Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ez dek***a jó volt.
Csak egy kicsit röhögtem szénné magam.
Párom meg nézett, hogy minek örülök ennyire!
Hát ez kész!
Þór vígi þessi rúnar
kira 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mindkeinek közelezõ. (gametrailers-en ottvan a best strategy game-be
u dont have to listen anybody else but me
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A baj nálam elõször a Generalsnál kezdõdött, elég nehezen "tört be" engem az az egészen más világ, mint amit megszoktunk, de nagyon jó darab az is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
/*WTF?!*/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Relaks: annyi van, hogy nem lehet mind learatni, s tovább terjeszkedik😊
/*WTF?!*/
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
One Vision. One Purpose.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt az oldalt:
cncworld
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az elsõ rész óta egyetlen folytatása sem tudott lekötni annyira, hogy végigjátsszam.
Ez, ahogy nézem, hozza a fílinget is, és eléggé durván néz ki. Nagyon remélem, hogy ez jó lesz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A halál csupán a kezdet...
Én az ingame videókra is kiváncsi leszek. Hihetetlen, hogy 2000-ben már a Red Alert 2-ben milyen jó minõségû videók voltak, kár hogy a Westwood megszûnt és nem õk csinálják ezt a játékot.
Szerintetek ez a játék 3 DVD-n fog megjelenni? Mert ugye 3 csapat lesz és eddig úgy csinálták meg a C&C játékokat, hogy a különbözõ csapatok hadjáratai különbözõ CD-krõl voltak elérhetõek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
One Vision. One Purpose.
/*WTF?!*/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nekem éppen ezért tetszik nagyon, mert ízelítõt ad a játék ingame- látványvilágából.
És ha ilyesmi látvány és pörgés lesz játék közben is... meglesz az elfoglaltságom pár hónapra, mint eddig minden C&C résznél 95 óta 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Welcome back commander."
AHH 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Fincsi... <#worship>#worship>
gamestar - C&C HD E3 trailer vol 2
Az EA-t pedig biztosra vehetitek hogy nem akar melléfogni ezzel ez eddig is fajsúlyos dollármilliókat hozó sorozattal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Vision. One Purpose.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Annyira nehezükre esik ingame videókat közzé tenni?
Next PC upgrade: 2022
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022