6739
Command & Conquer III
-
#572 Az én gondom hogy sok mindent ígértek és nem is olyan rég.
GC után: Ne aggódjatok lesznek falak, lesznek kapuk. Ne aggódjatok lesz jó balansz a turtle vs rush meccsekhez.
Most: Nem lesznek kapuk, a védelem se fog érni semmit, aki védekezni akar, használjon tankot. Balanszot nem csinálunk, aki nyerni akar az rusholjon.
na ez az ami nagyon nem tetszik -
#571 Ez ma a divat... podcastok.... -
#570 Mostansag nem igy van! :P -
#569 Ezt nem nagyon értem
Hol a gond? -
#568 Hogyan csináljunk s****t a szánkból EA módra -
#567 persze, hogy ok :)
de korábban mondta, hogy a 3. fél még egyáltalán nincs a játékban. Ahhoz meg hogy a SAGE képes legyen a kész lévő egységeket megmozgatni, na ahhoz messze nem kellett túl sok munka. Sazl még szép hogy jó állapotban van, nem ez volt a munka neheze :) -
#566 igen, de a harmadik félről direkt nem beszélt, mert mondta, hogy az meglepi lesz... nem arra gondoltam, hogy már készen van, hanem, hogy a videó alapján jó állapotban lévőnek tűnik. Így ok? -
#565 a videón nincs az egységek nagy része, nem beszélve a 3. félről, se FMV, se kampány, se balansz, szal van még munka bőőőven -
#564 Hát ahhoz képest, elég jó állaptoban van az a változat, amit a videón bemutattak... -
Caterpillar #563 Nem biztos! Sőt ebben az esetben tuti nem lesz... Tudtommal a megjelenés 2007 vége... -
#562 Csak azért mondtam mert a demó megjelenése után 2-3-4 héttel szokott kijönni a teljes játék. -
Caterpillar #561 Nem én mondtam hogy akkor lesz demo.. Én csak azt mondtam hogy a demora vonatkozott... -
#560 Akkor tegyél még rá arra durván 1 hónapot. -
#559 Hát az még odébb van, pedig én nyomulnék azzal a változattal is, ami a videóban volt... -
Caterpillar #558 Az a demo megjelenésre vonatkozott! :) -
#557 Köszi, nem tudtam, hogy a megjelenésről volt ott szó... remélem, mihamarabb találkozhatunk majd egy demóval, mert tényleg jónak tűnik! -
#556 #552 -
#555 Jónak tűnik, mikorra tervezik a megjelenést? -
#554 jee :) -
#553 újabb 15 perc. ugyanaz a pálya, hasonló csata, de érthető kommentár és több részlet :) -
#552 január február szingli, ha marad idő akkor utána multi -
#551 mikor lesz majd demó?:) -
#550 Akkor meglesem az oridzsináltot! -
#549 sajnos hemzseg a félrefordításoktól, szal aki olvassa, ne vegye minden szavát szentírásnak ;) -
#548 "A 3D motor nem képes a terep átalakítására, tehát kráterek és egyéb földzúzó effektek kimaradnak."
Legalább vmi krátert hagyhatnának a lövések maguk után,mint a többi C&-be,bár hiába mentek át rajta az egységek,tankok,legalább volt.Attól függetlenül kell!BFTME2 is ment úgyahogy,és a végtelen számú egységek is jók lesznek.Szal én is csak azt tudom mondani,hogy Must Have! -
#547 Demó mászt hev. -
#546 Command & Conquer 3: Interjú infók
Sogun, 08:17 - PC - Játék: RTS
(RPGDot) Akinek jól futott a Battle for the Middle Earth 2, annak a C&C 3 is gond nélkül szalad majd. Szóló demó jön. Utána rendelkezésre álló időtől függően talán kapunk multi demót is. Egy demó mindenképp lesz. Installálást bravúrosra nem tudták megcsinálni, mint a C&C és Red Alert esetében [DOS-ban elérhető grafikai módok szabadsága és ereje a windowshoz képest?], ezért sima install ablak lesz. Intrót azért kapunk.
A 3D motor nem képes a terep átalakítására, tehát kráterek és egyéb földzúzó effektek kimaradnak. Küldetések hasonlóak az elődökhöz: vegyesen bázisépítő és kommandós, továbbá pár "speciális", agymunkát igénylő megbízás várható. Patch fejlesztés siralmas volt korábban, ezen totál változtatni akarnak, kitűnő patch támogatással.
Multiplayer:
Nézők, akár több ezren is - spectator módban - maguknak irányíthatják a kamerát. Nem lesz ladderkit. A Generals képességrendszer itt épületekhez kötött speciális fejlesztésekké változott. Részleteket lásd az Adatlapon. Game lobbyban be lehet állítani, hogy ne legyenek szuperfegyverek. Ugyanitt szövetséges csapatokat nem állíthatunk be, de a játékon belül szövetkezhetünk.
Végtelen mennyiségű egység építhető: amíg bírja a géped. Harvesterek ugyanolyan hülyék maradnak, mint eddig, mert nem harcra képezték ki őket, hanem tiberium gyűjtésre. Kék tiberium sokkal értékesebb, több pénz jön belőle, továbbá pár fegyver ettől sebez durvábbat. Atomfejes rakéta például sokkal nagyobbat robban, ha kék tiberiummal tömöd meg. A kék változat azonban igen robbanékony, óvatosan kell bánni vele.
Tiberiummezők nőnek és terjeszkednek, ha nem aratjuk le őket. Piros zónákban mindenhol lesz tiberium, kis koncentrációban, míg kék zónákban nagyon kevés helyen találunk nagy sűrűségű mezőket. A szupertitkos harmadik fél egységeit lehet majd kombinálgatni és például ez a fél lelophatja a Nod lángszóró tank felszerelését saját gonoszka, ellenfél-pörkölő célokra.
Hat színészt szerepeltetnek a mozibejátszásokban. A C&C frencsájzt mindenképp bővítik a jövőben, tehát más stílusú játékokkal is számolhatunk az univerzumban. 100 ember kalapál a játékon. Falak építhetők bázis védésére. Mobile Bases kihúzva! Egységek rangban emelkedhetnek. Marine csak szólóban elérhető, rombolóval és repülőgépanyahajóval egyetemben. Videóban látható NOD obeliszk újratöltése lassabb lesz azért, mint a GC videóban a látványosság növelésére megemelt állapotban volt.
Info: Hardwired -
#545 Új képek. -
#544 ha a First Decade tett fel valamit akkor igen :) -
Caterpillar #543 Most gyorsan utánanéztem és a "hivatalos oldalon" találtam egy 1.01 es javítást ami ha jól látom a Red Alert első részének 2 kiegjéhez tartalmaz változtatásokat...
Link -
Caterpillar #542 Nekemi is gond nélkül fut.. -
#541 Volt azóta valami peccs? -
#540 nekem megy az összes... -
#539 Úgy tudom, hogy vannak problémák a régebbi részek xp-s futtatássával. -
Caterpillar #538 Érdemes beszereznmi a First Decade csomagot... 7000 pénz és benne van az összes rész kiegekkel. Nagyon megéri! -
#537 Pont a Fireestorm maradt ki azu életemből,pedig még annak idején meg akartam szerezni,de nem jött össze.Először vmi Renegade multiverzióban láttam.Mennyit szenvedtem vele mígy működött,mert másolni kellett,de ha mindent átrakrtam nem indult el,így meg kellett nézni mi baja van.De majd kipróbálhaTOM.Majd.Jövőre. -
Caterpillar #536 Jaja a Firestormban voltak mintegy az artilery -k re válaszképpen...
Halkan teszem hozzá hogy a TS -ben oly über artilery a Firestormban semmit nem ér max épületek ellen... -
#535 Nem ismerem nagyon a Tiberian sorozatot.Sőt,életembe nem játszottam egyik részével se:D.De mivel nagy Generals rajongó vagyok,így nagyon megfogott ezis.Bár fingom sincs az egészről hogy mi merre,de vlhogy valami olyasmi elképzelésem lehet hogy van 2fél az egyik a rossz a másik a jó,és harcolnak.A zöld kövekből meg megélnek:DDD!De leginkább a Mammoth tankok fogtak meg,egy kicsit emlékeztetnek az Overlord-ra:P!Egy szóval engem a Generals-ra emlékeztett..Csak ez faszán más:D.
Kár,hogy rohadt soká jelenik meg:(!A videók és a kpek pedig nagyon faszák! -
#534 Tiberian Sun Firestorm-ban voltak. -
#533 BTW sorry a triplapostért,de melyik gémben voltak Juggernaughtok?Nem emléxem,hogy akármelyikben is lett volna.TS-ben tuti nem.