6739
Command & Conquer III
-
#692 100% hogy lesz! mindig is volt , és volt a forumon belinkelve egy kepsorozat ott látható is!! nézz visszább! -
#691 természetesen, ekkora barmok még az EA-nál sincsenek ;) -
kisviku #690 Nna, asszem visszatérek ide is...
Engem csak egyetlen dolog érdekel: Lesz Obelisk of Light a NOD-nál? -
ent #689 A marketingel az 2 g... A leszürni meg hosszú ű... Hátha segít valamicskét rajtad. -
#688 Attól még, hogy nektek nem tetszett, a nagy többség számára meghatározó játék volt régebben. -
#687 további apróságok:
-16-18 különböző egység népenként + néhány extra egység
-falakat nemszámítva legalább 4 fajta védelmi épület népenként
-nincs billentyűzet+egér támogatás X360-hoz (ami egyáltalán nem meglepő)
-squadok nagyon gyengék, erejük kb 1db eredeti CnC-s gyalogos egységgel vetekszik
-az alienek bogárszerűek, de összességében a fajra nem illeszkedik a bogár-alien sztereotípia
-állítólag a grafika lenyűgöző (speciálisan az időjárás és pl a talajon tükröződő víztócsák)
-generals féle kis plyák D: , viszont magasabb kameraállás :)
na ezek már jobban ahngzanak mint tegnap -
Thanatos #686 ouch... -
#685 lol...persze... -
#684 Például a Need for Speed sorozat korábbi részei nagyon jók voltak. -
#683 én nem fanyalgok, én egyszerűen rettegek. Én CnC-n nevelkedtem és máig a kedvenc játék-sorozatom. És láttam a gameplay videókat (nem, nem csak a vágott 2 perceseket, hanem a vágatlan 15 perceseket is), hetente többször végigbogarászom az official fórumokat belsős infók után kutatva, és nem azt látom, hogy rossz lesz a játék, hanem hogy a fejlesztők hozzáállása borzalmas (mellébeszélés, hazudozás, stb), és innen következtetek arra, hogy nem olyan lesz a végeredmény, ami a nagytöbbség számára egy tényleges folytatással felér.
Én sajnos egy erősen középszerű stratégiát látok kirajzolódni, amit nem hogy évekkel később, de még hónapokkal később sem fog játszani senki.
De ettől még nem írom le a játékot, történet, színészek, design szerintem nagyrészt rendben van, amit féltek, az a játékmenet. Ezért ki fogom próbálni természetesen, és nagyon-nagyon remélem az EA rámcáfol, és akkor elzarándoklok és bűnbocsánatért esedezem majd :)
De attól tartok, nekünk, fanyalgóknak lesz igazunk -
Thanatos #682 egyet mondj ami olyan nagyon jó lett...
(mellesleg manapság már tényleg csak a marketing számit..., egy közepes game jó marketingel jóval siekresebb lessz mint egy csoda game közepes marketingel...) -
#681 Azért ez nem igaz. Az EA nem azért lett olyan nagy vállalat, mert csak a marketinghez ért, hanem az évek során sok jó játékot fejlesztettek és adtak ki. -
Thanatos #680 ha imsernéd ea csodálatos eddigi müveit nem lennél ilyen bizakodo..., és jobb ha előre felkészülsz arra ami jönni fog mert amugy csak kurv anagy csalódás fog érni..., és én ezt spec nem a képek meg videk alapján modnom, alig láttam közülük párat, egyszerüen tudni lehet hogy az ea + nagy név párosból jó nemfog kisülni, az ea a marketinghez ért és nem a játékkészitéshez meg a játékfejlesztők manageléséhez, ennyi..., ez már elég leszürni a következtetést... -
Caterpillar #679 És mennyire igazad van... -
viizo #678 grrrr... sorry, ez most kikívánkozik, akinek nem inge, ne vegye magára:
lassan már nem is nagyon olvasom a c&c-s topikokat egy fórumon sem, csak bele-belenézek, mert rossz látni ahogy megy a nagy fanyalgás előre, hogy:
"ááááá, az EA úgyis elb***za",
"gyerekek fúúúú, ez ritka gány lesz"
"öcsééééém, ezek ezt is meg azt is, sőt amazt is carul csinálják, a hangulat nulla, pfff..."
és ugye még lehetne sorolni, de inkább nem teszem.
hardcore c&c-sek, ezt a gémet közületek még senki nem látta működés közben 2 percnél tovább, akkor is vágott in-game videóból, honnan a pecsából tudjátok ennyire, hogy ez bezzeg nem lesz jó? ilyen hozzáállással nehogy megvegyétek / letöltsétek majd, mert kín lesz nektek az első perc is a játékkal, ha már ennyi időt rászántatok az ócsárolására, így megjelenés előtt jópár hónappal...
az új oldal, a scrin, nekem sem tetszik, ufff... na és? meglátjuk milyen lesz játék közben, lehet hogy überf@szát összehoznak, lehet hogy gáz lesz, de nem ásom el előre a gémet és nem fogok savanyú szájízzel leülni elé amint megjelenik végre, mondván hogy pfff, ez EA, meg anyámkínja, és meg se próbáljam élvezni.
Ítéletet majd akkor mondok, ha végijátszottam a kampányokat és multiban is szétvertem jópárszor az ellent, akkor talán lesz rálátás a hangulatra és miegyebekre.
sorry, de ezt le kellet már írjam, ha sokat nem is érek el vele. peace.
-
Thanatos #677 megindokolni minden baromságot meglehet... -
Caterpillar #676 Te az nem az Artillery?
MLRS meg le lett írva miért nem lesz... Valami olyasmi hogy már nem működik a hoover technológia mert túl sok az ionvihar... -
#675 en is gdi olodalt vittem, nade hat volt ott a nod oldalnak az a tank pasz a neve ami letalpalta magat es olyan messze elott hogy a szem nembírta követni! :S -
Caterpillar #674 Az Artillery is csak az FS ig volt über... Utána már pontatlan és gyengébb is mint a TS -ben bár kétségtelen hogy a TS ben sokak kedvence köztük az enyém is volt persze csak a Titan után! -
#673 szerintem elég lett volna a gdi , nod. és itt lezárom :S c&c kettojuk harca :S . MLRS nem lesz benne? nos azt én is szerettem meg igen régen amikor az ugy nevetezz "kakukk" al lőttem be a bazisukba nod oldalon (altirelly) no hát az maga a tökéletesség volt :S -
#672 néhány apróság:
-nincs random map generátor :(
-vannak hidak, és van javítófülkéjük :)
-pályaszerkesztő megjelenéskor :)
-nincs firestorm védelem :(((((
-disruptor lesz, de nem tank :|
-carry-all sem valószínű :(
-NOD arty lesz, de nem a hagyományos verzió, hanem sugárfegyveres :)
-nincs mobil stealth generator :(
-nincs anti-szuperfegyver :( (de a lerakott szuperfegyver felfedi a pozíciót minden játékosnak)
ahogy nézem sajnos több szomorú jelet raktam mint vidámat :'(
idővel lesz több is, ahogy a fansite-ok szerkesztői visszajönnek az összeröffenésről -
#671 Tényleg. A film jó, a zenéje is szuper. Szerintem nem fogja elrontani a játék zenéjét sem. -
#670 "...a zenét Steve Jablonsky szállítja..."
Ez viszont nem rossz hír, ő jó muzsikákat szokott csiholni. Ha látta valaki A sziget-et akkor tudja, hogy miről van szó, ott a betétzene is fantasztikus volt, de a többi is nagyon jó. -
#669 Tényleg.A NOD Artillery volt a nagy favorit.Az Hhol van???, AKAROK ARTY-T! -
#668 Ejj beindultunk kicsit. :)
Bogarak.Ez van.Láttunk már sok helyen bogarak(Őőőőő...1et se tudok most mondani)humanoidból meg még többet.Olvasom,nem tetszik néhányotoknak,meg fantáziátlan.Akkor megkérdezhetem,hogy 3. oldalnak mit raknátok?Jó lenne nekem is csak GDI meg NOD,de mondjátok meg mit raktatok volna 3. félnek,ha ezt fantáziátlannak találjátok.Titan kellene meg MLRS.TS-ben volt,lehetne most is.Meg...áhhh.Annyi minden jó dolgo kimarad ebből.NBekem se tetaszik.Nincs underground unit.Devil's zounge se,semmi. :( Pedig de bírtam,még annak idején a TS-ben.Egész nap csak Skrimisheltem a Campaign után.Azok a régi szép idők.Disc Throwerek meg bansheek :)
Engem az se érdekelne ha az egész gémet átírták volna 1erre az új motorra,a történetet meg folytatták volna,azokkal a cuccokkal,amit a TS meg a FS annak idején adott. -
#667 szerintem is az egy másik dimenzió:S de ez a jövőben játszodik majd es lehet hogy akkor ilyen kíborg ufok is lesznek mar a haboruba:S .
megneztem ezt a firestrom ot ahm, ebbol kimaradtam sajna ezert nem is vágtam a témát ...:(
tiberian sun ba meg amit nem szerettem az az volt hogy ha nod ellenseg volt akkor max tech levelen nemtudtam soha kifejlodni mert feszt jott az ijen tiberiun bombakkal meg atombomba vagymikkel meg ijenekkel:( remelem ezt javitjak itt
-
#666 mondtam én hogy nem? :D
de nekem még mindig hihetőbbek ;) -
Thanatos #665 a bgarak is földi élőlények..., ezt az élméletet követve ugyanugy faszság mint mint a humanoidok akármerről nézed... -
#664 számomra minél távolabb van egy idegen egy humántól, annál hihetőbb hogy más bolygón alakult ki (kis szürkék: két szem, két kar, két láb, fej, test, száj,... ugyanmár, inkább időutazó emberek az evolúció új fokáról mintsem idegenek, ha már mindenképpen magyarázatot akarok rájuk adni)
nyílván a bogaraktól is lehetne sokkal messzebb menni, de az ő fantáziájuk szegényes, avagy amerikában azt már nem lehetne jól eladni, nem tudom -
#663 firestorm: gdi és nod szövetség(!) cabal gyilkos kiborgjai ellen -
#662 olvastam a postokat. de szoget utott bennem a dolog. kovetem a dolgokat de nem remlik nekem ez a firestorm os téma:( -
Thanatos #661 szvsz semmivel se jobbak mint a szürkék vagy hasonlok, hihetetlen hogy ezeket az elcsépel tszarokat kell erőltetni..., komolyan mondom ennél még nekem is nagyobb fantáziám lenne... :( -
#660 nem olvasod el a postokat vagy mire ez a nagy felkiáltás?
más:
"a c&c mindig is nod es gdi harcbol áll/állt!" - ez nem feltétlenül állja meg a helyét, pl Firestorm
és végig ott volt a scrinek fenyegetése/technikája a háttérben már az első résztől kedve. mostmár játszhatóak lesznek, de ezt minden rajongó (aki követi az eseményeket) tudja körülbelül 2001 óta.
#658: igaz nem túl eredeti, de még mindig jobb, mint a humanoid alienek oly sok más sci-fi-ben -
#659 "A rovarszerű alienek a NOD és GDI konfliktusának kellős közepén kopogtatnak az ajtón, nem éppen békés szándékkal. Oldalukon nagyjából 15 missziót nyomhatunk majd le, ez mennyiségben kevesebb, mint a két régi ellenség küldetéseinek száma. A képekkel együtt infómorzsák között is kapirgálunk: a környezet teljes mértékben amortizálható lesz; a töltések maximum tíz másodpercet vesznek majd igénybe; a zenét Steve Jablonsky és Trevor Morris szállítja; állítólag már tervbe van véve az expanzió is. "
---
ez szerintem nem jo ujjítás, nem kellene 3. csapat! :( a c&c mindig is nod es gdi harcbol áll/állt! :(
-
Thanatos #658 bogarak? szánalmas... :( -
#657 uj faj ! -
Thanatos #656 megnyugodhatsz nem fog sikerülni..., nekik csak a név kell a hypehoz, ennyi... -
#655 hát igen, de ha sikerulne jobb dolgokat ujjitanuk akkkor nem szabad konzervatívnak lennunk! :) remeljuk nem baxxák el! :) -
#654 sajnos ott a pont -
Thanatos #653 az hogy eddig mi votl benne ea-nak semmit se jelent megnyugodhatsz...
teljes nyugalomal döntik romba az összes dolgot amiről hires volt a sorozat...