6739
Command & Conquer III
  • Lala
    Előfizetés nélkül nem fog menni sajna.
  • a_n_d_r_e_w
    ez volt a gond, mert akkor még előfizető voltál, a demo reserve meg csak azoknak jár :(
    nekünk földi halandóknak várnunk kell még (bár nem tudom, ha a preload fájlok is ugyanolyanok, mint a véglegesek, és azokhoz is kulcs kell majd, akkor esetleg torrent oldalakon érdemes szétnézni. De ezt kétlem)
  • do2
    hát akkor sajna nekem várni kell, nekem a download manager semmit se tesz sehova:)
  • a_n_d_r_e_w
    akkor megpróbálom én is (sose nem fizettem elő :))
  • wander01
    áhh, régebben. egy honapja kb
  • wander01
    már nem vagyok elöfizetö, kb két hete lejárt az utolso honapom amit a TDU béta miatt fizettem ki.
  • a_n_d_r_e_w
    de te elő is fizettél a fileplanetre, igaz?
  • wander01
    nem kell semmit rakni. amikor a download manager fent van, majd rámész arra hogy "Reserve The Demo Now" (egyből a főoldalon látszik Kane feje alatt) akkor a dowload manager automatikusan berakja a letöltési sorba. nekem már egy honapja bent volt kb, de most elkezdte szedni és 20 perc alatt lent is volt.
  • do2
    és ezenbelül hol az a fálj amit a download managerhez kell rakni ?:)
    má már cska az kéne:)
  • wander01
    vond vissza öket :D
  • wander01
    www.fileplanet.com :) nagybanner alatt a baloldali kissebb Kane Returns :) regisztrálsz, felpakolod download managert, és rátolsz egy klikket a reserve demo gombra :)
  • do2
    hohoho pont az ezredik hozzászólás az enyém let:) id kellett volna beirnod a pontos linket 1000.-nek:):):)
  • do2
    ird a pontos linket akkor ahol fent van:)
  • wander01
    viszont reserved-ben volt már egy honapja :) és rendesen leszedi, nincs benne trojan, mi kell még? ha gyér akkor várj majd nyugodtan addig amig hivatalosan kinyomják, és kökemény 15k/sec-el huzhatod is :) már elöre látom mi lesz itt. valaki rakja fel ftp-re. aztán csináljunk belöle torrentet, és seedeljük két hétig mire lejön pár embernek rola. hát nem kösz :))
  • do2
    download manager az gyérség:)
  • do2
    nekem mind1 legyél az:)
  • wander01
    jaja rohadt szemét vagyok :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fileplanet, és download managerrel jön :)))

• do2
    wander ahha és szép csendesen emgtartod amgadnak az infót hogy honnan szeded.. yól van:)
  • wander01
    nekem már jön lefele :) 1,17 giga lesz és még 13 perc de sokra nem fogok menni vele mert encrypted :) este 7 körül valszinü fel lesz oldva és nem kell végigvárni a rohamot hanem már meglesz :)
  • do2
    mindjárt dél van ami ott asszem reggel 6:D szóval dél után pár percel má sinri is fog a szám hogy hol van má a demó?!:D
  • kisviku
    Aranyos, jópofa az első riport...

Én csak azt kívánom, hogy legyen olyan jó hangulata, mint a Tiberian Sun-nak vagy a nagy Ő-nek, azaz a C&C-nek.
  • beatz
    biztos vagyok benne h jo lesz az ion agyu..en mindigis imadtam ^^
  • a_n_d_r_e_w
    újabb demo review
    bár inkább egy leírás, hogy mi van a demoban, mintsem hogy milyen benyomást kelt
  • a_n_d_r_e_w
    szerintem abból lett volna kisebb fajta lázadás, ha a GDI nem ion ágyút kap superweaponnek :)
    Eddig is ki volt egyensúlyozva, ezután is ki lesz, nyugi :)
  • maniac001
    Na ez király. Remélem miné előbb elkészültök. Nagyon színvonalas a többi oldal.
  • GeneralsHungary
    Üdv! Morpheu$ vagyok, a generals.hu és bfme.hu portálok főszerkesztője.

Készül a Tiberium Wars oldala is a fenti portálok mintájára.
    Ha szeretnél szerkesztője, moderátora, grafikusa vagy codere lenni az oldalnak, írj privát üzenetet.

Ha van cikketek, írásotok főleg az oldalak épületei, egységei, fejlesztéseiről, kérlek írj. További szép napot!
  • Truck Driver001
    Nem.Csak az agyoncsicsázot verzióját.Mindenhol reflection meg effekt,és kész.Dehát EA.Sajnos mostanában nagyon fos játékokat adnak ki..Remélem ezt nem kúrják el.
  • lac111
    és úgy gondolod, az új verzióba a korábbi a pontos mását fogják tenni...
  • Tigristank
    De legalább pontos és gyors, mozgó célpontok ellen is használható. :)
  • Truck Driver001
    Hát itt az új részbe már a sok effektnek köszönhetően gondolom az lesz.De akkorse ér szart se!:P
  • Tigristank
    Azért látványos az, hidd el. :)
  • Truck Driver001
    Ettől tartottam.[szerintem azt szart se ér,és közel nem olyan látványos!:D]
    Jó lett volna a GDI oldalra is atom!:(
  • Tigristank
    GDI-nak szerintem megmarad az Ion Cannon.
  • Truck Driver001
    Egy hülye kérdésem lenne.A trailen véltem felfedezni olyat,hogy a NOD oldalon lesz tömegpusztító fegyver.Pontosabban Atom.[ezjó:D]
    Namost.A GDI oldalon lesz ilyen?Mármint konkrétan Nukleáris fegyver.Mert gondolom mind a 3 félnek lesz stratégiai fegyvere.
  • Shiwo
    nyah..gyorsan ki is törölték a topicot :)
  • Shiwo
    ahogy elnézem, valami láma megint nem használta a keresőt..
  • a_n_d_r_e_w
    Várakozást enyhítendő 4 interjú Joe Kucannal (Kane). Újak, régiek, de mindenképpen jók, én néha majd' lefordultam a székről :DD

Angolul tudók előnyben

1up
    gamespot
    entertainmentwise
    gamersnation
  • Truck Driver001
    Ez a Mammoth tank nagyon emlékeztet az Overlord-ra.[Generals,Kínai oldal]
    De egypk ez fogott meg a legjobban a képeken.Már tervezem hogy legyártok majd 30-at és rush lesz!:D
  • Thanatos
    igyekszik az ember... :PPP
  • Truck Driver001
    :DDD Hülye.