6739
Command & Conquer III
  • ColdFire
    de a lépegetőt meg lehet javitani ha eldől!!!
    ma néztem, mondom miaza izé ott a ház mellett, ott dőlt el a lépegető, rá lehetett kattintani a roncsára, gondolom meg is lehet vhogy javitani, gondolom enginerrel
  • ColdFire
    amugy jó a grafom
    P4 2.4
    gef 6600
    1gb rammal? ^^
    no szaggatás:)
  • fsgh
    amúgy nagyon királyok még a beszlások benne:) felál a hátamon a szőr mikor meghallom:))) "I'am ready for Action" "Where is the action":DDD Mamuth tank hangja is nagyn jó:DDD ja meg azt bírom hogy megy a mauth tank és lövik a gyalogosok és egy picit se megy le az élete:D a lépegető azért elég sérülékeny
  • Shiwo
    növény volt, ami az idők folyamán kristályos szerkezetet vett fel.. (ez speciel a sun és a wars közötti évek alatt történt :)
  • ColdFire
    Beszótá'? :DDDD
  • Caterpillar
    Valami ilyesmit említett a kollega tegnap...

Hogy jelenleg nincs azt tudom....
  • Soneji
    a tiberium elvileg növény nem?
  • EmThor
    nincs multi a demóban, nem is lesz
  • Caterpillar
    Van valami fejlemény a demo multi részének aktíválásáról?
  • Soneji
    igen az nagyon nevetséges volt, ahogyan ott hevert az érc, meg a gyémánt vagy mifene, és várt, hogy összeszedje a hókotró
  • PrasCo
    Ó.
    Értem. Hát ez sajnálatos.
    Az "idegen növény" valahogy jobban passzolt a C&C mindent ellepő, mutációt okozó anyagának. A RA-s kristályokat nem kellett volna belekeverni, de késő bánat. :|
  • maniac001
    Minden felbontás mellett pixeles az árnyék sajna.
  • Antrax #1562
    Nálam olyan felbontás mellett is pixeles az árnyék :(
  • EmThor
    16:10-es LCD-vel többet látsz be oldalra :]
  • Soneji
    meg akartam kérdezni, hogy nagyobb felbontásban nagyobb területet látok-e. de hamar tapasztaltam, hogy nem. sőt nálam 1280x1024-ben nagyobb a belátható területet mint bármely annál nagyobb felbontásban.
    1600x1200, 1920x1440, 2048x1536 <- ezeket próbáltam és mindben kisebb volt a látómező mint 1280x1024-ben.
    nem mellesleg jegyezném meg, hogy 2048x1536-ben azért már rendesen akadt, 1600x1200-ban még talán elment volna a játékélmény, de ha mindent maxra rakok akkor csak 1280x1024-ben élvezhető igazán.
  • Antrax #1559
    Sztem benne lesz a fal a full vezióba (túl sokan hőbörögnek hogy nincs)
  • Dave000
    Hát, kár érte... Én szerettem. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én inkább védekezős fajta vagyok, építkezek, aztán pár perc alatt lerohanom az ellent. Ez miatt kell a fal, mert ugye közben az ellen folyamatosan támad, kisebb nagyobb intenzitással, bár a sonic emitter bevált :), de a gyalogosok néha elég jól ki tudják kerülni a védelmet :)
  • fsgh
    na én is kiprobáltam:) elöszőr megijedtem hogy Generals feelingje lesz de nem:)) nagyon jó:) bár sokszor mellényomtam a jobb egérgomb miatt
  • ColdFire
    nah kiprobiztam, néhány dolog elég zavaró, pl hogy semmi hely nincs az épületek közt, de gondolom majd nagyobb mapon jobb lesz
  • Antrax #1555

Akkor az első vari kibővítve :)
  • DummyBoy
    Vagy a következő patchbe ...

Bár ha vesszük az EA eddigi tevékenységét game megjelenése után, szvsz hamarabb lesz hozzá még 5 faj mint 1 fal :(
  • Fenrir
    Nah én is játszottam vele.

Tapasztalatok: A játéksebesség visszahúzása erősen javasolt mert minden olyan gyorsan történik, hogy lereagálhatatlan. Pillanatok alatt vesztettem el egységeket (amiket nem kevés pénzért építettem fel), sokszor még arra sem volt időm, hogy kivigyem őket tűzvonalból vagy valami speciális támadást csináljak vele. A GDI kommandót kipróbáltam, de szinte az első harcban meghalt mert 2 mp alatt szétlőtték. A hármas szintű mammoth tank viszont megállíthatatlan :)

Orca-k jók csak kár, hogy nincs olyan mint a Generalsban volt, hogy légtér vagy terület járőrözés. Ha van akkor nem szóltam, én nem találtam csak sima guard parancsot. Gyalogosok sokat nem értek a számomra mert a tankok pillanatok alatt szétdarálták őket. Mesterlövészek még jók voltak, de sok lúd disznót győz alapon ők is elfogynak egyszer.
  • Falabu #1552
    A falakat lehet a kiegészítőbe tervezik beletenni(marketing szempontjából jó fogás), mert biztos hogy lesz olyan, sőt lehet már készítik!
  • Zenty
    Akkor az ufokal nem lehet nyomni? :(
  • Masakari
    én is utálom a szim mapot..pont azért irtam hogy sztem ez nem lesz kóser^^
  • a_n_d_r_e_w
    Annyit tudni kell a falakról, hogy végig azzal hitegettek minket, hogy a játék részei lesznek, majd az utolsó pillanatban, mindenféle tájékoztatás nélkül kikapcsolták azokat nevetséges indokokkal és lekezelő modorral. Ha neked is hiányoznak akkor írd alá ezt

Kösz
  • Rage47
    nem kell ennyi effekt, ez nem vmi verseny vagy ilyesmi. csak szimplán játékoztató jellegű, szal az olvashatóság fontos
  • a_n_d_r_e_w
    ha megengedsz egy két véleményt :) (ha már úgy is benne vagy a fixelgetésben :)

1. nekem kicsit nehezen olvasható, az elsQ gifed ezért jobb szerintem :)
    2. túl nagy, ~200k sok, bár nem tudom mennyien használnak még betárcsázós netet
    3. a végén a scrines dolog kicsit egybefolyik a zárójelessel
  • Antrax #1546
    tudom
  • Mr Manson
    arra gondoltam ha az idegeneket választom betölt a map és nyerek, nem történik semmi
  • Antrax #1544
    Én nagyon utálom a szim mapokat...
  • Masakari
    illetve a generalsba minden map szimetrukus volt skrimishbe..najo talán 10% nem:)
  • Antrax #1542
    Kijavítottam a scrines részt :)

• Muki100
    Amúgy nem tudom ki mennyire figyelte, de a gyalogos-halál hangok a Tiberian Dawn-ból valók.
  • Masakari
    annyit le tisztázok hogy a generalst én nem tartom cnc-nek..csak a neve az de semmi köze az egészhez...ea-nek kelett a név hogy vegyék ennyi..amugy 1 szar...cnc3-nak meg...teljesre kiv vok..de ez nagyon generals mix számomra...70% generals 30% cnc....számomra nem valami nagy durranás eddig
  • fsgh
    húhúúúú gyerekek már telepíti a demót:)))
  • Muki100
    A Red Alert arról szól, hogy Einstein a II. vh-t követően időgéppel visszamegy és megöli Hitlert, hogy megmentse az emberiséget a pusztítástól. Ehelyett kitör egy mégdurvább háború, a Nyugati Szövetségesek és a Szovjetunió között. Sztalin bácsit kinyírja a titkárnője (?), a csajt pedig Kane, aki Sztalin tanácsadójaként volt ott jelen. Így a káoszból létrehozta Kane a NOD-ot, és megformálódott ellenük a GDI.
    A RA2-nek már nincs köze a tiberium sorozathoz, az arról szól hogy a Nyugat nyeri az RA1-et, és fellázad a szovjet bábállam, aztán pedig Gyuri bosszút áll.
  • Dave000
    A játék nagyon zsír, egy valamit hiányolok belőle, hogy építeni lehessen falat a base köré (á lá Tiberian sun) azzal a gyalogság ellen nagyon jól lehetett védekezni (bár a lézer tornyok elég jók). Az a sonic emitter vagy mi a neve, nagyon durva :D, pár olyan a base köré és semmi sem jut a közelébe :D Az ion ágyú a másik durva szerkezet :D
  • Soneji
    tudom, hogy a generalsnak nem volt köze a tiberiumos sorozathoz, azt mondtam, hogy az az ami nem volt annyira nevetséges, mint a Red Alert vonal. azt, hogy a Red Alert, pláne a Red Alert II. hogyan kapcsolódik a Nod Gdi vonalhoz elmagyarázhatnád. szerintem ugyanis semmi közük egymáshoz.
    Mikor lehet már megrendelni?
  • DummyBoy
    Ja, tudom mi az, használom is, csak az a gáz, hogy ha nem védem azt a kis szutykot akkor szétszedik, és mire el tudom küldeni 2-3 egységgel, addig a kecseg enemynek már jóhogynem szobrot emelnek a tiberummezők közepén ...

Olyan fullos bázisa volt ott addigra, hogy csak a szinház meg a focipálya hiányzott ... :)