6739
Command & Conquer III
  • berlinboy6329
    Nagyon röviden(De nagy-nagyon)annyi,hogy ha láttad 1 5 mines demonstrációt,hogy minden olyan gyors volt,hamar dőltek le a házak,haltak meg a z egységek,azok balanszolva lesznek,és jó lesz.Meg lesz majd fal gát meg minden.
  • berlinboy6329
    Jaja.Nagyon is.
  • PxE
    Valaki tomoren le forditana mirol van szo vagy 1 magyar hirt esetleg ???
  • Fenrir
    Eddig jó
  • a_n_d_r_e_w
    Bizalmam csak nő és nő :))
    hivatalos forrásból (Apoc):

1: The Gamespeed
    -our notion for this game is "fast, fluid, and fun". The speed of all the units is not set in stone right now and that will come with balance, but ultimately, it will be faster paced. Everyone who saw the game in person loved the speed, but certainly, we're very early, so the speed is definitely something we will be tweaking up until the last moment.

2: Building Speed
    -impossible to judge this, was for demo purposes only. The buildings will build instantly, but it is their BUILD TIMERS which will determine when you can place it down. The main goal here is, we didn't want the opposing player's building to be attacked while it was building, takes away from the strategic and fast paced gameplay. Don't forget though, you may be building an Obelisk of Light, but if the timer isn't done and you loose your power, sionora. Point here is, building speed is all balance and we've barely just started touching balance, don't judge the demo on this balance aspect

3: The Lifetime of the Buildings
    -same as above, for demo purposes only we sped things up, this will definitely be balanced. The goal of a demo in a short amount of time, quite literally, show us the cool stuff. The lifetime of the buildings is definitely not realistic in the video but for the purpose of time and demo, we had to get thru everything quickly.

4: Walls, Gates, And Defence
    -the answer here is simple, C&C 3 will have walls but they were not ready for this demo, so no worries, i think that answers your fears there.

:D
  • Caterpillar
    Jópár új kép!

Igazándiból ami említést érdemel az a kék zóna és a Juggernaut -ok...
  • fsgh
    ja télleg thx
  • reaper4
    nekem sikerült :) a minősége... hááát jobbra számítottam, de sebaj

ráklikkeltél és elkezdte lejátszani? akkor jobb klikk a letöltésre és mentés másként.. nevezd át
  • mozesapo
    Már miért ne lehetne?
  • fsgh
    kár hogy nem lehet letölteni:(
  • reaper4
    15 perces cucc a hardwireden most hozom ,de valszeg jó minőség, mert 262mb!
  • Fenrir
    Hát jah, a hardwired is szokott olyan jókat írni mint a gs :)
  • Rettenthető
    Igazad van, elírtam.
    Ez azonban a hírt tekintve semmit nem számít, az eredeti cikk amúgy is a gamespot-n van. (ezt már inkább nem is linkelem, nehogy ezt is elrontsam).
  • _Atti_
    aham és mióta gs a hardwired? Bár én nem bírom őket se, a homályos cikkeik a jó kis félrehiresztelések melegágya.

amugy szerintem inkább egy előemelkedett háttérhatalomra hasonlít a nod. (még a ruhájuk is ugy néz ki mint a deus ex mj12 katonáiké:) )
  • Thanatos
    jézus...
  • Shiwo
    hmm..Avatarral bekebelezni 1 mammuthot ? :P
  • fsgh
    olyan halhatatlan cuccosnak tűnik:):P
  • Tigristank
    Érdekes egység lesz, az biztos. :D
  • fsgh
    "testvériség csúcsfegyvere egy gigantikus mech, az Avatar, mely nagy harapófogó szerű nyúlványaival képes más egységekről letépni, majd magára tapasztani a páncélzatot és/vagy fegyvereket."

Aztaaa:O
  • Fenrir
    Gamestar...Nekik minden szavuk szent?
  • berlinboy6329
    Nem tom,de így olyan Generals beütése van,hogy amcsi meg irai,meg afgán vagy milyen enemykkel harcolnak.Nemá!A NOD,azért NOD mert nem afgánszövetséges.A NOD legyen NOD!
  • Rettenthető
    "A NOD-ot egyébként a tálibokkal szemben álló afganisztáni szövetségesekről mintázták."

De ezt most miért?

Forrás: Gamestar
  • a_n_d_r_e_w
    de azok meg nem frissülnek olyan gyakran :P :(
    de gondolom az a 2-3 ember aki csinálja az nem fp alkalmazott. vagy rosszul gondolom?
  • Thanatos
    pont forditva :) fileplanet mindig is fosta az xy planeteket midnen gamera ami nem lett totál bukás vagy láttak benne fantáziát..., a valódi fanpageket máshol kell keresni :)
  • a_n_d_r_e_w
    azt hiszed nem tudom, hogy az egésznek reklámértéke van? de ez akkor is elsősorban egy fanpage, nem pedig toborzóiroda a fileplanetnek.
  • Caterpillar
    youtube rlz :D
  • Thanatos
    godnolkodj már pls,a fileplanet egy üzleti vállalkozás, pont..., innentől kezdve ha valamit csak ők tudnak prezentálni nekik az a jó, akkor miért tennék fel msáhova is? heh? :D
  • a_n_d_r_e_w
    az addig ok, de attól függetlenül gondolhatnának másokra is ;)
  • Thanatos
    mivel az összes planetxy fileplanet... :)
  • a_n_d_r_e_w
    nem tudok róla sajnos. hülye planetcnc ragaszkodik a fileplanethez. mér jó nekik, nem tudom
  • berlinboy6329
    Nem akarok regelni,letölteni akarom.nincs máshol?
  • a_n_d_r_e_w
    még videóak
  • Caterpillar
    Szerintem az Artilery gondot a FireStormban megoldották... Egyáltalán nem volt erős és még pontos sem de hát ez érthető mozgó céloknál..
  • laca103
    így nézve a játékot...eza az amire még kell várnom egy kicsit hogy legyen egy jobb gépem...
  • laca103
    A c&c :TD ben az volt a gáz hogy a NOD -nak nem volt semmilyen ütősebb egysége, a tankjai is sokkal gyengébbek és kevébé használhatóbbak voltak nos szerintem ez a viszony A TS -ben megfordult (lsd.:Artillery vagy fingomsincshogyírjákhelyesen...)
    REmélem VÉGRE eltalálják a Normális arányokat...
  • reaper4
    esetlen, nem esetlen, alázni fogom a gdi-t :) amúgy nem sok nod egységet láttunk eddig ...
  • laca103
    nemtom nekem esetlenebbnek tűnnek nod egységei...
  • Thanatos
    nem is azért modntam hogy valaki itt segitsen ezen :P
  • reaper4
    ebben sajnos nem tudok segíteni :)
  • Thanatos
    ne godnolják hanem inkább kérdezzék meg róla a fanokat, és/vagy az átlag playert/hardcore gamereket...