6739
Command & Conquer III
-
markastor #1293 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
#1292 helyes, én spec ezt vártam, korhű grafika (bár ahhoz sem ragaszkodtam) és a régi jól bevált játékmenet.
Szerintem az RA2, még mindig jól néz ki, mégha 2D-s is.
nah majd meglátjuk milyen lesz a végtermék... -
TomDantes #1291 Ja, amúgy le is fagy, ekindítom az első pályát szagatás nélkül fut, és úgy 5-10 perc múlva a monitor elsötétedik, és vége, a a gép lefagy,
amúgy AMD1700+ 512 mb ram, Ati 9600, 128 mb, hát nem is tudom, attól még hogy kevés hozzá a gép nem kéne lefagynia, ,másfelől ha nem fagyott volna le, gond nélkül futna, mert nem szagatott be.
-
Antrax #1290 Akkor elég jól van optimalizálva... örülj hogy egyáltalán lowon elment -
#1289 nyah..feltettem..eddig a játékkal nem volt gond, szépen fut, igaz ló grafikán :) viszont a videóknál nálam is csúszík a hang..illetve inkább a kép, mert az van lemaradva a hanghoz képest...
amúgy nekem 1,2-es amd athlonom van, 768 mega rammal és 9600-os radeon videókarival -
#1288 Milyen géped van?
Én elsőre arra tippelnék, hogy az a kevés... -
TomDantes #1287 Üdv, miért van az hogya video-k alatt el van csúszva a hang? -
#1286 nekem a c&c, RA, generals egykutya :)) mindegyiket imádtam, ezt is fogom ha jol nézem :D -
#1285 nekem fontosabb a jo hangulat, mint a rengeteg ujitas =) es a jo hangulat a demoban megvolt. persze ratett egy lapattal a varakozas stb, varjuk nehany napot hogy lenyugodjunk es objektivan tudjuk elemezni =))) -
#1284 Jó reggelt :)
én is írok már akkor :)
a demo (és a játék) tisztességes iparosmunka, ha értékelnem kellene, akkor 9/10.
De ellensúlyozandó a sok pozitív véleményt, nekem egy dolog nagyon nem tetszik, mégpedig hogy sikítva menekültek mindenféle újítás elől. Eddig az összes westwood és EA RTS hemzsgett az újdonságoktól, ami kinek bejött, kinek nem, de legalább próbálkoztak. Ebben ha nagyítóval keresem, akkor se nagyon találok. -
#1283 Elég rövid sajna. Remélem hamarosan kijön a teljes. Ez az a játék amit érdemes megvásárolni(szerintem). -
markastor #1282 Ilyet írni egy C&C fórumban? Khm... :)
Azért talán az RA-nak egy "kicsit" több köze van a C&C-hez, mint a Generalsnak.
Az RA "oroszokgyőznek" videó végén befigyel Kane, mint Sztálin egyik tanácsadója...
Ha jól emlékszem pont ő öli meg Sztálint, és egy "új" világról vizionál, beszél "valami" Brotherhood-ról is... -
#1281 nah vegre felkeltem es ki is probaltam a demot. nekem nagyon bejott, van benne oldchool feeling, nagy felbontasban se röcög, videok is kellemes emlekeket ideznek fel. nem sopilerezek mer minek. fél fogamra elég volt....várom a teljes verziot, kezdek gyűjteni mert ez a jáűték szerintem meg fogja érni az árát. -
#1280 nekem a pcdome-ról most jött le 1,5 óra alatt...váltakozó sebességgel szedte, úgy 150-500k között..próbáld meg esetleg te is innen -
#1279 mikor az első rész demója kijött, hónapokig azt toltuk haverral. 3 pályás volt az is, a másodikon majdnem mindent lehetett építeni. mindig lenyomtuk a gépet, az utolsó erőművét körbefalaztuk, aztán annyi egységet gyártottunk, amennyit csak lehetett ^^
mivel már chello korlát volt nincs, megengedhetek magamnak olyan luxust, mint egy 1+gigás demo, alig várom, hogy leérjen :) -
#1278 miért, ha itt tartunk a red alertnek mennyi van? :) sztem ezen nem érdemes vitatkozni :) -
#1277 hát ez a demo 20k-val az életben nem akar leérni :( -
#1276 De valljuk be a C&C-he nem sok koze van =] -
#1275 A generals kétségtelenül az egyik legjobb létezö rts :) másik nagy kedvencem pl még az Act of War és a kiegészitöje :) -
maniac001 #1274 /agree -
viizo #1273 a generals attól hogy neked nem jött be, még messze nem f*shalmaz -
viizo #1272 a generals attól hogy neked nem jött be, még nem messze f*shalmaz -
maniac001 #1271 Ezzel egyetértek. Csak azóta változtak a programok, változtak az igények. Nem arról van szó hogy nem tetszik. Van egy tökéletes grafika, mellé meg egy olyan árnyékrendszer ami 5-6 évvel ezelőtt is gáz lett volna. Arról nem is beszélve hogy a Generalsnál meg a BfME-nél megmutatták hogy tudnak szép árnyékot csinálni, most meg itt ez a fos. A másik, hogy skirmishben 10 perc alatt felhúztam mindent és 4 tankkal, 4 repülővel meg 2 osztag gyalogossal letúrtam a bázis és WIN. Ez kb. 25 percet vett igénybe összesen. -
#1270 Hm.. Telhetetlen kozonseg. Nekem a C&C elso resze is bejott,pedig meg arnyekok sem voltak! Nem ertem kinek nem jo ez a grafika... A zenek hangulatosak es az osszkep az igazi C&C-t idezi.Nem ugy mint a Generals ,ami egy foshalmaz volt. -
#1269 Hi!
Örülök a demónak nagyon és már én is töltöm 1000L, mire hazaérek a melóból már lent is lesz :).
De amíg nem jutok én is hozzá, hogy kipróbálhassam addig kérdeznék azoktól akik már kipróbálták :). Arra lennék kíváncsi egyrészt, hogy a demóban a skirmish-ben teljes fejletségi szintre el lehet jutni vagy csak egy bizonyos szintig? Tehát a GDI itt teljesen ki lesz vesézve avagy maradnak még meglepik a teljes játékra :)? Másrészt azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jön le az, hogy milyen szinten van kieegyensúlyozva a game?
Tudom itt még csak két csapat van és csak a GDI-val lehet lenni nyomulni, de a képek alapján a GDI-nak a Mammuth tankjai a Jagernautjai és Predator tankjai igen tiszteletett parancsolóak. Ellenben a NOD-nak nem sok ilyesfajta egysége van talán az Avatart leszámítva :). Bár gondolom azért megoldják, hogy ebből nagy probléma ne legyen és élvezetes legyen a játék :).
A válaszokat köszönöm előre is!
-
#1268 220 új üzenet..nah miaz ? meglett a demo ? :D
(elkezd visszaolvasni..) -
#1267 Ok, majd a hétvégén nekiesek, addig úgyis lesz 1-2ezer új hsz . -
#1266 Páran már tolják és le is van irva pár vélemény! -
#1265 Ja értem .
És érdemes visszaolvasni, vagy még mindenki a telepítésnél tart ? :) -
raymond01 #1264 kött h jött
sztem nem beteges a sok hozzászólás, ilyen az ha nagyon várnak egy játékot és megjelenik, bár ez még csak demo! -
#1263 Kijött a demó! -
raymond01 #1262 nálam 330 körül jön a pcdomeról
pedig kött 460- al is -
#1261 Command & Conquer III (175 új üzenet)
történt valami ? -
viizo #1260 a PCDOME szervere most kicsit besokallt, leállt a demó letöltésem és ledob minden újrapróbálkozásnál :/// -
Antrax #1259 Gémsztáros donlód -- Nekem jön max sávszéllel -
Antrax #1258 Tegnap este 10kor voltam itt utoljára, ma bemézek HANGSÚLYOZOM MUNKANAPON! és mit látok 137! új üzenet basszus ez már beteges
-
maniac001 #1257 Tud valaki egy linket vagy emil címet amivel lehet a fejlesztőket zaklatni? Néztem fórumokat, de amikor az 5. oldalra dobott a ragisztráció miatt, feladtam. -
#1256 Azannya! Hát ebben a Doktor House-os Jennifer Morrison van!
-
#1255 HAHA :DDD -
maniac001 #1253 Ne is fáradj vele. Ez direkt ilyen. Illetve nem videokari hiba. Én 7800GT-n is próbáltam, ugyanez az eredmény. Valószínűleg nem sok embert zavar ez a dolog. kapcsold ki és kész. Mert ez rettenetes. Így van megírva, ez nem fog változni.
Szerencsétlenek...ilyenre igazán figyelhettek volna.