6739
Command & Conquer III
  • Thanatos
    bár lenne eszük megkeresnék ezzel a reloaded-et vagy valami hasonlo csapatot és meglenne nekik vagy fél óra alatt... :PPPP
  • a_n_d_r_e_w
    :DD
  • Thanatos
    elfelejtették az algoritmust ami kiszorja a megfelelő kulcsokat szal most újra ki kell találniuk mi is volt az... :PPP
  • a_n_d_r_e_w
    még hivatalos gépigény sincs, honnan tudná(n)k mekkora lesz?

egy dolog zavar ebben a demoban: állítólag azért nem biztos az idQpont, mert az utolsó pillanatban is heggesztenek rajta valamit. De a FP elvileg még most a hétvégén elindítja a preloadot(preloadolt demo? lesz ám mérete az biztos), akkor jövQhéten már csak az aktiváló kulcs van hátra. Na azon meg mit lehet még heggeszteni? :D
  • fsgh
    honnan tudjam...azt hittem van erről valami info
  • Truck Driver001
    4GB.
    Szerinted honnan tudjuk?:O
  • fsgh

de várom már!! hány megás lesz kb?
  • lee56
    demoért fizetni kb olyan lenni mint amikor megnézel egy tv-reklámot, aztán egy hang bemondja hogy 10$-ral terheltük a bankkártyáját, köszönjük hogy a mi reklámunkra kapcsolt :)
  • a_n_d_r_e_w
    demo review + képek

kép1: régi (TS) GDI fal + kapu
    kép2: az új Nod fal?
  • a_n_d_r_e_w
    kizárt ;)
    a demót 100% hogy nem fogják lokalizálni, mi pénz lenne az nekik, akkor a demót is pénzért kellene árulniuk :D
  • fsgh
    szerinted a demóban lesz magyar felirat?(tudom amúgy se lesz sok videó még...)
  • a_n_d_r_e_w
    guerilla AI fogta meg az én fantáziámat :)

kíváncsi vagyok hogyan néz is ki? védtelen, kóbor egységek gonosz mészárlása, terep minden pontján való rejtQzködéssel egybekötve, vagy csak mondjuk kimerül a harvestervadászatban? elQbbinek felettéb örülnék, Nodnak tökéletes lenne :)
  • fsgh
    király lesz:)))
  • Antrax #959
    faxa
  • a_n_d_r_e_w
    Két singleplayer küldetés, plusz egy változatos helyszínekkel teli Skirmish-Map - Small Town USA - meg a tutorial lesz a Command & Conquer 3 Tiberium Wars jövő héten érkező demójában. Négy nehézségi fokozatban hentelhetjük egymást a GDI oldalon a NOD ellen. Mozibejátszás üdvözöl. Aki szét kívánja spoilerezni magát, az elolvashatja, mi történik majd a demóban. Skirmish módban csak a Balanced AI-t kapjuk, a teljes játékban további AI rutinok közül választhatunk, mint rush, turtle, guerilla, és steamroller.

azért multidemónak jobban örültem volna :)
  • Árnyvadász
    Viszont addig csemegének két új kép:

Nod robot brutalitás

Demó meg jön amikor jön, megjelenés nincsen már messze :)
  • a_n_d_r_e_w
    sorry, hogy csalódást okoztunk ;)
    a demonál szerintem minimum dupla ennyi hozzászólás jönne (mirrorok, gépigény, serverek, stb :))
  • Antrax #955
    Fene a fejeteket....

Tegnap este néztem a topikot ma meg van 16 új üzenet azt hittem jött a demo és azért megy a szövegelés

(csalódott)
  • a_n_d_r_e_w
    nem, ez sajnos, ahogyan eddig is, csak túl közelit enged
    asszem a cikkben is kiemelték. Ez az amit nem értek, valószínqleg csak egy konstansot kellett volna kicserélni, de a generals óta erQltetik

#952: DirectX 9.0c-t írnak, a 9600-asok "csak" 9.0b-k

de szerintem elégnek kell Predator (asszem community manager vagymi a hivatalos besorolása, annakidején ennek töredékét (GeForce3) mondta mint minimumot)
  • raymond01
    nekem a sup com nagyn nejött be
    elég furán lett megoldva zoomolás, ha túl közel volt akkor csak egy valami volt a képernyőn ha meg kicsit távolítottam akkor meg alog lehetett kivenni hogy mi micsoda!
    remélem ez nem úgy lesz
  • viizo
    főleg a videókártya igényre vagyok kíváncsi, 256MB-os kártyám van, de 9600 Pro, ami ma már nagyon harmatos... főleg hogy a BFME 2 is nagyon döcögött, akkor mit várjak ettől? :S
    írhattak volna konkrétabbat is, nemcsak a MB-ok számát...
  • Shiwo
    nahjó..kivéve a HDD-t meg a DVD-ROM-ot, ill. memóm is 768..
  • Shiwo
    az én gépem pont a minimumot éri el..
  • a_n_d_r_e_w
    első review

van benne gépigény

Minimum: P4 1.8 GHz, 512 MB RAM, 8 GB HD space, DX9.0c 64 MB graphic card with 8X DVD ROM.
    Recommended: P4 2.4 GHz, 1 GB RAM, 128 MB video card.

gondoltam hogy nem kell féljek tQle, de hogy még a recommendedet is megütöm... :D

és van benne pontozás:
    90%
    régen a generalsra csak 78%-ot adtak, remélem jelent valamit
    mostanában a supcom kapott náluk 91%-ot
  • a_n_d_r_e_w
    Gyerekek, itt nekem is tényleg bűzlik valami, az, hogy senki sem hajlandó olvasni? Könyörgöm, nem is kellett volna sokat...
  • do2
    nekem az összes c&c 1 filingje van... az összes teljesen bejött....
    nekem a legnagyobb kedvencem akkor is a red alert 1 volt.. azt nagyon soxor végignyomáztam.....
  • Árnyvadász
    Tegnap elkezdtem a Tiberium Sun-al játszani. Anno megvettem, végigvittem, de nekem a Red Alert-es irányzat volt mindig is a szívem csücske. Azonban most, hogy újra játszom vele, nagyon tetszik. Mit sem kopott az elmúlt sok év alatt. Amúgy az EA neve már az 1999-es kézikönyvön is szerepel a Westwood mellett. Bár nem emlékszem pontosan mikor történt a felvásárlás.

Amíg nem érkezik meg az új rész, addig végigviszem a játékot. A Generals etalon játék. Sokan szídják, pedig szinte megunhatatlan. Főleg a Zero Hours-al együtt.

Ez a játék is büntetni fog. EA lehet sorozatgyártó, de ez akkor név, hogy itt nem lehet rossz útra tévedni. És a Generals-al nekem az EA bebízonyította: Tudnak a fiúk, ha akarnak! Nem is kicsit.

Nálam biztos vétel a magyar verzió.
  • viizo
    #921-esnek biztos jól fog menni, de a Te konfigodad erősen megújítanám a helyedben
  • Sephi
    Az az igazsag hogy a Generalsba meg veletlenul sincs C&C fiiling. Viszont mivel ujra filmekkel megyen a dolog azert remelem lesz hangulata a jateknak.

Nekem mar Kane jelenlete is hozza az optimizmust!

Mekkora volt mar amikor a masodik reszben megjelenik a kerpenyon es beszol :

KANE LIVES!

AAAAAAAAAAAAAAAA
  • danon25
    a komfigom talán elég lessz hozzá.AMD ATHLON 64X2 5200+,aztán egy GF 8800 KARI,1GIGA MEMO,DUÁLBAN.REMÉLHETŐLEG ELFOG MENNI
  • danon25
    gyerekek vazzeg nekem bűzlik valami a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kőrűl.Február 20.ára igért az EA demot.Hol a picsbe van a demo?
  • Newfronter
    Csak annyit amennyit a név takar.
  • Tigristank
    Na ja, de lehet, hogy túl sokat várnak el a játéktól.
  • datango
    jó az EA olyan amilyen... nade kérlek szépen azért ez nem asahi... itt GDI ok lesznek kérem tisztelettel ^^
  • Zsolo007
    Mindezt erre a videóra alapozod? EAtól nem vártam mást. Nagyon jól össze tudják vágni a reklámjaikat. Tény, hogy egy nagyon jó videó. Tuti megadja majd a hangulatot a rendes szereplős átvezetők, de ettől még nem lesz nagy játék. Sikerjáték az lehet, de az nem jelent minőséget, főleg manapság nem...(és főleg nem az EAtól)

De optimistának lehet lenni, csak az a gond, hogy az optimisták csalódnak majd a legjobban... :(
  • Thanatos
    én meg már nem merek a mai játékgyártásban ilyen szinten bizni... :( ea-ban meg főleg nem :(((
  • a_n_d_r_e_w
    Valahogy rajtam is kitört az optimizmus (bár lehet inkább a sok ínséges esztendQnek köszönhetQen :))
    De én isbízok, és remélem nem csak 26-ig :))
  • Sephi
    De , en bizok benne hogy jo lesz.
  • Thanatos
    vagy nem
  • raymond01
    de nagy játék lesz

jöhetne már a demo:(