6739
Command & Conquer III
  • mooo
    Tiberium Wars magyarúúúl
  • fsgh
    :S mit sz@rkodnak már egy demon...
  • a_n_d_r_e_w
    bah, fileplanet visszavonta a dátumot, EA nyavajog és tagad :)
    (picit szánalmas hercehurca, gondolom a FP nem az ujjából szopta a 20-át, akkor meg ha már kiszivárgott, most minek visszavonni, letagadni, aztán újra kezdeni az egészet... na mind1)
    lényeg a lényeg, február 20 visszavonva, február vége valószínq, de nem 100%
  • XenHai
    aszed nem fogfelkerulni dc re pl :D
  • fsgh
    úú az mindjárt itt van:) várom már:) pont 1 hét... amúgy gondolom torrentről is lehet majd tölteni:)
  • a_n_d_r_e_w
    inkább akkor ne legyen igazam ;)
  • lee56
    sebaj, akkor kimarad a demo :)
  • a_n_d_r_e_w
    de ha FP exklúzív lesz akkor nem rakják fel egyhamar, és attól tartok az lesz :(
  • lee56
    Nemcsipázom ezt a sorbanállásos módszert, akkor már megvárom hogy felrakják pl a gamershell-re, ott nem kell regisztrálni és sorbanállni se...
  • a_n_d_r_e_w
    demó február 20-án!
    letölteni a fileplanetrQl. regisztráció kell majd hozzá, elQfizetés nem
    bár kíváncsi vagyok milyen hosszú sorok lesznek a public szervereken :(
    forrás
  • mooo
    az
  • Thanatos
    hu de jo...
  • Antrax #880
    Az EA-ban csak az a jó hogy sok Gamet kiadnak magyar felirattal
  • a_n_d_r_e_w
    Hogy ON legyek végre:

elQ lehet rendelni már mindkét verziót, ha jól hallottam a síma magyar feliratot kap.
    Síma 11 699
    Kane ed: 12 798

elég húzós árak (tudom, mit várok egy EA játéktól). ErQsen gondolkodom egy Kane edition-on, de elég nagy fenntartásaim vannak, feleslegesen meg nem akarok ennyi pénzt kidobni. Úgyhogy én részemrQl várok tovább.
  • a_n_d_r_e_w
    nem mondtam, hogy nem a WLAN hibája, de csöppet kényes, mert sokat multiztunk így, de csak ez az egy játék idegeskedett tQle :)
    a több bugot meg a fórumok olvasgatása során szqrtem le, de lehet oda is olyan n00bok járnak, mint az EA fórumokra :)
  • lee56
    (egyedül 1-2 high latency üzenetet kaptam, meg párszszor emiatt lett talán vége a játéknak, de valószinüleg ez inkább a sávszél ingadozások számlájára irható mintsem a demoéra) na OFF end :)
  • lee56
    jovanna, átmeneti elmezavar :DDD
  • lee56
    hja, a BM-re irtad, akkor ok, én néztem el, WLAN akkor talán ott volt a gond nem, nem pedig a demo-val, nekem no problem volt interneten gamespy-on keresztül, és szinte mindig volt hogy 2mp alatt megtelt a szerver :D, szal sokan nem lehettek akiknek ilyen "bug"jaik voltak...
  • a_n_d_r_e_w
    te kérdezted mi volt olyan bugos :P
  • lee56
    Ezt biztos nem nekem irtad, de megbocsájtok ;)
  • a_n_d_r_e_w
    Off:
    ahogy olvastam az emberek nagyrészénél a beépített gamespy (?) dolog nem ment, ahogy nálam se, ezért maradt a LAN, ott viszont nem túl toleráns az egész (WLANon próbáltuk, ahogy egy picit megakadt, vagy megnQtt a ping, rögtön fagyások, kilépések, stb. Bezzeg a másik magyar Warfront olyan betonstabil ezen a részen...) a hivatalos Eidos fórumot olvasva meg inkább a bugreport+felháborodás topicok voltak a többségben.
  • lee56
    arról már nem is beszélve hogy egy jópár játéknál a megjelenés után jött demo

amugy mi volt annyira bugos a BM multidemoban?
  • viizo
    a cnchq-t én is nagyon hiányolom, pár napja valami gamepress oldalra irányít :(((
  • XenHai
    Hali tud valaki valamit a http://cnchq.hu/index.php rol??
  • Fenrir
    Hát az SW:EaW demója után azt várta az ember, hogy egy csomó dolgot még javítanak, balanszolnak stb (írták is fórumokon), de a teljes játék ugyanolyan lett, ergó ha van már demo szinte 100%-os a teljes játék is csak lehet, hogy a sokszorosítás miatt huzzák csak az időt.
  • a_n_d_r_e_w
    juggernaut nagy vonalakban: tüzérségi lépegető
    körülbelüli egységlista: a #762-ben lineklt cikkben asszem, bár most valamiért nem jön be
  • a_n_d_r_e_w
    de ha várnak kb egy hónapot a demóval, tehát február vége előtt jelenik meg, akkor az offline sjató márciusi számaiban ott fog virítani valószínűleg címlapon. Ergo még az is észreveszi, aki csak bóklászik az újságosnál, megtetszik, megveszi, kipróbálja, és látja hogy hó végén jön. Ez az én elméletem.
    A demók tesztelési mivolta pedig már réges régen nem így működik. Ha valaki ezzel akar hype-ot kelteni, és javítani a játékát, akkor open betázik (supreme commander vagy heroes 5), de a demók nagy része már nem is jelenik meg a full megjelenés előtt, vagy éppenséggel alig előtte (lásd Battlestations Midway: jött a demo, mindenki rájött milyen bugos, de senki se törődött vele, mert rá egy hétre max megjelent a full is)
  • Thanatos
    a cél és a hazson a hype egyszemélyben, meg ha tényleg jó a game akkor az eredeti funkcioja hogy látják emberek milyen faasza és megveszik a full-t :DDD
  • Tuvok #864
    Nem szoktam követni a tendenciát ... :)
    Csak nem tartom logikusnak, hogy cél és haszon nélkül adjon ki valaki demo-t .
  • Thanatos
    nézd meg a tendenciát hogy hány ilyen volt manapság hogy demo után bármit is javitottak...., hát töredék sajnos, és ebben se az ea lessz az uttörő :/
  • Tuvok #862
    Nézőpont kérdése, a készítőknek nem feltétlen .
  • datango
    juggernaut lesz a fő egység a gdi oldalon ? és mi ez a juggernaut? pls help :) tényleg egységekröl lista van már ? ^^
  • Thanatos
    sajnos a demok teszt jellege már elég rég kiment a divatból :(
  • Tuvok #859
    De ha a kettőt egymás nyakán adják ki, annak sincs értelme, mert a demo arra is hivatott, hogy a még észre nem vett hibákat kiszűrjék, azaz teszt is egyben, és 1-2 hét már nem elég erre . Ráadásul a legtöbb PC-s újság havonta jelenik meg, így egy hónapban lenne a demo-s beharangozó és a teljes leírása . Minimum egy hónapnak kell lennie a demo és teljes megjelenés közt, de inkább kettő, vagy akár három .
    Szóval szvsz ha a demo csúszik, akkor vele arányosan a teljes is .
  • Thanatos
    továbbra is azt mondom hogy az egy dologban jó és az a marketing... :D az ea-nak a bevétel számit és semi más, és ők se hülyék azért annyira... :D
  • Antrax #857
    Sztem e hónap végén adják ki (a demot)
  • a_n_d_r_e_w
    én meg azt mondom, mikor érdekelte ez az EA-t? :D
    szerintem azért húzzák a demót, hogy a megjelenés előtt nem sokkal adhassák ki, ezzel tuti címlapot kapnak mindenhol, a hype óriási lesz. Ha sokkal hamarabb adnák ki, akkor esetleg leülhetne megjelenésig.
  • Thanatos
    erre én változatlanul azt mondom hogy az ea se hülye hogy a saját tökét csapkodja csalánnal, még megtudnák a demobol a népek milyen lett a game és senki se venné meg :)
  • a_n_d_r_e_w
    olyannyira hogy januárra ígérték a multi demót. De ezekszerint nincs még olyan állapotbana játék, vagy marketing, vagy nem tudom
  • Der Wahnsinn
    Demot terveznek a srácok?