6739
Command & Conquer III
-
#1012 Előfizetés nélkül nem fog menni sajna.
-
#1011 ez volt a gond, mert akkor még előfizető voltál, a demo reserve meg csak azoknak jár :(
nekünk földi halandóknak várnunk kell még (bár nem tudom, ha a preload fájlok is ugyanolyanok, mint a véglegesek, és azokhoz is kulcs kell majd, akkor esetleg torrent oldalakon érdemes szétnézni. De ezt kétlem) -
do2 #1010 hát akkor sajna nekem várni kell, nekem a download manager semmit se tesz sehova:) -
#1009 akkor megpróbálom én is (sose nem fizettem elő :)) -
#1008 áhh, régebben. egy honapja kb -
#1007 már nem vagyok elöfizetö, kb két hete lejárt az utolso honapom amit a TDU béta miatt fizettem ki. -
#1006 de te elő is fizettél a fileplanetre, igaz? -
#1005 nem kell semmit rakni. amikor a download manager fent van, majd rámész arra hogy "Reserve The Demo Now" (egyből a főoldalon látszik Kane feje alatt) akkor a dowload manager automatikusan berakja a letöltési sorba. nekem már egy honapja bent volt kb, de most elkezdte szedni és 20 perc alatt lent is volt. -
do2 #1004 és ezenbelül hol az a fálj amit a download managerhez kell rakni ?:)
má már cska az kéne:) -
#1003 vond vissza öket :D
-
#1002 www.fileplanet.com :) nagybanner alatt a baloldali kissebb Kane Returns :) regisztrálsz, felpakolod download managert, és rátolsz egy klikket a reserve demo gombra :) -
do2 #1001 hohoho pont az ezredik hozzászólás az enyém let:) id kellett volna beirnod a pontos linket 1000.-nek:):):) -
do2 #1000 ird a pontos linket akkor ahol fent van:) -
#999 viszont reserved-ben volt már egy honapja :) és rendesen leszedi, nincs benne trojan, mi kell még? ha gyér akkor várj majd nyugodtan addig amig hivatalosan kinyomják, és kökemény 15k/sec-el huzhatod is :) már elöre látom mi lesz itt. valaki rakja fel ftp-re. aztán csináljunk belöle torrentet, és seedeljük két hétig mire lejön pár embernek rola. hát nem kösz :)) -
do2 #998 download manager az gyérség:) -
do2 #997 nekem mind1 legyél az:) -
#996 jaja rohadt szemét vagyok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fileplanet, és download managerrel jön :)))
-
do2 #995 wander ahha és szép csendesen emgtartod amgadnak az infót hogy honnan szeded.. yól van:) -
#994 nekem már jön lefele :) 1,17 giga lesz és még 13 perc de sokra nem fogok menni vele mert encrypted :) este 7 körül valszinü fel lesz oldva és nem kell végigvárni a rohamot hanem már meglesz :) -
do2 #993 mindjárt dél van ami ott asszem reggel 6:D szóval dél után pár percel má sinri is fog a szám hogy hol van má a demó?!:D -
kisviku #992 Aranyos, jópofa az első riport...
Én csak azt kívánom, hogy legyen olyan jó hangulata, mint a Tiberian Sun-nak vagy a nagy Ő-nek, azaz a C&C-nek. -
#991 biztos vagyok benne h jo lesz az ion agyu..en mindigis imadtam ^^ -
#990 újabb demo review
bár inkább egy leírás, hogy mi van a demoban, mintsem hogy milyen benyomást kelt -
#989 szerintem abból lett volna kisebb fajta lázadás, ha a GDI nem ion ágyút kap superweaponnek :)
Eddig is ki volt egyensúlyozva, ezután is ki lesz, nyugi :)
-
maniac001 #988 Na ez király. Remélem miné előbb elkészültök. Nagyon színvonalas a többi oldal. -
#987 Üdv! Morpheu$ vagyok, a generals.hu és bfme.hu portálok főszerkesztője.
Készül a Tiberium Wars oldala is a fenti portálok mintájára.
Ha szeretnél szerkesztője, moderátora, grafikusa vagy codere lenni az oldalnak, írj privát üzenetet.
Ha van cikketek, írásotok főleg az oldalak épületei, egységei, fejlesztéseiről, kérlek írj. További szép napot!
-
#986 Nem.Csak az agyoncsicsázot verzióját.Mindenhol reflection meg effekt,és kész.Dehát EA.Sajnos mostanában nagyon fos játékokat adnak ki..Remélem ezt nem kúrják el. -
#985 és úgy gondolod, az új verzióba a korábbi a pontos mását fogják tenni... -
#984 De legalább pontos és gyors, mozgó célpontok ellen is használható. :) -
#983 Hát itt az új részbe már a sok effektnek köszönhetően gondolom az lesz.De akkorse ér szart se!:P -
#982 Azért látványos az, hidd el. :) -
#981 Ettől tartottam.[szerintem azt szart se ér,és közel nem olyan látványos!:D]
Jó lett volna a GDI oldalra is atom!:( -
#980 GDI-nak szerintem megmarad az Ion Cannon. -
#979 Egy hülye kérdésem lenne.A trailen véltem felfedezni olyat,hogy a NOD oldalon lesz tömegpusztító fegyver.Pontosabban Atom.[ezjó:D]
Namost.A GDI oldalon lesz ilyen?Mármint konkrétan Nukleáris fegyver.Mert gondolom mind a 3 félnek lesz stratégiai fegyvere. -
#978 nyah..gyorsan ki is törölték a topicot :) -
#977 ahogy elnézem, valami láma megint nem használta a keresőt.. -
#976 Várakozást enyhítendő 4 interjú Joe Kucannal (Kane). Újak, régiek, de mindenképpen jók, én néha majd' lefordultam a székről :DD
Angolul tudók előnyben
1up
gamespot
entertainmentwise
gamersnation -
#975 Ez a Mammoth tank nagyon emlékeztet az Overlord-ra.[Generals,Kínai oldal]
De egypk ez fogott meg a legjobban a képeken.Már tervezem hogy legyártok majd 30-at és rush lesz!:D -
Thanatos #974 igyekszik az ember... :PPP -
#973 :DDD Hülye.