Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It is 2047 and the stakes could not be higher. Tiberium-a self-replicating alien substance that has infected the Earth-is spreading like a radioactive ice age."
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Egy felturbózott Generals motornak örülnék, az már bizonyított és nem is akárhogyan.
A halál csupán a kezdet...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Igen, egy új része lesz a C&C sorozatnak.
mert még nem halottam rola
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mert még nem halottam rola
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
One Vision. One Purpose.
BFME nem lett volna rossz ha nincs az az idióta platformos építkezés, mondjuk a BFME2 már egy fokkal jobb és elég jó grafikája is van.
#71-72: pont hogy az Empire at Wart csinálta a Westwood, mégis az lett egy nem mondom ki mi :) bár lehet hogy a kiadó kúrta el...
#75-76: én meg szerettem a bfme1-et és a generalstól hányok, szal ez szubjektív :)))
One Vision. One Purpose.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az elsõ küldi az amcsik oldalán errõl is szól, hogy Bagdad-ban kell rosszalkodni.
A jó, hogy lehet az arabokkal lenni és kegyetlenül meg lehet bosszulni mindent!
Az elég hülyén van/volt megcsinálva, hogy megnyerted a Noddal az elsõ CNC-t és a Tiberian Sun mégis azzal indult, hogy õk vesztettek, elásták magukat a mélyre, mert a köcsög GDI legyõzte õket.Ugyanígy a Redalertben is, hiába nyertem az oroszokkal, a második részében mintha õk is a vesztésbõl indultak volna.Miért mindig a "jó" gyõz?
Viszont egy dolog még mindig nem érthetõ számomra.A Tiberian Sun végén, ha Noddal nyerek, mi lesz Kane-el? Kilövi a rakétát,ami azt a fas*ágot hordozza, és az egész bolygó tele lesz tiberium mezõkkel.De mi lett Kane-nel?Felszívódik?
A generals-t azért emlegetem, mert ott remekül eltalált és kiegyensúlyozott a harcrendszer (Act of war-ban sem sikerült megközelíteni sem)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Meg amúgy is mindenféle egységlimittõl úgy alapból hányok
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Esetleg valaki 7 (egy csapatba lévõ) Tank Generals ellen, Twilight Flame-en? Nos, ott megtanulod, hogy a folyamatos tankrush ellen mit is lehet tenni, és ha ügyes vagy megnyerheted :p
Amúgy rengeteg hibáját javították a Red Alert sorozatnak: nincsenek olyan überegységek, mint a prizmatank, nem csak gyûjtögetsz valahonnan, aztán kifogyott és annyi, kevesebbet számít 1-1 egység (a kommandók ideje lejárt :p), több bázist tudsz kiépíteni (illetve összeípítkezhetsz szövetségeseddel, közös védvonal, ..), nincsenek szétlõhetõ hidak, ...., szóval sokkal pörgõsebb és eseménydúsabb lett az egész.
Sõt, ha belegondoltok abba, hogy Zero:hour óta rengeteg olyan gagyi RTS jelent meg, ahol le van korlátozva, hogy mit hova is építhetsz (lustaság rulez), talán az Act of War volt az egyetlen, ami tényleg játszható volt (multiba is, és eléggé kihívás, hogy ne legyen könnyen megunható)
Én egy Generals 2-nek örülnék, de egy újabb Zero:Hour szerû kiegészítõ is megteszi (mert multiba coop game gép ellen egyszerûen király)
May the force serve you well!
Nagyon jól fogalmazott egy cikkíró a hardwired.hu-n, hogy az EA nem a "mélyreszántó" alkotásokról híres.
Meglátjuk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Simán alapul kell venni a Tiberian Sun-t és azt jól felturbózni.
Lásd Quake3 motorból módosított Call of Duty továbbmódosított 2. része milyen gyönyörû lett.
btw, én még sehol nem olvastam várható megjelenést .. majd E3-on mondanak errõl valamit, vagy esetleg van aki jobban tájékozott (és megosztja velünk értesülését)? :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Hát nagyon kíváncsi leszek mit tudnak összehozni abból a hangulatból amit a C&C anno nyújtani tudott! Utólsó pályák fele a nagy nehezen összeszedett Orca hadsereggel gyalázni az ellent vagy a TS ben mikor megindultak a Titanok... Netán a NOD oknál a gyalázó Artilery...
Áhh messze van még de dolgozzanak csak! Mondjuk egy demo nem lenne rossz!
C&C foreva! <#taps>#taps>
Az Electronic Arts a tegnapi leleplezés után úgy döntött, hogy egy hivatalos levélben erõsíti meg a Command & Conquer 3 készültét. Mellékletként egy kép is jött.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sorry a kellemetlenségért!:)
Nem nagyon vagyok othon a képszerkesztésben...mostantól nem próbálkozom:P

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun