6739
Command & Conquer III
-
markastor #1413 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
#1412 hát..kocsikat nem figyeltem, de a fák borultak tisztességgel, mikor áthajtottam rajtuk valami járművel.. -
#1411 Hát én s*ggel álltam mindeddig ehhez a játékhoz de most ez a demo meggyőzött..
amikor töltötte arra gondoltam mien franko volt a régi westwood logo..mondom magamba ha azzal fogja kezdeni hogy benyögi hogy ea games én lelövök valakit:D de nem nem mondta be voltak olyan jók és csináltak külön tiberiumos logot maguknak..remek, jópont.
Aztán welcome back commander:) örültem hogy nem hagyták ki. a mozik pedig ujra dobják a hangulatot. A játék nagyjából a régi pár ujdonsággal amik tetszettek, ez kell frankó! a zenék is ottvannak a hangok is minden..lehet tulságosan tartottam az elbarmolásától..
ami negativot találtam az kicsi de most mégis megjegyzem hogy ha fizikát nem is használják ki(nemiskellazide,bár azért a ra2ben ott volt hangulatra ahogy oldalrabillentek az autok,buszok a robbanásoktól:)) ) de legalább szét lehetne kapni a tereptárgyakat..kicsit illuzioromboló lesz majd hogy a noddal nem lehet majd szétkapni a városban az autókat:) egyedül akkor robbantak fel ha ráhajtottam a mamuttal:) -
maniac001 #1410 Nekem is ez volt. helyezd át valahova máshova a file-t és restart PC. Nekem ez segített. -
#1409 ahogy elnézem, kevesebb a memód, combosabb a procid..amúgy lehet szebben is futna, csak nem próbáltam feljebb rakni..engem annyira nem zavar, hogy nem csillog-villog, az idők folyamán megszoktam, hogy gyakran kénytelen vagyok low grafon tolni gémeket (mint pl a régi 400-as cerkámon az underground kettőt :P) -
#1408 Uhm! Remélem nálam azért kicsit szebben fog futni, bár hasonló gépem van mint neked. -
#1407 Ahhoz képest, hogy elvileg Vista-kompatibilis, meg kellett szenvedni érte, dehát ez van A játék maga tetszik, bár talán egy kicsit túl pörgős:) -
IgH #1406 Na,kipróbáltam énis. Nagyon-nagyon tetszik,attól független,h nem vagyok nagy stratégia hívő,életembe nem vittem végig 1 strat. gémet se. Nagyon jól optimizálták, a 6600al megáldott AMD 64X2 Dual 3800+,2gb ram,2ghz-es gépemen vajsimán fut olyan beállítások mellett,h a shadows meg az aa offon van,a többi mind high,kivéve a shadert meg még vmit,az medium.
Hatalmas hangulatot varázsolnak az animációk,nagyon igényes az egész. Lehet ez lesz az első stratégia amit végigviszek? -
CUCLI #1405 O_o hábazmeg nemtom kicsomagolni a cuccot :D
elindul a winzip szarság aztán feljön valami media key és ennyi Oo -
#1404 #1289 -
#1403 jahhát minimum graf, sorry érte, de ennyit bír a vasam :) mondjuk ezt még jól bírta, csak az atomcsapásnál szaggatott be.. -
#1402 ez ilyen ronda vagy te vetted le a grafod? :D
milyen géped van? -
#1401 úristen de pixeles -
#1400 én mikor bekapcsoltam közepesre az AA-t merQ homály lett az egséz, úgyhogy most vagy 1024-ben használom minimum AA-n vagy 1280-ban no AA-val. A homályt nem szeressem, de a pixeleket sem :) -
#1399 erre mondják, hogy állóháború ? :)
amúgy nálam volt 1 érdekes grafikai bug..néha 1-1 jaggernaut elfelejtett lépkedni haladás közben...kicsit vizisielés-fílingje volt a dolognak.. -
#1398 Na csináltam egy gif animot, 2 mp-enként váltakozik a kép, fullon van minden, amikor homályosabb, akkor van rajta 2xAntiAlaising, amikor éles a kép, akkor nincsen... Balra a tibériummezőn látni jól a különbséget, meg a kép közepén, a főépületen a GDI logón... szerintetek? Legyen AA vagy ne? Kinek hogy jön be? AA-val tiszta xbox feeling...
-
#1397 P4 2.4Ghz
1Gb Ram
GeF 6600-n hogy szerepelne?
nincs időm most a demót kipróbálni -
#1396 Hmmm.kipróbáltam a demót.Ejj,eszembe is jutottak a régi TS-es idők.9600-as Radeonnal s szép grafja van,de azért az öreg hibák mindig megmaradnak.Értem ezalatt az egységek,más egységeken/tárgyakon való keresztülmenését,a kamera mozgatásánál(zoomolásnál)a tibérium szíve(az a gödörszerűség) széle kicsit mozog.Játékmenet...Túl gyorsan vannak kész a dolgok.Má nem nagyon zavar.
Rég vártam már a gémet,és nem csalódtam.Igaz,a játék nem vmi szép 9600-as radeonnal és még akad is,meg a videókban a hang késik/siet 5-10mp-eket,de majd az új gép ezt kiküszöböli.Nálam eddig 9/10,mivel tökéletes gém nincs,mindennek megvan a maga hibája.Jó játék!Ajánlom!Kane Lives!!! -
#1395 hi:) -
#1394 de ha felrakom AA-t, akkor meg moziszerű lesz a kép, mintha tv-n játszanék, anélkül meg tűéles, ezhogyvanez? :D -
maniac001 #1393 Az antialaising az élsimítás. kapcsold ki, meg az árnyékokat és megy szépen. nekem bejött így. meg a demó is. Kicsit foglalkoztam vele és most kész vagyok tőle. -
#1392 Na leszedtem-felraktam-kipróbáltam a demot:D Nagyon de nagyon jól jött most ez a játék, mert már régóta nem kötött le ennyire egy játék. Egy fél óra azzal ment el hogy optimizáltam ...igazából a fény és a különleges effektek lassítanak nagyon, de azért be lehet állítani. Nekem most low-medium között van és csak néha lassul be, kb erre is számítottam.
512ram, amd athlon64 3200+, ati radeon 9550-256 rammal. Nem azért, de lehetne többet is kihozni belőle? -
do2 #1391 huhhh azért full grafikára álitva az elején fasza meg minden, de amikor vagy 200-n harcolnak akkor már szaggat. van a videóbeálitásoknál vmi anti aliasing az micsoda ? -
#1390 keresem, keresem, de nem találom, linket plíz, érdekel :) -
#1389 ha nem teszem fel, akkor meg pixeles... -
Lyan Kyj #1388 ha felpakolod az aa-t, akkor lesz olyan érdekes az árnyék., legalábbis nálam.. -
#1387 2-es AA fokozaton nektek is kicsit elmosódott lesz minden? -
#1386 próbáld leszedni torrentrQl (FAQba is raktam egy torrent linket, de lehet gyorsabb helyeken is megvan, ott van hash ellenQrzés és a hibás részeket leszedi újra :)) -
#1385 Hát nekem nagyon tetszik a játék.Iszonyat jó lett.De sajna hamar meglehet unni a demót.Skhirmisbe lehetne legalább mégegy pálya.Egésznap azon az eggyen játszottam,és nagyon ráuntam.Ezenkivűl a gépigénye se nagy..Simán elfut max beállitások mellet.Hála'égnek.Ja és Mammoth Tank rulzz!:D -
markastor #1384 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
Antrax #1383 Ok, persze. De elhúzhatnál. :) -
markastor #1382 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
markastor #1381 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
#1380 nekem is ezt irta -
Antrax #1379 Ok, persze. Elhisszük de sztem elég egyszer is leírni. :) -
#1378 bazz:SSS
sose volt szerencsém a tömörített dolgokkal...általában minden nagyobb (tömörített)file crc-en jön le...:@ ha máskor nem talán a PC guruban benne lesz... -
markastor #1377 Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :) -
#1376 akkor szok elQfordulni ha egy tömörített állomány nem jól jön le. Attól tartok újra kell töltened -
#1375 ááá de ideges vok:((( -
Antrax #1374 hm...