6739
Command & Conquer III
-
#612 C&C 3 Képek! -
#611 van már hír róla hogy mi lesz az uj 3. csapat neve meg korulbeluli leírása? -
lee56 #610 Lehettél volna eredetibb is egy fokkal, ugyanazt irtam tééé :) -
#609 Ez legyen a legnagyobb baja a játéknak :) -
lee56 #608 Hát, még lesz idejük bőven a hibajavitásra (no-meg hozzáteszem, ez legyen a legnagyobb baja a játéknak), hajrá fejlesztők! -
ent #607 Arra nem is gondoltatok, hogy ez a legújabb egység? Önműködő háznak látszó tanknyelő, röviden houseat. -
#606 de örülök hogy van már ilyen topikk ! juj de várom már ezt a jatákot... :) -
#605 Természetesen én is játszanék vele. Amúgy szerintem ki fogják javítani ezt a hibát. -
#604 Azt már nem tudom, és én észre sem vettem először ezt a hibát. Nameg én ezzel a hibájával is ugyanúgy játszanék vele... -
#603 Amúgy ezek Xbox360-as C&C 3-ból való képek. -
#602 Nem, a ház ép, ez sajnos hiba...
-
lee56 #601 Vagy lehet hogy csiga-tank és csak viszi a házát magával mindenhova -
viizo #600 ugyebár látható, hogy a háznak az az oldala romos és lyukas.
lehet, hogy a tank ahogy megy át a házon, tör zúz és viszi az oldalt is... nem kell mindjárt püffögni... :S -
#599 Megesnek az ilyen apróbb balesetek... -
#598 a kedvencem az alsó képen a házzal félig egybeolvadt mammut tank. pff... -
#597 De a képek eddig nem voltak megtalálhatóak. Elvileg... -
#596 Szinte semmi új nincs rajtuk. :( -
#595 Két új kép:
-
#594 Amíg Mike Verdu fődizájner a blogját ápdételi, amiből végre megtudhatjuk, mi újság a C&C3 háza táján, addig Predator - hivatalos C&C fórumkommandós - türelemre kérte a rajongókat. Annyit elkottyantott, hogy a GDI oldalon lesz mesterlövész meg szanitéc. Közben az EB Games megint okot ad mindenféle híresztelésekre, mert az előrendeléshez megadtak egy dátumot is, amit valószínű a fejlesztők és a kiadók megcáfolnak majd: február 15. -
#593 inkább csak említésre méltatlan infók :)
(nem teljes a csend, ez az csöpörög)
pl:
pletykaszintű febr15-ös megjelenés, amiből úgyse lesz semmi
interjúnak csúfolt néhány kérdés-néhány válasz Michael Ironside-dal és Billie Dee Williams-szel (remélem jól írtam őket)
ígérgetések hogy nemsokára milyen okos MIT-s emberek fogják megmagyarázni az EA tiberium koncepcióját, stb :) -
#592 Nagy a hallgatás a játékról... -
#591 Magyarázat az #584-hez. Forrás PC GURU
1, Feladat és játékos státusz
Egyjátékos kampányban erre kattintva tájékozódhatunk a fő- és mellékküldetésekről, ha viszont többjátékos csatát vívunk, itt kaphatunk információt a többiekről.
2, Eladás gomb
Egyértelmű feladata a már szükségtelen épület eladása, hasznos ha egy fontosabb épületre nincs pénzünk. Kisebb előnyt kovácsolhat, ha egy szuperfegyver hatása "alól" eladjuk az épületünket, valamint a törölköző bedobásának egy gerinctelen módja, ha eladunk mindent.
3, Áramellátás be/kikapcsoló gombja
Épületeink energiafogyasztása egyenként kikapcsolható, ezáltal a fontosabb (általában védelmi) építmények több energiát nyernek. Könnyen kiküszöbölhető ezzel, hogy az ellenfél áramhiány idején támadjon védtelen bázisunkra.
4, Javító gomb
Hasznos kis találmány, ennek segítségével súlyosan amortizálódott épületeink javíthatóak ami pénzbe kerül, de lényegesen kevesebbe, mint újra felhúzni.
5, Energiamutató
A zöld csík jelzi, hogy jelenleg épületeink mennyi energiát termelnek, a vékony fehér csík pedig a fogyasztást hivatott megmutatni. Pontosabb számadatért elég az egérrel rámutatni.
6, Minitérkép
Csatáink során a legjobb barátunk, ezzel az eszközzel könnyen megtalálhatjuk elkóborolt egységeinket, avagy scrollozás nélkül utasíthatjuk katonáinkat távoli célpontok megtámadására.
7, Nyersanyag
Hódításaink során a legfontosabb szem előtt tartandó érték, ebből fogy ha épületet vagy egységet vásárlunk, és ez nő, ha dicső Harvesterünk tibériumot gyűjt.
8, Környezetfüggő menü
Egy igen hasznos gomb minden tábornoknak, egy kattintásra megmutatja jelenlegi erőinket, milyen egységünkből mennyi áll rendelkezésünkre, valamint csoportba szervezhetjük őket , amivel a speciális és egységfüggő képességek egyszerűbben használhatóak.
9, Gyártási menü
Balról jobbra haladva az ikonok a következőket tartalmazzák: általános gyártási épületek, védelmi épületek, gyalogság, páncélosok, légi járművek.
10, Gyártási almenük
Itt jelenik meg a kiválasztott kategóriában építhető egységek képe, kicsivel fölötte számokkal ellátva a gyárak, ha esetleg egyfajta épületből több állna rendelkezésünkre.
11, Építés gombok
Minden egység vagy épület rendelkezik ilyennel, erre kattintva kezdődhet meg a gyártása, mely szükség esetén jobb klikkel szüneteltethető, újabb klikkel elvethető.
12, Infó ablak
Az éppen kiválasztott egység, vagy épület részletes információja.
13, Egészség
Hasznos tudni mennyi kárt képes még elviselni bátor katonánk, vagy szorgos épületünk. Ha zöld sokat, ha sárga jobb vigyázni, viszont ha piros érdemes megjavítani, esetleg öngyilkos küldetéssel megbízni.
14, Felszerelés
A birtokolt és megvásárolható felszerelés az adott egységnek.
15, Harci "tápláléklánc"
Minden egység egy bizony fajta fegyverzettel szemben erősebb, vagy gyengébb. Ez a pár ikon hivatott minket erről tájékoztatni. A zöld csík jelzi milyen típusok ellen erős, a piros csík egyértelműen megmutatja melyik ellen gyenge. Csatákat dönthet el, ha megfelelően váltogatjuk támadó erőinket az ellenféllel szemben.
16, Tapasztalat
Nevezhetjük rangnak is, egységeink bizonyos számú ellenfél likvidálása után "szintet lép" ezzel erősebb támadást és kitartóbb páncélt nyerve.
17, Speciális képességek
Ez a gomb szolgál a kiválasztott egység egyedi képességeinek aktiválására.
18, Felszerelés
Ezekkel a gombokkal vásárolhatunk a kiválasztott harcosunknak hasznos kiegészítőket.
19, Általános parancsok
Egyszerű kezelhetőséget biztosít haderőnknek, balról jobbra haladva: támadás, mozgás, egy bizony pont folyamatos támadása, állj, harci szabályok.
20, Szuperfegyver visszaszámláló
Hatalmas pusztításra képes, kemény pénzen megvásárolt szuperfegyvereink alkalmazásáig visszamaradt idő.
21, Tábornoki képességek
Fajonként változó képességek, melyekhez bizonyos épületek felhúzása után jutunk. Szerepel köztük szőnyegbombázás, radar zavarás és hasonló nyalánkságok.
--------------------------------------------------------------------------------
Sajnos míg a most megtanult gombokat és parancsokat használni tudjuk, várakoznunk kell 2007 elejéig, azonban vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy ígérnek egy szaftos demóverziót, mely még ebben az évben esedékes. -
#590 Nem rossz, kíváncsi vagyok, hogy milyen videókat tudnak majd összehozni és hogy kinek milyen szerepet szánnak majd.
Persze Joe Kucan szerepét már tudjuk. :D -
#589 FMV szereplők:
(még a végén megboscájtok a csapatnak, ezen a területen igen jónak tűnik az összkép)
Michael Ironside / Top Gun, voice of Splinter Cell's Sam Fisher
Billy Dee Williams / Empire Strikes Back, Colt .45 Spokesperson
Josh Holloway / Lost, CSI
Tricia Helfer / Battlestar Galactica, CSI
Grace Park / Battlestar Galactica, L.A. Law: The Movie
Ivana Bozilovic / Wedding Crashers, Van Wilder
Shanon Cook / CNN reporter
John Huck / Las Vegas Fox News anchor
Shauntay Hinton / former Miss USA
Joe Kucan / Command & Conquer series
-
Caterpillar #588 Szívem csücske a Titan volt meg a Hover... -
#587 Azok a juggernautok bűntetnek :)
a többi lépegetőt is benne hagyhatták volna igazán... -
kisviku #586 Szép, nagyon szép.De a színvilág lehetne gazdagabb.Majd meglátjuk...
A Tiberian Sun-nak nagyon jó hangulata volt, mind a színeknek, mind a zenének köszönhetően is. -
#585 Nah, nem rossz:
-
#584 Játékmenü:
-
#583 Szerintem tök jók a képek. Nekem tetszik és nagyon várom! -
#582 [URL=http://www.ea.com/commandandconquer/blog.jsp]"Hover technology proved to be another seeming dead end for GDI. The advantages of speed and all-terrain navigation were balanced by sky-high costs, poor reliability, damage incurred during “ground strikes” whenever the propulsion systems shut down unexpectedly, and a stubborn vulnerability to Ion Storm activity."[/URL]
-
#581 Milyen blog?Hol? -
#580 Természetesen nem. És a blogban szépen meg is magyarázták, hogy miért.
Nagyon rossz irányba indult el a dolog szerintem -
#579 Nem tudom, de remélem, hogy lesz benne. -
#578 Hát remélem.Meg láttam vmit,remélem csak a korai fázisnak tudható be,hogy a tankok a talaj felett vannak vmelyik képen. :)
Hover mrls lesz benne? -
#577 Szerintem lesz ez még szebb is. Legalább már nem csak azok a világos sivatagos képek vannak, hanem már sötétebb a hangulat is. -
#576 Új képek!
Itt!
Ejj,ezek már nem tetszenek nnyira.Főleg az az Obelisk Of Light.Pfúú de rusnya.Vmelyik kép jobb alsójában.
Meg az a gagyi lépegető :(
Amennyire vártam,mert láttam,hogy még lehet belőle vmi,annyira elcsezték számomra ezekkel a képekkel,hogy mostmár csökkent az érdeklődésem. :,( -
Thanatos #575 ezért van hogy igéreteknek, hype videoknak/képeknek már rég nem hiszek, az ea-nak meg még annyira se... :/ jó-jó szép-szép, de majdmeglátjuk ha télleg ittlessz.... -
#574 eleinte semmi jóra se számítottam, de aztán annyi mindent csináltak, ígértek, mutogattak, hogy én is elég hülye voltam hogy bedőljek :( -
Thanatos #573 miért ea-tol te most tényleg másra számitottál? :)
amikor anno emgemlitettem hogy az ea jó esélyel ugyis elbaxa le lettem ugatva..., nah erről enyi ... :/