6739
Command & Conquer III
-
#812 "Szerintem meg ott van a game speed csúszka"
na ez az én kérdésem, hogy ott van-e? generals túl régen volt hogy emlékezzem (rossz memória rulez :)), BFME-ben meg nem emlékszem ilyesmire. Az emperorban tuti volt, de azután a SAGE idevonatkozó részét teljesen átírták, szóval az nem jelent semmit. -
Antrax #811 De inkább gyors legyen mint lassú -
Caterpillar #810 Szerintem meg ott van a game speed csúszka amit mindenki úgy állít be ahogy neki tetszik... Bár itt inkább az a kérdés hogy multiplayerben mi lesz az alapértelmezett sebesség... -
#809 Mongyuk a sebességet lehetne ellensujozni baromi nagy mapokal -
Antrax #808 Nem hiszem hogy ez annyira gyors lesz -
#807 egyéni ízlés kérdése, nekem sok, mintha gyorsított felvételt néznék :)
ezért mondom egy ilyen pörgést RA-ban imádnék, de nekem lassú, vontatott CnC kell :) -
Thanatos #806 jaj..., az iylenek miatt fogják elkurni ezt a gamet :( -
Antrax #805 a túl sok sebesség a jó! -
#804 alien attack!!! :)
egyre jobban elfogadom az idegeneket, velük nincs is gondom. Viszont pályaméret+sebesség még mindig aggaszt (előbbiből túl kevés, utóbbiból túl sok :)) -
#803 Semmi gond, nekem spec a red alert 2 sokkal jobban bejött, mint a c&c. Egyébként én örülök neki, hogy nem azt csinálják. Remélem nem is fogják, mert akkor garantáltan el lesz baszva. Úgy ahogy ez is (legalábbis nagyon úgy néz ki) -
viizo #802 bocsii, nem vagyok kötekedős egyébként, csak a RA széria talán túlságosan is a szívem csücskében van, még a C&C-k között is
mérges is vagyok picit hogy nem a RA3-at hozták ki hamarabb, főleg hogy a Generals után mindenki RA3-at rebesgetett az EA-nél -
#801 hát hmm -
#800 Szerintem is igaza van, mert ugye a Red Alert sorozat is nagyon népszerű és kedvelt volt. -
#799 OKé, igazad van :) -
viizo #798 másról beszélsz...
nem arról van szó hogy mi lett beharangozva vagy mi nem, hanem hogy egy RA3-ra is legalább annyian várnak mint egy új 'sima' C&C-re. Amit írtál először, az írod, hogy azért készítik a most Tiberium Wars-t, mert azt ezerszer jobban el lehet adni, mint egy RA3-at... nah most ez nem feltétlenül igaz, mert egy új Red Alert is legalább annyira kaszálna a piacon, mint amennyire ez fog. -
#797 Igen? Az RA is előre be lett harangozva mint trilógia? Szerintem nem... -
viizo #796 ez igen nagy hülyeség, mert legalább annyian várnak egy RA3-ra mint egy új tibériumos epizódra ;) -
Antrax #795 6napja kérdeztem -
Thanatos #794 jah csak kb két hete kéred ezt..., mond nyugottan hogy neke dkell azért se haarpják le a fejed :) -
Antrax #793 este én már fáradt vok angolozni -
Thanatos #792 olvasd el angolul és meséld el neki... -
Antrax #791 hogy én hogy szerettem anno a westwoodot...
Van vmi oldal amin le van írva a tiberium sorozat sztorija? haveromnak kell de angolul nem tud -
#790 Sajna ez van. :/ Szegény WW.Most biztosan méltó folytatást kapnánk,ha nem vette volna meg EA-sama. -
#789 De őket nem érdekli a méltó befejezés, csak a mani, és egy tiberium-os játékot jobban el lehet adni, mert sokkal többen várják, mint mondjuk egy RA3-at... -
#788 ne is számíts a twilightra. Ezt és éppen azért nem nevezték el arra, mert hogy az milyen végleges lenne, és ők azt nem akarják. (ezt így konkrétan meg is mondták)
Habár a WW 6 részesre (3fő+3kieg) tervezte a sorozatot, ez őket legkevésbé sem érdekli. És ez szomorít el engem. A tiberium sorozat ugye mindig is a történetet helyezte előtérbe, nem kellene szappanoperává nyújtani, de fogják.
Egyetlen kérdésem maradt: a WW kitalált egy játékot, ami direkt úgy készült hogy fast-fluid-fun, története se sok volt, pont azért hogy a végtelenségig lehessen nyújtani, és elérje azokata játékosokat is, akiknek a tiberium vonal túl vontatott. Ez volt ugye a RA. Akkor most, hamár úgyis pörgős játékot akartak, miért nme RA-t csináltak? Senki sem zúgolódna, mindenki örülne, ők ugyanúgy degeszre tömhetnék a zsebeiket, és a tiberium vonal meg pihenhetne addig amíg valaki egy méltó befejezést csinál neki. -
Antrax #787 sajnos lesz rengeteg gond az újakkal akik azt sem tudják mi fán terem a tiberium -
Thanatos #786 ea-t ismerve ha anyagi siker elssz akkor elssz it még c&c 56. rész is... -
#785 az a kérdés, hogy az EA hány rókabőrt fog róla lehúzni..nem akarom temetni a sorozatot, de sztem egy jól sikerült Tiberium Wars majd egy hozzá kiadott kiegészítő (aminek igazán lehetne Tiberium Twilight a címe) méltóan zárná le a sorozatot.. -
#784 -
Caterpillar #783 Mondanám, hogy elvállalom a házigazda szerepét, elvégre is napjában több órát lógok itt, viszont korántsam vagyok naprakész a témában, hiszen csak a magyar "médiát" olvasom nah meg erre vannak nálam rátermettebbek is! -
#782 Mondasz valamit, mert ha kijön a játék, akkor itt is el fognak szaporodni a fölösleges, már többször megtárgyalt kérdesek is és a sok hozzászólás közül nehéz lesz kibogozni az értelmeseket. A jelenlegi társaság pont megfelelő lenne a későbbi időkre is, és akkor a leendő házigazdának se lenne sok feladata. :) -
Thanatos #781 tévedés, ők nagyo n jól tudják menyit ér a játék, az hogy mit modnanak róla megint csak marketing :) -
#780 Belerakom majd a FAQ-ba, az eszesebbje elolvassa, a kevésbé eszesebbjét meg majd házigazda kitörli szépen.
plíz vállalja el valaki, aki érez magában elég lelki erőt :) -
#779 "amugy ha ea-nak valamije jó az a marketignje :P"
Akkor erre most igyekszik rácáfolni. Amilyen erősen indított, felkeltette a nagy hype-ot, most ülnek szépen és nem csinálnak semmit.
A demo dolog meg tényleg csak akkor válik be, ha jó a játék. De ők meg vannak róla győződve, hogy ez igaz. (lásd pl Verdu benyögését a legutóbb linkelt videóban asszem, hogy milyen jó, hogy egy átlag multimeccs 15-20 perc. Könyörgöm, ennél még egy HL deathmatch is tovább tart, de még egy igényesebb BF móka is) Viszont ha tényleg ilyen jó dolog, akkor meg bizonyítsák :D -
Antrax #778 De a sok NooB tényleg fel fog idegesíteni a warezzal és a hogy kell elindítanival
-
#777 Én szívesebben szenvednék inkább már a warez verzió beüzemelésével minthogy itt kommentáljak 1-2 képet :P -
Caterpillar #776 Nah nem mellesleg meg örüljünk mert ha kijön úgyis lesz itt "warez áradat" meg "miért nem megy" meg "hogy kell elindítani"... Örüljünk a csöndnek szerintem! -
Thanatos #775 a demo béta csak akkor müködik marketingfogásként ha jó is a game, innen kezdve sejted hogy értelmetlen ez ea-nak (amugy ha ea-nak valamije jó az a marketignje :P) -
#774 Mert nem történik semmi új :)
A véleményét meg már mindenki elmondta, akkor miről beszéljünk? :D
Egy-két kiadott kép ugyanazokról a helyszínekről, egységekről, más-más szögben, nem épp a legjobb marketing szerintem. Ennél mostanra kicsit előbbre kellene lépnie az EA-nak szvsz. Demo, béta, akármi -
Caterpillar #773 A nagy várakozás... Mindenki gubbaszt a Tiberium szentély előtt, és imákat mormol hogy: "Csak ezt az egyet ne qrják el csak ezt az egyet!"