6739
Command & Conquer III
-
#852 Hamár bogarak
Ezek az FMV-k kéremszépen bűntetnek :)
Könyörgöm csak el ne rontsák... :D
-
#851 Nekem tetszett, nagyon pihent :)) -
Antrax #850 A csillagközi invázió az bugosabb volt -
#849 Ez nagyon xar volt, dolgozz még rajta :] -
#848 Már nem azért, de sztm elég bug-os lesz... egy külön fajt képeznek benne:-)
Tudom, szar poén volt. -
#847 aham, értem, és március egyből 26-ával kezdődik -
#846 húúú már márciusban kijön a teljes játék?:)))
az király lenne:) remélem jó lesz:) -
Antrax #845 "Már csak egy hónap C&C nélkül!"
Már csak a februárt kell kibírni mert márciusban jelenik meg = 1 hónap -
#844 Nem hiszem hogy bugos lenne. Azért nem az alapokról kellett kezdeni.
#842: az 1 hónap honnan jött? Legjobb tudomásom szerint USA megjelenés vagy március 13, 26 vagy 28 (ahány link annyi féle, preorder 26-ot ír) , Európa meg 30-a. Az kicsit messzebb van még :( Demo viszont jöhetne :D -
#843 Legjobb esetben. Bár inkább adják ki később, csak ne legyen bugos. :) -
Antrax #842 Már csak egy hónap C&C nélkül! -
lee56 #841 lol, és ezekkel mi volt a célod?, mer munka és szórakozás kizárva :DDD
És hogy ne legyen ezis totális off, ki tud valami ujat C&C 3 - TW-ról? -
#840 kibeszélt itt vistáról? :)
egyébként beállítás kérdése :) raktam fel xp-t p2-350+128SD-re is és hasított vele :)
sőt vistát is sikeresen működtettünk már p3-500+256SD-n bár az kétségtelen, hogy lassú volt mint a dög :)
/jajj de nagyon off voltam :)/ -
lee56 #839 vista + 1G (vagy kevesebb) rencermemória + 60 gigás vinyó, nemjó kombó :D, de fogadnék még xp-nél is gázos lenne...
Antrax: civsen -
viizo #838 már ha van elegendő memória, és nem kell swappelni állandóan ;) -
#837 De azokat csak egyszer kell betölteni, és van egy tippem, hogy azt még pálya elején. Aztán meg memóriából megy a dolog. -
Antrax #836 nah jó 20k ide vagy oda veszek neki egy új vinyót -
#835 Isten ez a videó, a tripodok nagyon büntetnek
Nagyon jó volt hallani a klasszikus zenéket is, kicsit nagy volt a gamespeed, de ha ez visszavehető egy normális szintre akkor lehet, hogy ezt a játékot is megveszem mert eddig nagyon tetszik. -
lee56 #834 Azért a játék pörgősségét elnézve, elég sok adatot mozgathat, régi vinyók pedig inkább komótosabban bánnak a bitekkel :) -
Antrax #833 A vinyót nem sürgetem az FPS-t nem annyira befolyásolja időm meg van bőven... -
#832 Igen jobb, legfőképp shaderintenzív játékokban -
lee56 #831 "#823 mit?"
A két vinyód meg a videokártyád :)
Ha csak ezeket lecseréled nem lesz sok gondod az fps-el szvsz
Mondjuk az x1650xt-ről nemsokat tudok, de elméletileg jobb mint egy 7600gt, ugyhogy jó választás.
Vinyó meg nemártana egy 200giga feletti, sea, hita, vagy wd, bár ez inkább a töltési/telepitési időknél számit főként -
#830 *bulldog=pitbull, sry :)
egykutya :) -
Antrax #829 Addiga még beszerzek egy Radeon X1650XT-t -
#828 akkor nincs mitől félned -
Antrax #827 A BFME2 ment max graf mellett is 30FPS körül
#823 mit? -
#826 mindenhol azt javasolják, hogy próbáld ki a bfme2-t, úgyhogy én is csak ezt tudom javasolni. Kb ugyanúgy fog futni mint az. -
#825 Az a bajom a TS-sel (máig a kedvenc játékom, és hála az égnek van egy ismerősöm, akinek színtén, szal multi meg lenne oldva), hogy a netkódja egyszerűen csapnivaló. Még ha az ember megoldja IPx-en keresztül, akkor se sikerült befejeznünk egyetlen egy játékot sem, mert állandóan szétesett sajnos (reménykedtem, hogy a first decade-ben megoldják, de hát EA, több vele a gond mint az eredeti játékkal). Viszont a generals/bfme motor ebből a szempontból sokkalta stabilabb, ezért várom vagy ezt vagy a tiberian sun risingot (ez is jónak ígérkezik, már csak egy kevés fenntartásom van:))
ezek egyike volt a sebesség, valahogy nekem nem jön be hogy pl a bulldog olyan gyorsan mozog, hogy rákattintani sem lehet. -
#824 Ha nem is teljes grafikai részletesség mellett, de szerintem menni fog. :) -
#823 szerintem dobd ki... -
Antrax #822 Nem félek tőle hogy túl pörgős lesz... -
Antrax #821 Szerintetek egy ilyen gépen hogy fog menni?
Asrock dualSATA2
AMD Athlon 64 3500+
2*512 DDR400 Kingmax
Asus GeForce 6600GT
60GB+40GB maxtor
sztem tetű lassú lesz... -
Thanatos #820 "főleg, ha az EA-s játék :D"
itt a lényeg kérlek :( -
#819 Az a baj, hogy szerintem ez nem fogja megoldani a problémát, mivel az animációk az alapsebességen fognak kinézni jól. Képzeld el pl. a gyalogos katona mozgását fele sebességen... Szóval eze gy elég rossz megoldás... Egyébként érdekes. Ha annyira szereted a lassú játékmenetet, minek várod ezt a játékot? Ott van a TS. Nem kell hozzá erős hardver...minden benne va ami kell. Nem kell mindíg a legújabbal játszani, főleg, ha az EA-s játék :D -
#818 kösz szépen
visszahoztad a reményem :) -
#817 én attól félek, hogy el se megy az én gépemen.. -
Antrax #816 Én attól félek hogy szaggatni fog -
#815 Na ez kell nekem!Nem kell a gyorsított felvételt nézni. -
#814 -
#813 A Generalsban ilyen volt :