6739
Command & Conquer III
-
Antrax #772 Bsszus de kihalt ez a topik
-
Antrax #771 Új muvi -
Antrax #770 NOD rulez -
#769 Sajnálom, de ez az egyetlen olyan játék ahol kvázi a "jó" oldalt szeretem :) -
#768 Gaz áruló, nem követed szellemi vezetőnk szavait? :P -
#767 Nod-ot nem olvastam végig, én GDI beállítottságú vagyok :P -
#766 jaja, érdekes lesz. Bár a kapukért még mindig nagyon fáj a szívem.
viszont kiderül belőle, hogy a GDI főegység nem a mammut, hanem a juggernaut, és már látom is magamelőtt GDI védelmem magját, a juggernautokat és sniper squadokat :)
Tetszik még a jelentős számű védelmi épület, a Nod arti spec tulajdonságai (nem is tudom ezt miért nem idézted, messze a legérdekesebb szvsz :))
"When two [...] Beam Artillery are attacking the same target, they will shoot their beams together, the beams combine and then go lancing at the target. Sort of like a Y with the two artillery at the top. [...] They have some special abilities too; They can target on the Obelisk of Light to give it increased damage and range, like the Tesla Trooper from RA2. Their last ability is that they can interact somehow with Venoms."
most a mérleg + irányba billent, demo kellene már nagyon :) -
#765 mikor megvette az EA :))
komolyra fordítva '98-ban vette meg, és 2003-ban zárta be tudtommal -
Antrax #764 A Westwood mikor zárta be kapuit? -
#763 Érdekességek:
GDI oldal
Engineers:
They can take over dead Annihilator Tripods, Avatar Mechs, or Juggernauts. After one of those is destroyed, get an engineer in quickly and you'll have yourself a cool mech to play with!
Sniper Team:
A sniper and a spotter. The spotter can call in an artillery strike from any of your Juggernauts on the map to a smallish radius around him.
Ez a játék szerintem ütni fog, méghozzá nem is kicsit. -
#762 nem azt mondom, hogy bíztató infók, de talán egy kicsit pozitív irányba befolyásolták a véleményemet -
#761 tripod teccik, ötletes, használható, szép
nagypotrohú kis bogarak szintén tetszenek, valamiért bejönnek
de azok a tankok.... mintha valami 10 éves B kategórás FPS-ből lennének -
#760 Kövezzetek meg, de nekem ez a Csillagközi Invázió/Világok harca bogarak tetszenek :) -
#759 Nekem a "bogarak" nem igazán jönnek be... -
#758 Új képek láttak napvilágot, itt megnézhetitek őket. -
Antrax #757 Én mindkettőt nagyon szeressem C&C and Blizzard games 4ever!!! -
lee56 #756 bocsi a nosztalgia rész inkább datango-nak ment, mammuth tank :) -
lee56 #755 Érdekes, én érzem a feelinget mind a generalsokban, mind a régi nagy c&c nevekben, de azért nekem is hiányzik már az a régi szép idők játékélmyénye (kösz, most miattad sulyos nosztalgiába estem :D), viszont akkor is ha megkövezel érte, szeretnék egy c&c generals 2-t IS.
De ahogy Fenrir is mondta, teljesen más a 2 game, szinte csak az bennük a közös, hogy a nevük elött van egy ilyen c&c izé, felesleges vitatkozni meik a jobb, meg meiknek jobb a feelingje, izlések és pofonok... -
Antrax #754 Nah tud vki olyan oldalt aminn össze ven foglalva sztori?
Tudom a gugli a barátom blablabla -
Antrax #753 A GENERALS AZ EGYIK KEDVENCEM!!!! Csak a képeket elnézve hasonló lesz a fíling és azt nagyon nem szeretném mert azért valljuk be nem lenne jó ha egy Generals klónt kapnánk. És én szerintem sem kellene elé a C&C jelzés mert a Red Alertek és a tiberian sunnalk teljesen más feelingje van a Westwood anno nagyon értett hozzá!!! -
#752 nincs az a feeling , amit a c&c tudott adni 96 ban!
amikor még csak feltörtbe volt meg nekem és a gdi oldalt vezethettem :) mekkora nagy voltak azok az idők istenkém ... mikor vittem a mamut tankot :) és kaptam az obeliszkektől..:) -
lee56 #751 igazan és bölcsen szóltál mester -
#750 Azért azt ne felejtsük el, hogy a C&C nevet leszámítva semmi közük nem volt egymáshoz. Teljesen más stílus és teljesen más időben játszódik. Kár lehúzni a Generals-t, szerintem nagyon is megállta a helyét a műfajban, az tény hogy nem a C&C névvel kellett volna eladni. -
Antrax #749 Csumesz
Valaki mondanam nekem egy linket ahol levan írva a C&C története?
Lehetőleg magyart mert a haverom akinek kell nem nagy angolos.
Amúgy én is tartok a Generals feelingtől pedig sajnos sokban hajaz rá. Igaz h szerettem azt is de nagyon nem kellene h hasonlítson rá. A Tiberian Sun 1000x hangulatosabb volt mint a Generals!
-
#748 köszönjük ! az jó lesz! -
lee56 #747 mé, jóaz :) -
#746 szép lesz:)
régen írtam ide...
várom már nagyon a játékot:) báár picit félek tőle ogy Generals feelingje lesz:SSS a Generals meg nagyon nem bejövős nekem:SSS -
Caterpillar #745 Hűűű így mozgásan nagyon tetszenek a "bogarak"! Márciusig már nincs is sok! Remek-remek! -
#744 kösz
majd most, hogy már van időm és kedvem, megcsinálom végre amit itt javasoltak páran -
#743 Demo jöhetne már :D -
#742 szerintem szép faq ! bekellene rakni ide banner alá vagy beépiteni a bannerba ! szavazok rá! csak így tovább! -
#741 Jött pár új kép meg 3 ingém+1 inerjú.
Itten van -
#740 "Ami viszont sokkal fontosabb, az a juggernautok lőtávja. valami szánalmas. Ígérgetik egy ideje, hogy megnöveleik, de ha még most se csinálták, akkor ebből is ini átírás lesz :)
(lehet azzal kezdem az egész játékot :)"
A lepényhal meg utoljára. -
#739 egy ~250 megás ~félórás video, angol beszéd, német alámondással az elején, illetve német felirattal a végén. A hang jelentősen out of sync, de nem érdekes.
A videóban spoiler hegyek, a második fele egy komplett GDI vs Scrin SP mission, ugyanakkor pont ezért érdemes megnézni, egy kis ízelító a SP mókából :)
Ami engem érdekel, hogy vajon lehet-e a játék sebességét állítani, mert ez szerintem így übergáz, az ellenségre nem lehet olyan gyorsan kattintani, mint ahogy kóvályog a bázis körül, én ebből a fast-fluidból nem kérek. De ha lehetőség lenne 75%-ra lassítani mondjuk... Ha nem, akkor marad az ini (avagy xml, amit éppen használnak) átírás, nekem
Ami viszont sokkal fontosabb, az a juggernautok lőtávja. valami szánalmas. Ígérgetik egy ideje, hogy megnöveleik, de ha még most se csinálták, akkor ebből is ini átírás lesz :)
(lehet azzal kezdem az egész játékot :) -
#738 JAja + rubinnal lesz meg a vörös -
#737 sztem ha viszel képet ötvösnek ,akkor tud csinálni..más kérdés, hogy mennyiért.. -
Thanatos #736 jajö.... -
#735 Tök fasza a fickón az a NOD -os gyűrű...ha tudja valaki hol lehet szerválni az szóljon!!!4 -
#734 kérdéseket szerettem volna tibériumosra de tényleg nem látszik
#729: majd ha lesz belevaló info, bővülni fog, nyugi :)
#730: takonyzöld nekem se tetszett, de mondom kipróbálom, a kérdések közti hézag meg véglegesen kb úgy nézne mint a Gothic3 faqjánál
köszi az észrevételeket
-
#733 hát..nem tom, hogy változtattál-e a kérdés óta, sztem a háttér még okés, de a zöldes háttéren sötétzöld betük nem a legjobb ötlet..a világos zöld jobban látható.. ill. barátnőm szerint még passzolna sárga vagy barna (utóbbiból az az árnyalat, amiből van 1 pici lent a kezénél)