Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

Tigristank
Ha már az ilyen fun dolgoknál tartunk, akkor itt van egy RA 2 intro átdolgozás.<#vigyor3>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

[HUN]PAStheLoD
ááá , de beteg :S

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Shiwo
LOOOL...ez beteg 😄DD

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carlos
Azbeszt!!!!!
Ez dek***a jó volt.
Csak egy kicsit röhögtem szénné magam.
Párom meg nézett, hogy minek örülök ennyire!
Hát ez kész!

Þór vígi þessi rúnar

reaper4
tök jól visszaidézi a régit 😊

kira 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

VRSDM
ááá az uj E3-as trailertõl aszthitem szorulásom lesz egy hétig...

mindkeinek közelezõ. (gametrailers-en ottvan a best strategy game-be

u dont have to listen anybody else but me

Tigristank
Hát ez elég durva, de azért jól megcsinálták.<#idiota><#taps>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szerintem az a lényeg, hogy jól eltalálják a hangulatot.Itt nagyon fontos a hangulat, mivel mindenki megszokta már, aki végigtolta az összeset.A zene a Tiberian Sun-t nagyon jól feldobta, de annak is inkább a környezete tetszett.Ahogy írtátok, a sötét felhõk,ion viharok,mindenütt elszaporodott tibérium, ezek nagyon jó hangulatot kölcsönöztek a játéknak.
A baj nálam elõször a Generalsnál kezdõdött, elég nehezen "tört be" engem az az egészen más világ, mint amit megszoktunk, de nagyon jó darab az is.

A Renegade-ben már majdnem megláthattad.3D-s is volt, meg szép neonzöld is, meg volt Blossom Tree (asszem ez szórta szét vagy "termelte") is, egyszóval minden megvolt.

Tigristank
Elég valószínû, hogy a kék zóna területein folyt a harc, de nem értem hogy ennél a játéknál miért pont 1 ilyen terület harcait mutatják be, miközben az egész game a tiberiumról szól. Na mind1. Az is lehet, hogy az a helyzet amit viizo mondott.<#wink>

dronkZero
Ja, mondjuk érdekelne, hogy 3D-ben hogy néz ki, ahogy növekszenek a kristályok az egész mezõn...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

asysoft
Háát, szép nagy területek voltak😊 Ahhoz képest, hogy a Tiberian Sunban a sarkvidékekre igyekeztek menekíteni az embereket, mert ott lassabban terjed a tiberium...😊

/*WTF?!*/

Vagy egyszerûen a tibériummezõket még nem dobták össze a grafikusok és azért nem látjuk még 😊
fsgh
figy z elõzetesekben is mondták hogy vannak még tiszta területek😊 Ezek azok voltak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asysoft
C&C1-hez csak egy agyontört verzió képében volt szerencsém, amelyben többek között nem volt videó. De szerintem nem ezt kéne elõvenni a C&C3 esetén, hiszen volt egy Tiberian Sun, ahol már mindent ellepett a tiberium, s az elõzetes infók is egy ilyen borús világról beszéltek. Erre a videóban nemhogy mindent ellepne a tibérium, egyetlen kristálynyit sem látni, az ég ragyog, stb... Ezt kifogásoltam, s ahogy látom a_n_d_r_e_w is ezen a véleményen van.
Relaks: annyi van, hogy nem lehet mind learatni, s tovább terjeszkedik😊

/*WTF?!*/

asysoft
Akkor jó😊

/*WTF?!*/

RelakSfromhome
De azóta az ember megtanulta használni, és folyton learatja, nem? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a_n_d_r_e_w
de az elsõ rész óta eltelt 50 év, és azalatt épphogy mindent elárasztott a Tiberium. Szerintem a Tiberian Sun hangulatát legfõképpen ez adta meg, a sivetagos terület, a sárga ég, az esténként zölden világító mezõk, az állandó ionviharok.... De ebben a trailerben minden szép, minden kék, minden fehér, minden abszolút tökéletes... Egy Battlefield trailernek elmenne, de nem egy CnC-nek. Szerintem.

One Vision. One Purpose.

Tigristank
"A Command & Conquer 3-ban a fegyverarzenál is bõvûl és egy új oldal is beszáll a tiberiumért vívott háborúba a GDI és a Nod mellett. Feltehetõen a Scrin-ek. A The First Decade egy elõfutára volt ennek a játéknak, hogy akik idáig még nem játszottak vele felfigyeljenek rá."
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt az oldalt:
cncworld

fsgh
igazad van!Bár én a Red Alert 2-t is nagyon jónak tartom az engem nagyon lekötött...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dronkZero
Végre visszatértek a gyökerekhez... Szerintem az elsõ rész után nem sikerült többször elkapniuk a fílinget. A Red Alert-ek szerintem sztoriban is, fílingben is alulmúlják az elsõ részt, a Tiberian Sun irtó ronda az ízlésemnek(a gyalogság...brutális visszalépés az elsõ rész kidolgozottságához képest), Red Alert 2 szintén nagyon randára sikerült nekik, meg aztán k***ára nem érdekel Yuri, vagy ki a tököm...(Kane-t szvsz nem fogják überelni soha, minden idõk no.1 fõgenyoja) A Generals meg aztán végképp kritikán aluli. Nem egy rossz iraki Warcraft3 koppintás, de meggyalázza a nevet.
Az elsõ rész óta egyetlen folytatása sem tudott lekötni annyira, hogy végigjátsszam.

Ez, ahogy nézem, hozza a fílinget is, és eléggé durván néz ki. Nagyon remélem, hogy ez jó lesz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fenrir
Nem tudom, hogy játszottál-e az elsõ C&C-vel. Ott sem voltak mindent elborító tiberium mezõk...

A halál csupán a kezdet...

ewuk
Három csapat? Nem csak a NOD és a GDI van? Ki a harmadik?
Tigristank
Igen, ez a beszólás már a Tiberian Sunból is ismert, igaz, ott más hangon mondják be.
Én az ingame videókra is kiváncsi leszek. Hihetetlen, hogy 2000-ben már a Red Alert 2-ben milyen jó minõségû videók voltak, kár hogy a Westwood megszûnt és nem õk csinálják ezt a játékot.
Szerintetek ez a játék 3 DVD-n fog megjelenni? Mert ugye 3 csapat lesz és eddig úgy csinálták meg a C&C játékokat, hogy a különbözõ csapatok hadjáratai különbözõ CD-krõl voltak elérhetõek.

berlinboy6329
Bár megoldanák at általános stratégiai problémákat.Amik kicsik ugyan de mégis annyir zavarnak.Pl.:Amikor Épülletet lõsz,lövöd mint hülye 1xcsak megroggyan.😞Folyamatosan kéne pusztulnia. 2:A rakéta ne fél óra alatt nírjon ki 1 embert.Meg még van bõven ez a 2 zavar a legjobban.Jó lenne látni vmi ilyet.A motor Generals lesz?Mert az anniyra nem tetszett.Szépnek szép volt,de olyan üres.Több objektum kellett volna,meg részletgazdag textúrák,nem sima 1 színû szevasz berakod csak legyen vmi.Várható megjelenés?Jövõre?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a_n_d_r_e_w
render videó, de a játékbeli egységekkel, textúrákkal, stb. Épp ezért nem látni Nod egységet, mert az ingame videókban se látott senki, és valószínû még nincsenek készen

One Vision. One Purpose.

asysoft
Nem tudom, ahhoz meg talán túl jó, nem?😊 De ha igazad van, félhetek, hogy nem fog menni a gépemen...

/*WTF?!*/

berlinboy6329
Nekem nem.Jó Úgy akad a hang BSplayerrel(meg media player classiccal) h az nem igaz.Winamppal meg a kép.Kéne vmi ingééém.Kb.mikor lesz kész?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ááá, nemtudom hanyadjára nézem ma a trailert, de szinte könnybe lábad a szemem a végére minden egyes megtekintés után. <#hawaii>
Egyértelmûen a game-enginejével van megoldva az animok nagy része az elõzetesben, látszik a textúrákon hogy sok helyen viszonylag elnagyolt, pl. a katonák sincsenek az utolsó pixelig aprólékosan kidolgozva.
Nekem éppen ezért tetszik nagyon, mert ízelítõt ad a játék ingame- látványvilágából.
És ha ilyesmi látvány és pörgés lesz játék közben is... meglesz az elfoglaltságom pár hónapra, mint eddig minden C&C résznél 95 óta 😊
Kandurex
Arra nekem is állt a szõr a hátamon. <#vigyor> De félek, hogy nyomába se ér majd az elõdnek :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Nekem ez a beszolas naon teccet :

"Welcome back commander."

AHH 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

asysoft
Hát ja. A hozzászólók jó része sztem nem is látott még C&C-t ("miez a rockzene"-RA2 intrójában is volt, "miez a jetpack"- TS-ben is volt a GDInak)... Az meg, hogy egy trailer alapján eldöntik, milyen lesz, komikus.

/*WTF?!*/

asysoft
Nem tudom, mit szóljak ehhez. Prerendereltnek talán egy kicsit ronda, de nem ez a bajom vele. Ahhoz képest, hogy mindent elárasztott a tiberium, eddig még nem lehetett látni, csak a concepteken, valamint a hangulat túlságosan vidám. Bárányfelhõk, szép tengerek... Hiányolom a Tiberian Sun féle sötét, borús hangulatot, elvégre az emberiség veszélyben van, s azóta csak tovább terjedt a tiberium... Na mindegy, mindenesetre várom, s remélem nem szúrják el. Jó lenne már egy igazi C&C játékkal játszani... Addig is, nyáron végigtolom a régieket, C&C1-hez úgy sem volt szerencsém normális verzióban, na most, a First Decade-nek hála...😊

/*WTF?!*/

RelakSfromhome
HARDWiREDEN meg megy a fikázás 😄 (még ilyen apró betûs letöltéslink sem fordult elõ 😄)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Fenrir
Áhh nagyon komoly, Orca rullez <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Jah, ajánlom mindenkinek a nagyfelbontású animot letölteni a gamestar oldaláról.

Fincsi... <#worship>

gamestar - C&C HD E3 trailer vol 2
Az új trailer nekem eszméletlen bejön. Visszahozta a régi idõk C&C feelingjét. Ahogy egymás után most többször is megnéztem, végigfutott rajtam a borzongás, hogy igen, már javában készül az új trónkövetelõ és õ lesz az új király...

Az EA-t pedig biztosra vehetitek hogy nem akar melléfogni ezzel ez eddig is fajsúlyos dollármilliókat hozó sorozattal.
Sephi
Ahh kijott egy uj trailer. De szvsz kezdik tulzasba vinni. Az EA megint el fogja baxni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szokásos EA féle üzletpolitika...
a_n_d_r_e_w
na hát ennél jóval többet vártam. porhintés, még mindig csak porhintés 😞((

One Vision. One Purpose.

[HUN]PAStheLoD
én ezért nem is figyelek az E3-ra és hasonló össznépi hájpolásra .. majd jön a gém és ennyi.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

berlinboy6329
Majd lesz azis....Valamikor.

grebber
Hát éppen ezért vagyok én is kiakadva az ember leszed gigákban mérhetõ mennyiségû videót és mit kell szánalmas kis semmitnemmondo videokat.
Annyira nehezükre esik ingame videókat közzé tenni?

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
nekem ingamenek tûnik, legalábbis az orca-k textúrája igen kevés lenne egy prerenderhez

One Vision. One Purpose.

21mp trailer, no ingame... ez pont annyit ér, mint a banner fent 😄
grebber
Ebbõl a 200MB-os videóból csak a Command & Conquer 3: Tiberium Wars (4M😎 kivéve!

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
nem volt még, köszi
kíváncsi vagyok mit mutat

One Vision. One Purpose.