    Ezen mit kell nézni?
  • mooo
    Generalsban voltak nyomok.Sztem itt is lesz.
  • ent
    Na meg a visszatérő probléma, de könyörgöm, legalább a fix objektumoknál ne.
    [IMG][/IMG]
  • ent
    Tudjátok, azért egyet sajnálok, hogy legalább egy hangyányi realitás lenne. Ne nevessetek ki, tudom PC nem a való villa, de csak ennyit szerettem volna, hogy a tankoknak (amelyek nem 1 tonnásak) lenne az aszfaltban egy kis, picike, nem sok, nyoma, hogy ott járt. De lehet, hogya fjúcsörben pille tankok lesznek. (jogos lenne, mivel az autók gumi csíkját azért berajzolták)
  • a_n_d_r_e_w
    annak nagyon örülnék, ha az 1:00-nál látotthoz (juggernaut) hasonlóan látszódna egy egységen, hogy már nem teljesen ép

más (off):
    mivel nem akartam egy 4. postot írni sorban, külön topciot nyitni meg pláne nem (a meglevő cnc-sek se nagyon pörögnek), de szerintem megérdemel pár szót ez a mod, mely már a fejlesztés vége felé közeledik, mindazoknak, akik nagyon szerették a TS:FS-t és sokmindent hiányolnak belőle a 3. részben
  • a_n_d_r_e_w
    szerintem 2., és asszem Nod Rush volt a címe :)
  • a_n_d_r_e_w
    #622-re gondoltam kb én is, nameg mint ilyen, sok taktika se lesz benne :/
  • Fenrir
    Faxáúl előásták az első rész zenéjét
  • lee56
    Sebaj akinek gyors, az maxra rakja a grafikát 1600x1200-ban és élvezi a 10fps-es csucssebességet :D
  • berlinboy6329
    Hmmm.Így másodjára megnézve a videót,sokkal jobban tetszik,ha 1 pöttyet akad a játék,mert sokkal izgalmasabb jobban tetszik,hogy nem siet semmi,meg olyan filmszerű.Azok is 24-30 FPS-sel mennek,itt ez a 60 nekem túl gyors.Ez ilyen fura érzés,picit akadva jobb. :/
  • berlinboy6329
    Tömegráss az tényleg kaki.Lassan tovább tart végvinni a mai elég rövidke játékokat.
  • Thanatos
    az hogy tömegrásh szar elssz ebből is, ergo értelme az nem sok lessz mint olyan... :/
  • berlinboy6329
    Jaja,épp most láttam.De ez a faszt eksön ádernálin fuöld gémpélj miélrt aggaszt?A faszt eksön része?Nem tom,mi ebben olyan ami aggodalomra adhat okot?
  • a_n_d_r_e_w
    az nincs, de új gameplay trailer van :)

érzéseim még mindig felemások
    juggernautok bűntetnek, ahogy kell, nagyobb csaták gyönyörűen fognak kinézni, de átláthatatlanok lesznek és úgyis szaggatni fog :)
    ami viszont egyedül nem tetszik eme trailerben az a: "fast-action, adrenalin-fueled gameplay", na ettől valahogy rossz előérzetem támadt
  • Fenrir
    Van már rc1-es verzió belőle? :)
  • a_n_d_r_e_w
    A hivatalos álláspont szerint a Command & Conquer 3 megjelenése valamikor 2007 első negyedében várható, mindezidáig pontos megjelenéssel azonban nem szolgáltak az EA szóvivői. A német EA oldalak egyikén azonban március 23-át jelölték meg, egy másik, svéd szájton pedig a 115. napnál tart a visszaszámlálás. Pontosabban tartott, ugyanis a hír elterjedésével az EA szépen eltávolított minden megjelenésre utaló információt az oldalakról. Az X360-as változat várható debütjéről egyelőre nem tudni.
  • Thanatos
    jah ugy elsz hogy majd 1 nappal megjelenés elött :) az idegek huzása is a hype része :P
  • a_n_d_r_e_w
    akkor nem lenne elég nagy a hype ;)
  • Tigristank
    Talán jobb lenne, ha ezt csak a játék megjelenése után tudnánk meg. :D
  • a_n_d_r_e_w
    dec.19-én kiderül
  • Fenrir
    Heh a tiédet már nem is olvastam, a képre reagáltam kapásból :)